Raginda benimki yeşil gibi ve cok fazla kesin bende de var birseyler ama gidemedim bir türlü lökosit mi ne vardı doğumdan önce
oradaki hastaneler hakkında bilgim yok ama en azından tıp fakültesi var.yer bulamazsan orda da çektirebilirsinmrb ben 20 haftalık hamıleyım erzurumda ayrıntılı ultrasyona girmek için hangi hastahanede var bilgisi olan arkadaslar benm üçlü testım rısklı cıktı ayrıntılı yada renklı ultrasyona gırmem lazım lutfen yolendırımsınz benı cok uzuluyrz esımle ben lutfen arkadaslar yardımcı oln bana bebegımn durumunu cok merak edyorz tsk herkese smdılık =(
canım sen bu duruma çok taklıyorsun sanki.benim oğlum da 1 aylık olduğundan beri 1 haftada 10 günde 1 yapıyor du da şimdi 2 ay 24 günlük.2 gündür yapıyor.bilmiyorum inşallah düzelmiştir.belki de geçici bilmiyorum da şimdiye kadar hiç müdahale etmedim.bir de geceleri doğru düzgün uyumayan bir çocuk.hele ilk iki ay haftanın 5-6 günü sabah 7 de 8 de uyudu.evet baya ıkınma hareketleri yapıyorlar ama emin ol o hareketler sadece kaka için değil.hem mide gazı hem de bağırsak gazını çıkarmak için de bu hareketleri yapıyorlar.hem kızın geceleri uyuyormuş.bırak ne zaman yaparsa yapsın.ıkınmayı öğrenemiyecek bak hem düzelmesi gecikir.se bence sabret bir süre hiç müdahale etme.ya kızlar biz yine kaka yapamıyoruz yaahh
dün akşam ağlama krizine girdi yine gazdan dolayı, kakasını ben yaptırdım, müdahele etmek istemiyorum ama dr.ada götürsem oda aynı şeyi yapıcak bıktım hep aynı manzara, ıkınmaktan canı çıkıyo ama boş. gazlarda dolaşıp duruyo sancı veriyo
sab simplexte kullanıyorum halbuki
napıyım sizce mamasını verirken içine z.yağı katıyımmı?
90 günlük olduk artık hala aynı sorun
poofff
benim genelde gece 3 te uyuyor.3 ten 6-7ye kadar uyanmıyor.gündüz de 3 er saat falan uyuyor.uyanmayacak olursa da 4 saati falan geçirmem emzirmek için.ikiziz arkadaşımız da yazmış.o kadar saat aç kalmamalılar..kan şekeri düşer.onların organları için bu kadar açlık zararlı.bişey daha sorcam
bebeği gece uyuyanlara:
en fazla mama vermeden yada emmeden kaç sa. uyuyorlar.
benimki 8 gibi mayışıp uyuyor 9a kadar o ara mama veriyorum tok yatsın diye,
eğer 3 gibi uyanıp tekrar doyurursam uyuyor, yok 4te uyanırsam doyurursam bidaha uyumuyor mamanın üstüne meme istiyor ağzında öle oyalana oyalana yanımda sabahı ediyor.
eğer uyanmazsa uyandırıyomusunuz doyurmak için?
saatte kuramıyorum aynı odada yattığımızdan.
naapcam şaşırdım uyuyan çocuğa ellemesemmi bu gecede baksam kaça kadar uyuycak,
ölede denemiştim 4.30 gibi kendi kalkıyodu.
ama 3 hafta geçti üstünden denememin belki uyandırmasam daha fazla uyuycak
onu merak ettim gece 8-9 sa. uykusu bölünmeden uyuyan bebemiz varmı acaba?
çok geçmiş olsun canım dua edicem.inşallah kolay atlatır.kızlar bugün bebişimi dr götürdüm sonuç reflü ve rota virüsü olmuş gaitada pozitif görüldü perşembe tekrar gitmem gerek bakalım ne diyecekler.Çok moralim bozuk inş geçer yavrumun bu virüsleri nasıl nerden kaptı hiç bilmiyorum dr belki öpmeyle kapmıştır dedi...Ne olur dua edinde ağır geçirmeden virüs geçsin.yalnız virüs geçirene rota virüs aşısı oluyormudur...
aman inşallah işleri iyi gitsin o zaman.kızlar selammm ,
benim kv nin lokantasi vardi devretmiştitamda bebegim oldugu zaman .
