- 28 Ocak 2013
- 216
- 3
Kızlar ben ilk hissettiğimde sabahın 4ydü ya takla attı ya zıpladı kızım beni şok etmişti geçengün bir daha hissettim miinnicik bir dürtücük o da gecenin bir yarısıydı, gece mi uyanıyolar yoksa kızım anası gibi gece kuşu mu Siz nasıl hissediyorsunuz kızlar
aynen gece yatınca başlıyor benimki de kıpraşmaya :) genelde gündüz uyuyorlarmış..
günaydın kızlar
bugun pazar çalışıyorum saat 3 e kadar
akşam annemler geldiler
yemek yedık ama işten geldiğim için çabuk çabuk 3çeşit yemek hazırladım salata zetinyağlı falan 1,5 saatte hepsi tamamdı
ama anormal sekılde yoruldugumu farkettım
saat 10 gbi kalçama bi ağrı girdi bacağıma doğru inen yattım
sabah kalktım
cok az kahverengi lekelenme gelmiş
ço korktum
salı gunu dr kontrol var işallah kötü bişi yoktur
inşaallah kötü bir şey yoktur,aynı tür ağrılar bende de oluyordu magnezyum içmeye başladım doktora gitmeyi beklemeseydin ,tel falan edemiyor musun doktoruna?
merhabalar bende temmuz annesiyim inş bir oglumuz olcak inş bu 2. bebişim ilkide erkekti buda erkek inş şuan 18 haftalık hamileyim 2 gun once ogrendik cinsiyetimizi ve uzucu bir haber aldık bebegimin kafasında kistler varmış ole dedi doktorumuz bunlar gecici olabilirmiş ama kalıcıda olabilirrmiş bilmiyorum ama inş sorun çıkmaz içim rahat ama rabbim buyuk inş sag saglim dogar bebişim hepimizin bebişlerini RABBİM KORUSUN AMİNNNNNN
İnşaallah geçicidir ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini hepimizinkini Allah korusun