Kızlar aile hekminin verdiği demir kan ilacını bugün doktora götürdük kesinlikle vermeyin daha çok ufak 6 ayını bekleyin dedi.doktorda araştırmalarıma göre mükemmel bir doktor diye duydum.bende öyle yapıcam.siz veriyormusunuz.
tatlım allah şifa versin tez zaman da ama kalçasında bir sorun olsa dönemez değil mi bence kafana takma sakın allah yardımcınız olacak ve yavrun çok sağlıklı olacak inşallah
canım bana da doktor verdi. bu arada kızlar benim bebeğim elleri ile bi şeyler tutıup oynamıyo sadece onları emiyo kendi uzanmıyo ben tutuşturuyorum çok nadir kendi aldığı yüz üstü de durmuyo doktor 2li egzersiz arkadaşım al dedi altında beş dkdan fazla durmadı dikkatini çekmedi eline cıngırak verdi iki kere doktor attı onları da el gelişimi yavaş dedi doktor çocuk doktoru değil psikolog gibi bi şey geişim testi yaptı işte bu çocuk elleriyle zaman geçirmediği için evde yakandan düşmez dedi gerçekten de öle başka ne yapabilirim bi fikri olan var mı 3 temmuz doğumluyuz bu arada bi de kahkaha atıyo mu dedi atmıyo sessiz gülüyo benimki
benimkide eline aldığı şeyi emiyo bu normal zaten bebeklerimiz oral dönemde herşeyi ağızlarına götürerek öğrenicekler ne olduğunu,önünde tuttuğun zaman ellerini oynatmıyo mu altını alırken kollarıyla egzersizler yapıyoruz doktorumuzda önerdi zaten yapıyordum ben de mutlaka faydası vardır kolların işlevsel gelişimi açısından,kahkaha atması içinde gıdıklamayı dene bi oğlum gıdıklayınca ve ellerimi vücudunda hızla gezdirincde kahkaha atıyo ayrıca yakadan düşmemenin onunla bi ilgisi yok bence bütün gün yatmaktan sıkılıyolar dünyaya bizim baktığımız gibi bakmak istiyolar o yüzden kucağa gelmek oturmak istiyolar gelişim dönemlerine göre o zamanlardalar çünkü sen eline ver kolunu tut uzattır o şekilde alışabilir
haydı hayırlısı olsun cnm benım allah kolaylıkversın ınslll ben 10 gun olmadı daha yemeklerden tattırıyorum dogal meyvelerden meysımı gelen yıyeceklerın tadın abkatırıyorum ınsl anne sutu onun dısındada o kaaamerhaba annişlerr
hepinize selamlar
kac aydır gıremedım bı turlu ruzgarla ugras evle ugras kocayla ugras
vakit yok
15 gün önce işe basladım
ruzgarı sabah babası babaanneye bırakıyor aksamdan ısten gelırken alıyor arabayla gidip geliyorlar arabada uyuyor sorun yasatmadı bıze gecede cok uyanmıyor 2 kere falan buyudu valla
sizin bebişleriniz nasıl
ek gıdalara basladınızmı
bız mama yıyoruz sutum kesıldı memeyı ıttırıyo bızımkı
ayın 20sınde 5 aylık olucas bende baslasammı corbalara pürelere acep
maasallah cnm benımmm ay 11 dede bısım asımıs varrrr:26:bugün 4. Ay aşılarımızı olduk. (2'si cmt. Ye gelmişti)
uyku yapar mı bu aşılar?:44: En son 1 de emmişti uyuyor şimdi..
600 gr. Almış minik kuşum..
Ek gıdalara daha 2 ay var dedi hemşire..
Bir şey yiyip içerken izliyor yavrucak,
ben de dün yemek suyu tattırmıştım tadımlık yani
bende tattırıyorum cnm artıkkçevredeki herkes ama herkes sakın 6 ayı bekleme diyor yavaş yavaş görüyorum ki bazı doktorlarda aynı şeyi söylüyor
ben düzenli olmasa da ek gıdalara başladım ağzına domates suyu reçel elma üzüm verdim cok güzel yiyo resmen sofraya atılıyo
bence cocuk sinyal veriyo bana yemek ver diyo
sadece anne süt alıyo ve 4,5 aylık 5.ci aydan sonra da tamamen gececeğim
allah acıl sıfa versın cnm ınsl ıı cıkar sonuclarınız ganı ganı sabır dılıyorum sızlere ınsallahhyok canım benim bebeğin özel bi durumu var o yüzden doktoru istedi biz çok fazla şey yaptırdık tüm kontrollerim bitsin özetini yazcam size yarın da kalça çıkılığı var dua edin cuma da orantısız boy için var ama doktor onu burda varsa yaptır yoksa başka şehre gitme dedi gerek yok dedi
:)evet ya bu kk bağımlılık yapıyor bende giremediğim zaman foruma aklım hep bur da oluyor:)
bısde bu ay baslıcaz ebe öle dedı aslında dogrusu kan a ıhtıyac varsa baslasak ama ebe ler dırek verıyorrkızlar aile hekminin verdiği demir kan ilacını bugün doktora götürdük kesinlikle vermeyin daha çok ufak 6 ayını bekleyin dedi.doktorda araştırmalarıma göre mükemmel bir doktor diye duydum.bende öyle yapıcam.siz veriyormusunuz.