hamileligim boyunca hiç ilgi göstermeyip dogum yaptigim gun hastaneye gelmeyip akabindede kaprisleri devam eden sevgili eşimininde toz kondurmadigi çok muhterem kvem :) hamileliğim boyunca annemin bakacagi ama bebegim doktukdan sonra paylaşamayıp 2 gun annem 2 gun kv baksin diye eşimin kendince aldigi karar sonucunda Rabbim yine adaletini gösterdi ve kv nin devrettiği lokantasini devrettiği kişi geri verdi
az once aldik haberi kendimi zor tuttum göbek atmamak için
dua edin iş bozulmasinda kv lokantasinda işine devam etsin
günaydın kızlar bız geldık oglum ben ve gıtmek bılmeyen gobegımle:)))))
buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm
Eki Görüntüle 811952
buda benm fıstıgım kızlar sıze ozenıp koydum bende asktanemımaşaallah bebegıme
maaaaşaaallah bütün bebişlere çok tatlılar ya
allah kavuştursun allah sabır versin canım ya.gidemezsen de bak yine 4 aymış.göz açıp kapayıncaya kadar geçer bebişinle uğraşırken.kızlar esım bı yurt dısı fırmasında calısor. ve bu sene ıs nedenyle ıspanyaya gıtmesı gerkıcek en az 4 ay
ben ve oglum ıcın vıze ıslemlerı ıcın ugrascak ama ustumde bı ev bı araba veya hesapda yuklu mıktarda bı param olamdıgı surece vıze almam olanaksız gııbı en fazla 3 ay veryolar zten ama 3 ay bıle alamıcam sanırım ıstek yapsak dıye dusnyorz ordan o yolu dencez ama cok zor gıbı
2 yıl oncede gıttı esım ama bebek yokdu ben ısden eve evden ıse ıdare edyodm smdı calmsyorm da cocukla anneme gtsem bı dert kv de gtsem ayrı dert. esim icin ayrı bı olay zaten oglundan ayrı kalıcak bıde baska bı ulkede yalnız kımsesız zaten smdıden pskolojısı bozuldu . ekım sonu gdcek.ınsallah bı cıkıs yolumuz bulunur
maşallah doğaya da.
maşallah canım oğluna büyüyor ne güzel hergeçen gün güzelleşiyor.mrb kızlar gecmısı okdum alntılar yaptm ıkı dakka yemek yym dedm sayfayı yenılmedgm ıcın hepsı gıttı
emır ın uykusu snaırım duzene grmeye baslyor dun gece guzel bı uyku cekdım sukurler olsun:) gunduzlerıde 2sat uyyor aksam ustu 5den yıne 8e kadar uyyor bole gdyorz bakalım gerı kalanında oyun gezme seklınde gecryoruz
kızlarr kusmamız azaldı cok svnclıyım. emzırrken ara veryorm artık durmassa emzıkle dnlendryorm mıdesını tam gaznı cıkarp ole devam edyorm ve tekrar geaznı cıkarıp yatryorm. bole emdıgını kusma kalmdı cok fazla. bugun lopur lopur ıkı kez pynır kustu ama peynır kusmasına razıyım ben dırek sut kusması sınır edyor benı ama o peynırı cıkardı ya nasıl rahatladı tabı koltuk ust bas kalmadı
yesıl kaka bazen bzde de olyor bende usttugnu dusnuyorm ustu flan ortyorm dıger kakaya duzene gryor. aama mıkrop kapması aklma gelmemısdı dogrusu
uyutma yontemı bızde ayakda sallama bıraz ılkel belkı ama yastga basnı koydguu anda gozlernı kapıyor ve sevıyor.
0 3 ay tulumlara gıremıyorz artık 3 6 lara gecdık masallah dun cogunu rafa kaldırdım tek tek dendım hıcbırı olmadı masallah...gardolap yenılcez sanırımD:
bez konusunda bende ısraıle kazandırmak ıstemyorm bu paketım bıtsın baska brseye gecıcem bıde turkıyeye ozel uretılyormus allah bılır ne koyyolar ıcıne bnlar bebelermıze zararda verır allah koruusn
rota vurus konusunda bende cok kararsızım agızdan yapılyor zaten ya kusarda ası bosa gıdersebıde okadr para ve doktorda kesınlkle yaptrn fılanda demedı napcaz acaba?
