• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
dun bebgım ası oldu bende gecen haftakı mastıt hastalıgından dolayı aldıgım antıbıotık nedenı ıle asırı agrılı ıshal olmusum 3 gundur o yusdenmıs karnımdakı agrılar katı patates pruse mus kola vb bılındık sylerle duseldı gıbı dunden berı cok sukurrr

bebegımde 2.lı 4 ay asısını oldu dıs lerı bır yandan asının husursuzlugu bır yandan ınlıyeek uydu paşam alperen ım benım annesının guzel oglususuu :nazar:şimdi uyanmak usere temıslık yaptım sıze bakım dedımm

bennn bennn tartılmaya bile korkuyorum aldı başını gidiyo yaa napıcam bilemiyorum :26::26::17::17::17::17::17:
ben dun tartıldım 74.3 cımtık hamıslıkden once 69.5 dimmm:24:

Slm kızlar bnde tmmz annesıyım belkı hatırlarsınız hamıleyken gırıodum dogumdan sonra pek frsat bulamıorm bnm prensesım sureklı oyun oynamak istio bnle konusmak ıstıo ve kndıme ayıracagım pek vakıt kalmıo bıraz goz attm gecmıse ek besınlerden bahsedılmış bn maalsef emzırmıorm dr 4. Ayı doldurtuktan sonra ek besıne gecmemı soyledı hatta lıste verdı ne yedrıp yedrmeyecegm konusunda emzırenler içinde 6. Aydan sonra gecmelerini onerıormm
ama kan ılacı IQ su ıcınmıs br yasa kadar ve kan tahlılı 9.ayda yapıyorlarmıs dun aıle hekımı öle dedı bıse bende bu sbh basladım yemekden 30 dk once 4 er damlaa
o kadar tatlı yememe rağmen hamile kaldığım kiloya dönmüşüm:9:
ama o zaman da kilom vardı bi 5 kilo değilse 3 kilo versem iyi olacak:16:
hareketliyim azcık dikkat etsem olur ama yemeyi seviyorum :56:
ne gusel gıtmısde faslasını ıstyrsun bnmdeee 4.5 kg kaldı hamıslıkden bende 65 olsam kafiiiiiiiii
Kızlar merhaba
Mastit olmuşum çok ağrıyo göğsüm
Doktora gittim usg ile baktılar antibiyotik ve ağrı kesıcı ve
Ne kötüymüş çok ağrılıymış...
ALLAH IM GANI GANI SIFA VERSIN BENDE GECEN HAFTA SIRF BU YUSDEN SERUM YEDIMM daha dune kdr onun ...ckıyordumm pardn ama :( canım cok yandı bebegım sefıl olduu sımdı o gugsumu 2 dıgerını bır veryrm öle bosaltyrmm sagmyrmm genedee yanlıs ılaclarla alakan ıı degıl ıse antıbıotıgı sut ıle ıc agır gelıpde sanada bagırsaklarına zarar verıp asırı agrı sızı yapmasın cnm
Ben de bugün kitap aldım kızıma, 365 günde Sevgili Peygamberim diye.. Kızım ilk Peygamber Efendimiz'i tanısın inş. yarın okumaya başlayacağım.
ne kadar guzel dusunmussun bısde her aksam genelde esma ul hsna dınletıyoruz esımlee selavatlar getırıyoruz oyunlar oynarkene ınsl ehlı beyt sevdalısı olurlar hepsıdee:16::16::16:

gece oğlumun nöbetiyle geçti dün aşı olmuştu ateşi çıkmadı derken gece yükseldi en son 38.5 oldu ben artık bekledim sık sık ölçtüm damlası var ateş düşürücü onu verdim öyle atlattık hemencik ama nolur nolmaz bekledim çok az uyuyabildim sabah 6 gibi babasına dedim sıra sende ben çok uykusuz kaldım o da tamam dedi ama uykuya devam oğlum uyanınca gitti artık mama hazırladım verdim içiriyodu en son uyumuşum 40dk kadar ama çok iyi geldi oğlumun çığlıklarına uyandım altını alamıyo tek eksiğimiz bu çocuk yarım saat o şekilde bekliyo hemen koştum aldım bana kahvaltı hazırlamışlar :69: oğlumu uyuttum eşimi gönderdim kk takılıyorum=)
cok sukru bısımkı o ka ates olmadıı banyo konusunda ne dedı sınkı bısım ebe bırsey demedıdeee
Gunaydin kizlar dogum kilolari benim gibi duruyor olan varmı aranızda benim 10 kilom kaldi bi türlü veremiyorm
4,5 kg m kaldı dogumdann

Benimde doğumdan sonra 7 kilo fazlam var aslında çalışıyorum zaten sütümde azdı benim ama kendimi kandırıyorum işte yiyimde süt olsun diyorum ama sadece artık gece uykusunda emiyo o kadar.
Kan tahlili bizede yapmadılar 6.ayda yapılcak dedi kan ilacınıda verme dedi.
bızede 9.ayda yapılacak dedıı kan ılacı IQ su ıcınmıs br yasa kdr cnm bılgıneee

Canım bizimki de bazen kahverengi kusuyor ama ben demir damlası verdiğim için diye düşünüyordum. Sen daha vermiyorsundur 3,5 aylık olduğuna göre değil mi

Yok daha vermiyoruz sağlık acağında 4.ay aşısı olduktan sonra dediler...Birşey olmadı Allah tan iyi bebişim çok şükür zaten 1 defa kustu dr götürmedim yerli yersiz hortum atarlar diye..

kızıma ördüğüm süveter..

