• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ay kızlar bizim cadının peşinde koşmaktan helak oldum bütün gün koltukların ve sehpaların tepesine tırmanmaya çalışıyor düşüyor kafa morarıyor mutfak dolaplarına minicik parmaklarını sıkıştırıyor velhasıl hep yaramazlık peşinde bir dk bile dinlenmiyor hiçmi yorulmuyor anlamıyorum:))sadece reklamlarda hiç kımıldamadan öglece izliyo bende evin işlerini reklamlarda ancak yapabiliyorum yoksa ayrılamıyorum bi an başından:)kızlar normalmi bu olay ya sizinkilerde böylemi:5:

ay kızlar bizim cadının peşinde koşmaktan helak oldum bütün gün koltukların ve sehpaların tepesine tırmanmaya çalışıyor düşüyor kafa morarıyor mutfak dolaplarına minicik parmaklarını sıkıştırıyor velhasıl hep yaramazlık peşinde bir dk bile dinlenmiyor hiçmi yorulmuyor anlamıyorum:))sadece reklamlarda hiç kımıldamadan öglece izliyo bende evin işlerini reklamlarda ancak yapabiliyorum yoksa ayrılamıyorum bi an başından:)kızlar normalmi bu olay ya sizinkilerde böylemi:5:
aynı canım merka etme, bizimki de 9,5 aylık. bir dakika yerinde durmuyor. altını zor değiştiriyorum, hele kıyafet giydirmeyi hiç sorma:37:

dün benim kız pinpon topunu atıyor oğlan gidip alıyor kız ver diyor veriyor bazen veremiyor düşürüyor kız yine atıyor..
artık beraber oyun oynuyor benim küçük kuzularım:16::nazar:

Bebekleri yürümeye çalışanlar napıyosunuz valla ben çok korkuyorum düştü düşecek
Yürümüyo koşuyo mübarek sizinkiler napıyo?
bu arada düştükte bi kaçkere ağladı kuzum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar facebook'ta başka bir grup mu kuruldu, epeydir soracağım fırsat bulamadım. Buradan takip etmek zor oluyor, orası daha kolay geliyordu bana. Yeni grup varsa ismi nedir?Beni de ekleyebilir misiniz?

temmuz anneleri! günümüz kutlu olsun.. Rabbim, meleklerimizi bize bağışlasın.. ben de anne olunca pek çok şeyi daha iyi anlayanlardan oldum ve kendimden çok sevmeyi öğrendim..

Merhaba güzel anneler;:)
Normal mi sezaryen ile doğum mu..Hala karar veremiyorum..Tabii ki henüz doktorumun bu konudaki düşünceleri nedir bilmiyorum, henüz konuşmadık:( ne tavsiye edersiniz???

Ahh hic yerinde durmayan bi cimcimem varrrr ,,sizinkiler nasil bayanalr :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400679789928.jpg
    $1400679789928.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 74
Normal mi sezaryen ile doğum mu..Hala karar veremiyorum..Tabii ki henüz doktorumun bu konudaki düşünceleri nedir bilmiyorum, henüz konuşmadık:( ne tavsiye edersiniz???

En guzeli normal olan cnm.ama bi aksilik olursa da sezeryan tabiki.

Bebekleri yürümeye çalışanlar napıyosunuz valla ben çok korkuyorum düştü düşecek
Yürümüyo koşuyo mübarek sizinkiler napıyo?
bu arada düştükte bi kaçkere ağladı kuzum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kizi hic sorma duse duse kafa mosmor oldu ama ne yapalim oyle oyle ogrenecekler yapacak bisey yok malesef

Merhaba arkadaşlar dün kizamik aşısı olduk sabaha kizardi kizimin heryeri yumurta beyazina da alerjisi varmis ne yazik ki. 9.5 ayligiz 71 cm boy 7600 kilomuz var cok sukur. Neler yediriyorsunuz bebeklerinize mamadan sıkıldı farkli seyler istiyor artik

Bize bisey demediler aşi ile ilgili neden acaba

Merhaba arkadaşlar dün kizamik aşısı olduk sabaha kizardi kizimin heryeri yumurta beyazina da alerjisi varmis ne yazik ki. 9.5 ayligiz 71 cm boy 7600 kilomuz var cok sukur. Neler yediriyorsunuz bebeklerinize mamadan sıkıldı farkli seyler istiyor artik

Benim kizi hic sorma duse duse kafa mosmor oldu ama ne yapalim oyle oyle ogrenecekler yapacak bisey yok malesef

gecen aya kdro kadar cok dusuyordukı sımdılerde daha saglam basıp daha saglam tutunuyor bır donem oluyor cokk dusmesı cok sukur :16::16:

canım her şey yolunda giderse sen de istersen normal, bir aksilik olursa sezeryan..:34:

bir de bebek arabası seçiminiz nedir
:)

chicco simple city memnunuz ama daha iyileri de olabilir..

Ahh hic yerinde durmayan bi cimcimem varrrr ,,sizinkiler nasil bayanalr :)

deli fişek maşallah:nazar:

Son düzenleme:
Sürekli takipteyim sizi .uzun süredir girmediniz buralara :) benim bebişimde 3 temmzu doğumlu yürüyo emekliyo.tutunuyo artık düşe düşe kendi kendine hop oturmayıda öğrendi anne baba ananem diyo :) bide mama diyo ama suyamı emeğemi anlamadım :) kızlar merak ettiğim temmöuz 23 e kadar bebeklermizin çoğu yengeç burcu aşırı duygusal anneci titiz diyo bebekleriniz herşeye ağlarmı yada ufak sesinizi yükseltince gözlerinden hemen yaş gelirmi bbekeri böle olurmuş ve benim bebeğim öyle :( duygusal ve anneci :)

Sürekli takipteyim sizi .uzun süredir girmediniz buralara :) benim bebişimde 3 temmzu doğumlu yürüyo emekliyo.tutunuyo artık düşe düşe kendi kendine hop oturmayıda öğrendi anne baba ananem diyo :) bide mama diyo ama suyamı emeğemi anlamadım :) kızlar merak ettiğim temmöuz 23 e kadar bebeklermizin çoğu yengeç burcu aşırı duygusal anneci titiz diyo bebekleriniz herşeye ağlarmı yada ufak sesinizi yükseltince gözlerinden hemen yaş gelirmi bbekeri böle olurmuş ve benim bebeğim öyle :( duygusal ve anneci :)

Merhaba aynen cnm nim kizda 7 -8 adim atiyor,cok hareketli,anneciiiii hem de cok duygusal , aynen dedginiz gibi ,mama diyor,baba diyor anne diyir arasira,abaa diyir :-) su anda gelisimi cok guzel gidiyor masallah hepsine,ben birazcik bagiriyim hemen dudagini buzuyor :-) yavrumm

Back