• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Sürekli takipteyim sizi .uzun süredir girmediniz buralara :) benim bebişimde 3 temmzu doğumlu yürüyo emekliyo.tutunuyo artık düşe düşe kendi kendine hop oturmayıda öğrendi anne baba ananem diyo :) bide mama diyo ama suyamı emeğemi anlamadım :) kızlar merak ettiğim temmöuz 23 e kadar bebeklermizin çoğu yengeç burcu aşırı duygusal anneci titiz diyo bebekleriniz herşeye ağlarmı yada ufak sesinizi yükseltince gözlerinden hemen yaş gelirmi bbekeri böle olurmuş ve benim bebeğim öyle :( duygusal ve anneci :)

benimki öyle böyle değil aşırı düşkün.. sanki hiç doğmamış sürekli beraber yapışkan moddayız :1:

benimki öyle böyle değil aşırı düşkün.. sanki hiç doğmamış sürekli beraber yapışkan moddayız :1:

Ay aynen xnm masallah benim kizda oyle beni cok kiskaniyor.ablasi bana sarildiginda sacini cekiyor kucagima gliyor hemen.ouyanik oldugu zaman hicbir iş yapamiyorum sen dudun artik. :-) :-)

benim oğlumda yengeç burcu ama kolay ağlamaz.kendi düşünce bile ağlamaz.kolay kahkaha atmaz gülümser.babasına çekmiş çok sinirlidir.anneye bagımlıdır ama sosyaldirder.bulunduğu ortamda sıkılmaz ağlamaz.oyunlar oynar.arkadaşlık kurar.ben yanında olmasamda yeni ortamda baska çocuklarla beraber olabilir.babasıyla yalnız kalınca ağlamaz.odasında uyuyabilir korkmaz.dışarıyı temiz havayı parkı çok sever.babasının arabasında uyur gezmek hoşuna gider.maşallah oğluma

meraba kizlar aslında bebısım 24 agustosda dogcaktı ve ben agustoqs annesı oocktım fakat 28temmuzda dogdu dogdu temmuz annesı oodum cok gıremıyorum netım yok evde cunku agustos annelerınn topiğide kapatılmuş ben yokken umarım bızı arasımla kabul edersınız aranıza cırkın ve coooook yramaz korkusuz bı oglum var hele bugunlerde su dısler bızı cok zorluyo 9.ayda bıze asıyokdedıler sglık ocagında ası olanlarınız var benı bılgılendırırshız sevınırım

Merhaba Kızlar ben yeni üyeyim. Temmuz 29 da doğdu benim prensesim. 9,5 aylık şuan. Ek gıdaya 6. ayda geçtik. çorba, muhallebi, meyve püresi falan veriyorum. Ama bizim ufaklık hafif iri taneli gıdaları yiyemiyor, boğazına takılıp kusuyor. misal şehriye çorbasının taneleri bile boğazına takılıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu arada 9. ayda bizde kızamık aşısı yaptırdık.

hoş geldin:71:
bütün yiyeceklerini tam püre yapma aşama aşama pütürlü vermeye çalış..
benimki de kusan bir tip ama öyle öyle alıştı şimdi ise salatalık erik çok istiyor ama ne zaman denese kusuyor baklagillerin kabuğunu mutlaka çıkarıyorum kazara 1 parça kaçsa mutlaka kusuyor,
zamanla öğrenecekler şehriye, taneli tarhanada vs. problem yok artık öyle böyle öğrendi onları yemeyi..:56:

Son düzenleme:
Hoşbulduk Cennetlik. :34:
Pütürlü çorbaları falan bir derece yiyebiliyor. Ama aynen kabuklu meyveler falan anında boğazına takılıyor.
Aslında çok sorun etmiyorum ama, bazıları bizimkinden küçük bebeklerin bile pilav, köfte falan yediğini söylüyor. Böyle olunca ister istemez insan endişeleniyor. Annesin sonuçta.

Benim kizin yeme sorunu yok cok sukur ama buyuk kizim oyledi,ben eline herseyi veriyorum,bogazina kacarsa da hemen cikariyorum.bi sure sonra kendileri ogreniyor nasil yemesi gerektigini.korkmayin yani qlisacaklar zamanla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar mesela gün içinde bebeğinizi ne zaman ve ne ölçüde besliyorsunuz kaç öğün yediriyorsunuz yemek yerken beni çok zorluyor sürekli kafasını çeviriyor ağzını kilitliyor açmak istemiyor zorla yedirmekde istemiyorum ama süt de yetmez ki artık kocaman oldular bazen çok mu yedirmeye calışıyorum diye düşünüyorum birde kahvaltıda bisküvili bulamaç yapıyormusunuz yada arada sırada bisküvi veriyormusunuz muzlu bisküviyi seviyor ilk kaşığı alırken yine reddediyor ama tadını alınca yiyor