cıngıragını fılan sallamalı yapsan böle ıp gıbı bırseyle yakalamaya calıssaa hanı ılgı alanını farklı seylerdır belkıde canımm acele etme bırde annesı gunu gelınce olur hem özel seylerı vard ıyorsun stres yapma kendıne akısına bırak ınsl kı olucaktır hersey zamanı gelınceeecanım bana da doktor verdi. Bu arada kızlar benim bebeğim elleri ile bi şeyler tutıup oynamıyo sadece onları emiyo kendi uzanmıyo ben tutuşturuyorum çok nadir kendi aldığı yüz üstü de durmuyo doktor 2li egzersiz arkadaşım al dedi altında beş dkdan fazla durmadı dikkatini çekmedi eline cıngırak verdi iki kere doktor attı onları da el gelişimi yavaş dedi doktor çocuk doktoru değil psikolog gibi bi şey geişim testi yaptı işte bu çocuk elleriyle zaman geçirmediği için evde yakandan düşmez dedi gerçekten de öle başka ne yapabilirim bi fikri olan var mı 3 temmuz doğumluyuz bu arada bi de kahkaha atıyo mu dedi atmıyo sessiz gülüyo benimki
anneler,
geleneksel en'ler yarışmamıza katılmak ister misiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...inlar-kulubu-enleriquot-yarisma-duyurusu.html
canım bana da doktor verdi. bu arada kızlar benim bebeğim elleri ile bi şeyler tutıup oynamıyo sadece onları emiyo kendi uzanmıyo ben tutuşturuyorum çok nadir kendi aldığı yüz üstü de durmuyo doktor 2li egzersiz arkadaşım al dedi altında beş dkdan fazla durmadı dikkatini çekmedi eline cıngırak verdi iki kere doktor attı onları da el gelişimi yavaş dedi doktor çocuk doktoru değil psikolog gibi bi şey geişim testi yaptı işte bu çocuk elleriyle zaman geçirmediği için evde yakandan düşmez dedi gerçekten de öle başka ne yapabilirim bi fikri olan var mı 3 temmuz doğumluyuz bu arada bi de kahkaha atıyo mu dedi atmıyo sessiz gülüyo benimki
elleriyle oynuyo bi bebeği var onu emmeye bayılıyo :) yumuşak kumaşları seviyo oyuncak az tutuyo atıyto sonra hemen sıkılıyo
bebeğiniz kaç aylık acaba ayrıca umarım sağlıklı sıhhatlı olur hepımızın evlatlar,benım oğlum 3.5 aylık kendılıgınden bırsey tuttugunu gormedım rastgele elıne gelırse tutuyo onuda agzına goturuyo ole kahkaha atmıyor sessız guluyor bizim doktorumuz bı sorun gormedi bırseylerı uzatıyorum tutmaya calışmıyo mesela
bende tam bu tarz bir soru sormak için forma girmiştim. bende senin dediğin gibi kemiklerine zarar gelmesin diye ilk başlarda ayağıma küçük bi minder koydum öyle uyuttum.ama akşamları ayağımda sallamayı da kabul etmiyodu battaniyede sallanmak istiyodu. sonra hamak aldık hep onda uyuyo gece de ondan alıp yatağına koyuyorum. başka türlü uyumuyo. benim soruma ise dün bi tavsiye aldım. hep sırtüstü yatırma dedi bi arkadaş. hamağında yüzüstü sallayamam. uyuduktan sonra döndürsem hemen uyanır. ne yapmalıyım sizce? siz nasıl yatırıyorsunuz ?Kizlar ben ilk dogdugunda reflu yataklari varya onlardan almıştım ben raz yumusak cok sert degil onda uyumaya alıştı yani gnduz ayagimda oonda salliyom baska bisey de olmuyo siz nasil uyutuyosunuz ama kemik gelisimine bişey olcak diye korkuyorum otomatik sallanan beşik aldım ben onda uyuyo sallana sallana gceleride aliatimi ne :)))) ama uyutamadim baska ne yapim siz nasil uyutuyosunuz
selam kızlarrbugün aşı olduk birincisinde ağlamadı maşallah oğluma ikincisinde birazcık canı yandı ağladı babası kaçmıştı dayanamam ağlamasına diye bizden önceki bebek çok ağlıyordu çünkü o bile şaşırdı bana çekmemiş ne güzel diyo bi de çok fazla ağlamadan atlattık bu ayı da ateşimiz henüz yok bakalım çıkınca calpol ver dedi hemşire bilmiyorum bakalım umarım ateşsiz geçer geçen sefer öyle olmuştu ateşi çıkmamıştı şimdide uyuyo uyanır birazdan karnımızı doyurur oynarız beraber
şu sıra günler yoğun akşamları eşim gelince spora gidiyorum 1,5 2 saat kadar eşim bakıyo zaten uyku saati oluyo biraz oynularmış sonra uyutoyomuş babası ben gelince de mama içip uyutuyorum ama yorgunluk had safhada artık alıştım zor gelmiyoda
biride benı zorlasa spora yaa yuzmeye gıtmek ıstıyorumbende(
eşine söyle canım zorlasın seni ben öyle yaptım bana zor gelicek gitmek istemiyorum desem bile zorla beni sürükle diyorum bi de ben ilk defa böyle kilolu oldum çok takıyorum kafama ne zaman dışarı çıksak adam beni teselli etmekle uğraşıyo bıktı heralde hergün götürüp getiriyo sağolsun
eşine söyle canım zorlasın seni ben öyle yaptım bana zor gelicek gitmek istemiyorum desem bile zorla beni sürükle diyorum bi de ben ilk defa böyle kilolu oldum çok takıyorum kafama ne zaman dışarı çıksak adam beni teselli etmekle uğraşıyo bıktı heralde hergün götürüp getiriyo sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?