57 kiloyla kaldım 56 kiloyum çünkü hala kusuyorum((
Canı mm
Cok mutlu oldum geldiğine
Hoşgeldinnn
Sen trakyalımısınn
Bendeye
Anneler Çorlu'da yaşıyor
Köken Kırklareli:))
:1:
kızlar bişe sorcam bazıları ultrasonda 30-40 dk izledik baktık falan diyor ya ben anlamıyorum
doktorunuz nasıl o kadar gösteriyor ki ben bi giriyorum 5 dk sora çıkıyorum. sadece ayrıntılı ultrason uzun sürüyormuş diye duydum ama daha gitmedim ona da..
benim doktorda mı sorun var herkes mi yarım saat izliyor bebişini anlamadım gitti :/
O kadar cok sey anlatiyor ki ben bile unutuyorum.hep faydali seylerden zararli seylerden bahsediyor.bazen alakasiz konulardan ama sonu hep hamilelige cikan.bazen de maclardan:)ultrason dışında napiyosunuz ya ben de değiştireyim diye düşünmeye başladım iyice bizimki ne biçimmiş
bilmiyorum tam olarak adet düzensizliği var bende ilk oğlumu üçbuçuk ay sonra anlamıştık
çok komik demi :) puhahahaa yine kaçırıyorum ne kadar hamile olduğumu yarın anlıycam doktora gidince
günaydın güzel annişler :)) 4-5 gündür yoğunluktan giremedim umarım herşey güzel ve yolundadır. huzurlu ve mutlu bir gün dilerim,
sevgiler..
:1:Ben tam bir şoparımKod::1:
Tekirdağlıyım canım benim.Annem de Edirneli.Bol
bol temiz köy havası alıp geldim.Biraz bademciklerimiz
kötü çok öksürüyorum ama buna da şükür canım....
Gunaydin canim sukur fire vermeden devam ediyoz.rabbim yolun sonuna kadar birlikte yurumemizi nasib eder insallaaahhhhh AMİİİNNNN
Amin kuşum aminn :) benim işlerim çok yoğun bazen hamileliğimin tadını çıkartamıyorum gibi geliyor.. böyle hisseden varmı ?
Beeeeeeennnn.cok yogunum ben de.hafta ici 9:30 da cikiyom.cumartesi calisiyom.pazar da kesin biri geliyor bize.esimle basbasa kalamiyom bi.ayaklarimi uzatip uzanamiyom.isyaaaaaannnnnn
Kızlar siz kaç kiloyla hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz?
Ben 61 ile hamile kaldm ve şuan 62.300 gr ım. Normal mi merak ediyorum. Bebeğin suyuda kilosuda iyi dedi drumuzda.
evet sorumu tekrar soruyorum umarım bu sefer cevap alabilirim 15+2 de doktoror gittim doktor cinsiyete erkek dedi eşimle bende gördük pipisini ve bide pipili ultrason fotomuz var sizce kesin erkekmidir değişme olurmu ısrarla soruyorum ama benim annemler kayınvalidemler alışverişe başladı o yüzden endişeleniyorum
lütfen yardımmmm
Evet sonradan farkettim ama benziyor.bence git magazada gor twist i.sanirim fiyat araligi ayni.bence twist al tek elle butun islemleri yapabilihorsun.en azindan videosunu izle gidemezsen de.
teşekkür ederim ya ben 15 haftalık hamileyim ikili test yaptırdım ve hiç hoş olmayan şeyler duydum doktorumdan. karından sıvı almak istiyor ve ben istemiyorum. biraz araştırdım herkese öyle söylüyormuş. merak ettiğim bu test sonun da genelde herkesi bu sıvı almaya yönlendiriyorlar mı. insanın ister istemez morali bozuluyor.
evet bizim sıpa pek keyfine düşkün maşallah... öyle atmış bacak bacak üstüne... göstermiyo arkadaş zorla değil ya...
meraktan çatlıycaz bişey değil...
valla sağa sola döndük... öksürdük... karnımı tokatladık... bizimki biraz keçiii sanırım teyzesiii
ben de doktora gittiğimde en kısa 20 dk kalıyorum hatta geçen gittiğimizde cinsiyeti öğrenelim diye çok ısrar etmiştik... epey uğraştı doktorumuz hatta başka bir ultrasona girdik bi 15-20 dk da orda denedi ama dedim ya keçi bizimki keçiii
Eger cihazlari iyiyse soyluyorlar canim.ben cok dedim de esim izin vermedi.agrim var diye gidecektim yoksa cinsiyetini ogrenmek icin
Benim muayene 1 saati buluyor ama 15 k felan ultrasonda bakiyor.
ayyy yok yaaa olmuyo demi, kafam güzel galiba
iki aylık filan hamile olmalıyım tahminen ağustos annesimi olurum belkid iki buçuk
Benimde ikili test ortalaması 1/6000 lerde amaa...Yaş faktörü 1/101 muhtemelen amniyosentez yapalım diyecek dr.um...Kesin sonuç değil demişsiniz...Kafam karıştı iyice?? Ne yapmak lazım...
Her sabah dünya yeniden kurulur ! Her sabah şartlar yeniden oluşur.
Her yeni gün umutları yeniden getirir
Bulutları tut ki hayallerin ve sevinçlerin gökyüzüne ulaşsın
Gülümse ki Gülücüklerin en açılmaz kapıları bile
sonuna kadar açsın…
Öyle bir sevgiyle sarıl ki hayata
Yüreğin sevgiyle, aşkla, huzurla, sevinçle dolsun.
Sıcacık gönüllerinize pırıl pırıl yeni bir gün diliyorum.
Mutlu olun, sağlıklı olun, sevgiyle kalın.
Günaydın, günaydın herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?