$2013-11-09 21.02.41.jpg

Merhabalar temmuz anneleri bayağı oldu ortalarda gözükmeyeli oğluşum uyumuşken bir göz atayım dedim. Bebişim tam 3,5 aylık oldu çay kaşığıyla 1 kaşık üzüm suyu verdim mandalina yalatıyorum kabuğunu koklatıyorum (zihinsel gelişimi için) böyle azar azar ek gıdaya hazırlıyoruz kendimizi aniden geçip eşekten düşmüşe dönmeyelim diye bu arada rota virüsü aşısını tam 3 aylık olunca yaptırdım II. dozunu da 5. ayımızda yapıcaz biraz zor karar verdim ama... Bu arada kan ilacı kullanmaya başlayanlar var galiba ne zaman başlayacağız kullanmak şartmı gerçi ay sonu doktora gittiğimizde sorarız ama merak ettim. Bu arada anneler kış hazırlıkları yaparken bol bol domates attım hatta bir kısmını robottan geçirip buz kalıplarında önce dondurup sonra poşetledim çorba yaparken birer ikişer kullanırım diye... herkesi öpüyorum hoşçakalın

yahu yanaklari cok tombul gorunuor ama kilosu 37+1 ken cekildgnde 2700 dü.yani iri bi bebek dgl. o tombulluk şişlik mi? :)

Bizimkide öyleydi yanakları tombul tombuldu, ultrasonda da öyleydi, doğduğunda da, ama şişlilmiş sonra hemen indi. :) Kızımın çenesi filan geride gibi görünüyodu ultrasonda, öyle gerçekten de, burnu filan da aynı...

w
da
Bizimkide öyleydi yanakları tombul tombuldu, ultrasonda da öyleydi, doğduğunda da, ama şişlilmiş sonra hemen indi. :) Kızımın çenesi filan geride gibi görünüyodu ultrasonda, öyle gerçekten de, burnu filan da aynı...

ewet muhtemelen şişliktir. cnku kilosu çok yok. O kadar da guzel beslendm ama kilo almams fazla. 37+1 de 2700dü şuan 37+5teyim 2800 fln olmstr hrlde. 3 kiloyu gecmicek sanırsam :s

w
da

ewet muhtemelen şişliktir. cnku kilosu çok yok. O kadar da guzel beslendm ama kilo almams fazla. 37+1 de 2700dü şuan 37+5teyim 2800 fln olmstr hrlde. 3 kiloyu gecmicek sanırsam :s

hiiiç belli olmaz 37+1 de kontrolüm vardı bebek 2950ydi 37+4 de acil doğuma girdim bebeğim 3250 doğdu üç günde 300 gr gayet iyiydi zamanında doğsa daha fazla alıcaktı belki de hem kilosunu hiiç takma sağlıklı olsunda kilo alınıyo o kadar minikler ki ilk doğduklarında incecik bacaklar bi de yaz bebeği 5 günlükten itibaren kısa kollolara şortlara başladım ben gören bebeğe acıyodu ne kdara küçük diye şimdi maşallah diyolar nasıl toparlamış diyolar hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah:nazar:

kızıma ördüğüm süveter..
çok güzel olmuş eline sağlık..
Eki Görüntüle 855141

Merhabalar temmuz anneleri bayağı oldu ortalarda gözükmeyeli oğluşum uyumuşken bir göz atayım dedim. Bebişim tam 3,5 aylık oldu çay kaşığıyla 1 kaşık üzüm suyu verdim mandalina yalatıyorum kabuğunu koklatıyorum (zihinsel gelişimi için) böyle azar azar ek gıdaya hazırlıyoruz kendimizi aniden geçip eşekten düşmüşe dönmeyelim diye bu arada rota virüsü aşısını tam 3 aylık olunca yaptırdım II. dozunu da 5. ayımızda yapıcaz biraz zor karar verdim ama... Bu arada kan ilacı kullanmaya başlayanlar var galiba ne zaman başlayacağız kullanmak şartmı gerçi ay sonu doktora gittiğimizde sorarız ama merak ettim. Bu arada anneler kış hazırlıkları yaparken bol bol domates attım hatta bir kısmını robottan geçirip buz kalıplarında önce dondurup sonra poşetledim çorba yaparken birer ikişer kullanırım diye... herkesi öpüyorum hoşçakalın

4. ay başlanıyor 1 yaşına dek kullanılıyor..

