herkese günaydın ne kadar çok konu konuşulmuş akşamları giremiyorum oku oku bitmedi. :)
kilo konusunda bende 65 ile başladım şu an 67 kg dayım ama iştahım çok açıldı devamlı acıkıyorum ve bişeyler yemeye çalışıyorum durmak istiyorum artık meyve felan yiyorum
arabalara baktım ne güzel alan arkadaşlara ama ben çabuk kurulup kaldırlabilen araba bagajına rahat sığan en önemlisi uçakta az yer kaplayan bi model düşünüyorum çünkü çok biniyorum uçağa ailem uzakta pratik bişey olsun.
bende devlet hastesinde ki doktora gidiyorum ve güveniyorum da 3 doktor değiştirdim 3 de buldum ilk gittiğim alakasız saçma sapan bi adamdı ikinci gittiğim kadındı bebeğim 6 haftalık iken göremedi yok bebek dedi düşük yapmış olabilir misin kanaman oldu mu dedi aptal korkuttu beni çok ama bu doktorum iyi şükür. kimi zaman kontrol kısa sürüyor kimi zaman uzun gitmeden sorularımı yazıyorum açıyorum ajandamı tek tek soruyorum sağolsun ilgili ama bu ara birde özelden bi doktra gitmek istiyorum hem deneme hem de ayrıntılı usg için. bazı arkadaşlara baktım çok endişeliler haklılarda ama içimizi ferah tutalım bu bekeklerimizi çok etikiliyor. arkadaşımın 2 yaşında oğlu var ne ayrıntılı ultrasyon ne 2li 3 lü test hiç bişey yaptırtmadı çok sağlıklı ve tatlı bi bebeği var. yine komşum 42 yaşında anne oldu hemde şeker hastasıydı oda hiç bitest yaptırmadı onunda sağlıklı bebeği oldu. bende çok evhamlı bi insanım ama ama 4 lü yaptırmadım mesela 2 li ve 3 lü yaptrıdım iyi çıkınca yaptırmadım. yaptırmamak normal demiyorum tabikide yaptırtalım ama dua edelim hayırlısı ile doğsunlar içimizi rahat tutalım. inanıyorum herkes sağlıklı kolay doğumlar yapacak ve süper bebeklerimiz olacak bizde burdan yazmaya devam edeceğiz yürüdü konuştu vs diye :) Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar