2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Ben de aynı yatakta yani reflü yatağımda uyutuyorum hem gündüz hem gece....

Ben sadece birkaç çay kaşığı kadar elma suyu verdim
Bazen de yediğim bişeylerin sadece tadına baktırdım
Yarın armut suyu vericem bakalım
Doktor sadece elma armut ve havuç suyu verebilirsin dedi

Süper ya benim eşim hayatta bakamaz

bu siteyi epeydir takip ediyorum fakat yeni ğye oldum. herkes çok yardım sever bir çok sorunumu burdan bulduğum bilgi ve deneyilerle hallettim. temmuz 2013 annesiyim bende. kızım öykü sürekli elini emiyor ama çok iştahlı 2,5 aylıkken başladı emmeye. oyuncaklarını da emmeye çalışıyor fakat emzik istemiyor. şu anda oyun halısında oyuncağının kulağını yemeye çalışıyor. acaba sizinkilerde yapıyor mu bunları elini emmesi normal mi ???

GALACTAGO sut artırıcı damla cnım bu cok ıse yaradı bende 3gun ıcdım goguslerım catlcakdı sutten smdı hıc ıcmıyorm. dene derım

slm ben de sütten dolayı dertliyim.oğlum kasımda doğacaktı ama tam bir ay önce doğdu.su an 27 günlük ve sağarsam sağ göğsümden 30cc sağ göğsümden 35-40cc çıkıyordu ama dünden beri azaldı sağ göğsümden hiç gelmiyor neredeyse.bu galactago damla işe yarıyor mu.moralim çok bozuldu ilk oğlum da da olmadı sütüm ama bari bunu emzirebileydim[/QUOTE]

canım ben o damlayı kullanmadım fakat humana çayı sütü artırıyor. ve bol bol su. moralini bozma benim ilk ay hiç sütüm gelmedi nerdeyse şimdi şükür ki mama almıyor. bol bol emzir ve su iç. ha bir de kuru incir... artacaktır emin ol moralini de bozma sıkıntı yaptıkça azalıyor süt... Allah bağışlasın...

bende öyle artık emzirme çok az oluyo o yüzden başladım yemeyi azalttım sayılır en azından dikkat ediyorum çünkü derdim basenler sadece hareket gerekli bi an önce başla sende erteledikçe kendini üzmekten başka bi işe yaramıyo

Merhaba anneler,
bende yeni uye oldum siteye. bir sorum olacak, belki de yazilmistir oncesinde ama sizler regl oldunuz mu acaba??
oglum su an 3.5 aylik. bir tanidigim bebegi 3 aylikken olmus bende henuz birsey yok. doktor aslinda dogumdan 6 hafta sonra kontrole cagirmisti ama biraz ihmal ettim, gidemedim. simdi de dr icin hastalanmayi bekliyorum:S

sağ olun desteğiniz için dün gece kahkaha atmaya başladı bi hareketimiz artık ne yapsam atıyo bugün cıngıraklara da kendi uzanıyo o ikli egzersizdeki şeyleri de tutmaya başladı şükür kalça çıkıklığı da yokmuş darısı yarınki testimixin de normal olmasına

canım tram dört aylık

benimki malesef memede ve gündüz ıuykusu da ağzından kesinlikle çıkmayacak ya da sürekli salıncak durmayacak kolarım kas yaptı

benimki de öle canım

ben üçüncü kez oldum ama bir yıl bile olmayanlar varmış

canım ben o damlayı kullanmadım fakat humana çayı sütü artırıyor. ve bol bol su. moralini bozma benim ilk ay hiç sütüm gelmedi nerdeyse şimdi şükür ki mama almıyor. bol bol emzir ve su iç. ha bir de kuru incir... artacaktır emin ol moralini de bozma sıkıntı yaptıkça azalıyor süt... Allah bağışlasın...[/QUOTE]

canım yaa,elimde değil.üzülmemeye çalışıyorum ama.günde bir kez mama veriyorum 60cc.iki göğsümü de emse yetecek belki ama uyuyor ve ne yapsam uyandıramıyorum.gece yatmadan sağdığım sütü veriyorum 60cc.ama iki saat sonra uyanıyor.sonra hep emziriyorum sabaha kadar.

MRB ANNELER, renkli ultrasyn cektrdm bebişi górdm ama dogunca birebir resmdki gbi mi oluorlar. biraz enterasan soru ama :))

Benim kızıma takıldı. Biz pavlik bandajı diye bişey varmış onu kullanıyoruz, ilk günlerde çok zorlandı, onu o halde görünce ben de çok üzüldüm, üzerine kıyafet bile giydiremiyoruz, haftada bir banyo yaptırıyoruz, onun dışında bandajını hiç çıkaramıyoruz. Çok üzüldüm kızımı öyle görünce ama inş. en kötü derdimiz bu olur, Allah sağlıklı sıhhatli olarak büyütebilmeyi nasip eder..

Ben de bugün kitap aldım kızıma, 365 günde Sevgili Peygamberim diye.. Kızım ilk Peygamber Efendimiz'i tanısın inş. yarın okumaya başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…