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar dogum kilolari benim gibi duruyor olan varmı aranızda benim 10 kilom kaldi bi türlü veremiyorm

aynen canım benimde 10 kilo duruo.emzirdiğim için hiçbir çabada sarfetmiorum vermek için. tabi ben hamileyken abartıp 18 kilo almıştım.8 gitti işte gider geriside ya dert etmeyelim kilo değilmi veririz.ben mekiğe başlayayım diorum pilatesle birlikte başlayan varmı?

w
da

Sen ona bakma canım birebir tutmuyo her zaman yada son haftada birden alabiliyorlar banada o civarlarda diyorlardı 3700gr doğdu kızım

Kızlar merhaba
Doktora gittim usg ile baktılar antibiyotik ve ağrı kesıcı verdi

geçmiş olsun :(

o bandajdan yiğenime de takılmıştı canım şükür bir ayda düzeldi ben bugün kızıma daha önemli kalça çıkıklığı ile alakası olmayan bi durum için gidiyorum dua edin lütfen

hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah canım

o bandajdan yiğenime de takılmıştı canım şükür bir ayda düzeldi ben bugün kızıma daha önemli kalça çıkıklığı ile alakası olmayan bi durum için gidiyorum dua edin lütfen
İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin canım.belli oldu mu bilmiyorum ama.
Kızlar merhaba
Doktora gittim usg ile baktılar antibiyotik ve ağrı kesıcı verdi
geçmiş olsun çok zor olur o.

nette sorun vardı ne zamandır giremedim.size birşey sorcam kızlar.
pazartesi 4. ay aşımız vardı.oğlum 1 ayda 300 gr almış.ilk ayda 1300 almıştı.ikinci ay 800,3.ay 700 gr. şimdi de böyle.gitgide düşebilir ama baya az geldi bana.cumartesi doktora götürcem zaten de,bebeği böyle kilo alan var mı kızlar.yazabilir misiniz,kaç kilo aldığını aydan aya.bir de boyu 64 cm.

güzel annişler ve kuzucukları nasılsınız bakalım..?? uzunca bir aradan sonra bis geldik.. sizleri arada sırada takipteydik muhabbetlere katılmasakta okuduk.. :34: oğluşum geçen hafta (3 temmuzda) 4 ayı bitirdi maşallah çok sakin bir bebek bi zorluk çekmedik bugüne kadar.. kilomuz boyumuz gelişimimiz herşey güzel ayında gidiyor (geçen salı 8000 gr ve 66.5 cm di).. sadece anne sütü alıyor. 3-4 gündür meyveleri tattırıyorum 1-2 çay kaşığı suyundan veriyorum.. gece uykularımız sorunsuz akşamları 9 buçukla 10 arası güzelce emip 4-4 buçuğa kadar uyuyo sonrasında 2 saatte bir kalkıyo.. gün içindede belli saatlerde düzenli uykumuz var.. tek sorunumuz uyumadığı zamanlarda kucak istemesi yatmak kesinlikle istemiyor birde çok elimizi emiyoruz dişle alakalı olduğunu düşünmüyorum tabi bnm düşüncem, bu hafta doktora kontrolüne gidince sorucam.. ağzından tükrük çıkararak diliyle ses çıkarmaya başladı ve çok seviyo acayip mutlu oluyo yeni öğrendik bunuda :1:
gelelim bana hamilelik sırasında aldığım 13 kilonun doğumdan 1 hafta sonra 7 kilosunu attım 3 kiloda farkında olmadan sonrasında gitti.. 3 de hala benimle çok anlaştık sevdik birbirimizi bırakmıyo bir türlü beni :52: kısmaya çalışıyorum 2-3 gün sonra deli gibi yemeye veriyorum kendimi olmuyo.. napıcaz bilmiyorum.. zaten öncesindede kilolu olduğum için 3 kilo hariç bi 15 daha garanti vermem lazım :26::26::26:
bizden şimdilik bukadar aklımıza gelenleri paylaştık.. birazda geçmişe bakalım.. hepinizi kocaman öptükkk.. :54:

ya kızlar bi kaç gündür giremedim kv.ye gitmek zorunda kaldık ben grip oldum geçen hafta, görümcem geldi tek başına benim kızla başedemedi :9:
mecbur onlara gittik biraz iyiyim şimdi çok şükür herkes iyidir inş. özledim sizi beyaaa :9:
bişide sorucam hem bu bebelerin kıyafetleri için hangi deterjanı kullanıyosunuz malum artık daha çok leke oluyo üst baş batıyo
ben bu dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum ama hiç leke fln çıkarmıyo makinaya attığım gibi alıyorum,
şu persilin arielin fln sıvı deterjanını alsakta extra durulama yapsak nası olur? artık büyüyo bebelerimiz nasıl olsa?
siz napıyosunuz bi deyin hele yaw

Back