• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Canım regl olmaya başladın mı bilmiyorum ama ben regl olmadan bikaç gün önce sütüm çok azalıyor 2-3 gün öyle sürüyor sonra normale dönüyor. Onla alakası var mıdır bilemedim . Bu arada oğlum 1 hafta sonra 4 ayını dolduruyor sadece anne sütü verdim şimdiye kadar , her ay 1 kg alıyor :nazar: ama sağınca 2 göğüsten toplam 100 ml en fazla çıkıyor. Ben anlamadım bu pompa olayını yani.
Canım oğlumun kırkı çıktığı gün kahverengi lekelenme gördüm 3 gün sürdü ama reglmiydi anlamadım. Bende zaten oldum olası adet düzensizliği var oğluşum 3.ayı bitirdi ama ben hala regl olmadım. Ben zor bi lohusalık geçirdim ve akabinde iyi olmayan üzücü olaylar yaşadım. Buzamana kadar sütümün olması mucizeyi zaten. Sütüm varmı yokmu anlayamıyorum valla bende ara sıra sağıyorum ne durumda diye iki göğsümden 90 falan çıkıyo hatta 3 tane poşetleyip dolaba bile attım. Bunu doktora bile sordum kilo alımı çok iyi yetiyo sütün merak etme dedi ama bilmiyorum işte bugün niye gelmedi. Damla bile yoktu ya. Acaba makinamı bozuk çekmiyo???

benim kızımında gözü çapaklanıyo dr 6 aya kadar normal diyo ama baya arttı bu ara bi dr arkadaşım çayla silebilirsin dedi şimdi onu deniyorum.
Bizimde çok vardı resmen gözünü kapatıyodu sarı sarı çapak gözünü açamoyodu yavrum. Ili kez doktora gittik en son gittiğimiz doktor antibiyotik verdi ve masaj birde temizleme suyuyla her masajda temizledim gözünü.3hafta düzenli kullandım ve Allah'a şükür geçti.
Suzan arkadaşımızada demişti geçmezse müdahale edicez diye bizede dediler ama o masajı ve ilacı düzenli yaparsanız bişeyi kalmaz inşallah

Yaa kızlar dün gece oğlum 2saatte bir uyandı ve emdi 5er dakika sonrada uyudu. Bügünde hep huzursuzdu ve uyumadı doğru dürüst acaba doymuyomu diye sağdım iki göğsümü ama hiç süt gelmedi bi 20 dk uğraştım ama yok gelmiyo acaba makinamı çekmiyo yoksa gerçekten sütümmü yok çok canım sıkıldı. Elimle sıkınca süt geliyo ama sağdım süt falan yok niye acaba yaaa?

cnm hiçbir makine bebeklerimiz kadar iyi çekemiyor sütü dur hemen panik yapma sütünün artacağına inan ve süt artıran şeyler ye dereotu ve çörekotu işe yarıyor çörekotunu bala karıştırıp tüketebilirsin benimde bi ara çok azalmıştı sütüm çok şükür iyi şimdi hımm bi de humana çay

arkadaşlar doğum izni bitip de rapor alanlar;

10(kontrol)+10 rapor mu aldınız yoksa 5+5+5+5 şeklinde mi aldınız?
Hangi hastalıktan aldınız?
Doğum izni için aldığımız raporun da kapattırılması gerekiyormuş aynı gün mü yapılması gerekiyor?

Yol gösterebilir misiniz ne yapmalıyım bilmiyorum :(
İstanbul'da tanıdığınız varsa çok daha makbule geçer...

Bizimde çok vardı resmen gözünü kapatıyodu sarı sarı çapak gözünü açamoyodu yavrum. Ili kez doktora gittik en son gittiğimiz doktor antibiyotik verdi ve masaj birde temizleme suyuyla her masajda temizledim gözünü.3hafta düzenli kullandım ve Allah'a şükür geçti.
Suzan arkadaşımızada demişti geçmezse müdahale edicez diye bizede dediler ama o masajı ve ilacı düzenli yaparsanız bişeyi kalmaz inşallah[/QUOTe
evet ya göz doktoru bize de aynıısını söyledi 1 yaşına kadar geçmezse müdahale ediyolarmış. Dr antibiyotik damla (netira) verdi kullandım masajı da yaptım ama temizleme suyundan falan bahsetmedi. Perşembe kontrolümüz var bi sorayım. Kirpikleri kısmen gözünün içinde acaba ondan mı mikrop kapıyo bilemedim.

