• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Canlar kk ıphone için kk app yapmış indirebılırsınız telefona daha basit 😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canlar kk ıphone için kk app yapmış indirebılırsınız telefona daha basit 😘

Bende telefondayim. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kimler burada aktif.ben devamlı giremiyorum kkya.bebeğim şuan hep ağlıyor ev işi temizlik yemek yapamıyorum sizde durumlar nasıl çıldırıcam.yeterrr bana geliyor sinir patlamaları.....

akşam sabah öğle hep atıştırarak yiyorum .su fazla aklıma gelmediği için eskisi kadAR içemiyorum.oğlumun ek gıdaları bile aksıyor.suan büyüma atagındayız.ataktan öncede evde bana iş yaptırmıyordu.büyüyünce düzelir mi.kaç yaşa kadar düzelmesini bekliyecem .ooooffff ağlasam olmaz çekecek çilem bitmiyor.çile bülbülüm çileeeeeeee...:43::43::50::50::53::53:

akşam sabah öğle hep atıştırarak yiyorum .su fazla aklıma gelmediği için eskisi kadAR içemiyorum.oğlumun ek gıdaları bile aksıyor.suan büyüma atagındayız.ataktan öncede evde bana iş yaptırmıyordu.büyüyünce düzelir mi.kaç yaşa kadar düzelmesini bekliyecem .ooooffff ağlasam olmaz çekecek çilem bitmiyor.çile bülbülüm çileeeeeeee...:43::43::50::50::53::53:

canım hepimiz aynıyız merak etme, ben de iş yapamıyorum, iyice zayıfladım, bu günler de geçecek inşallah, bir de uyku eğitimi veriyorum bu aralar, o da çok stres yapıyor, bakalım becerebilcekmiyim:18:

Hamilelikten beri takip ediyorum herkesi Facebook taki grupta da aktiftim ama gene cıkardı arkadaslar canları sağolsun ne diyelim bende kk hesabı açim dedim😊 oğlusum büyüyor 9 aylık oldu

Uyumayan canlar nabersiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamilelikten beri takip ediyorum herkesi Facebook taki grupta da aktiftim ama gene cıkardı arkadaslar canları sağolsun ne diyelim bende kk hesabı açim dedim😊 oğlusum büyüyor 9 aylık oldu

canım faceden mi çıkardılar seni ? grup değişti eski grup kapandı yeniden açıldı belki sen o arayı kaçırdın

Merhaba anneler nasılsınız 8,5 aylığız oğluşum emekliyor bir yeri tutup ayağa kalkıyor hep ayakta durmak istiyor tabi düşmelerimiz çok fazla şididen alnının sol tarafı şişti. Bir kaç sorum olacak size
Demir ilacını ne zamana kadar kullanıcaz ?
Menenjit ve kızanım aşısı yaptırdınız mı ?

biz 4 nisanda emeklemeye başladık teyzeler :))) tabi bir iki gıdım ilerleyip sonra sürünmeye geçiyoruz :))) bir de yengeç gibi yan yan emekliyoruz :))) burcuna uygun hareket ediyor kuzucuğum :)))

canım faceden mi çıkardılar seni ? grup değişti eski grup kapandı yeniden açıldı belki sen o arayı kaçırdın
Yok CNm kaçırmadım paylaşım yapılmıyor dedi arkadaslar ama ben yapıyordum grup kapanınca biz de araya kaynadık sanırım neyse hayırlısı olsun bu arada bnm oğlum tam 9 aylık oldu ama emeklemiyor ve sürünmüyor yüzüstü sırt üstü dönüyor fakat dönerek de bir yere gitmiyor hep tutunarak kalkmıyor fakat hep ayakta durmak istiyor kollarım kopuyor napsam acaba yürüteç alsam mı dizler ne yapıyorsunuz emeklemeyen bar mı bizimki gibi??

Yok CNm kaçırmadım paylaşım yapılmıyor dedi arkadaslar ama ben yapıyordum grup kapanınca biz de araya kaynadık sanırım neyse hayırlısı olsun bu arada bnm oğlum tam 9 aylık oldu ama emeklemiyor ve sürünmüyor yüzüstü sırt üstü dönüyor fakat dönerek de bir yere gitmiyor hep tutunarak kalkmıyor fakat hep ayakta durmak istiyor kollarım kopuyor napsam acaba yürüteç alsam mı dizler ne yapıyorsunuz emeklemeyen bar mı bizimki gibi??

benim kızımda emeklemiyor sürünmüyor 9 aylık ayakta durmayı seviyor yürütecede koyuyorum arada istediği her yere gidiyor yüz üstü koydum mu ceviriyor kendini sürünmüyor bazı cocuklar direk yürüyor sürünmeden bizimkilerde o grupta heralde

Back