oyyy sevgi kelebeği buuu yerim bennn onu yahuuuu
ay kocaman olmuş Ayliz maşallah ona
ağza bak yaa nasılda tatlıııbuda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm
Eki Görüntüle 811952
onun tontiş yanaklarından ısırmak lazımm ama kıyamam kiiiiiiiiiiiiiiibuda benm fıstıgım kızlar sıze ozenıp koydum bende asktanemımaşaallah bebegıme
sağol canım inşallah çabuk geçerbaya etine dolgun görünüyo maşallah kilosu iyi sanırsam
yârim, oyun halısı süpermiş ya ama çok pahalııı yaaaya da bizde para kalmadı sanırım, önümüzdeki ay kurban var o olmasaydı alırdım daha dün 3 tane tulum aldırdım eşime, bi de bugün oyun halısı dersem çıldırır
nddd, geçmiş olsun hepinize canım
nisayy m_s_c, senasnr teşekkürler sizinkilerin de son hallerini görmek isteriz :))))
Allah gönlüne göre versin canım. açıkçası benim doğumdan gözüm çok korktu. ben hiç hayatımda bu kadar acı çekmedimben bu yüzden seriye bağlamayı düşünüyorum... 1,5 sene arayla 3 çocuk Allah izin verirse... planım şöyle aslında; hayırlısıyla ikinci çocuğumuzu rabbim erkek nasip ederse 3.düşünmem... ama ikinci kız olursa 3-4 sene sonra tekrar çocuk için çalışmalara başlarız... ve son olur hayırlısıyla...
ben 2. yi 2017 de düşünürüm heraldecanım benim ilki 30 yaşındayken doğdu bu 32 diğeri 2017 olsun istiyorum Allah izin verirse..
ayy hakkaten pek kokoşşş
offf çok zor bir durum. inşallah gidebilirsinizkızlar esım bı yurt dısı fırmasında calısor. ve bu sene ıs nedenyle ıspanyaya gıtmesı gerkıcek en az 4 ay
ben ve oglum ıcın vıze ıslemlerı ıcın ugrascak ama ustumde bı ev bı araba veya hesapda yuklu mıktarda bı param olamdıgı surece vıze almam olanaksız gııbı en fazla 3 ay veryolar zten ama 3 ay bıle alamıcam sanırım ıstek yapsak dıye dusnyorz ordan o yolu dencez ama cok zor gıbı
2 yıl oncede gıttı esım ama bebek yokdu ben ısden eve evden ıse ıdare edyodm smdı calmsyorm da cocukla anneme gtsem bı dert kv de gtsem ayrı dert. esim icin ayrı bı olay zaten oglundan ayrı kalıcak bıde baska bı ulkede yalnız kımsesız zaten smdıden pskolojısı bozuldu . ekım sonu gdcek.ınsallah bı cıkıs yolumuz bulunur
aynııı sennn maşallah çokta tatlı
doğru diyorsun aslında canım yeni anadizi aldım titresimli müzikli ama çok durmadıbence bu vakitten sonra herşeyden çabuk sıkılırlar... sürekli olmasada bi süre oyalıyo... bide salıncak aldık... bu akşam babası kurucak inşallah... biraz oyun halısında durur biraz salıncakta biraz arabasında biraz yatağında derken yürüteçlik olur bide yürüteçte dolanır... bitti gitti... eğer karnı tok altı temiz ve uykusunu aldıysa pek mızırdanmıyo artık... bende öyleyken koyuyorum oyun halısına... en az yarım saat oynuyo kendi kendine... sonra skılınca arabasına koyuyorum gözlerinin içine baka baka hikayeler uyduruyorum... çok da keyif alıyo dinlemekten... dn akşam öyle yoruldu ki oyun halısında tepinmekten... bi baktım sızmış... halbuki biz de oyalansın yemek yiyene kadarsonra da yıkayalım demiştik... uyanmasını bekledik hanımın..
kızlar esım bı yurt dısı fırmasında calısor. ve bu sene ıs nedenyle ıspanyaya gıtmesı gerkıcek en az 4 ay
kızlar esım bı yurt dısı fırmasında calısor. ve bu sene ıs nedenyle ıspanyaya gıtmesı gerkıcek en az 4 ay
pööfff ben geçmişi okuyup gelene kadar herkesler gitmişşş.
tatile gittik geldik hasta olduk. oğluşum keyifsiz uykusunda bile mutsuz görünüyor kıyamamki ben onaa
yarında aşımız var Allah yardımcımız olsun ne diyim
bebişlerimiz büyüdükçe güzelleşmiş maşallah temmuz bebelerinin hepsi birbirinden tatlı(bazıları temmuzda doğmamış olsalarda hepimiz temmuz annesiyiz )
ve işte tatilden bikaç fotomuzzz
aşkım oğlum tatili pek bi sevdi
Eki Görüntüle 812789 Eki Görüntüle 812791 Eki Görüntüle 812800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?