İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin canım.belli oldu mu bilmiyorum ama.
geçmiş olsun çok zor olur o.
nette sorun vardı ne zamandır giremedim.size birşey sorcam kızlar.
pazartesi 4. ay aşımız vardı.oğlum 1 ayda 300 gr almış.ilk ayda 1300 almıştı.ikinci ay 800,3.ay 700 gr. şimdi de böyle.gitgide düşebilir ama baya az geldi bana.cumartesi doktora götürcem zaten de,bebeği böyle kilo alan var mı kızlar.yazabilir misiniz,kaç kilo aldığını aydan aya.bir de boyu 64 cm.
ya kızlar bi kaç gündür giremedim kv.ye gitmek zorunda kaldık ben grip oldum geçen hafta, görümcem geldi tek başına benim kızla başedemedi
mecbur onlara gittik biraz iyiyim şimdi çok şükür herkes iyidir inş. özledim sizi beyaaa
bişide sorucam hem bu bebelerin kıyafetleri için hangi deterjanı kullanıyosunuz malum artık daha çok leke oluyo üst baş batıyo
ben bu dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum ama hiç leke fln çıkarmıyo makinaya attığım gibi alıyorum,
şu persilin arielin fln sıvı deterjanını alsakta extra durulama yapsak nası olur? artık büyüyo bebelerimiz nasıl olsa?
siz napıyosunuz bi deyin hele yaw
İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin canım.belli oldu mu bilmiyorum ama.
geçmiş olsun çok zor olur o.
nette sorun vardı ne zamandır giremedim.size birşey sorcam kızlar.
pazartesi 4. ay aşımız vardı.oğlum 1 ayda 300 gr almış.ilk ayda 1300 almıştı.ikinci ay 800,3.ay 700 gr. şimdi de böyle.gitgide düşebilir ama baya az geldi bana.cumartesi doktora götürcem zaten de,bebeği böyle kilo alan var mı kızlar.yazabilir misiniz,kaç kilo aldığını aydan aya.bir de boyu 64 cm.
Canım ben de dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum ama önce leke olan yeri sabunla çitileyip öyle atıyorum makinaya yoksa çıkarmıyor
hoş geldınız canımmgüzel annişler ve kuzucukları nasılsınız bakalım..?? uzunca bir aradan sonra bis geldik.. sizleri arada sırada takipteydik muhabbetlere katılmasakta okuduk..oğluşum geçen hafta (3 temmuzda) 4 ayı bitirdi maşallah çok sakin bir bebek bi zorluk çekmedik bugüne kadar.. kilomuz boyumuz gelişimimiz herşey güzel ayında gidiyor (geçen salı 8000 gr ve 66.5 cm di).. sadece anne sütü alıyor. 3-4 gündür meyveleri tattırıyorum 1-2 çay kaşığı suyundan veriyorum.. gece uykularımız sorunsuz akşamları 9 buçukla 10 arası güzelce emip 4-4 buçuğa kadar uyuyo sonrasında 2 saatte bir kalkıyo.. gün içindede belli saatlerde düzenli uykumuz var.. tek sorunumuz uyumadığı zamanlarda kucak istemesi yatmak kesinlikle istemiyor birde çok elimizi emiyoruz dişle alakalı olduğunu düşünmüyorum tabi bnm düşüncem, bu hafta doktora kontrolüne gidince sorucam.. ağzından tükrük çıkararak diliyle ses çıkarmaya başladı ve çok seviyo acayip mutlu oluyo yeni öğrendik bunuda
gelelim bana hamilelik sırasında aldığım 13 kilonun doğumdan 1 hafta sonra 7 kilosunu attım 3 kiloda farkında olmadan sonrasında gitti.. 3 de hala benimle çok anlaştık sevdik birbirimizi bırakmıyo bir türlü benikısmaya çalışıyorum 2-3 gün sonra deli gibi yemeye veriyorum kendimi olmuyo.. napıcaz bilmiyorum.. zaten öncesindede kilolu olduğum için 3 kilo hariç bi 15 daha garanti vermem lazım :26::26::26:
bizden şimdilik bukadar aklımıza gelenleri paylaştık.. birazda geçmişe bakalım.. hepinizi kocaman öptükkk..
maasallah aynı oglusum gıbı ee 5 gun buyuk o ka darrr :)ama cok tatlısnız cnmbu arada maşallah kuzucuklarınız çok tatlı.. Allahım hepsine sağlıklı, mutlu uzun ömürler versin..
buda benim sıpam..
