Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi okuyuyorum nasılsınız , benimde 2 gün önce kanamam oldu
Merhaba, hoşgeldin aramıza. 2 hafta olacak benim kanamam devam ediyor. Ama hamd olsun ilk günki gibi değil. İlk gün bir anda bir pedi dolduracak bir kanama oldu. Doktor progestanı arttırdı. 8 saate bir kullanıyorum. Geçen hafta işten izin aldım. Dinlendim çok iyi geldi. İlacı yaymak dinlenmek. Ben adet tarihlerime denk gelmesinden şüpheleniyorum. O yüzden buna dikkat etmeye başladım. Ama artık abdestli ve temiz gezmek istiyorum. Mevlam neyler neylerse güzel eyler. İnşallah hepimize hayır kapılarını sonuna kadar açsın, annelik çok zormuş. Daha başında yorulduk. Çok şükür bu günümüze

Merhaba, hoşgeldin aramıza. 2 hafta olacak benim kanamam devam ediyor. Ama hamd olsun ilk günki gibi değil. İlk gün bir anda bir pedi dolduracak bir kanama oldu. Doktor progestanı arttırdı. 8 saate bir kullanıyorum. Geçen hafta işten izin aldım. Dinlendim çok iyi geldi. İlacı yaymak dinlenmek. Ben adet tarihlerime denk gelmesinden şüpheleniyorum. O yüzden buna dikkat etmeye başladım. Ama artık abdestli ve temiz gezmek istiyorum. Mevlam neyler neylerse güzel eyler. İnşallah hepimize hayır kapılarını sonuna kadar açsın, annelik çok zormuş. Daha başında yorulduk. Çok şükür bu günümüze
Teşekkür ederim hoşbuldum 🥰 Aynen öyle rabbim bugünlere ulaştırdı ya bizi inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günlere de ulaştırsın 🤲🏻 aminn.. annelik zor fedakarlık gerektiriyor bebişlerimiz iyi olsun da ben razıyım. Bende progestan ampul kullanıyorum 2 doz, benim kahverengiye döndü dediğin gibi dinlenmek iyi geliyor. Benimde adet zamanına denk geldi aynı dönem bazı yerlerde okudum bu zamanda oluyormuş. Ben 2 tane kan sulandırıcı kullanıyordum birini bıraktırdı kanama geçene kadar, tamamen geçince tekrar başlayacağız dedi hayırlısı hepimiz için 🤲🏻🤲🏻

malesef özel hastane olsun isterseniz rakamlar biraz can sıkıyor ama şöyle düşünün fiyatları sabitliyorsunuz hastane fiyatları güncellesede sizi etkilemiyor ve taksitle ödeyebiliyorsunuz total rakamı
Bizde öyle önden alabiliyo muyuz bı ogrenirim bende. Doğumda ödedik ilkinde fiyatı önceden konuşmuştuk. Hatta doktor acelesi yok falan demişti doğumdan da 3 gün sonra falan ödedi eşim. Hastaneyle biz hiç muhattap olmadık. Parayı da doktora odemistik.

Insallah canim ya bakalim en sonunda kararimi veririm güzelce iyi vir doktorla ilerlerim insallah 🙏

Zaten isin garip yanı da bu bence 😁 ben ilk kontrollerimi devlette yaptırdım toxoplazma testlerim orda yapildi mesela. Ucretsiz yapilmis oldu. Ama eger ki özelde yaptirsaydim ne kadar ödeyecektim belirsiz 🤷🏻‍♀️ cok garip cidden nelere ödeme yapiyoruz belli degil
Geçen bende devlete gittim kan testlerini yapalım dedi birazcık yabancıyım rutin gebelikte istenen testlermiş idrar ile birlikte yaptılar iki haftaya cikarmiş bahsettigin o testler mi acaba canım

Geçen bende devlete gittim kan testlerini yapalım dedi birazcık yabancıyım rutin gebelikte istenen testlermiş idrar ile birlikte yaptılar iki haftaya cikarmiş bahsettigin o testler mi acaba canım
Idrar ve kan birlikte aliyolar sarılık kızamık ve kızamıkçık bagisikligin var mi bakiyorlar. Enabizda yazar aslinda belki toxoplazma rubella vs diye öyle bir test olmali. Benim ayni gün cikmisti 2 hafta sürmedi ama bilemiyorum tabi

