merhaba annişlerr
hepinize selamlar
kac aydır gıremedım bı turlu ruzgarla ugras evle ugras kocayla ugras
vakit yok
15 gün önce işe basladım
ruzgarı sabah babası babaanneye bırakıyor aksamdan ısten gelırken alıyor arabayla gidip geliyorlar arabada uyuyor sorun yasatmadı bıze gecede cok uyanmıyor 2 kere falan buyudu valla
sizin bebişleriniz nasıl
ek gıdalara basladınızmı
bız mama yıyoruz sutum kesıldı memeyı ıttırıyo bızımkı
ayın 20sınde 5 aylık olucas bende baslasammı corbalara pürelere acep
heh bu arada gecen yıl bugun hamıle oldugumu oğrenmıstım 1 yıl oldu saka gibi :)
merhaba kızlar gelişim testimi,z normal çıktı ama ellerini az kullanıyo dedi doktor playskool 2li egzersiz arkadaşımı8 gösterdi bunu al dedi bakalım ne olacak
canım bu testi özel olarakmı yaptırdın yoksa rutin kotrollerde doktormu yaptı
yha anlayamıorum bu dogum olayini.dun gece karnima we kasklarma öle sanclar grdi ki yürûyor olsam duraksar bi sure kpirdayamazdm . yatakta hssettm. hah gelio bu sefr ddm. sancdan snra bebek bya haraket etti. dogum olcgi zaman hareket etmezmiş oysaki ?? . ben nerden anlicm dogurcgmi ya(
bugün 4. ay aşılarımızı olduk. (2'si cmt. ye gelmişti)
uyku yapar mı bu aşılar?:44: en son 1 de emmişti uyuyor şimdi..
600 gr. almış minik kuşum..
ek gıdalara daha 2 ay var dedi hemşire..
bir şey yiyip içerken izliyor yavrucak,
ben de dün yemek suyu tattırmıştım tadımlık yani
yok canım benim bebeğin özel bi durumu var o yüzden doktoru istedi biz çok fazla şey yaptırdık tüm kontrollerim bitsin özetini yazcam size yarın da kalça çıkılığı var dua edin cuma da orantısız boy için var ama doktor onu burda varsa yaptır yoksa başka şehre gitme dedi gerek yok dedi
bize deviti bıraktırdı doktor, acd 3 verdi
yha anlayamıorum bu dogum olayini.dun gece karnima we kasklarma öle sanclar grdi ki yürûyor olsam duraksar bi sure kpirdayamazdm . yatakta hssettm. hah gelio bu sefr ddm. sancdan snra bebek bya haraket etti. dogum olcgi zaman hareket etmezmiş oysaki ?? . ben nerden anlicm dogurcgmi ya(
be ne vitamin mi
Canım benım doktorumun soyledıgını soyleyeyım sana doğum sancısı geldı mı ne oturabılırsın ne kalkabılırsın o kendını hıssettırır dedı kı aynen oyle oldu.Ayrıca bebek hareketlerı devam ettı bende.Onun ıcın rahat ol.keyfını çıkar
daha kesişn değil canım çarşamba belli olacak iki buçuk aylıkken ultrason çektiriyoz ya güzel çıkmıştı başka çocuk doktoru ele muayene etti var gibi dedi genel kontrolde ortopediye yönlerdi çarşamba tekrar çekrirecez başka hastaneye
kk cok ozledım senı ama vaktım cok kısıtlııııııııııı her yere yetısemıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
canımcım örnek olarak vereyim fikir olur sana. 1 küçük patatesi halka halka doğra, 1 küçük havucu halka halka doğra, 4\1 su bard pirinci yıka hepsini tencereye koy 2 brd su ile kaynat. kaynarken içine birazcık tereyağı atıyorum ben. yumuşayana kadar iyice pişir. çatalla ezilecek kıvama gelsin. ben pütürlük kalmasın diye rondodan geçirdim. 5. aydan sonra gerek kalmaz rondoya. rondodan geçirdikten sonra bir taşım daha kaynat içine bir tutam irmik at. irmiğin sebebi de çiğnemesi gelişsin öğrensin diye. sebzeleri kafana göre pişir işte, kabak, enginar mevsimlik hangisi olursa artık.
meyve suyunu da cam rendede meyveyi rendeliyorum, temiz bir tülbentten ya da ince bir süzgeçten geçiriyorum.
yok canım benim bebeğin özel bi durumu var o yüzden doktoru istedi biz çok fazla şey yaptırdık tüm kontrollerim bitsin özetini yazcam size yarın da kalça çıkılığı var dua edin cuma da orantısız boy için var ama doktor onu burda varsa yaptır yoksa başka şehre gitme dedi gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?