• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar kızım bugün öğlen 1 den beri uyumuyor şu saat oldu emiyo uykuya dalıyo uyanıyor kucağa alınmak istiyor bi yeri ağrıyo desem kucağımızdayken pek ağlamıyor of offff çok yoruldum bugün resmen ikişlerim ağrıyor mama verdim onuda almadı devamlı memede kalmak istiyor onunlada savaş halinde rezene çayıda verdim 2 tatlı kaş.ne olur birşey önerin eşim şuan uyutmaya çalışıyor ama uyumaz bu kız kesin.
acaba bu rotavirüsmü uyutmuyor...

canım karnı ağrıyo olabilir. kucakta sizin sıcaklığınz rahatlatıyodur, sıcak su torbası veya sıck havlu koyun karnına ve bacaklarına, rahatlar belki. Allah yardımcınız olsun

pööfff ben geçmişi okuyup gelene kadar herkesler gitmişşş.
tatile gittik geldik hasta olduk. oğluşum keyifsiz uykusunda bile mutsuz görünüyor kıyamamki ben onaa :50::50:
yarında aşımız var Allah yardımcımız olsun ne diyim :50::50:
bebişlerimiz büyüdükçe güzelleşmiş maşallah temmuz bebelerinin hepsi birbirinden tatlı :16::16:(bazıları temmuzda doğmamış olsalarda hepimiz temmuz annesiyiz :1:)
ve işte tatilden bikaç fotomuzzz:nazar::nazar::nazar::nazar:
aşkım oğlum tatili pek bi sevdi :16::16::16:
Eki Görüntüle 812789 Eki Görüntüle 812791 Eki Görüntüle 812800

masallah tosuncugaaa :nazar::nazar:

tatile gittik geldik hasta olduk. oğluşum keyifsiz uykusunda bile mutsuz görünüyor kıyamamki ben onaa :50::50:
bebişlerimiz büyüdükçe güzelleşmiş maşallah temmuz bebelerinin hepsi birbirinden tatlı :16::16:(bazıları temmuzda doğmamış olsalarda hepimiz temmuz annesiyiz :1:)
maşallah ikiniz de çok tatlısınız
Tek tek isimleri yazamiycam telefondan geri dönüp ama hepsine maaşallah subhanallah.

Bizim de Antalyada olan dayimizdan gelen hediyesi. Foruma futbol ve siyaset karistirmak istemezdik ama)) dayimiz fanatik fenerli yegeni de fenerli yapti))
Veee benim kiz bu hafta bir konuşuyor anlatamam size resmen agzinin içinde dilini cevirtiyor. Geveze kuş oldu iyice ve dönmeye başladı biraz.
İşte fenerli boncuk...
Eki Görüntüle 812852
maşallah kızına çok şeker
kızlar kızım bugün öğlen 1 den beri uyumuyor şu saat oldu emiyo uykuya dalıyo uyanıyor kucağa alınmak istiyor bi yeri ağrıyo desem kucağımızdayken pek ağlamıyor of offff çok yoruldum bugün resmen ikişlerim ağrıyor mama verdim onuda almadı devamlı memede kalmak istiyor onunlada savaş halinde rezene çayıda verdim 2 tatlı kaş.ne olur birşey önerin eşim şuan uyutmaya çalışıyor ama uyumaz bu kız kesin.
geçmiş olsun.karnı ağrıyor büyük ihtimal.ince tülbent gibi birşeyi ısıtıp karnını sarsanız belki biraz rahatlar.bir de karnını senin karnının üzerine denk getir öyle yüzüstü yatır biraz. + şeklinde olun yani.o da karın ağrısını rahatlatıyor baya.

Canım benim inşallah bi çöZüm bulunur ya :( bide kv yada annenlerde kalmak zorundamısın ki kendi evinde kalsan ??