Eki Görüntüle 857201 Eki Görüntüle 857203 Eki Görüntüle 857204
hos geldınız cnm bısde tattırmaya basladık ınsll gusel gusel tatsınlar ınslll tekrardan hos geldınızzzzzzzzzzzzCanlarım meraba uzunnnnncaaa aradan sonra biz geldik arada takip ediyordum sizi ama uzun zamandır onuda yapamıyodum taşınma yerleşme düğün derken hiç vakit bulamadım nasılsınız bakalım maşallahhh sayfalar 4000 bulmuş çeneniz çok düşmüş be nasıl okucam bilmiyom artıkkkkızımda iyi teyzeleri maşallah kocaman oldu prensesim eller hep agızda artık ve tüprük çıkarıyor sürekli ve alt dudakda hep agzının içine sokuyo sanırım dişleri kaşınıyor uyku düzenimizde gayet iyi ama uykuya dalamayınca deliriyo bağırıyo çığırıyo sonra yorulup uykuya dalıyo onun haricinde herşey yolunca kızlarrr ve artık kızıma peynir minnacık veriyorum yumurta sarısı ondan da minnacık veriyom domates suyu ve mandalina sorduruyorum yogurt çay kaşıgının ucuyla veriyorum herşeyin tadını alsın diye sizde veriyormusunuz kızlar Bana gelince bende de herşey yolunda taşındık evimize yerleştik şimdide alışmaya çalışıyoruz bakalım dünde memleketime geldim annemlerdeyim 1 hafta burdayız kızımlan nasip olursa kafa dağıtalım dedik öyle yani canlar
Bebişlerde kocaman olmuşşş maşallah diyorum hepisinede bende bi ara kızımın resmini eklerim canlarımm öpüldünüz
Bu arada canlarım doğumda aldığım kilolarım hepiciğini bi çırpıda verdim maşallah bana darısı veremeyenlerin başına
ya kızlar bi kaç gündür giremedim kv.ye gitmek zorunda kaldık ben grip oldum geçen hafta, görümcem geldi tek başına benim kızla başedemedi
mecbur onlara gittik biraz iyiyim şimdi çok şükür herkes iyidir inş. özledim sizi beyaaa
bişide sorucam hem bu bebelerin kıyafetleri için hangi deterjanı kullanıyosunuz malum artık daha çok leke oluyo üst baş batıyo
ben bu dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum ama hiç leke fln çıkarmıyo makinaya attığım gibi alıyorum,
şu persilin arielin fln sıvı deterjanını alsakta extra durulama yapsak nası olur? artık büyüyo bebelerimiz nasıl olsa?
bu arada maşallah kuzucuklarınız çok tatlı.. Allahım hepsine sağlıklı, mutlu uzun ömürler versin..
buda benim sıpam..
