2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzeller, bu sabunlar ne için? mevlut mu, hastane mi? bilmediğimden soruyorum, nerede yaptırdınız çok güzelmiş
hastanede bebek şekerleriyle beraber dağıtacağım canım bu sabunları.İnternetten sipariş verdim teşekkür ederim
 

ya psikolojik midir nedir bebek sabahtan beri hareket etmiyodu şimdi biraz başladı sağol canım
 


sağol canım ya valla psikolojik olarak herhalde bebek hareket etmiyordu şimdi bşraz başladı kıpraşmaya. afiyet olsun canım benim bebişine yarasın inş.
 

kız sen ne rahatsın öyle... canım doğum olsa çantaya koyacak temiz kıyafet yok bebişe :)) biran önce yapmak lazım aslında ama sanırım ben 1 hafta daha hiçbir iş yapamıycam... sınav eylülde..
 

oo bu daha bişey değil asıl doğum zamanı curcuna olacak evde .. cümbür cemaat artık allah ne verdiyse :)) sinirimden gülüyorum ... valla bir kaç gün bekliycem hem şu ayağımın üstüne basabileyim hemde bir müsaade edeyim bakalım belki düzelir diye.. sınav eylülde ... valla maşallah imrendim sana ne güzel herşeyini halletmişsin
 

burda hiçbir yeri bilmiyor canım bensiz adımını atamaz dışarı :) bende uzun süre kalan misafirleri sevmiyorum ama başa gelen çekilir şekerim... dua etsinlerde kocama aşığım :)
 
canım ama daha erken değil mi doğumun nasıl olacağına karar vermek için. yani ben soruyorum ama hiç bir şey söylemiyor. 37. haftada konuşcağız diyor?

Tabi erken canım ,37 de belli olur ama benim gibi bi sebepten normal yapamayacak olanları sordum , şimdiden belli olanlar kimler?
 

canım sen onun sınavına kadar doğum yapmış olacaksın boşver onu sen bak işine hallet ya
 

Ohoooo çok düşüncesizlermiş , hamile kadının evinde uzun süreli yatılı misafir noluyomuş ki, ben kayınpederi sokmadım eve rahat edemiyorum diye,doğum zamanı curcuna olur normal de bu son ayında seni niye zor duruma sokuyolar ki..
 
kızlar bende hamıle kaldıgımıdan berı bır korkudur var..sankı dogumda bana bırsey olucakmıs gıbı gelıyor..yanı ıcımden hıssetmek gıbı bırsey ölücekmısım gıbı hıssedıyorum..ruyalarıma gırıyor..gecen aksam rüyamda kıyamet kopuyordu gunes kor kor ustume aktı tepeden kacıyordum..baktım tabırıne eger ruyada kıyamet kısının ustune kopuyorsa kısı ölür diyor..bu dusunce gun gectıkce benı korkutmaya basladı.
 
canım Allah korusun ya düşünme böyle şeyler.Sen bilinç altına kendin sokuyosun böyle şeyleri sonrada rüyana giriyor.Bende korkuyorum doğumdan ama abartmamak lazım ölmeyeceğiz merak etme hatta artık tıp okadar ilerlediki hiç bir şey hissetmeyeceğiz.
 
kız sen ne rahatsın öyle... canım doğum olsa çantaya koyacak temiz kıyafet yok bebişe :)) biran önce yapmak lazım aslında ama sanırım ben 1 hafta daha hiçbir iş yapamıycam... sınav eylülde..

Ay ağustos sonu ya doğum :) ben temmuzun ilk haftası yaparım diyordum ,yazindan bile stresini anliyorum. .yaparsın kendini üzme. Eylül'ün 20sinden sonra birde taşınmam var bak hala rahatım:))
Eylüle kadar sizde kalmayacak değil mi?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
 

Canım hamilelikte bu son aylarda öyle rüyalar görülürmüş , kv anlattı bana , o çok görmüş böyle rüyalar ama bak sapa sağlam hayatta ,bazen ben de öyle düşünüyorum, ama hemen kızıyorum kendime böyle şeyler düşünme diyorum kendime , hamile psikolojisi bu, takılma rüyalara bu kadar , hem o internetteki rüya tabirleri hiç doğru çıkmıyo, sakın yapma psikolojini düzeltmeye çalış, öyle bişii olmıycak, hepimiz bebişlerimize kavuşup hastaneden sağsalim çıkıcaz Allahın izniyle...
 
yeteri kadar nemlendirmiyomusun acaba?niye okadar çatladınki sen?güreşçiler gibi bolca yağ sür ve bol bol su iç

Ya hiç kuru değilki suyu zaten iyi içerim öncedende bu önce bilincsiZ kilo al verden kaynaklı önceki diye düşünüyorum :) yukarı çıkıyor bi tane ..bende anlamadım hani vücudumun doğal Nemi iyi ,bu hafta 32.hafta olacak bundan sonra devam ederse demek Çatliyorum yoksa o eski çatlak; ) aman çokta umrumda değil aslında şimdi belki sonra üzülürüm

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
 

ısallah canım ısallah..ama sacma sapan dusunceler bırakmıyor ıste.allah hepımızın yardımcısı olsun kolayca doguralımm saglıkla.
 

vesvese kurmakta zaten üstüme yoktur..kurarda kurarım sacmalıyorum bılıyorum kendımce vasıyetımı bıle dusundum esıme dıyorum 1 sene en az evlenme mıllete rezıl etme benı :) oda 40ın cıksın hemen bulucam bırını.uyus
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…