Canım oğlumun kırkı çıktığı gün kahverengi lekelenme gördüm 3 gün sürdü ama reglmiydi anlamadım. Bende zaten oldum olası adet düzensizliği var oğluşum 3.ayı bitirdi ama ben hala regl olmadım. Ben zor bi lohusalık geçirdim ve akabinde iyi olmayan üzücü olaylar yaşadım. Buzamana kadar sütümün olması mucizeyi zaten. Sütüm varmı yokmu anlayamıyorum valla bende ara sıra sağıyorum ne durumda diye iki göğsümden 90 falan çıkıyo hatta 3 tane poşetleyip dolaba bile attım. Bunu doktora bile sordum kilo alımı çok iyi yetiyo sütün merak etme dedi ama bilmiyorum işte bugün niye gelmedi. Damla bile yoktu ya. Acaba makinamı bozuk çekmiyo???Canım regl olmaya başladın mı bilmiyorum ama ben regl olmadan bikaç gün önce sütüm çok azalıyor 2-3 gün öyle sürüyor sonra normale dönüyor. Onla alakası var mıdır bilemedim . Bu arada oğlum 1 hafta sonra 4 ayını dolduruyor sadece anne sütü verdim şimdiye kadar , her ay 1 kg alıyor ama sağınca 2 göğüsten toplam 100 ml en fazla çıkıyor. Ben anlamadım bu pompa olayını yani.