Topiğin adı değişsin anneler ve çocukları diye :emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::9::9::9:
Hepinize ve bebişlerine maaşallah Allah yokluklarını göstermesin :nazar::nazar::nazar:
:6::6::6:
:76::76::76:
:84::84::84::84::84:

arkadaşlar doğum izni bitip de rapor alanlar;

10(kontrol)+10 rapor mu aldınız yoksa 5+5+5+5 şeklinde mi aldınız?
Hangi hastalıktan aldınız?
Doğum izni için aldığımız raporun da kapattırılması gerekiyormuş aynı gün mü yapılması gerekiyor?

Yol gösterebilir misiniz ne yapmalıyım bilmiyorum :(
İstanbul'da tanıdığınız varsa çok daha makbule geçer...
Ben 10 10 şeklinde aldım 40 rapor hakkımın 36 gününü kullandım 4 gün dursun ne olur ne olmaz
Doğum iznim 10 Ekim'de bitti başlama yaptım bildirmen gerekiyor sonra yine izne ayrıldım

Arkadaslar sütünüz gelmeyince bebeğinize bakın pompa kullanırken yani gercekten çok faydasını gördüm bnm oğlum sol göğsümü emmiyo çünkü ucu kopmuştu uzun zaman vermedim şimdi de gün içinde iki kere ancak veriyorum bu aksam sütü alırken kusacaktı ((; tek göğüs ile besliyorum nerdeyse ama bekletmezsem emiyo soluda..
Admen bazı günler sütü az oluyo insanın süt yapan şeyler ye dondurma pişmaniye bende cok etkili..
ben süt için gerek duymadım ama genelde yediğimde cok olduğunu gördüm

$1395882_10202268715543316_1493824049_n.jpg

nasılız hanımlar :))

kızlar dün 3 ay kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür ama kızımın kusması da gazı da bitmiyor maalesef.
sürekli hareket halinde bunları çıkarmak için.
doktor gaviscon toz verdi bir hafta kullan dedi yine.
süte karıştır içir dedi.unuttum sormayı ne kadar sğte karıştırıcam bilen var mı acaba?

birde 15 günlükken sab simblex almıştık onu kullanabilir miyim şimdi açılmıştı o zaman?

3 aylıkken hani gaz geçerdi bizde tık yokk

biraz daha sabretsem diyorum ama çocuk bölük pörçük uyuyor kıyamıyorum yaa :(((

Yaa kızlar dün gece oğlum 2saatte bir uyandı ve emdi 5er dakika sonrada uyudu. Bügünde hep huzursuzdu ve uyumadı doğru dürüst acaba doymuyomu diye sağdım iki göğsümü ama hiç süt gelmedi bi 20 dk uğraştım ama yok gelmiyo acaba makinamı çekmiyo yoksa gerçekten sütümmü yok çok canım sıkıldı. Elimle sıkınca süt geliyo ama sağdım süt falan yok niye acaba yaaa?

Canım regl olmaya başladın mı bilmiyorum ama ben regl olmadan bikaç gün önce sütüm çok azalıyor 2-3 gün öyle sürüyor sonra normale dönüyor. Onla alakası var mıdır bilemedim . Bu arada oğlum 1 hafta sonra 4 ayını dolduruyor sadece anne sütü verdim şimdiye kadar , her ay 1 kg alıyor :nazar: ama sağınca 2 göğüsten toplam 100 ml en fazla çıkıyor. Ben anlamadım bu pompa olayını yani.
canım doyuyor demekki baksana kilosuda maşallah çok güzel,ama pompa tam boşaltmıyor göğsü, bebeklerimiz çok güzel masaj yapa yapa çekiyolar ya tam performans daha güzel boşaltıyolar

benim kızımın aşısı da bir haftadr kızarık.Aşıyı 30 ağustosta olmuştu.
canım yara olunca aşısı tuttu derler, benimkide 2 haftadır kızarık 4 ayımız bitiyo işte.

kızlar dün 3 ay kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür ama kızımın kusması da gazı da bitmiyor maalesef.
süte karıştır içir dedi.unuttum sormayı ne kadar sğte karıştırıcam bilen var mı acaba?

birde 15 günlükken sab simblex almıştık onu kullanabilir miyim şimdi açılmıştı o zaman?