kızlar mesela gün içinde bebeğinizi ne zaman ve ne ölçüde besliyorsunuz kaç öğün yediriyorsunuz yemek yerken beni çok zorluyor sürekli kafasını çeviriyor ağzını kilitliyor açmak istemiyor zorla yedirmekde istemiyorum ama süt de yetmez ki artık kocaman oldular bazen çok mu yedirmeye calışıyorum diye düşünüyorum birde kahvaltıda bisküvili bulamaç yapıyormusunuz yada arada sırada bisküvi veriyormusunuz muzlu bisküviyi seviyor ilk kaşığı alırken yine reddediyor ama tadını alınca yiyor

Canım süt elbette yetmez artık. Ben günde 4 defa falan ek gıda veriyorum. Sabah hazır mama yediriyordum. Sonrakilerde çorba ve sebze püresi. Bizimkide çok seçici tarhanadan başka çorba ve patatesten başka sebze yemiyor.
Bebe bisküvisini Canan Karatay kesinlikle vermeyin diyor. Bebek mamalarında da hem şeker hemde soya lesitini var. Soya lesitin östrojen içerdiği için hem erken ergenliğe, hem de hormon bozukluğuna sebep oluyormuş. Bende bundan sonra vermeyeceğim. Bulabilirsem doğal keçi sütüyle muhallebi yapıp vermeyi düşünüyorum, mama yerine.

H
Canım süt elbette yetmez artık. Ben günde 4 defa falan ek gıda veriyorum. Sabah hazır mama yediriyordum. Sonrakilerde çorba ve sebze püresi. Bizimkide çok seçici tarhanadan başka çorba ve patatesten başka sebze yemiyor.
Bebe bisküvisini Canan Karatay kesinlikle vermeyin diyor. Bebek mamalarında da hem şeker hemde soya lesitini var. Soya lesitin östrojen içerdiği için hem erken ergenliğe, hem de hormon bozukluğuna sebep oluyormuş. Bende bundan sonra vermeyeceğim. Bulabilirsem doğal keçi sütüyle muhallebi yapıp vermeyi düşünüyorum, mama yerine.

Merhabalar. Benim kızım 10 buçuk aylığına yakın. Yumurta alerjisi vardı. 8 aylıkken yumurta sarısı yedirdim. Şükür hiçbirşey olmadı. 9 aylık olunca kızamık aşısı yaptırdık. Kızamık aşısından korkuyordum. Dr. Bir Etkisi olmaz demişti ama yinede çok korktum. Allaha Şükür hiçbirşey olmadı. Artık herseyi yedirmeye başladım. Anne sütü artık doyurmuyor. Küçük parça olarak veriyorum. Ardından da yoğurt veriyorum yutuyor.
Emdiği için bende yumurta sarisini yiyordum. Bir haftadır yumurta beyazini az birşey yemeye başladım. Bişey olmadı.
Şu an şehir dışındayim. Evime döndüğüm zaman süt de vermeyi düşünüyorum. 30 ml'lik biberona çok az süt geri kalanina da su koyup yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum. Bunu haftada bir yapmayı düşünüyorum. Ben eve gidene kadar 11 aylık olur.....
Bebe bisküvisini ben yapıyorum. 0 şeker. Şeker yerine kuru kayısıdan yaptığım meyve püresi katiyorum. Hiç mama devam sütü vermedim. Artık vermeyi de dusunmuyorum. Bi ara Dr. Alerjik bebeklere özel mamadan vermişti. Kızım sevmedi. Attım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
miktar olarak az yiyor benimki ama sabah kahv. karışımı öğlen evde ne varsa çorba, sebze yemeği, ikindi yoğurt akşam muhallebi genel olarak böyle..

bende azar azar inek sütü vermeye başladım çok şükür alerji falan olmadı ama keçi sütü bulabilirsem bende vermek istiyorum

miktar olarak az yiyor benimki ama sabah kahv. karışımı öğlen evde ne varsa çorba, sebze yemeği, ikindi yoğurt akşam muhallebi genel olarak böyle..

benimkide az yiyor zaten kilosu çok diye bu zamana kadar doktorlar herşeyden uzak tuttu bizi şimdide çok yemek istemiyor ama yavaş yavaş alışacak artık

Ben bizim ufaklığa yoğurt ve yumurta yediremiyorum ne yazık ki. Tam buğday unundan muhallebi yaptım onu biraz yedi. Hafta sonu pazartesi keçi sütü gelecek, birde onu içirmeye çalışacağım bakalım.

Back