2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


Çok sağol canım ya.Bikaç gün öncesinden hafif şişmeler olmuştu.Ama böyle perişan olmamıştım.Çalışıyorum.Öğretmen olunca ister istemez hareketli olunuyor.Sonrası beni korkutuyor işte.Daha beter olmam inş.
 

Sağol arkadaşım.Hepimise inş.
 


yok bende aklımda tutamıyorum hatta senin gibi söylediklerini de unutuyorum :) O tarihler örnekti tam hatırlayamıyorum ama bedene göre kafa yapısı 4-5 gün önden gidiyordu doktor önemli bişey değil deyince zaten önemsemedim bende.

Bir de detaylı ultrasona bir profesöre gitmiştim o dönemde bebeğim 5 gün 1 hafta önden gidiyordu o doktor tam haftasına göre büyüyen bir bebek demişti bende o zaman diğer doktor geçen hafta 1 hafta önden gidiyor demişti büyümesi mi durmuş diye sormuştum, o zaman doktor da bu ölçümler bebeğin pozisyonuna ve biraz da doktorun eline bağlı demişti tekrar ölçerim 3 gün önden çıkar bir daha ölçerim 2 gün geriden çıkar 3-5 günlük farklar çok önemli değil o yüzden haftasında bir bebek olarak değerlendiriyorum demişti. Bende o günden sonra çok takılmadım açıkcası bu ölçümler. 2-3 hafta gibi farklılıklar olsa belki ama 3-5 gün 1 haftalık farklar çok önemli değildir diye düşünüyorum.

Bir de tabi diğer ve en önemli kısım var dediğin gibi, Allahtan gelen herşeye razıyız sonuçta
 
Kızlar merhaba.

Ankara Çağ hastanesinde muayene olan yada orada doğum yapmayı düşünenler var mı? Hatane hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
 

Ögretmen misin, o zaman ister istemez yoruluyorsundur ve ayakta kaliyorsundur. Bahsettigim arkadasim da ögretmendi, ama dogumdan sonra toparladi. Ayagi su tuzlu suda dinlendirmeyi dene istersen belki iyi gelir. Interneti tara bütün önerileri dene tek tek hangisi iyi gelirse. Insallah cok zorlamaz seni cok sismez. Bol su icmeyi unutma. Hamilelik izni ne zaman basliyor?
 

Yuvarlanmasini simdilik yeterli kabul ediyorum ama hareketlense sevinecegim. :) Ben de bir alemim, cok hareket edince söyleniyorum uf bi rahat birakmiyorsun diyorum, hareketlenmeyince, kizimmm nerdesin diyorum D
 

Güzel tavsiyelerin için çok teşekkürler :) Denicim inş.İznim 1 temmuzda :)
 
Yuvarlanmasini simdilik yeterli kabul ediyorum ama hareketlense sevinecegim. :) Ben de bir alemim, cok hareket edince söyleniyorum uf bi rahat birakmiyorsun diyorum, hareketlenmeyince, kizimmm nerdesin diyorum D

sadece tekme değil kıpırtı kayma yuvarlanma hareket olarak kabul ediliyor günde en az 10 hareket olması yeterliymiş hafta sonu benim kızım da az kıpırdadı pazartesi hemen doktora gittim yerini değiştirmiş o yüzden ben çok hissedemiyormuşum tabi endişeleneceğine doktora gitmen çok daha mantıklı ben öyle yapıyorum inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı
 
sedoş sen mi geldin kıı oğluş iyi şükür tepiniyo,sedoşun kızını alın bana diye iyi besle gelinimi.. sen ve kızçen nasılsınız?

benim kızzzz ta kendisi benimkide iyi gangam yapıyo içerde iyiyiz Allahıma şükür gün sayıyoz hayırlısıyla bebişleri bi alsaydık kucağımıza gelin senin be yaa ayıp ediyon yalnız lazoda talip erkek olursa,kız olursa benim oğlana alcez öyle anlaştık onunlada
 

Benim çok yürüdüğüm,yorulduğum bir 5 günlük dönemde ayak bileklerim davul gibi olmuştu,o zaman araştırmıştım.Evde ayaklarını yükseğe dikerek dinlen,kan dolaşımını hızlandırmak için.Ve de masaj yağları ya da kremleri kullanabilirsin.Ben yves rocher'den ayak masaj kremi ve otacının yorgunluk giderici masaj yagını almıstım,memnun kaldım ikisinden de...Ve de tuz kullanımını sınırlaman lazım hatta şu dönem hiç kullanma...Kullanacaksan da himalaya kaya tuzu ya da deniz tuzu kullanmanı tavsiye ederim.
 

Geçmiş olsun canim kilo durumun falan nasil bir de cok su tuketmen tuzu da kesmen gerekiyor biliyosundur gerci ama kacinci haftadasin??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Güzel tavsiyeler...Teşekkürler :)
 
Geçmiş olsun canim kilo durumun falan nasil bir de cok su tuketmen tuzu da kesmen gerekiyor biliyosundur gerci ama kacinci haftadasin??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb canım.Kilom 58.Su da içerim ama bilmiyorum ki...Dr u aradım.Dinlen.Geçmezse kalp-damar da vanoz doppler yapılacakmış.İnş geçer.
 

doktorun kim canım hangi hastaneye gidiyorsun???
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…