Allahım bu nasıl yakışıklılık göbüşünü görmüştüm face de ama böylesi daha güzelll :) seninde maşallahın var canım benim gitmiş kilolar ohhh :)))
kilolar gittide göbüş kaldı :1::1::9::9:
ada lena yı öpüyor oğluşum babası duymasın :1::1::27:

üşüyor olabilir canım. nasıl giydirdin evin ısısı nasıl;? oğlumda bazen öyle hemen uyanıyor dalamıyor. sıkı sıkı sarınca dalıyor uykuya.

Tek tek isimleri yazamiycam telefondan geri dönüp ama hepsine maaşallah subhanallah.

Bizim de Antalyada olan dayimizdan gelen hediyesi. Foruma futbol ve siyaset karistirmak istemezdik ama)) dayimiz fanatik fenerli yegeni de fenerli yapti))
Veee benim kiz bu hafta bir konuşuyor anlatamam size resmen agzinin içinde dilini cevirtiyor. Geveze kuş oldu iyice ve dönmeye başladı biraz.
İşte fenerli boncuk...
Eki Görüntüle 812852
:54::54::54:oda fenerli olmayım sevmiş gibi nasılda gülmüş :nazar::nazar::nazar:

Canım fön makinesi sesini denedin mi? Bizimkinde çok işe yarıyor. Sesi telefona kaydettik, oradan dinletiyoruz biz.

maşallah ikiniz de çok tatlısınız

maşallah kızına çok şeker

geçmiş olsun.karnı ağrıyor büyük ihtimal.ince tülbent gibi birşeyi ısıtıp karnını sarsanız belki biraz rahatlar.bir de karnını senin karnının üzerine denk getir öyle yüzüstü yatır biraz. + şeklinde olun yani.o da karın ağrısını rahatlatıyor baya.
masallah tosuncugaaa :nazar::nazar:
bütün bebişlerimize kocaman bir maşallah :nazar::nazar::nazar:

Ark kac aylik oldu bebekleeinizde gece ikadar saat uyuyolar ben tlf baglandigim icingoremiyorum da bizimki gece iki saatte bir uyaniui yaaa
aynen benim kide iki saate bir uyanıyor cuma tam 3 aylık olacak

günaydın kızlar bız geldık oglum ben ve gıtmek bılmeyen gobegımle:)))))

senin kide göbek mi benimkini bi görsen tatlım :(

Selammmmm kizlar nasilsinizzzzzz biz kizimla cok iyiyizzz yarin asimiz melegim huysuz olacakkk asidan once agri kesici veren oldumu?
ben verdim ateşi 37,5 geçince ateş düşürücü verdim 38,5 olursa fitil ver dedi ama 38 görmedik tatlım ama gitmeden vermedim doktor verme dedi iyiki de vermemişim ilk 12 saat hiç bişey olmadı sonra arttı

aynen canım benmkiler akraba. zaten komşularımı tanımıyorum ben yeni taşındık ya :)
bu arada tatil iyiydi de. eşim hastaydı ondan bana benden de oğluma geçti :14::14::14::2::2::2::2:
bugün kontrole gittik. grip başlangıcı dedi doktor ilaç verdi. oğlum çok keyifsiz şuanda ağlayamıyor bile :50::50:
burnu akıyor hapşırıyor öksürüyor kuzum yaa çok üzülüyorum :14::14::50::50:
tatildeyken çok keyiflidi. temiz hava iyi geldi sanırım. kocaman gülücükler saçtı aşkım oğlum.
Bursa ya dönünce kötü hava gribi tetikledi sanırım. geldiğimiz gibi hastandı oğluşum.
aman kızlar çok dikkat edin bu ara havalar çok fena. gece ısıtıcı açıp öyle yattık.
mavi boncuk oğluşunu öpüyorum şeymacım :54::54::54:
canım geçmiş olsun havalar soğudu dikkat etmek lazım hem kendimize hem onlara

