- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #2.661
çok haklısın canım allah sabır versın benım daha delı gıbı aşermelerim başlamadı ama böyle yazılar olursa anı aşerme olabilir nerde oldugunu bilmıyorum ama biz hiç degilse daha imkanlı bır yerdeyız umarım canının çektıgı herşeyı bulabılırsın
sosyologcum gözün aydın ,çok sevindim ,allah bizede nasip etsin inşallah ..
insanbul valla sen aşer ben sana kargo yaparım baby'm
Bizim kızlarda burda eylülcüm hoşgeldin canım aramıza nasılsınız insanbul aşermeyemi başladın gıııı
Yok hepsinde değl genelde sabah eşim gitmeden bi de akşam oluyor. Yani hep eşime denk geliyor garibim oda çok üzülüyor
Hoşgeldin canım iyi oldu geldiginiz kendimi pek yanlız hissediyordum aycada giremiyor bulantıları falan var cok iyi oldu böylenasıl gidiyor susamın napıyor vücudunda degişim varmı gögüsde falan yad başka bişe
takılıyorum cnm kendınızı yabancı hıssetmeyın en son gelenlerdenım ama bak sankı 10 yıldır bu topıkteyım
çok cenebazımdır yaz yaz bıtıremıyorum :) ozgokcumle ben basladık mı karsılıklı kendımızı alamıyoruz
aynen cnm benım gorumcemın bebegıne down sendromlu dedıler %90 kadın amnıyosentez ıstemedı dusuk rıskı var dıe ...
sonuc cocuk dogdu turp gıbı masallah bu rıskı bılmek doguma kadar aglamaktan kahrolmaktan baska hıcbır sey vermıyo %100 sonucu dogru olan bısı olsa 2 sn dusunmem yaptırırım ama bole seyler o kadar cok oluyo kı hıc bılmemek daha ıyı bana gore ...
ama cok cok merak edılıyosa 4 boyutlu ultrasonlarda hem bebegı gayet net goruyosun cınsıyet ne bılım ıc organlar beyın gelısımı ben ona gıtmeyı yegelıyorum hemde super bır anı oluyo renklı foto vıdeo kaydı harıka bısı hemde %100 dogru sonuc
günaydınlar çıtır anne adayları Eki Görüntüle 907807
dün yatmadan önce bi okuyayım dedim, bi arkadaşımız mantıya aşerdiğinden bahsetmiş
gece dellendim resmen,uykuya zor daldım
ne yapma imkanım var şuan ne de malzeme bulacak imkanım.
mahrumiyet bölgesinde görev yapıyoruz
her istediğimize her an sahip olamıyoruz malesef
eğer herkes aşerdiğini yazacaksa, ben ve benim gibi olanlar için zor anlar bekliyor sanırım
ya da topiği okumamaya gayret edicem. ya da bu konuda daha hassas olmanız konusunda rica da bulunabilirim
ne kadar kabul görürüm bilmem, bencillik yapmıyorum imkansızlıklar içinde olanları da düşündüğümden söylüyorum..
bulunduğum yerde bi taze soğanı bulana kadar ne çektiğimi biliyorum
anlayışlı olduğunuz bilerek
hepinize sevgiler diliyorum..
selam kızlar pazar günü çok kötü hissediyrdum kendimi süreklı bogazımda bır düğüm sankı cıkartacagım mıdemde bulantıya benzer bır boşluk gıbı bısey aşırı halsızlık fln vardı wc ye zor gidiyordum geceleri de yataga gırınce aynı hıs oluyor sizce bu normalmı? şu anda 6 hafta 6 günluk hamileyım yarın 7 hafta olacak birde sürekli uyuma istegi var uykuda da kırk kere uyanıyorum aslında sanırım kilolu olmamında etkisi var . sizde de böyle olmuşmuydu kilolu hamilelik yaşayan var mı
tabi canım doktorum da endişlenecek bişey yok dedi ama bundan önceki bebişimde kesede görmüşlerdi 6. haftada ama bu sefer geç döllenme oldu muhtemelen.. ben asyadakine gidiyorum doktorumu çok araştırdım o yüzden bu hastaneye karar kıldım. inşallahhhh duyabilirsin kalp atışlarını hayırlısıyla kucağına da almanı nasip etsin rabbim
aynen cnm benım gorumcemın bebegıne down sendromlu dedıler %90 kadın amnıyosentez ıstemedı dusuk rıskı var dıe ...
sonuc cocuk dogdu turp gıbı masallah bu rıskı bılmek doguma kadar aglamaktan kahrolmaktan baska hıcbır sey vermıyo %100 sonucu dogru olan bısı olsa 2 sn dusunmem yaptırırım ama bole seyler o kadar cok oluyo kı hıc bılmemek daha ıyı bana gore ...
ama cok cok merak edılıyosa 4 boyutlu ultrasonlarda hem bebegı gayet net goruyosun cınsıyet ne bılım ıc organlar beyın gelısımı ben ona gıtmeyı yegelıyorum hemde super bır anı oluyo renklı foto vıdeo kaydı harıka bısı hemde %100 dogru sonuc
kızlar dün gece bir rüya gördüm ,tatile gidiyormuşuz ,yatlaneyse duruyor yat yolcular iniyor ,kucağımda da kızım var ,denize düşüyor ,yüzme biliyorsun sen numara yapma bana diyorum,neyse kurtarıyorum ,hemen elbislerini çıkarıp havluya sarıyorum ,denize atlayıp yürüyorum denizde belime geliyor su tertemiz masmavi ,oteli arıyorum sonra hava kapkaranlık hiçbişey görünmüyor ,kızım hala kucağımda ,çok korkuyorum rüyamda ..
hayrolsun da biraz ürkünçtü ,ne olaki acep :26:
kızlar dün gece bir rüya gördüm ,tatile gidiyormuşuz ,yatlaneyse duruyor yat yolcular iniyor ,kucağımda da kızım var ,denize düşüyor ,yüzme biliyorsun sen numara yapma bana diyorum,neyse kurtarıyorum ,hemen elbislerini çıkarıp havluya sarıyorum ,denize atlayıp yürüyorum denizde belime geliyor su tertemiz masmavi ,oteli arıyorum sonra hava kapkaranlık hiçbişey görünmüyor ,kızım hala kucağımda ,çok korkuyorum rüyamda ..
hayrolsun da biraz ürkünçtü ,ne olaki acep :26:
Sana katılıyorum. Valla ben mahrumiyet bölgesinde değilim ama yinede her isteneni bulamıyorum hemen. İsim yazmasak daha iyi bende aşeriyorum ama yazmamaya çalışıyorum belki bulamayan olur diye :)))
sağolun kızlar hayırlara çıksın inşallah ,
ben ikili testleri filan yaptırıcam tabi ama risk filan çıkarsa amniyosentez asla yaptırmam ,onun yerine 4 boyutluya girer heryerine baktırırım ..allah korusun hiçbirimizde bu risk çıkmasın inşallahh..
amniyosentezden sonra çok fazla bebeğini kaybeden kadın biliyorum ..
kızlar merhaba bende katıldım aranıza,
daa önceden bir boş gebeliğim ve düşüğüm var..
rabbim bu sefer kucagıma almayı nasip etsin inş..
dha yeni öğrendim 2 gün oluyor dooktorada haftaya gitmeyi düşünüyorum ama kasık ağrılarım olunca korkuyorum..
yatınca bişeyim yok gayt iyiym ama ayaga kalkayım biraz dolaşayım hemen ağrım oluyo..
İçimi rahatlatıcak bişeyler söyleyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?