Eki Görüntüle 857201 Eki Görüntüle 857203 Eki Görüntüle 857204
Selam anneler... ben temmuz annesiyim. Bebegim 3 gün sonra 4 aylık olacak. 2 ayına kadar her şey normaldi guzel yiyordu ayda 1 er kilo aldi.ikinci aydan sonra ne emdi ne de bisey yedi. Zorlaya zorlaya biberonla sagdigim sütü içti. Doktor en az 1 lt süt icmesi gerekiyor bu ayda dedi zorla yedirmeye çalış dedi ama yemiyo sutleri ısıtıyorum ısıtıyorum çöpe gidiyor bıktım artık 500 ml bile icemiyo kilo da almıyor zaten bu ay almadı. Dr ek gida belki sever diyor ama sütum varken bu kadar bebege ek gida vermek zoruma gidiyor. Acaba benim sutumde mi sorun var dedim mama verdum çeşit çeşit denedim yine yemiyo sutumun de tadina baktım sorun yok ben anlamıyorum artık. Bi de ne yese kusuyo zaten güç bela azıcık yedirwbiliyorum onun sa yarısını kusuyo yani günlük aldığı miktar 250 cc anlayacağınız. Dr biseyi yok diyo ama bu cocuk sabahtan aksama kadar aç dursa yine acıktım diye aglamiyo. Sadece kucak istiyo baska bisey istemiyo. Kucagimda yedirmeyi de denedim yine yemiyo. Biberon değiştirdim yine aynı. Artik sinirimdem agliyorum olan sütum de gidecek sikintidan dayanamıyorum artık yardım edin:2:
canım yoğurtu kendi sütünden yap boşa gitmesin bebişe
zamanla kilo almaları yavaşlıyo ve bebekten bebeğe ve anneye göre yani aldığı süte göre değişen bi durum biz 1. ay 1500 gr aldık
2. ay 1300 3. ay 1000 4. aydada 1000 gr aldık... boyumuzda 51 cm doğdu aya göre sırayla 54-61-63-66.5 cm şuandada..
çok sağolun kızlar cevaplarınız için.herkesinki farklı farklı tabiki de benim ki kesinlikle az ,belli.doktor ne diyecek bakalım.işin garibi hiç doymuyormuş gibi değil,emiyor.sütüm de baya fazla.niye az alır anlamadım ki.hadi 700-800 gr alrken takmıyordum da bu ay 300 gr çok az geldi.sütüm bu kadarken de mama vermek istemiyorum doğrusu.Benim oğlum 2700 gr 49 cm doğdu ilk iki ay 1kg aldı boyu 54 cm oldu. 2.Ay 1 kg aldı boy 57 cm 3. Ay 500 gr aldı boyuda 60 cm di. 4. Ay kontrolümüze henüz gitmedik��
allah yardımcın olsun canım ya.bazı bebekler bi mamayı sevmezse bazısını seviyor.başka marka da denemediysen dene.ek gıda olarak da havuç ve patatesleri küp küp doğra,kaynat.yumuşayınca da tahta kaşıkla veya cam rendede ez pütürlerini.içine bir iki damla zeytinyağı damlat.tabi baya sulu olacak çorba gibi.havucu patatesine oranla daha çok olursa daha tatlı olur.daha çabuk alışır.genelde ilk ek gıdalardan biri olarak seviyorlar bunu.Yani ek gida olarak yoğurt mu deneyeyim? Onu da kendi sutumden yapim haklisin canım saol. Baska neler yapabilirim acaba bilgisi olan arkadaslar neden bebegim böyle oldu fikir verirlerse sevinirim
çok sağolun kızlar cevaplarınız için.herkesinki farklı farklı tabiki de benim ki kesinlikle az ,belli.doktor ne diyecek bakalım.işin garibi hiç doymuyormuş gibi değil,emiyor.sütüm de baya fazla.niye az alır anlamadım ki.hadi 700-800 gr alrken takmıyordum da bu ay 300 gr çok az geldi.sütüm bu kadarken de mama vermek istemiyorum doğrusu.
allah yardımcın olsun canım ya.bazı bebekler bi mamayı sevmezse bazısını seviyor.başka marka da denemediysen dene.ek gıda olarak da havuç ve patatesleri küp küp doğra,kaynat.yumuşayınca da tahta kaşıkla veya cam rendede ez pütürlerini.içine bir iki damla zeytinyağı damlat.tabi baya sulu olacak çorba gibi.havucu patatesine oranla daha çok olursa daha tatlı olur.daha çabuk alışır.genelde ilk ek gıdalardan biri olarak seviyorlar bunu.