Idrar ve kan birlikte aliyolar sarılık kızamık ve kızamıkçık bagisikligin var mi bakiyorlar. Enabizda yazar aslinda belki toxoplazma rubella vs diye öyle bir test olmali. Benim ayni gün cikmisti 2 hafta sürmedi ama bilemiyorum tabi
Bakalım sorayım tekrar doktora teşekkür ederim canım 💓

evet bende baktırdım bunların hepsine kan ve idrar aldılar aynı gun çıktı sonuçlarım sadece toxoplazma 2 gun sonra çıktı. G gunes030

günaydınnnnn hamişşleriiimmmm 💕 dün randevumuz var bebiş 7.3mm olmuş herşey yolunda çok şükür. bir daha randevuyu 4 hafta sonraya verdi 🥰 bu biraz üzdü 😂 daha hiç bir belirtim başlamadı sizlerde durumlar nasıl bugun 6+5 deyizzz 😘
Gözün Aydın canımm artık randevu aralıkları uzuyor bende üzgünüm ona 😂 bana da 3 hafta sonra gel dedi nasıl geçecek 3 hafta onu düşünen yok 😂

Gözün Aydın canımm artık randevu aralıkları uzuyor bende üzgünüm ona 😂 bana da 3 hafta sonra gel dedi nasıl geçecek 3 hafta onu düşünen yok 😂
sen nasılsın canım var mı belirti bir şeyler ?🥰 evet doktor her şey yolunda bebeğin yerleşim yeri, kese şekli, boyutu, kalp atışı o yüzden rutin kontrole geçebiliriz dedi. 4 hafta nasıl gecer belemedim 😂 sadece kedi köpek gibi hayvanlardan uzak durmam gerekiyormuş vücudumda bağışıklık yokmuş aşsız bilmediğin hayvanlardan uzak dur dedi 🤦‍♀️

evet bende baktırdım bunların hepsine kan ve idrar aldılar aynı gun çıktı sonuçlarım sadece toxoplazma 2 gun sonra çıktı. G gunes030
E nabizdan baktım çıkmış kanlarım ama çıkmayan iki tane sonuç var canım galiba onlar için hepsini bir hormek adına da söylemiş olabilir doktor birde tekrar randevu alabilmek için 15 gün geçmesi gerekiyor yoksa sistem vermiyor sanırım o nedenle söyledi

sen nasılsın canım var mı belirti bir şeyler ?🥰 evet doktor her şey yolunda bebeğin yerleşim yeri, kese şekli, boyutu, kalp atışı o yüzden rutin kontrole geçebiliriz dedi. 4 hafta nasıl gecer belemedim 😂 sadece kedi köpek gibi hayvanlardan uzak durmam gerekiyormuş vücudumda bağışıklık yokmuş aşsız bilmediğin hayvanlardan uzak dur dedi 🤦‍♀️
Oh maşallah kuzum çok güzel haberler ❤️
Biz pazartesi gittik kalp atışını duyduk çok şükür bizde de şu an her şey yolunda benim midem biraz karışık koku hassasiyetim var canım o beni biraz zorluyor ama arkadaşlarla konuşuyoruz da aşırı kusan arkadaşlarım olmuş hamileliklerinde o yüzden buna da şükür ediyorum sağlıklı olsunlarda napalım dayanırız artık ❤️

Selamlar canım 9+4 deyim bugün. Bende 3 hafta bekledim günleri saydım resmen bu cts gidicez bebeği göreceğim çok heyecanlıyım inşallah sağlıkla gelişmiştir. Artık biraz daha bebek formuna benzeyecek demişlerdi bakalım nasıl

Oh maşallah kuzum çok güzel haberler ❤️
Biz pazartesi gittik kalp atışını duyduk çok şükür bizde de şu an her şey yolunda benim midem biraz karışık koku hassasiyetim var canım o beni biraz zorluyor ama arkadaşlarla konuşuyoruz da aşırı kusan arkadaşlarım olmuş hamileliklerinde o yüzden buna da şükür ediyorum sağlıklı olsunlarda napalım dayanırız artık ❤️
Cok şükür canim 🧿 Allah'ım böyle surdursun🙏 benim çevremde kiler de cok bulantı yaşıyor benim çok şükür bir bulantim yok suanlik erken mi daha gerci onuda bilmiyorum 😅

Kızlar 3 gündür idrar kesesine baskı hissediyorum. 1 de kasıklarımda hafif ağrı karışık bir ağırlık var. Aynı şeyleri yaşayan varmı? Son kontrolden sonra iyice geriliyorum her an düşük başlaya bilir diye🤦🏻‍♀️

X