canım benimkide çok kusuyor ama napalım bazı bebekler böle oluyormuş işte, peynir gibi kusuyosa korkma diolar. normalmiş.
4 ayımız bitti sayılır eceninde gazı daha yeni yeni kendisi yapmaya başladı sab simplexi ben bırakalı 2-3 hafta oluyor işte.
bence dr.a açta tekrar sor süt miktarını :9:

herkese günaydınlaaarrrr :9:
ece bu sabah sonunda döndüüüüüüüüüü :):)::81::81:
gece eşim gelmedi bizde kızımla sabah keyfi yaptık yatakta, uğraşırken uğraşırken 4. atakta attı kendini yüzüstü, kolunuda rahatça çıkardı altından :81::81::81:
sonra koştum paparazzi misali makinayı aldım tekrar denedi bu sefer kayda aldım
bende sabırsızlanıyodum ne zaman dönücek yüzüstü dieee :9::9::119::119::118::21::21::32::32:
bu arada bizi seven beğenen tüm canlara teşekkürleerrr :54::54:
rabbim yavrularımız daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin inş. :9::16::16:

günaydınlarr bir sürü iş benı bekler gene ama sıze bakıpda baslayım kahvaltı edımm dedım ınsll sabah her zamankı gıbı 9 da uyandık paşa sımdı gerı uyuduu:nazar:ınsll devam eder:1:

paşam ı dun besıgıne koydum yatagı duzluyordum yuz ustu koyduydum aklımada geldı heeee doner denemeye kalmadı hopppp soldann soldann :nazar: dondu bır sorun var ama besıgının yan korumasını bırını takmadıydıkk ben kolay alım gecelerı dıe ama vaktı gelmışş:1: esım takıcak ınsll cunku totoyu hopp kaldırıp ındırıyor kendını yer degısmesını saglıyo pipicanım benımmm:9:

kıslar dün markete gıttık dr donusuu markette bır meyve gordum alım demeye kalmadı baska reyona gectık anamm onu almayan sen mısın eve geldıkk 1 st gectı sol gogusumm öldurdu aglattaı benı böle bıcak saplanmaları o meyvenın fotosu nun gözumun onunde olması sureklı ayy esımle oku oku bıraz hafıfledı uykuya dalmısım yaa ne zormus sızdede oluyor mu böle seyler kızlarr:44:ben hamıslıkde böle aş ermedım yahuuuuu:17::1:

kız suzaaannn senin alperen bayabi büyük duruyor maşallah yaaa :9:
çok datluuu :9:
evet yuzu erken erkek havasına gırdıya ondan herkeslere buyuk ay soluyorum zaten yoksam wuu dıe nazar edıyolar sekerrr

benim kızımında gözü çapaklanıyo dr 6 aya kadar normal diyo ama baya arttı bu ara bi dr arkadaşım çayla silebilirsin dedi şimdi onu deniyorum.
cay anne sutu nu dun dr sordum yokkk dedı bana:(göz dr uydu brdee
yenı br ılac ve masaj vede capaklanınca kaynamıs ılımıs veede bebe sampuanı ıle sıl dedı ınsl gecer sbh basladım damlaya vemasajaa

Suzan arkadaşımızada demişti geçmezse müdahale edicez diye bizede dediler ama o masajı ve ilacı düzenli yaparsanız bişeyi kalmaz inşallah
ınsl gecer bısımkıde cnm ya
Suzan arkadaşımızada demişti geçmezse müdahale edicez diye bizede dediler ama o masajı ve ilacı düzenli yaparsanız bişeyi kalmaz inşallah[/QUOTe
evet ya göz doktoru bize de aynıısını söyledi 1 yaşına kadar geçmezse müdahale ediyolarmış. Dr antibiyotik damla (netira) verdi kullandım masajı da yaptım ama temizleme suyundan falan bahsetmedi. Perşembe kontrolümüz var bi sorayım. Kirpikleri kısmen gözünün içinde acaba ondan mı mikrop kapıyo bilemedim.
ıns l gecerr
Topiğin adı değişsin anneler ve çocukları diye :emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::9::9::9:
Hepinize ve bebişlerine maaşallah Allah yokluklarını göstermesin :nazar::nazar::nazar:
:6::6::6:
:76::76::76:
:84::84::84::84::84:
evet degısssın annelerı ve cücüklerii olsunn:66::66:
gece eşim gelmedi bizde kızımla sabah keyfi yaptık yatakta, uğraşırken uğraşırken 4. atakta attı kendini yüzüstü, kolunuda rahatça çıkardı altından :81::81::81:
bende sabırsızlanıyodum ne zaman dönücek yüzüstü dieee :9::9::119::119::118::21::21::32::32:
haydı gosunuz aydın fazıletcımmmmmmmmmmmmmmmm:46::46:bısımkıde dun donduuuuuuuu:nazar::72::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim oğlumun da çok gazı vardı sab simplex ile zincoyu birlikte kullandık. 2 aydan sonra azaltmaya başladım 3. aydan sonrada tamamen bıraktım. istersen ikisini birlikte dene
maşallah. benimki de dönse artık yaa. ümitle bekliyorum ama dönmedi:((

Doğum izninden sonra hemen rapor alabilir miyiz bayanlar bir arkadaş almış sanırım mesela benim perşembde ise başlanan lazım perşembe gidip rapor alabilir miyim:44:

Back