• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gece oğlumun nöbetiyle geçti dün aşı olmuştu ateşi çıkmadı derken gece yükseldi en son 38.5 oldu ben artık bekledim sık sık ölçtüm damlası var ateş düşürücü onu verdim öyle atlattık hemencik ama nolur nolmaz bekledim çok az uyuyabildim sabah 6 gibi babasına dedim sıra sende ben çok uykusuz kaldım o da tamam dedi ama uykuya devam oğlum uyanınca gitti artık mama hazırladım verdim içiriyodu en son uyumuşum 40dk kadar ama çok iyi geldi oğlumun çığlıklarına uyandım altını alamıyo tek eksiğimiz bu çocuk yarım saat o şekilde bekliyo hemen koştum aldım bana kahvaltı hazırlamışlar :69: oğlumu uyuttum eşimi gönderdim kk takılıyorum=)

bu siteyi epeydir takip ediyorum fakat yeni ğye oldum. herkes çok yardım sever bir çok sorunumu burdan bulduğum bilgi ve deneyilerle hallettim. temmuz 2013 annesiyim bende. kızım öykü sürekli elini emiyor ama çok iştahlı 2,5 aylıkken başladı emmeye. oyuncaklarını da emmeye çalışıyor fakat emzik istemiyor. şu anda oyun halısında oyuncağının kulağını yemeye çalışıyor. acaba sizinkilerde yapıyor mu bunları elini emmesi normal mi ???

benım oğlanda emzik almıyo ama buldugu herseyı yalıyo emmeye calısıyo

bende öyle artık emzirme çok az oluyo o yüzden başladım yemeyi azalttım sayılır en azından dikkat ediyorum çünkü derdim basenler sadece hareket gerekli bi an önce başla sende erteledikçe kendini üzmekten başka bi işe yaramıyo

haklsın canım dun verdım kararımı :))

sağ olun desteğiniz için dün gece kahkaha atmaya başladı bi hareketimiz artık ne yapsam atıyo bugün cıngıraklara da kendi uzanıyo o ikli egzersizdeki şeyleri de tutmaya başladı şükür kalça çıkıklığı da yokmuş darısı yarınki testimixin de normal olmasına

insallh normal cıkar canım Allahım hepimizin evladına sağlık sıhhat huzur versın ınsallh

MRB ANNELER, renkli ultrasyn cektrdm bebişi górdm ama dogunca birebir resmdki gbi mi oluorlar. biraz enterasan soru ama :))

valla canım benım oğlumun tas gıbı yuzu mınık burnu vardı renklıde sımdıde ole:1::1::1::1::1::1: ama daha buyuyecek senın yavrucak annesı az kaldı hatırladıgım kadarıyla sızın doğuma

birde aile hekimi kan ilacı verdi kan tahlili yaptırdıktan sonra vermeyi düşündüm bakalım şimdi kan tahlili için sıra bekliyolar babannesiyle :(

ben de kan tahlili yaptırmak istedim elleri ayakları hep soğuk dedim ama 9. aydan sonra yapabiliriz tahlili dediler :14:
ben de bilmek istiyordum kan değerini.
inşallah ii çıkar sizin de sonucunuz

MRB ANNELER, renkli ultrasyn cektrdm bebişi górdm ama dogunca birebir resmdki gbi mi oluorlar. biraz enterasan soru ama :))

evettt, ben de ilk kez görüyor gibi olmadım aynen geliyor :)

Gunaydin kizlar dogum kilolari benim gibi duruyor olan varmı aranızda benim 10 kilom kaldi bi türlü veremiyorm

Benimde doğumdan sonra 7 kilo fazlam var aslında çalışıyorum zaten sütümde azdı benim ama kendimi kandırıyorum işte yiyimde süt olsun diyorum ama sadece artık gece uykusunda emiyo o kadar.
Kan tahlili bizede yapmadılar 6.ayda yapılcak dedi kan ilacınıda verme dedi.

bu siteyi epeydir takip ediyorum fakat yeni ğye oldum. herkes çok yardım sever bir çok sorunumu burdan bulduğum bilgi ve deneyilerle hallettim. temmuz 2013 annesiyim bende. kızım öykü sürekli elini emiyor ama çok iştahlı 2,5 aylıkken başladı emmeye. oyuncaklarını da emmeye çalışıyor fakat emzik istemiyor. şu anda oyun halısında oyuncağının kulağını yemeye çalışıyor. acaba sizinkilerde yapıyor mu bunları elini emmesi normal mi ???

normal canım ellerini kullanmayı öğreniyorlar ve dünyayı ağızlarıyla tanımaya çalışıyorlar, parmağını emmiyorsa engelleme.

Merhaba anneler,
bende yeni uye oldum siteye. bir sorum olacak, belki de yazilmistir oncesinde ama sizler regl oldunuz mu acaba??
oglum su an 3.5 aylik. bir tanidigim bebegi 3 aylikken olmus bende henuz birsey yok. doktor aslinda dogumdan 6 hafta sonra kontrole cagirmisti ama biraz ihmal ettim, gidemedim. simdi de dr icin hastalanmayi bekliyorum:S

kişiden kişiye değişir canım.. hemen de olabilirsin 1 yıl olmayabilirsin de.

