2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gunaydın kızlar ay hamlılelıkdekı gıbı ruya patlaması yasyorm suanda
ası olayı ruyalarıma gırdı yavrumu ruyamda delık desık etmsler bı uyandm drek cocugu kontrol edyorm elını ayagnı yuznu:)))
bugunku ruyamda benımkı aglıyormus yatagında hanı ole bas bas bagrma deglde mızıldanma bende ruyamda aglıyro sanyorm gdyorm yanna flan(ruyamda) tabıı. uyyorm hala sonra bı kalktım aanaa ruya deglmıs benmkı gercekden aglıyır uykusuzlukdan sızofrene bagladım valla

nddd, denizim paradoks bebişleriniz süper :))) kesinlikle bu temmuz çocukları çok tatlı emin oldum artık :) Rabbim emekledikleri yürüdükleri konuştukları annneeeeeeeee diye boynumuza sarıldıkları günleri de sağlıkla sıhhatle göstersin inşallah bizlere ...

amaaan korkma yaa atlatırsın allahın izniyle bişeycikler olmaz, 2 dk ağlar sonra susar.. bebişler sandığımız kadar acı çekmiyomuş ve hemen de unutuyolar zaten, biz unutamadığımız için üzülüyoruz halbuki onlar için 1-2 dk lık bi acı o kadar:)

ben çok acı çekmedim ama diğer doğumları allah izin verirse sezeryan düşünüyorum... çünkü bende doğum sonrası bıraktığı hem psikolojik hemde fizyolojik olumsuz etkileri çok fazla... hala kendime gelebilmiş değiilim bu anlamda... bugünkü aklım olsa normal doğum yapmazdım...

oyyyyy maşallah bu dellikanlıya

güzeller güzeli

oyy maşallah gerçi laci yerine kırmızı olsaydı daha iyiydi hihihi

masallah ıknızede. temmuz annelerı kıloları verdı:)

nasılda gulmus yaa masallah

parodn lenayı alıkaan.. opmeeeezzz:) benım oglumu kardes katılımı yapıcaksınız

ali kaan da herkese mavi boncuk dağıtıyo

ay cnm Allah sanada kolaylık versın 15 aymı?

)

sağolasın canım bizim ki 12 ay yedek subay olarak yapıyor çalışır gibi olacak kurbandan sonra hafta sonları tatil sabah 8 akşam 5 yerş de 11 ekimde belli olacak inş. güzel bi yer olursa bizde gideceğizyanına ama 9 ay olduğundan yoksa 4 ay falan olsa gitmezdim ben bak 3 ay olacak evimdeyim eşimden ayrı annemler alt kattalar onlar olunca biraz daha kolaylaşıyor gerçi benşm eşim 2-3 haftaya bir hafta sonları geldi

off ne bileyim ya her şekilde zor insanın eşi gibisi olmuyor bilemedim :)
inş. sizin ve bebeğiniz için en doğru kararı verirsiniz
zor bi durum....

gunydınlar oglum uyanmadan sıze bakıp yemek yemem gerekkkkkkkostur kostur her ısımız yaaaaaaaaaaaaaaaa

e hadi buda bizden olsun
maşallah benim kokoş kızımmaaaaaa:119::81:
Eki Görüntüle 812290
eceeee maasallah sana tatlımmm
sagolasın teyzesiiii
koy da görelım tatlmm bırbırlerını foto dan ari tanısınlarrrr

tesekkurler teyzesiii

masallahh canımm
cok sukur acenu cum hepsıne ınsl nazardan krusun yaradannnnn

ın vıze hallolur ayrı kalmassınız ya bz aksamaca zor ayrı klaıyorum babamız aksamaca sureklı arıyrr soruyor ıcerı gırer gırmes benı opup ogluna kosuyor yemegı zor yıyo:26:ıns ayrı kalmazzsınız sızeee dua ıle
bende size özendim kızlar.işte kızım.kızımın adı "doğa"

Eki Görüntüle 812490 Eki Görüntüle 812491
anamm mınıkkk kısce senııı mınık lıgı cok daha degısık ve yenecek sekıldemıs buyuyunce degısmıs bu yaaaaaaaaaa maasallahhhhhh
Raginda benimki yeşil gibi ve cok fazla kesin bende de var birseyler ama gidemedim bir türlü lökosit mi ne vardı doğumdan önce
bendede vardı 7 fıtıl verdı 1 harıc hepsını kullandım halende devam edıyor patotojı sonucunuda ayın 4 de kalca muayenesıne gıtıtmızde alıcaz hayırlısı bakalımmm
aynennn
ağza bak yaa nasılda tatlııı
maşallah suzancım oğluşaa
hepsine cnm benım
canımm benımmm maasallahh paşa yaa ası konusuna gelınce benım ark kızı 1 yas ası ıcın gıttı grıp dıye yapmamısla haberın olaa
yerım ben senı yaaaaaaaaaaaa
ayy aynen sormaa gıtsın yaaaaaaaaa

amınnnnnnnnnnnnnn

Bende normal doğum yapamadım diye psikolojim bozulmuştu doğuma giren çocuk doktoru normal olsa rahmin alınırdı demesine rağmen olsun normal olmalıydı diyecek kadar şuursuzlaşmıştım.. Kendimi eksik yarım hissediyordum, Ok iyiki normal diye diretmemişim böylesi ikiniz için de en hayırlısı oldu Atlattım ama hala keşke diyorum... Bide bu açıdan bak :)