sonra mesela ben pirinç unuyla muhallebi yapılmasına çok karşıyım,hiçbir faydası olamdığı için.muhallebi olark da kızıma şunu yapardım ben,
suyla yulaf unundan muhallebi yap.pekmezle tatlandır.büyük ihtimal sever.pekmezin doğalını bulabilirsin inşallah.yulaf unu da faydalı birşey.doğal şeker sonuçta pekmez ve hiçbir zararı yok.ben 2 yaşına kadar kzıma şeker yedirmedim,kabak tatlısı,kurabiye gibi içine şeker atılan herşeyini pekmezle tatlandırdım.
w
da
ewet muhtemelen şişliktir. cnku kilosu çok yok. O kadar da guzel beslendm ama kilo almams fazla. 37+1 de 2700dü şuan 37+5teyim 2800 fln olmstr hrlde. 3 kiloyu gecmicek sanırsam :s
Canlarım meraba uzunnnnncaaa aradan sonra biz geldik arada takip ediyordum sizi ama uzun zamandır onuda yapamıyodum taşınma yerleşme düğün derken hiç vakit bulamadım nasılsınız bakalım maşallahhh sayfalar 4000 bulmuş çeneniz çok düşmüş be nasıl okucam bilmiyom artıkkkkızımda iyi teyzeleri maşallah kocaman oldu prensesim eller hep agızda artık ve tüprük çıkarıyor sürekli ve alt dudakda hep agzının içine sokuyo sanırım dişleri kaşınıyor uyku düzenimizde gayet iyi ama uykuya dalamayınca deliriyo bağırıyo çığırıyo sonra yorulup uykuya dalıyo onun haricinde herşey yolunca kızlarrr ve artık kızıma peynir minnacık veriyorum yumurta sarısı ondan da minnacık veriyom domates suyu ve mandalina sorduruyorum yogurt çay kaşıgının ucuyla veriyorum herşeyin tadını alsın diye sizde veriyormusunuz kızlar Bana gelince bende de herşey yolunda taşındık evimize yerleştik şimdide alışmaya çalışıyoruz bakalım dünde memleketime geldim annemlerdeyim 1 hafta burdayız kızımlan nasip olursa kafa dağıtalım dedik öyle yani canlar
Bebişlerde kocaman olmuşşş maşallah diyorum hepisinede bende bi ara kızımın resmini eklerim canlarımm öpüldünüz
Bu arada canlarım doğumda aldığım kilolarım hepiciğini bi çırpıda verdim maşallah bana darısı veremeyenlerin başına
Selam anneler... ben temmuz annesiyim. Bebegim 3 gün sonra 4 aylık olacak. 2 ayına kadar her şey normaldi guzel yiyordu ayda 1 er kilo aldi.ikinci aydan sonra ne emdi ne de bisey yedi. Zorlaya zorlaya biberonla sagdigim sütü içti. Doktor en az 1 lt süt icmesi gerekiyor bu ayda dedi zorla yedirmeye çalış dedi ama yemiyo sutleri ısıtıyorum ısıtıyorum çöpe gidiyor bıktım artık 500 ml bile icemiyo kilo da almıyor zaten bu ay almadı. Dr ek gida belki sever diyor ama sütum varken bu kadar bebege ek gida vermek zoruma gidiyor. Acaba benim sutumde mi sorun var dedim mama verdum çeşit çeşit denedim yine yemiyo sutumun de tadina baktım sorun yok ben anlamıyorum artık. Bi de ne yese kusuyo zaten güç bela azıcık yedirwbiliyorum onun sa yarısını kusuyo yani günlük aldığı miktar 250 cc anlayacağınız. Dr biseyi yok diyo ama bu cocuk sabahtan aksama kadar aç dursa yine acıktım diye aglamiyo. Sadece kucak istiyo baska bisey istemiyo. Kucagimda yedirmeyi de denedim yine yemiyo. Biberon değiştirdim yine aynı. Artik sinirimdem agliyorum olan sütum de gidecek sikintidan dayanamıyorum artık yardım edin:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?