gunaydın kızlar ay hamlılelıkdekı gıbı ruya patlaması yasyorm suanda
ası olayı ruyalarıma gırdı yavrumu ruyamda delık desık etmsler bı uyandm drek cocugu kontrol edyorm elını ayagnı yuznu:)))
bugunku ruyamda benımkı aglıyormus yatagında hanı ole bas bas bagrma deglde mızıldanma bende ruyamda aglıyro sanyorm gdyorm yanna flan(ruyamda) tabıı. uyyorm hala sonra bı kalktım aanaa ruya deglmıs benmkı gercekden aglıyır uykusuzlukdan sızofrene bagladım valla
Yarim oyun halısından bende sipariş vericem sepete ekledim ben daha öncede e bebekte açtırmış bakmıştım hoşuma gitmişti heralde aynasıda vardı dimi..
Allah gönlüne göre versin canım. açıkçası benim doğumdan gözüm çok korktu. ben hiç hayatımda bu kadar acı çekmedimhala aklıma geldikçe tırsıyorum. çok olumsuz etkilendim açıkçası. yoksa bende hep çok çocuğum olsun istedim. hatta hep derdim her kapıdan bir çocuk çıksın kalabalık bir evim olsun diye ama zorrrr. birde maddi açıdan da düşünüyorum. çok iyi bakabilicek durumda olursam acıyı düşünmeyebilirim
pööfff ben geçmişi okuyup gelene kadar herkesler gitmişşş.
tatile gittik geldik hasta olduk. oğluşum keyifsiz uykusunda bile mutsuz görünüyor kıyamamki ben onaa
yarında aşımız var Allah yardımcımız olsun ne diyim
bebişlerimiz büyüdükçe güzelleşmiş maşallah temmuz bebelerinin hepsi birbirinden tatlı(bazıları temmuzda doğmamış olsalarda hepimiz temmuz annesiyiz )
ve işte tatilden bikaç fotomuzzz
aşkım oğlum tatili pek bi sevdi
Eki Görüntüle 812789 Eki Görüntüle 812791 Eki Görüntüle 812800
Tek tek isimleri yazamiycam telefondan geri dönüp ama hepsine maaşallah subhanallah.
Bizim de Antalyada olan dayimizdan gelen hediyesi. Foruma futbol ve siyaset karistirmak istemezdik ama)) dayimiz fanatik fenerli yegeni de fenerli yapti))
Veee benim kiz bu hafta bir konuşuyor anlatamam size resmen agzinin içinde dilini cevirtiyor. Geveze kuş oldu iyice ve dönmeye başladı biraz.
İşte fenerli boncuk...
Eki Görüntüle 812852
Tek tek isimleri yazamiycam telefondan geri dönüp ama hepsine maaşallah subhanallah.
Bizim de Antalyada olan dayimizdan gelen hediyesi. Foruma futbol ve siyaset karistirmak istemezdik ama)) dayimiz fanatik fenerli yegeni de fenerli yapti))
Veee benim kiz bu hafta bir konuşuyor anlatamam size resmen agzinin içinde dilini cevirtiyor. Geveze kuş oldu iyice ve dönmeye başladı biraz.
İşte fenerli boncuk...
Eki Görüntüle 812852
masallah ıknızede. temmuz annelerı kıloları verdı:)
nasılda gulmus yaa masallah
parodn lenayı alıkaan.. opmeeeezzz:) benım oglumu kardes katılımı yapıcaksınız
ay cnm Allah sanada kolaylık versın 15 aymı?