Ben de bugün kitap aldım kızıma, 365 günde Sevgili Peygamberim diye.. Kızım ilk Peygamber Efendimiz'i tanısın inş. yarın okumaya başlayacağım.

ne kadar güzel..

o kadar tatlı yememe rağmen hamile kaldığım kiloya dönmüşüm:9:
ama o zaman da kilom vardı bi 5 kilo değilse 3 kilo versem iyi olacak:16:
hareketliyim azcık dikkat etsem olur ama yemeyi seviyorum :56:

Benim kızıma takıldı. Biz pavlik bandajı diye bişey varmış onu kullanıyoruz, ilk günlerde çok zorlandı, onu o halde görünce ben de çok üzüldüm, üzerine kıyafet bile giydiremiyoruz, haftada bir banyo yaptırıyoruz, onun dışında bandajını hiç çıkaramıyoruz. Çok üzüldüm kızımı öyle görünce ama inş. en kötü derdimiz bu olur, Allah sağlıklı sıhhatli olarak büyütebilmeyi nasip eder..

o bandajdan yiğenime de takılmıştı canım şükür bir ayda düzeldi ben bugün kızıma daha önemli kalça çıkıklığı ile alakası olmayan bi durum için gidiyorum dua edin lütfen

Kızlar merhaba
Mastit olmuşum çok ağrıyo göğsüm
Doktora gittim usg ile baktılar antibiyotik ve ağrı kesıcı verdi
Ne kötüymüş çok ağrılıymış...

valla canım benım oğlumun tas gıbı yuzu mınık burnu vardı renklıde sımdıde ole:1::1::1::1::1::1: ama daha buyuyecek senın yavrucak annesı az kaldı hatırladıgım kadarıyla sızın doğuma[/QUOTE]

37+4 haftalik olduk cok şukur. ya nasl bi duyguymuş bu yha öle heycnlanyrm ki resmıne bakmak bile zewk werior :) kilosu 2700 dü en son ama yanaklar tombul ckmş kizimin :)
ultrasyn fotosuda bu ;)

Eklentiler

• $Fotoðraf0325E001_001.jpg
    $Fotoðraf0325E001_001.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 48
Ben sadece birkaç çay kaşığı kadar elma suyu verdim
Bazen de yediğim bişeylerin sadece tadına baktırdım
Yarın armut suyu vericem bakalım
Doktor sadece elma armut ve havuç suyu verebilirsin dedi

benim kızım 3,5 aylık dün akşam 2 çay kaş.elma suyu verdim sabah 6 da emdikten sonra kahverengi kustu çok korktum dr gitmedim acaba elmadanmı oldu bilemedim...

benim kızım 3,5 aylık dün akşam 2 çay kaş.elma suyu verdim sabah 6 da emdikten sonra kahverengi kustu çok korktum dr gitmedim acaba elmadanmı oldu bilemedim...

Canım bizimki de bazen kahverengi kusuyor ama ben demir damlası verdiğim için diye düşünüyordum. Sen daha vermiyorsundur 3,5 aylık olduğuna göre değil mi

benim kızımda 3.5 aylık bende geçenlerde elma suyu verdim bir çay kaşığı sonrasından çok fazla gazı oldu çok ağladı yavrum meğer elma çok gaz yaparmış ama kusma olmadı dr unuzu arayıp bir sorsan ya için de rahat eder belki

Kızlar merhaba
Mastit olmuşum çok ağrıyo göğsüm
Doktora gittim usg ile baktılar antibiyotik ve ağrı kesıcı verdi
Ne kötüymüş çok ağrılıymış...

gecmış olsun canım göğsümüze süt inerken bile nasıl sızlıyo onun acısı daha fazla

valla canım benım oğlumun tas gıbı yuzu mınık burnu vardı renklıde sımdıde ole:1::1::1::1::1::1: ama daha buyuyecek senın yavrucak annesı az kaldı hatırladıgım kadarıyla sızın doğuma

37+4 haftalik olduk cok şukur. ya nasl bi duyguymuş bu yha öle heycnlanyrm ki resmıne bakmak bile zewk werior :) kilosu 2700 dü en son ama yanaklar tombul ckmş kizimin :)
ultrasyn fotosuda bu ;)[/QUOTE]

cok sevımlı gorunuyo annesı doğuncada fotosunu ısterız :))

Slm kızlar bnde tmmz annesıyım belkı hatırlarsınız hamıleyken gırıodum dogumdan sonra pek frsat bulamıorm bnm prensesım sureklı oyun oynamak istio bnle konusmak ıstıo ve kndıme ayıracagım pek vakıt kalmıo bıraz goz attm gecmıse ek besınlerden bahsedılmış bn maalsef emzırmıorm dr 4. Ayı doldurtuktan sonra ek besıne gecmemı soyledı hatta lıste verdı ne yedrıp yedrmeyecegm konusunda emzırenler içinde 6. Aydan sonra gecmelerini onerıormm

Back