• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
merhaba kızlar neden artık bir şey paylaşılmıyor burda? biz 9 aylık olduk, dün sağlıkocağında kızamık aşısı yaptırdık bacaktan, oğluşum çok ağlamadı hemen sustu maşallah. sonra parmaktan kan aldılar bi cihazla, demire baktılar ama düşük çıktı 10 civarında, kan damlalarını düzenli kullanmamıştım, ondan olabilir dedi ebe, 1 yaşa kada hatta sonra 1 kutu daha kullan dedi. boyumuz 73 cm kilomuz da 10, 5 çıktı maşallah. bu arada parmaktan bakılan demir testi hiç can acıtmıyor, bebeğim hissetmedi bile, teknoloji baya ilerlemiş yani. ya kızlar oğlum çok hareketli heryeri karıştırıyor, girmediği delik kalmıyor, engellemeye çalışıyorum ama nafile, laftan sözden de anlamıyolar, baya yoracak bizi bu yaramazlar, sizinkiler de öyle mi?

bize kızamık kızamıkçık kabakulak aşısı yapıldı koldan yaptılar acaba kol yada bacak farkedermi

merhaba kızlar neden artık bir şey paylaşılmıyor burda? biz 9 aylık olduk, dün sağlıkocağında kızamık aşısı yaptırdık bacaktan, oğluşum çok ağlamadı hemen sustu maşallah. sonra parmaktan kan aldılar bi cihazla, demire baktılar ama düşük çıktı 10 civarında, kan damlalarını düzenli kullanmamıştım, ondan olabilir dedi ebe, 1 yaşa kada hatta sonra 1 kutu daha kullan dedi. boyumuz 73 cm kilomuz da 10, 5 çıktı maşallah. bu arada parmaktan bakılan demir testi hiç can acıtmıyor, bebeğim hissetmedi bile, teknoloji baya ilerlemiş yani. ya kızlar oğlum çok hareketli heryeri karıştırıyor, girmediği delik kalmıyor, engellemeye çalışıyorum ama nafile, laftan sözden de anlamıyolar, baya yoracak bizi bu yaramazlar, sizinkiler de öyle mi?

ah benimki de çok hareketli.. uyandığı gibi dikilmiş pencereden bakıyor.. daha bir şey yemedi ama şu an kitaplıktan koca sözlüğü devirmiş karıştırıyor.. bizim kan değeri 12 çıktı damlalara devam dedi hemşire..

merhaba temmuz anneleri benim kızım da 8,5 aylık 8,5 kilo bu ay hiç kilo almadı gibi boyu 72 cm. sizin bebekler nasıl ve bebeği kilolu olanlar ne yediriyorsunuz ne içiriyorsunuz ne yapmalıyım?
çevremdeki arkadaşların bebekleri hemen hemen 10 kilo üzülüyorum bu duruma sadece 2 dişi var onu da 5 ay 20 günlükken çıkardı emeklemiyor ama çok hareketli eli ayağı durmuyor

canım bence normal bizim doktorumuz kızlar 9 erkekler 10 olacak yaşında demişti benim oğlum 27 haziran doğumlu 9 kg gayette normal çevrendeki bebekler normal değil kilolu. ben hiç sırar etmiyorum yemesi için zayıf olsun sorun değil. ayrıca sağlık önemli olan

Hatunlar nabersiniz?

Sağlık Ocağına gidip geldik. Asimizi olduk. Hemograma bakıldı. 11 çıktı. Kan damlasini 9 damla kullan dedi. Tatlım çok ağladı. Dayanamadim.
Kilo 7460 gr. Boy 71 cm. Kilo böyle olacak artık. Kilo almıyor.

Sizin minnaklar nasıl?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sonunda 10 gün gecikmeli 9. ay kızamık aşımızı olduk.şükür gelişimimiz iyi kilomuzda artmış.kilomuz 10.700 gr olmuş boyumuş 79-80cm arasında maşallah standarttan yüksegiz .kan değerimizde normal.diğer dişleri hala gelmedi.iştahsızlıkta var.uykuları düzensiz bazen.bu hafta memlekete uçakla gidiyoruz.oğlumu orada sünnet ettirecegim.babası gelmiyor .ikimiz gidiyoruz.2 hafta kalıcam.yemek düzenimiz bazen bozuluyor ama yine haftada 150 gram alıyormuş.bunada şükür.aşıda oğlum daha iğne olmadan ağlamaya başladı anladı galiba.10 dk ağladı sustu.biraz dışarıda yarım saat gezdik eve geldik emzirdim fitil verdim uyuttum.çok ağrıdı galiba.6.ay aşısı çok zordu inş bu da öyle olmaz.

