Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler Bayanlar
Günaydın kızlar nerelerdesiniz kaç gündür aynı sayfa hiç paylaşım olmuyor bakıp bakıp çıkıyorum bende bebişleriniz ne alemde emeklemeye başlayan var mı benim kızın hiç niyeti yok sevmiyor yüz üstü bırakınca geri dönüyor ama kollarından tuttun mu evi turluyor galiba emeklemeyecek
Face deki gruba girmek ne zormus bende istek attım ama kabul edilmiyo sanırım
Kürkçü dukkanina geri dönüyoruz galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne yaptın canım ya gece uyuyamadın galiba
hangi gruba attın canım ilk grup kapatıldı çünkü yeni grup açtık
telden hiç denemedim zor sanırımDoğa 2.5 ta uyandı. Telefondan deneyim dedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Temmuz anneleri 2013 tu sanirim tam adını söylerseniz bidaha istek atabikirim
telden hiç denemedim zor sanırım
mucizelerimiz büyüyor adı ama gizli .başka kimseyi almayalım diyordular sanırım ama bir sorayım sorun yoksa seni ekleyeyim.sonuçta yabancı değilsin.faceni ver bana
telden hiç denemedim zor sanırım
mucizelerimiz büyüyor adı ama gizli .başka kimseyi almayalım diyordular sanırım ama bir sorayım sorun yoksa seni ekleyeyim.sonuçta yabancı değilsin.faceni ver bana
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.................... diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
Anladım canim baktim grup gozrunmuyo evt face adim elif kurnaz
benide facedeki grubunuza eklermisiniz.Bana çok yardımcı oluyordu.kızım çok huysuz uykusundan uykuya bakıyordum...Eğer eklerseniz çok mutlu olurum.Eşimin adında face adresim,ortak kullanuyoruz: Akın kemal ..şimdiden teşşekkürler.