)
eceeee maasallah sana tatlımmm
sagolasın teyzesiiiicnm cok gecmıs olsun bende atlattım ıyleslı 1hafta oldu daha ama ne yazıkkı emırede bulsdı maskeyle flan emzrdm yaklasmadm cok ama yınede bulasdı hırltısı tıkanklıgı huysuzlugu hep ondan smdı sokuyor ıcındeklerı brnundan flan baya bsıı cıkıyor. sizde de bişi olmcak ınsallah uzakdanda olsa konus uzulmesn alikaanım:)
saolsun cnm alıkaan yenı foto beklyorzz
ay yuz sıması nkdr oturmus masallah gormedm ama babası bencede kesın cnku erkek sıması var taamamen optm onu
kesinlikle hepsı cok guzeller yaa masallah
tontos kız senın kollarnı yerım
senın oglunada masallah cnm herseyı yerınde
kız cadı yerım senı masallah
koy da görelım tatlmm bırbırlerını foto dan ari tanısınlarrrroğlumda bugün yesşil ve taneli kaka yaptı ve yapana kadar da çok huysuzdu sürekli emmek istedi acaba dedim şimdi yazdıklarını okuyunca canım çok geçmiş olsun
maşaallah pek güzel bi kız olacak :) oyun halısı bede düşünüyorum da acaba sıkılır mı diyede korkuyorm
yok canım verme bence gerek yok ben vermedim aşıdan sonra yarım saat içinde ölç ateşini artarsa ver
maşaallah benim kuzuma yaa aynı erkek olmuş benim oğlumda öyle oldu tam erkek tipi var :)
maşaalllah kuzuya :)
tesekkurler teyzesiii2nizde benim meleğimsinizzz :)))) Allahım esirgesinnn
Oyyy yakışıklımmm maşallahhh
Hastayım kızınaaaaa :)))
Allahım çok tatlı olmuşşş ya ne kadar masum maşallah
Çok geçmiş olsun canım yatez vakitte atlatırsınız inşallah
Kokoşşşş :) yerim senin göbüşünü maşallah
cok sukur acenu cum hepsıne ınsl nazardan krusun yaradannnnnmasallahh canımm
ın vıze hallolur ayrı kalmassınız ya bz aksamaca zor ayrı klaıyorum babamız aksamaca sureklı arıyrr soruyor ıcerı gırer gırmes benı opup ogluna kosuyor yemegı zor yıyo:26:ıns ayrı kalmazzsınız sızeee dua ılekızlar esım bı yurt dısı fırmasında calısor. ve bu sene ıs nedenyle ıspanyaya gıtmesı gerkıcek en az 4 ay
ben ve oglum ıcın vıze ıslemlerı ıcın ugrascak ama ustumde bı ev bı araba veya hesapda yuklu mıktarda bı param olamdıgı surece vıze almam olanaksız gııbı en fazla 3 ay veryolar zten ama 3 ay bıle alamıcam sanırım ıstek yapsak dıye dusnyorz ordan o yolu dencez ama cok zor gıbı
2 yıl oncede gıttı esım ama bebek yokdu ben ısden eve evden ıse ıdare edyodm smdı calmsyorm da cocukla anneme gtsem bı dert kv de gtsem ayrı dert. esim icin ayrı bı olay zaten oglundan ayrı kalıcak bıde baska bı ulkede yalnız kımsesız zaten smdıden pskolojısı bozuldu . ekım sonu gdcek.ınsallah bı cıkıs yolumuz bulunur
anamm mınıkkk kısce senııı mınık lıgı cok daha degısık ve yenecek sekıldemıs buyuyunce degısmıs bu yaaaaaaaaaa maasallahhhhhh
bendede vardı 7 fıtıl verdı 1 harıc hepsını kullandım halende devam edıyor patotojı sonucunuda ayın 4 de kalca muayenesıne gıtıtmızde alıcaz hayırlısı bakalımmmRaginda benimki yeşil gibi ve cok fazla kesin bende de var birseyler ama gidemedim bir türlü lökosit mi ne vardı doğumdan önce
aynennn
cnm önce can sen iyi ol ki bebeğine iyi bak.bana fitil verdi ama o bile yavaş geçirir dedi.emzirdiğimiz için ilaç alamıyoruz iyileşmemiz uzun sürüyor lütfen ihmal etme.
kadın hastalığı bu çektirir mazaallah...
hepsine cnm benımağza bak yaa nasılda tatlııı
maşallah suzancım oğluşaa
canımm benımmm maasallahh paşa yaa ası konusuna gelınce benım ark kızı 1 yas ası ıcın gıttı grıp dıye yapmamısla haberın olaapööfff ben geçmişi okuyup gelene kadar herkesler gitmişşş.
tatile gittik geldik hasta olduk. oğluşum keyifsiz uykusunda bile mutsuz görünüyor kıyamamki ben onaa
bebişlerimiz büyüdükçe güzelleşmiş maşallah temmuz bebelerinin hepsi birbirinden tatlı(bazıları temmuzda doğmamış olsalarda hepimiz temmuz annesiyiz )
yerım ben senı yaaaaaaaaaaaaTek tek isimleri yazamiycam telefondan geri dönüp ama hepsine maaşallah subhanallah.
İşte fenerli boncuk...
Eki Görüntüle 812852
ayy aynen sormaa gıtsın yaaaaaaaaagunaydın kızlar ay hamlılelıkdekı gıbı ruya patlaması yasyorm suanda
ası olayı ruyalarıma gırdı yavrumu ruyamda delık desık etmsler bı uyandm drek cocugu kontrol edyorm elını ayagnı yuznu:)))
bugunku ruyamda benımkı aglıyormus yatagında hanı ole bas bas bagrma deglde mızıldanma bende ruyamda aglıyro sanyorm gdyorm yanna flan(ruyamda) tabıı. uyyorm hala sonra bı kalktım aanaa ruya deglmıs benmkı gercekden aglıyır uykusuzlukdan sızofrene bagladım valla
amınnnnnnnnnnnnnnnddd, denizim paradoks bebişleriniz süper:))) kesinlikle bu temmuz çocukları çok tatlı emin oldum artık :) Rabbim emekledikleri yürüdükleri konuştukları annneeeeeeeee diye boynumuza sarıldıkları günleri de sağlıkla sıhhatle göstersin inşallah bizlere ...
