2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


Teşekkür ederim canım amin sağlıkla vaktinde gelsin kuzucuklarımız
 
Bnm agrilar cok fenalasti yatamiyorum ayakta bisi yok yatnca yari canim gidiyo kalkana kadarbenim bebis de erken gelecek gibi yarin kontrol var bakalim ne diyeceksu 3 gundr hele bide sistim bu ay hic kilo almadim drrken bu 3 gunde 1 kilo aldum bide bisi yemiyorum ne olack bnm bu halim (
 

o ödemdir büyük ihtimal canım 3 günde kilo mu olur..ağrıların için de inşallah hafifler erken başlamış bukadar sıkıntı..
 
Geçmiş olsun aman dikkatli ol arkadaşım.bana doktor ılık duş al çarpıntın olunca dedi.



iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım,yaptım ılık duş.Amafaydasını göremedim

Benim tansiyon genelde 10-6 dır.Ama tansiyonda sıkıntı yoktu.Şimdi daha iyiyim şükür.Teşekkür ederim.
 
Mide bulantısı yaşıyormusunuz hanımlar? Benim hamilelik boyunca olmadı şükür böyle ama bu aralar sıkıntı veriyor. Birde doğum çantamı buraya yazsam bi el atabilirmisiniz

bebek için ; hastane çıkışı
tulum
2-3 adet çıtçıtlı bady
çorap battaniye
çarşaf
havlu ağız mendili
ıslak mendil kağıt havlu

benim için ; gecelik
4-5 tane iç çamaşırı
bol bir kıyafet
terlik çorap
bakım çantası

ek olarak süt arttırıcı içecek göğüs pedi filan.. Bez olarak prima dan başlamak nasıl olur acaba birde biberon için neye dikkat ettiniz?
 
Bu arada şunu fark ettim: Herkes sapır sapır dökülmüş.Allah yardımcımız olsun,çektiğimiz sıkıntılar bize ödül olarak geri dönsün inşallah.
 

canım bebişe bez koy bol bol..kendin için ped.sabahlık yada üzerine alabileceğin herhangi bişiy şal olur vs..bide bi pijama yada gecelik daha koy..kan filan bulaşabilir..bebişe de hastane çıkışına ek olarak bi pijama daha koy istersen gerçi tulum koymuşsun onun yerine ama..bide ince penye yelek ilk gün üşüyo minnaklar malum..

biberon alırken çok kararsız kaldım..aventin tr üretimi mamajoo war..onun antikolik biberonunu aldım.. ben prima yenidoğan düşünüyorum ben de..huggies we prima güzel bezler..aa bide lansinoh da koy çantana..yara olucak büyük ihtimal göğüslerin..
 

Teşekkür ederim ilgin için Hastane çıkışı derken on parçalı bişey aldım hepsini koymak yada sadece şunlarımı koymak gerek body, alt üst takım veya tulum şapka eldiven. Biyerde bu şekilde görmüştüm.
 

rica ederim cnm nedemek:) onun içinde sabahlık gibi beyaz içzıbın oluyo onu koy mesela göbeği düşmemiş oluyo ya onu tercih ediyo hemşireler genelde..üstüne altüst pijama giydirip penye battaniyeye sarıyolar. şapka eldiwen çorap hepsi lazım..bence sen direkt koy hastane çıkışını.zaten onlar senden isticek lazım olanları içinden seçip alıcaklar..az yer kaplıyo nası olsa eksik olmasın fazla olsun iyidir:)
 

peki tekrar teşekkür ederim.Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize :18:
 



loğusa kilodu ve elektirikli pompa olabilir...gerçi hastanelerde pompa var ama sana özel olsun diyosan gitmeden ya hastanetipi kirala yada satın all..
 

bizde dün yaptıkta.minnacık minnacık duruyoda pek zor :)uğraştırıyo yani.artık yapsan iyi olur :26:zaman azalıyo
 

Merhaba mucarcım ağrılarım kasılmalarım çok oluyor yatıyorum hep. Üç hafta daha dayansak yetecek dr.um daha fazla beklemeyiz diyor bakalım hayırlısı. Ne kusuru canım benim sen bak keyfine o bardakları biliyorum kadeh gibi olanlardan mı bahsediyorsun yoksa normal düz olandan mı? fiyatıda çok uygun geldi bana nerden aldın? Ben daha pahalı olabileceğini düşünmüştüm o yüzden beyaz köpük bardak alayım diye düşünmüştüm.
 
Ya bana bu kadar normal ve risksiz olmak tuhaf gelmeye başladı doktorum yüzündenmi yoksa benmi sapıtıyom artık ????


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canim ya, benim doktorda cok rahat en son 2,5 hafta önce gitmistim. Taa 1 ay sorasina randevu vermisti, ama calisabilir raporu alabilmek icin erken gidicem ben. Benim bildigim bu aylarda artik 15 günde bir cagirmalari ama hadi bakalim hayirlisi olsun. Demek ki diyorum hersey yolunda hersey normal :)
 

Aynen benda bana iki haftada bir dicek sanıyodum bir ay sonra gel diyimce hee diye kaldım böyle bide benim bu cadım bıgün çok sakin sabahtn beri reçel çikolata kiraz meyvalı soda içtim hanfendi daha bir kere hareket etti normalmi ?


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Korkma canım bazen oluyor oyle. Bende de cuma gunu oyle olmuştu, okadar uğraştığım halde tık yoktu ta ki gece yatana kadar. Artık yerleri daralıyor eskisi kadar hareket edemeye bilirler.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Gerçekten geçmiş olsun yaşadıkların korkunç şeyler keşke şikayet etseydin sonra. İnsanlıktan nasibini almamış malesef. Allahtan bebeğine ve sana birşey olmamış. Ben ilk dört ay dr dr gezdim resmen güvenebileceğim iyi bir dr bulayım son haftalar değiştirmeyeyim diye. Sanırım çok doğru yapmışım
 
anladım canım çok geçmiş olsun.Bu sana tecrübe olmuş şimdiki bebişinde daha iyi kararlar verirsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…