2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Raginda benimki yeşil gibi ve cok fazla kesin bende de var birseyler ama gidemedim bir türlü lökosit mi ne vardı doğumdan önce

Raginda benimki yeşil gibi ve cok fazla kesin bende de var birseyler ama gidemedim bir türlü lökosit mi ne vardı doğumdan önce

cnm önce can sen iyi ol ki bebeğine iyi bak.bana fitil verdi ama o bile yavaş geçirir dedi.emzirdiğimiz için ilaç alamıyoruz iyileşmemiz uzun sürüyor lütfen ihmal etme.
kadın hastalığı bu çektirir mazaallah...

oradaki hastaneler hakkında bilgim yok ama en azından tıp fakültesi var.yer bulamazsan orda da çektirebilirsin
canım sen bu duruma çok taklıyorsun sanki.benim oğlum da 1 aylık olduğundan beri 1 haftada 10 günde 1 yapıyor du da şimdi 2 ay 24 günlük.2 gündür yapıyor.bilmiyorum inşallah düzelmiştir.belki de geçici bilmiyorum da şimdiye kadar hiç müdahale etmedim.bir de geceleri doğru düzgün uyumayan bir çocuk.hele ilk iki ay haftanın 5-6 günü sabah 7 de 8 de uyudu.evet baya ıkınma hareketleri yapıyorlar ama emin ol o hareketler sadece kaka için değil.hem mide gazı hem de bağırsak gazını çıkarmak için de bu hareketleri yapıyorlar.hem kızın geceleri uyuyormuş.bırak ne zaman yaparsa yapsın.ıkınmayı öğrenemiyecek bak hem düzelmesi gecikir.se bence sabret bir süre hiç müdahale etme.
benim genelde gece 3 te uyuyor.3 ten 6-7ye kadar uyanmıyor.gündüz de 3 er saat falan uyuyor.uyanmayacak olursa da 4 saati falan geçirmem emzirmek için.ikiziz arkadaşımız da yazmış.o kadar saat aç kalmamalılar..kan şekeri düşer.onların organları için bu kadar açlık zararlı.
çok geçmiş olsun canım dua edicem.inşallah kolay atlatır.
aman inşallah işleri iyi gitsin o zaman.

günaydın kızlar bız geldık oglum ben ve gıtmek bılmeyen gobegımle:)))))

Eki Görüntüle 811849 Eki Görüntüle 811850

bu da benim şaşkın ördeğimmm bakışa bak tam şaşkoloz yaa

buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm

Eki Görüntüle 811952

buda benm fıstıgım kızlar sıze ozenıp koydum bende asktanemı maşaallah bebegıme

e hadi buda bizden olsun
maşallah benim kokoş kızımmaaaaaa:119::81:
Eki Görüntüle 812290
maaaaşaaallah bütün bebişlere çok tatlılar ya
allah kavuştursun allah sabır versin canım ya.gidemezsen de bak yine 4 aymış.göz açıp kapayıncaya kadar geçer bebişinle uğraşırken.
bende size özendim kızlar.işte kızım.kızımın adı "doğa"

Eki Görüntüle 812490 Eki Görüntüle 812491
maşallah doğaya da.ben de özendim koycam valla.

maşallah canım oğluna büyüyor ne güzel hergeçen gün güzelleşiyor.
ben bez olarak 2.haftasından beri huggies kullanıyorum. prima çok fena pişik yaptı oğlumda. huggies te hiç sıkıntı yaşamadık.
0-3 ayları bende kaldırdım. yeni kışlıklar eşofman takımları vs aldık. çok tatlı oluyor giydirince. 0-3 aylık pek güzel giysisi yoktu oğlumun. şimdi çok yakışıklı oluyor.
rota virüs aşısına gelince canım ben yaptırmamaya karar verdim.
bunda da happymother ın etkisi oldu açıkçası. onun söyledikleri ve doktor arkadaşlarından duydukları sayesinde bu kararı verdim. eşimede söyledim oda kabul etti.

sağol canım inşallah çabuk geçer

Allah gönlüne göre versin canım. açıkçası benim doğumdan gözüm çok korktu. ben hiç hayatımda bu kadar acı çekmedim hala aklıma geldikçe tırsıyorum. çok olumsuz etkilendim açıkçası. yoksa bende hep çok çocuğum olsun istedim. hatta hep derdim her kapıdan bir çocuk çıksın kalabalık bir evim olsun diye ama zorrrr. birde maddi açıdan da düşünüyorum. çok iyi bakabilicek durumda olursam acıyı düşünmeyebilirim

offf çok zor bir durum. inşallah gidebilirsiniz

pööfff ben geçmişi okuyup gelene kadar herkesler gitmişşş.
tatile gittik geldik hasta olduk. oğluşum keyifsiz uykusunda bile mutsuz görünüyor kıyamamki ben onaa
yarında aşımız var Allah yardımcımız olsun ne diyim
bebişlerimiz büyüdükçe güzelleşmiş maşallah temmuz bebelerinin hepsi birbirinden tatlı (bazıları temmuzda doğmamış olsalarda hepimiz temmuz annesiyiz )
ve işte tatilden bikaç fotomuzzz
aşkım oğlum tatili pek bi sevdi

doğru diyorsun aslında canım yeni anadizi aldım titresimli müzikli ama çok durmadı

Allah kolaylık versin canım inş. ayrılmazsınız bizimde babamız askerde
bende size özendim kızlar.işte kızım.kızımın adı "doğa"

Eki Görüntüle 812490 Eki Görüntüle 812491

maşaallah kuzuya :)

Canım benim inşallah bi çöZüm bulunur ya bide kv yada annenlerde kalmak zorundamısın ki kendi evinde kalsan ??

Allahım bu nasıl yakışıklılık göbüşünü görmüştüm face de ama böylesi daha güzelll :) seninde maşallahın var canım benim gitmiş kilolar ohhh :)))

Tek tek isimleri yazamiycam telefondan geri dönüp ama hepsine maaşallah subhanallah.

Bizim de Antalyada olan dayimizdan gelen hediyesi. Foruma futbol ve siyaset karistirmak istemezdik ama)) dayimiz fanatik fenerli yegeni de fenerli yapti))
Veee benim kiz bu hafta bir konuşuyor anlatamam size resmen agzinin içinde dilini cevirtiyor. Geveze kuş oldu iyice ve dönmeye başladı biraz.
İşte fenerli boncuk...

kızlar kızım bugün öğlen 1 den beri uyumuyor şu saat oldu emiyo uykuya dalıyo uyanıyor kucağa alınmak istiyor bi yeri ağrıyo desem kucağımızdayken pek ağlamıyor of offff çok yoruldum bugün resmen ikişlerim ağrıyor mama verdim onuda almadı devamlı memede kalmak istiyor onunlada savaş halinde rezene çayıda verdim 2 tatlı kaş.ne olur birşey önerin eşim şuan uyutmaya çalışıyor ama uyumaz bu kız kesin.
acaba bu rotavirüsmü uyutmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…