Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarya begen tusu nıye bu kadar zorlasmıss yaaa ne zamandır dıcem ama vaktım olmuyorrrr
canlar sütüm çok azaldı. bugün 70 ml çıktı. çok üzülüyorum . 3'e kadar iş yerindeyim sağıyorum. arttırmak için sürekli su ve still tea içiyorum. başka ne yapabilirim. tavsiye verin sizin sütler ne alemde
kizlar adet olmaya baslayanlarin adetleri duzenlemi ben gecen ay ilk kez oldum bu ay tarih gecti normalmi yada telaslanayimmi test yaptim bisey yok ama cok duzenliydi gebelik oncesi reglim benim gibi olan varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar artık sebze ve tarhana dısında yaptıgınız corba tarıfkerını yazarmısısnız?bırde kecı sutunden yogurdum bır turku tutmuyor sızler nasıl tuttruyorsunuz ?
hoş geldınız paşa ıle canım biz alperen le buralardayızzzzzzzzzbizde geldikki eymenimleee :)
hoş geldınız paşa ıle canım biz alperen le buralardayızzzzzzzzz
bizde geldikki eymenimleee :)
gunaydındın bebeammmmm yas cık artıkın heheytttt hey gıdı gunlerrrrrrrrevet bizde geldik zaten hep buradaydık....bakıp bakıp çıkıyoduk :2:artık face falan kapanırsa yine buralara dönüş başlıcak anlaşılan...hakkımızda hayırlısı..buraya yazmak ayrıca heyecanlandırıyor beni çok güzel günlerdi yaaa
Günaydın kızlar nerelerdesiniz kaç gündür aynı sayfa hiç paylaşım olmuyor bakıp bakıp çıkıyorum bende bebişleriniz ne alemde emeklemeye başlayan var mı benim kızın hiç niyeti yok sevmiyor yüz üstü bırakınca geri dönüyor ama kollarından tuttun mu evi turluyor galiba emeklemeyecek
merhaba kızlar özledim ben de burayı
adiyef slm beni eklemeyi bliyorsan ekler misin
sana istek yolladım canım kabul et