kızlar esım bı yurt dısı fırmasında calısor. ve bu sene ıs nedenyle ıspanyaya gıtmesı gerkıcek en az 4 ay:(
ben ve oglum ıcın vıze ıslemlerı ıcın ugrascak ama ustumde bı ev bı araba veya hesapda yuklu mıktarda bı param olamdıgı surece vıze almam olanaksız gııbı en fazla 3 ay veryolar zten ama 3 ay bıle alamıcam sanırım ıstek yapsak dıye dusnyorz ordan o yolu dencez ama cok zor gıbı:(
2 yıl oncede gıttı esım ama bebek yokdu ben ısden eve evden ıse ıdare edyodm smdı calmsyorm da cocukla anneme gtsem bı dert kv de gtsem ayrı dert. esim icin ayrı bı olay zaten oglundan ayrı kalıcak bıde baska bı ulkede yalnız kımsesız zaten smdıden pskolojısı bozuldu . ekım sonu gdcek.ınsallah bı cıkıs yolumuz bulunur
kötü olmuş cicim bende mayıstan beri memlekette kalıyorum eşim doğuda doğuma geldim inşallah haftaya kavuşoruz artık. sana tavsiyem yalnız kal gerekirse annen kv de sana gelsin sen onlara gitme arada harap oluyor insan ben öyle yaptım hata ettim
walla benim oğlum gündüz bir saat anca uyuyor benimki sabah 6 da kalktı düşün yeni uyudu daha 6 dan bu saate kadar toplam 1 saat uyudu

aynen canım benmkiler akraba. zaten komşularımı tanımıyorum ben yeni taşındık ya :)
bu arada tatil iyiydi de. eşim hastaydı ondan bana benden de oğluma geçti :14::14::14::2::2::2::2:
bugün kontrole gittik. grip başlangıcı dedi doktor ilaç verdi. oğlum çok keyifsiz şuanda ağlayamıyor bile :50::50:
burnu akıyor hapşırıyor öksürüyor kuzum yaa çok üzülüyorum :14::14::50::50:
tatildeyken çok keyiflidi. temiz hava iyi geldi sanırım. kocaman gülücükler saçtı aşkım oğlum.
Bursa ya dönünce kötü hava gribi tetikledi sanırım. geldiğimiz gibi hastandı oğluşum.
aman kızlar çok dikkat edin bu ara havalar çok fena. gece ısıtıcı açıp öyle yattık.
mavi boncuk oğluşunu öpüyorum şeymacım :54::54::54:

Geçmiş olsun canım:2: sakın nane limon içme nane sütü axaltıyor yarim demişti şişliğim azalsın diye gerçekten iişe yaradı
kızım şimdilerde kel olduğundan kız olduğunu pek de söylememe taraftarı... olayın o kısmıyla ilgilenmiyo pek:1::1:

Hihi kız babası olmak zorr

Sanada geçmiş olsun bebem...bizim kakasında lökositte çıktı.

benimkide yağlı kısmı almıyo belkide ondan çok karın ağrısı...
B
ence başka bi yerde daha tahlil yaptr canım belki birşeyi yoktr

buda benm fıstıgım kızlar sıze ozenıp koydum bende asktanemı :nazar::nazar::nazar:maşaallah bebegıme

Hakikaten fıstık

hayatım yaa ben anlamadım şu önsüt şekerli sulu süt; yağlı süt olayını.benim kızın kakası da yeşilgözünü seveyim bi anlat