Bende normal doğum yapamadım diye psikolojim bozulmuştu doğuma giren çocuk doktoru normal olsa rahmin alınırdı demesine rağmen olsun normal olmalıydı diyecek kadar şuursuzlaşmıştım.. Kendimi eksik yarım hissediyordum, Ok iyiki normal diye diretmemişim böylesi ikiniz için de en hayırlısı oldu Atlattım ama hala keşke diyorum... Bide bu açıdan bak :)ben çok acı çekmedim ama diğer doğumları allah izin verirse sezeryan düşünüyorum... çünkü bende doğum sonrası bıraktığı hem psikolojik hemde fizyolojik olumsuz etkileri çok fazla... hala kendime gelebilmiş değiilim bu anlamda... bugünkü aklım olsa normal doğum yapmazdım...
sağolasın canım bizim ki 12 ay yedek subay olarak yapıyor çalışır gibi olacak kurbandan sonra hafta sonları tatil sabah 8 akşam 5 yerş de 11 ekimde belli olacak inş. güzel bi yer olursa bizde gideceğizyanına ama 9 ay olduğundan yoksa 4 ay falan olsa gitmezdim ben bak 3 ay olacak evimdeyim eşimden ayrı annemler alt kattalar onlar olunca biraz daha kolaylaşıyor gerçi benşm eşim 2-3 haftaya bir hafta sonları geldi
off ne bileyim ya her şekilde zor insanın eşi gibisi olmuyor bilemedim :)
inş. sizin ve bebeğiniz için en doğru kararı verirsiniz
zor bi durum....
cık cık cık yaa nefıde haa..!!!!oyy maşallah gerçi laci yerine kırmızı olsaydı daha iyiydi hihihi
ali kaan da herkese mavi boncuk dağıtıyo
amaaan korkma yaa atlatırsın allahın izniyle bişeycikler olmaz, 2 dk ağlar sonra susar.. bebişler sandığımız kadar acı çekmiyomuş ve hemen de unutuyolar zaten, biz unutamadığımız için üzülüyoruz halbuki onlar için 1-2 dk lık bi acı o kadar:)
Bende normal doğum yapamadım diye psikolojim bozulmuştu doğuma giren çocuk doktoru normal olsa rahmin alınırdı demesine rağmen olsun normal olmalıydı diyecek kadar şuursuzlaşmıştım.. Kendimi eksik yarım hissediyordum, Ok iyiki normal diye diretmemişim böylesi ikiniz için de en hayırlısı oldu Atlattım ama hala keşke diyorum... Bide bu açıdan bak :)
masallah bızde gorelım o gunlerı ınsMerhabalar kısçeler ve onların melekleri
Nasılsınız bakalım
Kıslar ya benim betzamın burnu tıkalı ve öksürüyor ne yapmalıyım sizce.
Birde oyun halısını ne zaman almamız gerek bilen var mı.
Bis 75 günlük olduk artık yavaş yavaş dönğyoruz daha sk gülüyoruz aguluyoruz sesler çıkarıyoruz artık pek aglaması yok masallah kıslar
Demek kı zmn gectıkce hersey oturacak hayırlısıyla gaz sancımızda pek kalmadı gıbı
Umarım hepimizin sıkıntıları bebişlerımızın huysuzlukları bir an evvel rabbımın ıznıyle gecer
Kendınıze ve bebişlerımıze çoook dikkat edın
Öpüyorum bütün mınıkleri
Benım kısçem :):18:
mrb arkadaslar 20 haftalık hamileyım uyudugum zaman sağamı yada solamı uyumam lazım ben sırt üstü uyuyrom nasıl uyuyam lazım ?
mrb arkadaslar 20 haftalık hamileyım uyudugum zaman sağamı yada solamı uyumam lazım ben sırt üstü uyuyrom nasıl uyuyam lazım ?
pööfff ben geçmişi okuyup gelene kadar herkesler gitmişşş.
maşallah kocaman erkek olmus bu :) kızıma gosterdım oglunu auuuu yaptıpööfff ben geçmişi okuyup gelene kadar herkesler gitmişşş.
herkes kilolarını vermiş ben daha hiç veremedim napıcam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?