Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de en çok korktuğum şey.bir de bir daha çocuk düşünmüyorum.benim eşim korunuyor şimdilik.kızlar siz yabancı diilsiniz sizle paylaşim korkuyorum ama inşallah bebğime kardeş gelmez bi kazadır oldu hadi hayırlısı. :18: siz nasıl devam ediyosunuz bu olaya kullandığınız birşey varmı
benim bebeğimin de böyle gaz problemi arada oluyor hala.yine de o ilk zamanları atlattık çok şükür.günaydın kızlaaarr gece uyandık sürekli ilk defa bu kadar sık kalkıyor gazını atamadı bi türlü sonra attı da rahatladı ama bende bittim ilk üç ayımız gazlı geçmişti gündüz hep ağlar gece hep uyurdu hemde aralıksız ben zorla uyandırır beslerdim bir iki haftadır gece mutlaka uyanır mama içer yattığı yerden tekrar uyurdu gaz maz olmazdı bi iki gündürde kalkıyo mama içiyo saonra uyumak için sallanmak istiyo belli olmuyo rahata alışınca zor geliyo cidden yorgun olmasam hiç problem değil ama dışarı çıkınca mutlaka gazlı oluyo ona bağladım ben akşam kipaya gittiler babası ve babaannesiyle orda üşütmüş olabilir geçende pazara gitmiştik eve gelince gazdan ağladı durdu bebekler gün gün huy değiştirir derler ya kesinlikle öyle hergünü farklı azıcık öksürüğü var önlem olsun diye ıhlamur içiricem
doktorumuzda diyoki uyku eğitimi verelim olduuu çocuk gazdan kalkıcak ben onu ağlatıcam bitsin şu gazdan uyanma zamanıda öyle inşallah
Merhaba hanımlar nasılsınız ? ben de 17 Temmuz da Oğlum Faris'i sezeryanla dünyaya getirdim 40+3 te. diğer sayfadaydım burayı yeni keşfettim Elif abla sağolsun yol gösterdi..
bebekleriniz kendi kendine mi uyuyor? bizimki fantezik yaa bi omuzda bi ayakta yastıkla vs vs günü gününü tutmuyor.. bir de 8 gündür dolu dolu kaka yapamadık...bugün birazcık beze bulaştırmış çok az. geçen doktorumuza götürdüm özellikle 6. günüydü olabilir normal dedi ertesi güne kakasını yaptı :) gazını çıkartıyor çok şükür...
bir de gece 5 te gazla ağlayarak uyanıyoruz 1 - 1.5 haftadır böyle. ki başparmağını da bu süre içinde emmeye başladı. gazı o yapıyor olabilir mi ?
yan dönüyor mu sizin kuzular ??
aaaa aynıymışız. bende 40+3 te 17 temmuzda erva mı aldım kucağıma :) benimki yan dönmeye başladı ama yüzüstü değil sadece yanının üzerinde duruyor :) benimki parmağını değil, elini yumruk yapıp emiyor, oda gaz yapıyor galiba gece huzursuzlukları başladı çünkü. oysaki hiç gaz nedir bilmedik ama elini emerken gazlanıyor galiba.
Erva ne demek :) Kız mı sizinki ? elini yemeyi bitirdi parmağa geçti benimki.. ben de gazı buna bağlıyorum çünkü gündüz pırt pırt çıkarıyor... yan dönmede ustalaşmaya başladı sanki :) yanımda yatarken elimi tutuyor hooop dönüyor :))
kaka konusunda ne durumda Erva? birde her alt değiştirmede popoya (makat deliğine) birşey sürüyor musun? ben Hametan sürmeye başladığımdan beri kakayı azalttı diye farkettim. Hametanı doktor kızarıklık için vermişti...
kımsecikler kalmamış buralarda:) face geldi mertlik bozuldu bu olsa gerek :) kızlar face grubuna girmek isterseniz "2013 Anneleri" diye bi grubumuz var genelde orda yazışıyor burdaki arkadaşlar.. ama buranın tadı başka cidden:)
ben de bişey danışcam size, ben annemle daha bu konuyu görüşmedim ama kendisi oğluma bakmak istediğini ima etti gerçi çok mutlu oldum çünkü annem maddi manevi çok donanımlı bir insan benden iyi yetiştireceğine eminim. ben de annemin bakmasını çok istiyorum işe başlayınca ama eşimle aile hayatımız kalmazsa diye de korkuyorum. sonuçta hiç yalnız kalamıcaz çünkü annem başka şehirde, sene boyu bizimle kalacak öyle olursa.. eşimle annemin arası da çok iyidir birbirlerini çok severler hatta eşim de annemin bakmasını çok istiyor ama ben acayip kararsızım. bakıcı tutsam ona da güvenmek problem. ne yapsam?
