• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ya offf artık dogurmak istioruuuuuuuummmmmm gelsin bebişim yaaaaaaaaa. hurma , ananas ydm dogum bşlasn die ama nafile :((((((((

Canım sütum bol masallah ama bebegim hic emmedi ben de sagarak veriyorum ama artik onu da icmek istemiyo o kadar sütum bosa gidecek acaba anne sutuyle degisik seyler yapabilir miyim diyorum. Insani böyle çaresiz kalması cok kötü bor sebebi varsa bilsem ama bulamıyorum
anne sütünden yapılacak en iyi şey yoğurt canım.sen onları bol bol yoğurt yap.tarif ettiğim muhallebiyi de yapabilirsin.tabi pekmez atma içine.demir sütün faydasını engeller.bir de denemişsindir ama yine de söyleyim dedim.kaşıkla vermeye çalışsan anne sütünü.yine de çıkarıyor mu?
muhallebi yaparsan anne sütünden,hafif katı kıvamda olduğundan kaşıkla vermen de kolaylaşır.tatlandırmana da gerek yok şekersiz de yiyebilir.ya da kuru kayısıyı iyice ezerek de tatlandırabilirsin.ama en iyisi de yoğurt olur heralde
iyi geceler kızlar..ben bişi sorcam size kızımın dizinde ve kolunda böle küçük pütürler,kuruluklar var...ben dizine nemlendirici sürüyodum bikaç gündür gördükçe..ama bugün kolunu farkettim...12sine 4 aylık kontrolümüz var zaman sorcam doktora da...yine de size de sorayım dedim...canım sıkıldı ya ..inş bişi yoktur geçicidir...allahım bebişlerimizi bütün kötü şeylerden korusun...:18:

benim görümcemin bebeğinin de vücudunda oluştu böyle.kuru kuru oldu cildi.baya götürdüler doktora bişey çıkmadı.doktorlar önemli birşey yok geçici demiş.gerçekten çocuk şu an bir yaşında,baya azaldı.

günaydın kızlar.nasılsınız bakalım bebişler nasıl?dün kzım tablette oyun oynuyordu.bebeğim nasıl atılıyordu tablete bir görseniz.:1:
arkasını çeviriyorum ağlıyor tablete yaklaştırınca susuyor eliyle dokunmaya çalışıyor,heyecanlı heyecanlı hareketler,nefes nefese kalmalar.çok güldük ya akşam.çok şekerler bu bebişler

meraba tekrardan herkese sabah bebişimi bırakıp işe geldim :( benim bebeğim bi hareketli bi hareketli tam 4 ay + 1 haftalık nasıl saç çekiyo alamassın elinden saçını kaptığı gibi tüm gücüyle ağzına sokmaya çalışıyo artık bağara çağara elinden alıyorum saçımı :) birde bir konuşuyo çenesi bi düşük annem bakıyo bebişime dün şikayet etti bana çok konuşuyo diye :) konuşma dediğimde sürekli aaaa aguuu ingaa hareketler gülücükler auuuu gibi sesler artık sesi kısıldı :) kızlar sizlerde iyisiniz okuyorum sürekli bebişerinizde iyi ama geçen bi doktor çıktı 6 ay olana kadar ister mama verin ister süt sakın ek gıdaya geçmeyin dedi.ve yapılan püre ezmeleri gibişeylerede zeytinyağı koymayın dedi herkes farklı konuşuyo ..en iyisi kendi bildiğimiz

Biz dün4 aylık aşıları vurulduk, kızım ateşlendi, dünden beri çok huysuz, bi saat uyuyo uyanıyo, bağırıp çağırıyo,benim de uyku gözümden akıyo, eşim bi gelse de uyusam diyorum...