Merhaba arkadaşlar dün kizamik aşısı olduk sabaha kizardi kizimin heryeri yumurta beyazina da alerjisi varmis ne yazik ki. 9.5 ayligiz 71 cm boy 7600 kilomuz var cok sukur. Neler yediriyorsunuz bebeklerinize mamadan sıkıldı farkli seyler istiyor artik

Merhaba arkadaşlar dün kizamik aşısı olduk sabaha kizardi kizimin heryeri yumurta beyazina da alerjisi varmis ne yazik ki. 9.5 ayligiz 71 cm boy 7600 kilomuz var cok sukur. Neler yediriyorsunuz bebeklerinize mamadan sıkıldı farkli seyler istiyor artik

Canım kızımın da yumurta alerjisi vardı. 4 aylıkken test yapıldı. Yumurta akina alerjisi çıktı. 8 aylıkken yumurta sarısı yedirdim. Şükür hiçbirşey olmadı. Cuma günü kızamık aşısı oldu. Şükür hiçbirşey olmadı.
Kızımın yüzünde egzama çıkmıştı. Biz o yüzden test yaptırdık. Kakasi hep yeşil ve mukusluydu. Sizdedr böyle belirtiler var mıydı. Birde kanlı kakayi soruyor doktorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı gunlere....
oglusumm benım gun gun buyuyor elhamdulıllah dua ıleee:16::16:a

Mercimek çorbası, arpa şehriye, yayla çorbaları, tarhana verebilirsin.. Meyvelerden muz ve elma olabilir. Ben bulgur pilavı yaptığımda tattırdım çok sevdi:))

Eeee bana kimse kizamik asisi icin bilgi vermedi ben yaptirmadim neden ki acaba bilgisi olan var mi yarin cmt hemsireyi dr arayamam

merhabalar oğluşumun üst ön dişleri çıkıyor 1 haftadır kesinlikle ağzını açmıyor sadece emiyor çıldırıcam yüzü düştü yavrumun ama bir kabarmış ki damağı sormayın demekki diş çıkarmak çok zor bişey...
Annler dün kızamık aşımızı yaptırdık da kafama bişey takıldı 1 yaşında karma aşı olacakmış bebelerimiz o aşının içinde kızılcık-kızamık bişey daha vardı unuttum velhasılı 3 ay sonra yine kızamık aşısı olmuş olacak bu aşı neyin nesiydi yaptırdık bir arkadaş bebeğini doktora götürmüş gerek yok yaptırma demiş zaten 1 yaşında olacak çocuğa zararlı demiş kafayı sıyırıcam kim doğru konuşuyor kim yalan anlayamadım
bu ay hiç kilo almamış oğluşum çok üzülüyorum tam 9 aylık olduk ama kilo 9,7kg boy 74cm

Bizim 9. Ay 12 nisanda doldu benim oglumda su an antibiyotik kullaniyo o bitince olur herhalde ama ben daha 2 hafta once ebeyle konustum bisey demedi bana bu nasil is anlayamadim en iyisi dr arayip sormak

merhaba kızlar,
bugün çocuklar bizim yatağın üstünde pencereden bakıyorlardı.
ben de mutfağa bir şey bırakmaya gittim.
bi baktım kız geldi, Allah dedim şimdi oğlan peşinden gelmeye çalışacak ve düşecek,
normalde yatağın ucunda bekler ses verir yani bilerek düşmüyor ama ne olur ne olmaz koştum
bir de ne göreyim sırtını dönmüş bildiğin iniyor:53: :nazar:
cuma günü 10 aylık oluyoruz inş..
yarın 3 aylar başlıyor, perş. regaib kandili şimdiden herkesin kandili mübarek olsun:16:

Back