Her emzirmede ilk gelen süt daha az yağ içeren karbonhidrattan zengin olan “önsüt” tür. Bebek emmeyi sürdürdükçe sütün bileşimi değişir, yağ miktarı artar. Önsüt daha suludur ve bebeğin susuzluğunu giderir, sonsüt ise yağdan zengin olduğu için bebeğin doymasını ve kilo almasını sağlar. Yani bebeğin hem önsüte hem de sonsüte ihtiyacı vardır. Bebek memeye doğru yerleştirilip doyana ve memeyi kendisi bırakana kadar memede tutulursa, hem önsütü hem de son sütü almış olur. Bebek daha emmek istiyorsa ikinci memede verilebilir. Eğer bebek bir meme ile beslenmiş ise bir sonraki emzirmede diğer meme verilmelidir. İki meme verilmişse bir sonraki öğüne son verilen taraftan başlanmalıdır. Bir çok bebek tek memeyi 5-10 dakika emmekle doyar ve uyur. Bazı bebekler ise 20-30 dakikadan önce memeyi bırakmazlar. Son beslenmeden sonraki iki saat içinde emzirilen sütün % 75′i tekrar yapılır. Eğer emzirme süresi çok kısa olursa bebek sonsütü alamaz. Yeterince sonsüt alamayan bebekler doymadıkları için sık sık emmek isterler ve huzursuz olabilirler. Bu nedenle bebek yağdan zengin sonsütü alması için memeyi yumuşatıncaya kadar emzirilmelidir. Hep ön sütü alan bebeklerde önsütteki yüksek laktoz içeriği nedeniyle fazla dışkılama, gaz sancısı ve avutulamaz ağlama görülebilir.
kızlar esım bı yurt dısı fırmasında calısor. ve bu sene ıs nedenyle ıspanyaya gıtmesı gerkıcek en az 4 ay:(
ben ve oglum ıcın vıze ıslemlerı ıcın ugrascak ama ustumde bı ev bı araba veya hesapda yuklu mıktarda bı param olamdıgı surece vıze almam olanaksız gııbı en fazla 3 ay veryolar zten ama 3 ay bıle alamıcam sanırım ıstek yapsak dıye dusnyorz ordan o yolu dencez ama cok zor gıbı:(
2 yıl oncede gıttı esım ama bebek yokdu ben ısden eve evden ıse ıdare edyodm smdı calmsyorm da cocukla anneme gtsem bı dert kv de gtsem ayrı dert. esim icin ayrı bı olay zaten oglundan ayrı kalıcak bıde baska bı ulkede yalnız kımsesız zaten smdıden pskolojısı bozuldu . ekım sonu gdcek.ınsallah bı cıkıs yolumuz bulunur

İnşallah gidersiniz ayy süper olur :) emir bebek ispanyada :) nefret ediyorum kocamdan ayrı kalmaktan :( ayrılıklar olmasın :(
kızlar aşırı sarı akıntım ve leke şeklinde kan vardı aşırı iltihap çıktı maalesef aman ihmal etmeyin fitile başlıcam bende
Geçmiş olsun :( dikkat edelim :(

Geçmiş olsun canım:2: sakın nane limon içme nane sütü axaltıyor yarim demişti şişliğim azalsın diye gerçekten iişe yaradı

B

Hakikaten fıstık

Her emzirmede ilk gelen süt daha az yağ içeren karbonhidrattan zengin olan “önsüt” tür. Bebek emmeyi sürdürdükçe sütün bileşimi değişir, yağ miktarı artar. Önsüt daha suludur ve bebeğin susuzluğunu giderir, sonsüt ise yağdan zengin olduğu için bebeğin doymasını ve kilo almasını sağlar. Yani bebeğin hem önsüte hem de sonsüte ihtiyacı vardır. Bebek memeye doğru yerleştirilip doyana ve memeyi kendisi bırakana kadar memede tutulursa, hem önsütü hem de son sütü almış olur. Bebek daha emmek istiyorsa ikinci memede verilebilir. Eğer bebek bir meme ile beslenmiş ise bir sonraki emzirmede diğer meme verilmelidir. İki meme verilmişse bir sonraki öğüne son verilen taraftan başlanmalıdır. Bir çok bebek tek memeyi 5-10 dakika emmekle doyar ve uyur. Bazı bebekler ise 20-30 dakikadan önce memeyi bırakmazlar. Son beslenmeden sonraki iki saat içinde emzirilen sütün % 75′i tekrar yapılır. Eğer emzirme süresi çok kısa olursa bebek sonsütü alamaz. Yeterince sonsüt alamayan bebekler doymadıkları için sık sık emmek isterler ve huzursuz olabilirler. Bu nedenle bebek yağdan zengin sonsütü alması için memeyi yumuşatıncaya kadar emzirilmelidir. Hep ön sütü alan bebeklerde önsütteki yüksek laktoz içeriği nedeniyle fazla dışkılama, gaz sancısı ve avutulamaz ağlama görülebilir.