Biz dün4 aylık aşıları vurulduk, kızım ateşlendi, dünden beri çok huysuz, bi saat uyuyo uyanıyo, bağırıp çağırıyo,benim de uyku gözümden akıyo, eşim bi gelse de uyusam diyorum...

benim bebeğim huysuzlanmadı şimdiye kadar aşılarda ama illaki ateşi oldu.çok zor hem ateş hem huysuzluk.eşin gelsin bir an öncede dinln ve uyu :)

Yani ek gida olarak yoğurt mu deneyeyim? Onu da kendi sutumden yapim haklisin canım saol. Baska neler yapabilirim acaba bilgisi olan arkadaslar neden bebegim böyle oldu fikir verirlerse sevinirim

canım yoğurt ne zaman verilir bilmiyorum ama zamanı gelince yap en azından burda başlayan arkadaşlar daha çok yardımcı olur

biz de olduk dün ikinci aykende böle olmamıştı bu gece ben de perişan oldum

Yani ek gida olarak yoğurt mu deneyeyim? Onu da kendi sutumden yapim haklisin canım saol. Baska neler yapabilirim acaba bilgisi olan arkadaslar neden bebegim böyle oldu fikir verirlerse sevinirim

arkadaşım geçen hafta trt1 deki programda doktor anne sütünden yoğurt yapmayın demişti.sebebini söylemedi ama

kızlar ya felaket hastayım boğazım şişti çok halsiz hissediyorum kendimi adaçayı ıhlamur falan içip atlatmaya çalışıyorum tabi bu arada bebeğime geçti galiba burun akıntısı yok ama hafif ateşi var sanki ne yapabilirim ya 2 gündür yine emmiyor doğru düzgün tam çocuğu düzene sokmuştum şimdi de grip...

arkadaşım geçen hafta trt1 deki programda doktor anne sütünden yoğurt yapmayın demişti.sebebini söylemedi ama
neden acaba ya ben de bir doktora sorayım.gerçi yaptığım da olmadı oğluma ama belki yapardım.
kızlar ya felaket hastayım boğazım şişti çok halsiz hissediyorum kendimi adaçayı ıhlamur falan içip atlatmaya çalışıyorum tabi bu arada bebeğime geçti galiba burun akıntısı yok ama hafif ateşi var sanki ne yapabilirim ya 2 gündür yine emmiyor doğru düzgün tam çocuğu düzene sokmuştum şimdi de grip...

geçmiş olsun canım.küçüklerken insan ne yapacağını da bilemiyor ilaç veremiyorsun.sen yine kendin birşeyler iç.faydası olur biraz

ii gecelerrrrrrrrrrr:72::72::72::72::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gecmıştır ınlş.canımm cok sukur bız taa cuma olduk ılk gun huysuzdu 2.gun normale donduk cok sukur dınlenebılmıssımdor ınlş.....

geçmiş olsun canım

Gunaydin kizlar bizde dun vurulduk aksam uyurken yoktu atesi gece cikti calpol verdik ama bu surup marmelat kivamindaymis yaa yutamicak sandim bi an şimdi uuuyo ama ateşi 37 gösteriyor isn iner

Günaydınlar herkese hasta olan bebişlerinize şifa versin allah.sizin yine 4 aylıkken hastalanmış ben 2 aylıkken banyodan sonra o sıcakta nasıl olduysa üşütmüştüm bebişimi calpol ve antibiyotik vermişti :( çok az kullandım antibiotik ama en önemlisi burun temizliğini sürekli yaparak geçirdim hırıltısı hiç heçmedi 2 hafta sonra geçmişti hırıltı ama burundan yapıyo korkmayın hergün götürdüm korkudan doktora ama ciğerlerine inmemiş dedi biz o hırıltıyı ciğerden sanıyoruz.bebekler çabuk hasta oluyo ama geç iyileşiyolar gripli kimse yaklaşırmayın çok zor gerçekten bebek hastalandığında geçmiş olsun herkese.işe geldim bende bebeğim akşam 9 da uyuyo gece 3 te kalkıp emiyo mama yiyo sabah 6 da uyanıyo işe gidene kadar seviyorum sonra annem gelip uyutuyo gün içerisind 2 saatte bir uyuyo.akşamda sanki beni özlemiş gibi 5 den sonra 9 da uyuyo :) doymaya çalışıyorum bebeğime

Back