• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Yarim oyun halısından bende sipariş vericem sepete ekledim ben daha öncede e bebekte açtırmış bakmıştım hoşuma gitmişti heralde aynasıda vardı dimi..

Cnm sütün nasıl?? Kızımın da kakası 3 hafta yeşl oldu 2 dr gittim 2 side olabilir dedi. Bnm göğsüm çok şişiyordu önsüt çok biriliyordu kızım da şekerli sulu önsütü içip yağlı yararlı arka süte gelmeden doyuyordu , buda bağırsaklarını ağrıtıyordu çok şekerli old için sindirmekte zorlanıyormş kakayı yeşil yapıyormş, bnde her emmeden önce sağdım önsütü, 2dr da yeşil kakanın üşütmekle alası ypok dedi, gaita testi i devlet hastanesinde de yaptr bence yalan yanlış çıkabiliyor

hayatım yaa ben anlamadım şu önsüt şekerli sulu süt; yağlı süt olayını.benim kızın kakası da yeşilgözünü seveyim bi anlat

Bebişim geçmiş olsun insallah en kisa zamanda iyilesir yavrun
Acenu canım çok üzüldüm habere gerçekten kaynanamin gelip çocuğuma bakmayacağını öğrendiğim zamanki kadar üzüldüm . Haha yaşasın kaynanasiz hava Sahası. İnşallah lokantası kalır elinde

aynen canım :32::32::32::32::32::32::32::33::33::33::33:

aynen canım benmkiler akraba. zaten komşularımı tanımıyorum ben yeni taşındık ya :)
bu arada tatil iyiydi de. eşim hastaydı ondan bana benden de oğluma geçti :14::14::14::2::2::2::2:
bugün kontrole gittik. grip başlangıcı dedi doktor ilaç verdi. oğlum çok keyifsiz şuanda ağlayamıyor bile :50::50:
burnu akıyor hapşırıyor öksürüyor kuzum yaa çok üzülüyorum :14::14::50::50:
tatildeyken çok keyiflidi. temiz hava iyi geldi sanırım. kocaman gülücükler saçtı aşkım oğlum.
Bursa ya dönünce kötü hava gribi tetikledi sanırım. geldiğimiz gibi hastandı oğluşum.
aman kızlar çok dikkat edin bu ara havalar çok fena. gece ısıtıcı açıp öyle yattık.
mavi boncuk oğluşunu öpüyorum şeymacım :54::54::54:

geçmiş olsun canim

kızlar esım bı yurt dısı fırmasında calısor. ve bu sene ıs nedenyle ıspanyaya gıtmesı gerkıcek en az 4 ay:(
ben ve oglum ıcın vıze ıslemlerı ıcın ugrascak ama ustumde bı ev bı araba veya hesapda yuklu mıktarda bı param olamdıgı surece vıze almam olanaksız gııbı en fazla 3 ay veryolar zten ama 3 ay bıle alamıcam sanırım ıstek yapsak dıye dusnyorz ordan o yolu dencez ama cok zor gıbı:(
2 yıl oncede gıttı esım ama bebek yokdu ben ısden eve evden ıse ıdare edyodm smdı calmsyorm da cocukla anneme gtsem bı dert kv de gtsem ayrı dert. esim icin ayrı bı olay zaten oglundan ayrı kalıcak bıde baska bı ulkede yalnız kımsesız zaten smdıden pskolojısı bozuldu . ekım sonu gdcek.ınsallah bı cıkıs yolumuz bulunur

maşallah kızlar bebişlerinizee:16:
.
Kızlar ben de sling almıştım ama kullanamadım. Evde bi kaç kere denedim ama kafasını arkaya atoyor rahat etöedi bi türlü. Koala kucaklamasını da daha kullanmadm ne bilim:26:

bende size özendim kızlar.işte kızım.kızımın adı "doğa"