İnşallah gidersiniz ayy süper olur :) emir bebek ispanyada :) nefret ediyorum kocamdan ayrı kalmaktan :( ayrılıklar olmasın :(

ballı ıhlamur ballı süt içtim hep. boğazımın ağrısı geçti çok şükür. sürekli terliyorum. öyle atıyorum heralde yani inşallah :31::31:

kızlar slm bugünü hastanede geçirdim önce yara olan göğsümü cildiyede kontrolü vardı baktı güzel iyileşiyor bebeğe ver arada dedi ama hala acıyor dedim zamanla geçecek kremi ihmal etme dedi hametan da verdi göğse sür diye oda baya iyi geldi. pompa ile sağmak sütünü artırmaz o yüzden arada ver bebeğine önemli olan memeyi nemli tutmak dedi bebeğe vermeden zeytinyağı sürsem dedim olur dedi çünkü ben sağmaya başlamadan da sürüyordum. oradan çıkıp doğru oğlumun doktoruna geçtik adam o kadar şeker ve rahat ki takma kafana diyor devamlı insanı rahatlatıyor. dedim ki bu öksürüyor ciğerlerini dinledi temiz bişey yok boğazına kusmuk kaçıyorsa öksürür baktın çok öksürüyor ver bi kaşık şurup dedi, pipisini sıyırmadım hiç dedim sakın sıyırma mikrop kapar dedi(bazı arkadaşlar sıyır demişti de ondan sordum ) sünnet istediğin zaman yaptırtabilirsin dedi, kg suna baktı 40 günde 1,5 kg almış bence normal seni sağlık ocağından korkutmuşlar ama 10 gün sonra gel bakalım dedi tekrar mama verme emzir diğer göğsünü de ver dedi ama acıyor cildiyede tedavi görüyorum sağıyorum onda da günde toplam 40 cc çıkıyor dedim. doktorda sağmak sütü artımaz vereceksin ki çoğalacak arada ver değilse kg almaz tek meme ile anca bu kadar olur dedi bebeğimin kustuğunu söyledim bir yaşına kadar kusabilir dedi normal dedi endişe etme sakin ol biraz dedi çocuk bu dedi :) iki doktorda sağmak artırmaz dedi bende eve gelince gün içinde iki kez verdim bir kez de sağdım ne yapayım yine acıyor korkuyorum tekrar ucu kopacak diye :(

kızlar be baştan beri prima kullanıyordum ama hep kaka oğlumun tepesine çıkıyordu bende çok sinir oldum markette huggies indirimdeydi 70 li paket 20 tl di aldım denemek için numune istedim ama o gelene kadar dayanamadım aldım sonuç nasıl derseniz gayet iyi ben memuun kaldım. ama bezler küçük biraz primaya göre sanki ben primada bir numara kullanıyordum oğlum zayıf olduğu için bunda iki aldım iyikide iki numara almışım bu tam oldu. ısıklaklık göstergesi bunda da var ama en güzeli arka tarafında kaka dışarı çıkmasın diye lastik var ben beğendim tavsiye ederim birde erkekler için olanı vardı ondan alıp deneyeceğim benimki hem kız hem erkek için olan sarı paket