Merhabalar kısçeler ve onların melekleri

Nasılsınız bakalım

Kıslar ya benim betzamın burnu tıkalı ve öksürüyor ne yapmalıyım sizce.

Birde oyun halısını ne zaman almamız gerek bilen var mı.

Bis 75 günlük olduk artık yavaş yavaş dönğyoruz daha sk gülüyoruz aguluyoruz sesler çıkarıyoruz artık pek aglaması yok masallah kıslar
Demek kı zmn gectıkce hersey oturacak hayırlısıyla gaz sancımızda pek kalmadı gıbı
Umarım hepimizin sıkıntıları bebişlerımızın huysuzlukları bir an evvel rabbımın ıznıyle gecer

Kendınıze ve bebişlerımıze çoook dikkat edın
Öpüyorum bütün mınıkleri

Benım kısçem :):18:

Eklentiler

• $image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 28
mrb arkadaslar 20 haftalık hamileyım uyudugum zaman sağamı yada solamı uyumam lazım ben sırt üstü uyuyrom nasıl uyuyam lazım ?

saol suzancım tabkde ole 4ayda olsa gunler gecmıscek bılıyorm o orda baska bı ulke hatta adada ben burda bebısler hm ona hem bana zor dua ole ınsallah dedgn gıbı

tabı cnm zor olmazmı bızım sadece netten ve telden gorsme sansmz olcak oda yutr dısı hattı ınternetı burdkaı gıbı her dakka olmcak gorusmelerımızı arada gelse gıtse koymaz okdrda . hepmız ıcın hayırlsıı canım
aslnda ben bırazda kıskanyom yabancı ulkede yabancı kadınlar flan ıs arkdsları.. guvenyorm esıme tabkde ama o cavur karılarna guvenmyorm

oyy maşallah gerçi laci yerine kırmızı olsaydı daha iyiydi hihihi

ali kaan da herkese mavi boncuk dağıtıyo
cık cık cık yaa nefıde haa..!!!!

evet ya cabucak kanyor masum bebecıkler meme veryosn susyo untveryolar hemen cok masum savunmasızlar yaa

ya ben szryana grdm ckdm pskolojm bozuldu normal dogm yapsam nolcakdı yapanları zaten hep taktır edyorm. ıkısde cok cok zor
ama banda sankı almıs glmsım bebegı gbme gelyor epıdural yaptm ama dogurmamusm gıbı bende de var eksklıgı
masallah bızde gorelım o gunlerı ıns

mrb arkadaslar 20 haftalık hamileyım uyudugum zaman sağamı yada solamı uyumam lazım ben sırt üstü uyuyrom nasıl uyuyam lazım ?

ben hep sola yattım tabıkı arada sagada ama sırt ustu hıc rhat edememısdım bebekde sevmezmıs zaten o yatıs seklını ole yanı

YASAKLI ; olan sırt üstü yatmak... sebebi ise ; bebeğe yeteri kadar kan pompalanmazmış...
EN İDEALİ ; sol tarafa yatmak... bebeğe en doğru kan ve besin akımı bu şekilde sağlanırmış...
SAĞ TARAFA YATMAK ; sakıncalı değildir... sol tarafa yatamayanlar için bu şekilde yatabilirler...

maşallah oğlusuna

maşallah kocaman erkek olmus bu :) kızıma gosterdım oglunu auuuu yaptı

selam kızlar nasılsınız cogumuzun gaz sıkayetlerı duzelıyor cok sukur bızımde duzeldı 1 hafta gaz ılacı kullanmıstım sımdı gerek duymuyoruz sukurler olsun.bende kızımın ılgısını ceken bırseyden bahsedıyım.donencealmaya karar vermıstım projektorlu olanlardan.projektorsuz bır donence hedıye geldı ama benım sapsık saskın saskın baktı kafasının ustunde donen ayıcıklaradonenece hedıye gelınce bende projektor aldım muzıklı olanlardan yok boyle neseelını uzatıyo tavana aguluyor onlara, tabı bunlarla oyalanırkende toksa ve altı temızse sızıyor sonra .ben tavsıye ederım kızlar projektoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…