• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlarya begen tusu nıye bu kadar zorlasmıss yaaa ne zamandır dıcem ama vaktım olmuyorrrr:6::6::6:

canlar sütüm çok azaldı. bugün 70 ml çıktı. çok üzülüyorum . 3'e kadar iş yerindeyim sağıyorum. arttırmak için sürekli su ve still tea içiyorum. başka ne yapabilirim. tavsiye verin sizin sütler ne alemde

bilmiyorum ki ne alemde emziriyorum belki bazen az bazen çok geliyordur hiç ölçmedim..

kizlar adet olmaya baslayanlarin adetleri duzenlemi ben gecen ay ilk kez oldum bu ay tarih gecti normalmi yada telaslanayimmi test yaptim bisey yok ama cok duzenliydi gebelik oncesi reglim benim gibi olan varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanirim normal benimde gebelik öncesi düzenliydi doğumdan sonra duzensizlesti..

Kızlar artık sebze ve tarhana dısında yaptıgınız corba tarıfkerını yazarmısısnız?bırde kecı sutunden yogurdum bır turku tutmuyor sızler nasıl tuttruyorsunuz ?

Merhaba;
Bebegimin yemekleri diye bi site var yazari doktor bi bayan çok güzel tarifler ve bilgiler var ben hep oradaki tarifleri yapiyorum kizimda severek yiyor..bende yoğurdu kavanozdan bi turlu tutturamadim hassasanne.com daki kavonozda yoğurt mayalama tarifinden çok memnun bayanlar yeni keşfettim simdi bide onu deneyecegim bi bak istersen..

evet bizde geldik zaten hep buradaydık....bakıp bakıp çıkıyoduk :2:artık face falan kapanırsa yine buralara dönüş başlıcak anlaşılan...hakkımızda hayırlısı..buraya yazmak ayrıca heyecanlandırıyor beni çok güzel günlerdi yaaa:43:

evet bizde geldik zaten hep buradaydık....bakıp bakıp çıkıyoduk :2:artık face falan kapanırsa yine buralara dönüş başlıcak anlaşılan...hakkımızda hayırlısı..buraya yazmak ayrıca heyecanlandırıyor beni çok güzel günlerdi yaaa:43:
gunaydındın bebeammmmm yas cık artıkın heheytttt hey gıdı gunlerrrrrrrr

Günaydın kızlar nerelerdesiniz kaç gündür aynı sayfa hiç paylaşım olmuyor bakıp bakıp çıkıyorum bende bebişleriniz ne alemde emeklemeye başlayan var mı benim kızın hiç niyeti yok sevmiyor yüz üstü bırakınca geri dönüyor ama kollarından tuttun mu evi turluyor galiba emeklemeyecek

Günaydın kızlar nerelerdesiniz kaç gündür aynı sayfa hiç paylaşım olmuyor bakıp bakıp çıkıyorum bende bebişleriniz ne alemde emeklemeye başlayan var mı benim kızın hiç niyeti yok sevmiyor yüz üstü bırakınca geri dönüyor ama kollarından tuttun mu evi turluyor galiba emeklemeyecek

benimki de geri geri kaydırıyor kendini, ileri gidemiyor malesef, aynen ben de kollarından tutup gezdiriyorum , bayılıyor, emeklemeden yürüyecek herhalde bizimki de.:44:

Günaydın kızlar dün kızımın kontrolü vardı kilosu 8400 olmuş boyuda 72 kilosu az geldi bana kızım iştahlı değil hele bu ara hiç birsey sürmüyor ağızına sizin bebişlerinizin durumu nasıl zayıf mı sizce kızım

ben geldim face kapanıyor diye duydum beni arayanlar burdayım .bizde buradan eskisi gbi devam ederiz ilk burada tanıştık ne de olsa .hey gidi hamilelik günleri...

Back