$CIMG5065.webp$1011408_593553843999052_1562703288_n.webp

Son düzenleme:
e hadi buda bizden olsun :9::9:
maşallah benim kokoş kızımmaaaaaa:9::119::81:
Eki Görüntüle 812290
Tombiiik eceee, yerim seni ben :)

kızlar esım bı yurt dısı fırmasında calısor. ve bu sene ıs nedenyle ıspanyaya gıtmesı gerkıcek en az 4 ay:(
ben ve oglum ıcın vıze ıslemlerı ıcın ugrascak ama ustumde bı ev bı araba veya hesapda yuklu mıktarda bı param olamdıgı surece vıze almam olanaksız gııbı en fazla 3 ay veryolar zten ama 3 ay bıle alamıcam sanırım ıstek yapsak dıye dusnyorz ordan o yolu dencez ama cok zor gıbı:(
2 yıl oncede gıttı esım ama bebek yokdu ben ısden eve evden ıse ıdare edyodm smdı calmsyorm da cocukla anneme gtsem bı dert kv de gtsem ayrı dert. esim icin ayrı bı olay zaten oglundan ayrı kalıcak bıde baska bı ulkede yalnız kımsesız zaten smdıden pskolojısı bozuldu . ekım sonu gdcek.ınsallah bı cıkıs yolumuz bulunur

Allah kolaylik versin canım

bende size özendim kızlar.işte kızım.kızımın adı "doğa"

Eki Görüntüle 812490 Eki Görüntüle 812491

Eee kiskaniyorum artik ben de dayanamicam koyucam artik :) masallah size de :nazar:

kızlar desteğiniz için sağolun.sizlerle paylaşmak iyi geldi...

bunlar aslında öyle küçük şeyler ki hepsi gelip geçecek inş.

bir bakıcam benimle oynayan gezen koca bir kızım olmuş...

Rabbim başka dert vermesin sağlıktan geri koymasın hele evladımı...

böyle düşününce herşey boş geliyor...

minicik bebeler biryerlerde yok yere can verirken,anneler evlatsız evlatlar annesiz kalırken bizim hiçbir şeye sızlanmaya hakkımız yok kesinlikle...
:54::54::54:
ne güzel anlatmışsın.
tabiki arada sıkılıcaz üzülücez..
burda anlatıp atıyoruz üstümüzden sıkıntılı şeyleri. :16:

Valla canlar rutin kont gittik dr bezini açtı kakasını yeşil yapmış nezamandır böyle dedi bende şimdi görüyorum sarıydı hep dedim rota virüsü olmuş bezini atmada gaita testi verelim dedi.1 saat sonra gaitası 3 gün sonrada kültür çıkar dedi labaratuar bende eve gelince baktım gaita rota antijeni pozitif yazıyordu.dr bize reflor diye bi ilaç yazdı 10 gün kullan dedi heralde rota virüsü geçirene veriliyomuş birde bu virüs anneyede geçiyormuş çok korktum.

2 hafta sonra da hamilelikte şekerim olduğundan eko ve böbrek ult çekilecek inş birşeyi çıkmaz.
Kızlar dr sorun ve maddi olarak imkanınız varsa yaptırın bu virüs kötü birşeymiş ya int okuduğum kadar bende şimdi bol bol emziriyorum sıvı kaybı olmasın diye...

Birde bebişler ağzında sütleri çok geveliyorsa ağzına geliyo gibiyse reflüymüş dr dedi bizde oda çıktı bakalım ilaçlar iyi gelecekmi?

cnm bizdede reflü var kilo alımı şyi nefesinde sıkıntı yoksa ilaç pek tavsiye etmiolar aklında olsun.

Nd d geçmiş olsun canım ne güzel gezip geldiniz
Denizim Paradox maşallah bebislerinize kaymak bunlar
Yazmelekleri allah kolaylik versin hersey yolunda gider inşallah
TuanaZehra bana da dedi ama fırsat bulup gidemedim benim akıntı hala yeşil gibi ve cok gitsem iyi olacak benimki normaldi ama dikiş sizliyor bazen birseyler batıyor gibi oluyor. Bir arkadaşım benden 3 4 ay önce doğurdu sezaryenle ben doğurduğumda hala dokunamiyorum diyordu normal galiba bebekleri igötürüyoruz kendimizi ihmal ediyoruz. Şimdi de memleketteyim bayramdan sonra döneceğim gibi. En az 1 ay daha gidemem

kızlar aşırı sarı akıntım ve leke şeklinde kan vardı aşırı iltihap çıktı maalesef aman ihmal etmeyin fitile başlıcam bende

Back
X