suyu çoğaltayım o zaman bende
işin aksi ben süt içemiyorum
annem 3 aylııken kesmıs bıdahada ıcmemısım
yogurt yerım ama ayran içerim peynır yerım
ama sütten midem bulanıyo cok gecen gün neyveli süt içeyim dedim öğür öğür canım çıktı
napıcam bilmiyorum su süt olayını
kızlar ben 18. hafta içindeyim ve 5 kilodan fazla kilo aldım, hatta 6 ya yaklaştı diyebilirimaslında yediklerime de dikkat ediyorum,hamurişi falan haftada 1 yerim, ama yine de çok almışım bebeğin kilo ve boyu, hesaplamalarda biraz fazla çıkıyor,ondanmıdır acaba, yoksa gerçekten cok mu kilo almışım, ne dersiniz?
ztn bu aya kadar 2,5 ile 5 kilo normal diolar eger zayıf hamile kaldıysan sorun olmaz ama benim gibi 76 kilo ile hamile kaldıysan biraz fazla ben henüz 3 kilo aldım ama bebeğim iyi maşallahh
tabi emzirme döneminde her diyet yapılamıyo biliyosun dimi...
malesef ben de biraz kiloluydum gebelik öncesisen çok iyi almışsın, maaşallah,doğumunda kolay olur inşaallah
kızlar ben 18. hafta içindeyim ve 5 kilodan fazla kilo aldım, hatta 6 ya yaklaştı diyebilirimaslında yediklerime de dikkat ediyorum,hamurişi falan haftada 1 yerim, ama yine de çok almışım bebeğin kilo ve boyu, hesaplamalarda biraz fazla çıkıyor,ondanmıdır acaba, yoksa gerçekten cok mu kilo almışım, ne dersiniz?
malesef ben de biraz kiloluydum gebelik öncesisen çok iyi almışsın, maaşallah,doğumunda kolay olur inşaallah
bizimkinde bağdaş kurma felan yok direk ayaklar birbirine sıkı bi şekilde birleştirmiş. 15- 20 dk kadar baktık belki açar diye sırtını döndü bi daha geri dönmedi :44:
aslında iyi içiyorum ama söylemesi ayıp çokta tuvalete giriyorum içtiğimden daha fazlası çıkıyo demekki
şi,mdi salıyı iple çekiyoruzzz
merhabalarr bende 18+1 günlük hamileyim cinsiyeti geçen ay kontrole gittiğimizde öğrenmisştik doktor evirdi çebvirdi göstertti bebeğimizde kızım olacak inşallah 2 sene geç gelen bir bebek olduğu için korkuyorum birşey olacak die ufak ufak kıpırdanmaları hissediyorum 2 gündür sanki alt karnıma bişi dokunup elini çekiyo özellikle düz yatınca inşallah sağlıklı kucağımıza alırız bebeklerimizi günler geçeçekmi die düşünüp duruyorum :)
canım ilk aylarda bende süt içemiyodum midem çok bulanıyodu ama şimdi soğuk olarak ve içine bir iki kaşık nesguik atarak içiyorum günde 1 bardak.
amaaaaa KAN İLACI İÇEN ANNİŞLEERR ,süt ve süt ürünleriyle ilaçlarının öncesi sonrası arasında 2-2,5 saat bırakmaları gerek. kalsiyum demirin emilimini büyük ölçüde azaltıyor çünkü.bunu atlamamak lazım.
ama doktorum ultrasonda bakarken bile çok hareketli bi bebek dedi belki ondan olabilir :) çikolata yiyip sol tarafına yatınca hissedersin die duymuştum ama ne kadar doğru bilmiorum
evet ama tatlı ye sunu ye bunu ye hikaye onlar proteyine dikkat ederek bol su içerek yapılabilir. etrafımda 30 kg veren insalar gördüm ama çocuğa yarayacak diye doğum kilosuna 10kg alanda o yüzden sıkıntı yok yani
süper... bende protein diyetiyle 17 kilo vermiştim...
Doğumdan sonra bende eğer saatlerini uydurabilirsem spora gitmek istiyorum
Spor diyince aklıma ne geldi, sizler şuanda egzersiz yapıyormusunuz, ben çok kilo aldığımı farkettiğimden beriyaklaşık 1 haftadır yani,başladım egzersizlere,bakalım faydasını görecekmiyim
Spor diyince aklıma ne geldi, sizler şuanda egzersiz yapıyormusunuz, ben çok kilo aldığımı farkettiğimden beriyaklaşık 1 haftadır yani,başladım egzersizlere,bakalım faydasını görecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?