- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
canım 39+0da3760dı 39+4 de doğum yaptım 4200 du
way maşallah, benim kız ne alemde acep zayıftr heralde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 39+0da3760dı 39+4 de doğum yaptım 4200 du
anne sütünden yapılacak en iyi şey yoğurt canım.sen onları bol bol yoğurt yap.tarif ettiğim muhallebiyi de yapabilirsin.tabi pekmez atma içine.demir sütün faydasını engeller.bir de denemişsindir ama yine de söyleyim dedim.kaşıkla vermeye çalışsan anne sütünü.yine de çıkarıyor mu?Canım sütum bol masallah ama bebegim hic emmedi ben de sagarak veriyorum ama artik onu da icmek istemiyo o kadar sütum bosa gidecek acaba anne sutuyle degisik seyler yapabilir miyim diyorum. Insani böyle çaresiz kalması cok kötü bor sebebi varsa bilsem ama bulamıyorum
iyi geceler kızlar..ben bişi sorcam size kızımın dizinde ve kolunda böle küçük pütürler,kuruluklar var...ben dizine nemlendirici sürüyodum bikaç gündür gördükçe..ama bugün kolunu farkettim...12sine 4 aylık kontrolümüz var zaman sorcam doktora da...yine de size de sorayım dedim...canım sıkıldı ya ..inş bişi yoktur geçicidir...allahım bebişlerimizi bütün kötü şeylerden korusun...:18:
Biz dün4 aylık aşıları vurulduk, kızım ateşlendi, dünden beri çok huysuz, bi saat uyuyo uyanıyo, bağırıp çağırıyo,benim de uyku gözümden akıyo, eşim bi gelse de uyusam diyorum...
Yani ek gida olarak yoğurt mu deneyeyim? Onu da kendi sutumden yapim haklisin canım saol. Baska neler yapabilirim acaba bilgisi olan arkadaslar neden bebegim böyle oldu fikir verirlerse sevinirim
way maşallah, benim kız ne alemde acep zayıftr heralde :)
Biz dün4 aylık aşıları vurulduk, kızım ateşlendi, dünden beri çok huysuz, bi saat uyuyo uyanıyo, bağırıp çağırıyo,benim de uyku gözümden akıyo, eşim bi gelse de uyusam diyorum...
biz de olduk dün ikinci aykende böle olmamıştı bu gece ben de perişan oldum
benim bebeğim huysuzlanmadı şimdiye kadar aşılarda ama illaki ateşi oldu.çok zor hem ateş hem huysuzluk.eşin gelsin bir an öncede dinln ve uyu :)
Yani ek gida olarak yoğurt mu deneyeyim? Onu da kendi sutumden yapim haklisin canım saol. Baska neler yapabilirim acaba bilgisi olan arkadaslar neden bebegim böyle oldu fikir verirlerse sevinirim
neden acaba ya ben de bir doktora sorayım.gerçi yaptığım da olmadı oğluma ama belki yapardım.arkadaşım geçen hafta trt1 deki programda doktor anne sütünden yoğurt yapmayın demişti.sebebini söylemedi ama
kızlar ya felaket hastayım boğazım şişti çok halsiz hissediyorum kendimi adaçayı ıhlamur falan içip atlatmaya çalışıyorum tabi bu arada bebeğime geçti galiba burun akıntısı yok ama hafif ateşi var sanki ne yapabilirim ya 2 gündür yine emmiyor doğru düzgün tam çocuğu düzene sokmuştum şimdi de grip...
kızlar ya felaket hastayım boğazım şişti çok halsiz hissediyorum kendimi adaçayı ıhlamur falan içip atlatmaya çalışıyorum tabi bu arada bebeğime geçti galiba burun akıntısı yok ama hafif ateşi var sanki ne yapabilirim ya 2 gündür yine emmiyor doğru düzgün tam çocuğu düzene sokmuştum şimdi de grip...
ii gecelerrrrrrrrrrr
gecmıştır ınlş.canımm cok sukur bız taa cuma olduk ılk gun huysuzdu 2.gun normale donduk cok sukur dınlenebılmıssımdor ınlş.....