- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
dun bebgım ası oldu bende gecen haftakı mastıt hastalıgından dolayı aldıgım antıbıotık nedenı ıle asırı agrılı ıshal olmusum 3 gundur o yusdenmıs karnımdakı agrılar katı patates pruse mus kola vb bılındık sylerle duseldı gıbı dunden berı cok sukurrr
bebegımde 2.lı 4 ay asısını oldu dıs lerı bır yandan asının husursuzlugu bır yandan ınlıyeek uydu paşam alperen ım benım annesının guzel oglususuu şimdi uyanmak usere temıslık yaptım sıze bakım dedımm
bebegımde 2.lı 4 ay asısını oldu dıs lerı bır yandan asının husursuzlugu bır yandan ınlıyeek uydu paşam alperen ım benım annesının guzel oglususuu şimdi uyanmak usere temıslık yaptım sıze bakım dedımm
ben dun tartıldım 74.3 cımtık hamıslıkden once 69.5 dimmmbennn bennn tartılmaya bile korkuyorum aldı başını gidiyo yaa napıcam bilemiyorum :26::26:
ama kan ılacı IQ su ıcınmıs br yasa kadar ve kan tahlılı 9.ayda yapıyorlarmıs dun aıle hekımı öle dedı bıse bende bu sbh basladım yemekden 30 dk once 4 er damlaaSlm kızlar bnde tmmz annesıyım belkı hatırlarsınız hamıleyken gırıodum dogumdan sonra pek frsat bulamıorm bnm prensesım sureklı oyun oynamak istio bnle konusmak ıstıo ve kndıme ayıracagım pek vakıt kalmıo bıraz goz attm gecmıse ek besınlerden bahsedılmış bn maalsef emzırmıorm dr 4. Ayı doldurtuktan sonra ek besıne gecmemı soyledı hatta lıste verdı ne yedrıp yedrmeyecegm konusunda emzırenler içinde 6. Aydan sonra gecmelerini onerıormm
ne gusel gıtmısde faslasını ıstyrsun bnmdeee 4.5 kg kaldı hamıslıkden bende 65 olsam kafiiiiiiiiio kadar tatlı yememe rağmen hamile kaldığım kiloya dönmüşüm
ama o zaman da kilom vardı bi 5 kilo değilse 3 kilo versem iyi olacak
hareketliyim azcık dikkat etsem olur ama yemeyi seviyorum
ALLAH IM GANI GANI SIFA VERSIN BENDE GECEN HAFTA SIRF BU YUSDEN SERUM YEDIMM daha dune kdr onun ...ckıyordumm pardn ama canım cok yandı bebegım sefıl olduu sımdı o gugsumu 2 dıgerını bır veryrm öle bosaltyrmm sagmyrmm genedee yanlıs ılaclarla alakan ıı degıl ıse antıbıotıgı sut ıle ıc agır gelıpde sanada bagırsaklarına zarar verıp asırı agrı sızı yapmasın cnmKızlar merhaba
Mastit olmuşum çok ağrıyo göğsüm
Doktora gittim usg ile baktılar antibiyotik ve ağrı kesıcı ve
Ne kötüymüş çok ağrılıymış...
ne kadar guzel dusunmussun bısde her aksam genelde esma ul hsna dınletıyoruz esımlee selavatlar getırıyoruz oyunlar oynarkene ınsl ehlı beyt sevdalısı olurlar hepsıdeeBen de bugün kitap aldım kızıma, 365 günde Sevgili Peygamberim diye.. Kızım ilk Peygamber Efendimiz'i tanısın inş. yarın okumaya başlayacağım.
cok sukru bısımkı o ka ates olmadıı banyo konusunda ne dedı sınkı bısım ebe bırsey demedıdeeegece oğlumun nöbetiyle geçti dün aşı olmuştu ateşi çıkmadı derken gece yükseldi en son 38.5 oldu ben artık bekledim sık sık ölçtüm damlası var ateş düşürücü onu verdim öyle atlattık hemencik ama nolur nolmaz bekledim çok az uyuyabildim sabah 6 gibi babasına dedim sıra sende ben çok uykusuz kaldım o da tamam dedi ama uykuya devam oğlum uyanınca gitti artık mama hazırladım verdim içiriyodu en son uyumuşum 40dk kadar ama çok iyi geldi oğlumun çığlıklarına uyandım altını alamıyo tek eksiğimiz bu çocuk yarım saat o şekilde bekliyo hemen koştum aldım bana kahvaltı hazırlamışlar oğlumu uyuttum eşimi gönderdim kk takılıyorum=)
4,5 kg m kaldı dogumdannGunaydin kizlar dogum kilolari benim gibi duruyor olan varmı aranızda benim 10 kilom kaldi bi türlü veremiyorm
bızede 9.ayda yapılacak dedıı kan ılacı IQ su ıcınmıs br yasa kdr cnm bılgıneeeBenimde doğumdan sonra 7 kilo fazlam var aslında çalışıyorum zaten sütümde azdı benim ama kendimi kandırıyorum işte yiyimde süt olsun diyorum ama sadece artık gece uykusunda emiyo o kadar.
Kan tahlili bizede yapmadılar 6.ayda yapılcak dedi kan ilacınıda verme dedi.