Herkes o grupta mı aa ne güzel hemen katılayım :)
Kararsızlık zor.Annen kadar iyi bakabilecek ve onun kadar merhametli olacak birini bulmak çok zor,aklın kalmadan emanet edersin annene.Madem annenle eşinin arası iyi sorun olmaz o zaman hem inan daha da tatlanır evliliğin çünkü 7/24 rahat olmıcanız için flört ediyomuş gibi hissedeceksin bu da evliliğe heyecan katar :)
kımsecikler kalmamış buralarda:) face geldi mertlik bozuldu bu olsa gerek :) kızlar face grubuna girmek isterseniz "2013 Anneleri" diye bi grubumuz var genelde orda yazışıyor burdaki arkadaşlar.. ama buranın tadı başka cidden:)
ben de bişey danışcam size, ben annemle daha bu konuyu görüşmedim ama kendisi oğluma bakmak istediğini ima etti gerçi çok mutlu oldum çünkü annem maddi manevi çok donanımlı bir insan benden iyi yetiştireceğine eminim. ben de annemin bakmasını çok istiyorum işe başlayınca ama eşimle aile hayatımız kalmazsa diye de korkuyorum. sonuçta hiç yalnız kalamıcaz çünkü annem başka şehirde, sene boyu bizimle kalacak öyle olursa.. eşimle annemin arası da çok iyidir birbirlerini çok severler hatta eşim de annemin bakmasını çok istiyor ama ben acayip kararsızım. bakıcı tutsam ona da güvenmek problem. ne yapsam?
ben de gruba bakıyorum ama burası gibi değil.. Hiç bişey yazamıyorum orda :)
bebeğimiz olmadan önce ben de annemler bakmasın, sürekli bizde olacaklar, ben eşimle rahat edemem diyodum, ama şimdi bebek olunca kesinlikle kimseye güvenemiyo insan, çocuğunu emanet edemiyo, anneciğimle babacığım en iyi bakar diye düşünüyorum :)
hmm ben de2 aylıken olmustum test yaptım deılım ama su 2 gundur oncekı gun hamıle mısım onu ogrenıyorum bugun se doguruyordum heheeh ınsl bende söle 1 sene sonra fılan dusunuyorum rabb ım nasıp ederse tabıı hersey gonlunce olsun elıf cımm benımde esım korunuyor ılac vs yokk bısdedeekızlar siz yabancı diilsiniz sizle paylaşim korkuyorum ama inşallah bebğime kardeş gelmez bi kazadır oldu hadi hayırlısı. :18: siz nasıl devam ediyosunuz bu olaya kullandığınız birşey varmı
gosun aydın cnm maasallah kıscene ınsllKızlar dün kontrole gittik gelecek ay ek gıdalara başlıcakmışız tattırmalara
3,5 aylık oldu kızım ve 1 ayda 740 gr almış herşeyi iyi dedi böbrek ult çektirdik oda iyi çıktı
ama kızım bu aralar huzursuz
hos geldınıs canımmmm benım paşada ya ayakta pıspıslanarakdan yada memede uyuyorr cok sukru genedee bıısmkıde 10 parmagını sokmaya calısıyorMerhaba hanımlar nasılsınız ? ben de 17 Temmuz da Oğlum Faris'i sezeryanla dünyaya getirdim 40+3 te. diğer sayfadaydım burayı yeni keşfettim Elif abla sağolsun yol gösterdi..
bebekleriniz kendi kendine mi uyuyor? bizimki fantezik yaa bi omuzda bi ayakta yastıkla vs vs günü gününü tutmuyor.. bir de 8 gündür dolu dolu kaka yapamadık...bugün birazcık beze bulaştırmış çok az. geçen doktorumuza götürdüm özellikle 6. günüydü olabilir normal dedi ertesi güne kakasını yaptı :) gazını çıkartıyor çok şükür...
bir de gece 5 te gazla ağlayarak uyanıyoruz 1 - 1.5 haftadır böyle. ki başparmağını da bu süre içinde emmeye başladı. gazı o yapıyor olabilir mi ?
yan dönüyor mu sizin kuzular ??
hos geldınız cnm damaklarını duslesmesı gerekmıs bısımde 2 gundur yogunn akıyor 8 temmuz dogumluyuzzzSlm arkadaşlar yaklaşık 2 senedir takipteyim ama üye olmak bugüne nasipmiş.. Çok yardımı oldu bu sitenin bana biçol şeyi buradan takip ettim faydasınıda gördüm.. Buarada bende temmuz annesiyim..benimde kızım diş çıkarıyo sanırım alt damakta hafif bi kabarıklık var ve sürekli mememi ısırıyo.. Ellerini emiyo salyası akıyo dr bu ayda normal dedi ama dişde olabilirmiş..
Benimde ilk ogluma gecen yil annemler bakti 1 yil benimle kaldilar.zor yanlarida coktu tabi ama o guven meselesi benide cok zorlayacagi icin herseye katlandim.o sirada 2. Hamileligimide atlatmis olsum tabi.simdi ucretsiz izindeyim 2sinede kendim bakiyorum ama seneye annemi ve babami tekrar cagirdim artik kres yasina kadar bakcaklar ins. Ikisinede.bu arada yanima bakicida almistim bi ara ama olmadi ben evdeyken bile kadinin olumsuz tavirlari canimi sıktı. Gonderdim geri.tek idare ediyorum simdi biri 22 aylik digeri 4 aylik
121 üyesi var şuanda "2013 Anneleri" diye geçiyor canım. ben de bebeğime bakıp bakıp seni kime emanet edeceğim diye kara kara düşünüyorum gerçi ben işe başladığımda Allah nasip ederse 14 aylık olacak baya büyümüş olacak ama olsun o benim gözümde hep bebek
karar vermek çok zor hiçbir bakıcı bana samimi gelmiyor nasıl bebeğime şefkatli davranacaklar kanından canından değil sonuçta annem gibi bakamazlarki... annem çocuğuma kızsa da gücüme gitmez sonuçta o benim annem yani.. sanırım en iyisi annemin bakması......