kızlar slm bugünü hastanede geçirdim önce yara olan göğsümü cildiyede kontrolü vardı baktı güzel iyileşiyor bebeğe ver arada dedi ama hala acıyor dedim zamanla geçecek kremi ihmal etme dedi hametan da verdi göğse sür diye oda baya iyi geldi. pompa ile sağmak sütünü artırmaz o yüzden arada ver bebeğine önemli olan memeyi nemli tutmak dedi bebeğe vermeden zeytinyağı sürsem dedim olur dedi çünkü ben sağmaya başlamadan da sürüyordum. oradan çıkıp doğru oğlumun doktoruna geçtik adam o kadar şeker ve rahat ki takma kafana diyor devamlı insanı rahatlatıyor. dedim ki bu öksürüyor ciğerlerini dinledi temiz bişey yok boğazına kusmuk kaçıyorsa öksürür baktın çok öksürüyor ver bi kaşık şurup dedi, pipisini sıyırmadım hiç dedim sakın sıyırma mikrop kapar dedi(bazı arkadaşlar sıyır demişti de ondan sordum ) sünnet istediğin zaman yaptırtabilirsin dedi, kg suna baktı 40 günde 1,5 kg almış bence normal seni sağlık ocağından korkutmuşlar ama 10 gün sonra gel bakalım dedi tekrar mama verme emzir diğer göğsünü de ver dedi ama acıyor cildiyede tedavi görüyorum sağıyorum onda da günde toplam 40 cc çıkıyor dedim. doktorda sağmak sütü artımaz vereceksin ki çoğalacak arada ver değilse kg almaz tek meme ile anca bu kadar olur dedi bebeğimin kustuğunu söyledim bir yaşına kadar kusabilir dedi normal dedi endişe etme sakin ol biraz dedi çocuk bu dedi :) iki doktorda sağmak artırmaz dedi bende eve gelince gün içinde iki kez verdim bir kez de sağdım ne yapayım yine acıyor korkuyorum tekrar ucu kopacak diye :(

canim cok gecmiş olsun , benimde cok yara oldu goguslerim dogumdan sonra , hep sagdim verdim , iyileştikce emzirdim az az aliştira aliştira ve şuan herseyimiz normal hem biberona alışti hemde beni emmeye devam ediyo , :16:

inşallah biran önce geçer canım yaraların. bebeğini emzirmekte iyileşmesine yardımcı olur bence. şimdi tedirgin olduğun içinde veremiyorsundur o göğsünü. ama geçer artık bence stres yapma hiç.benimde çok kanamıştı parça kopmuştu. yarık içindeydi. hiçbi krem yaramadı banada. zeytinyağ sürüp emziriyordum.o biraz iyi geliyordu.ama geceleri zor geliyordu zeytinyağını almak.bende kendi sütümle her emzirmeden önce ve sonra ıslatmaya başladım. ondan sonra daha iyi oldu ve bikaç gün sonra hiç ağrımaz oldu. o ağrılar korkunç gerçekten bebek acıkımca insan tedirgin olmaya başlıyor. hem canın yanıyor hem bebeğin aç çok çok zor bir durum. artık seninde geçerde rahatlarsın inşallah.
kızlar be baştan beri prima kullanıyordum ama hep kaka oğlumun tepesine çıkıyordu bende çok sinir oldum markette huggies indirimdeydi 70 li paket 20 tl di aldım denemek için numune istedim ama o gelene kadar dayanamadım aldım sonuç nasıl derseniz gayet iyi ben memuun kaldım. ama bezler küçük biraz primaya göre sanki ben primada bir numara kullanıyordum oğlum zayıf olduğu için bunda iki aldım iyikide iki numara almışım bu tam oldu. ısıklaklık göstergesi bunda da var ama en güzeli arka tarafında kaka dışarı çıkmasın diye lastik var ben beğendim tavsiye ederim birde erkekler için olanı vardı ondan alıp deneyeceğim benimki hem kız hem erkek için olan sarı paket
ben çok uzun zamandır huggies kullanıyorum. çok memnunum. 3 numara kullanıyorum.numune biraz geç geliyor canım. bende istemiştim. 3 numara istemiştim erkek bebek için olandan :))
3 numaraya geçince pek bi sevinmiştim o bezler çok sevimli maviş maviş :1::1:

Günaydın Herkese..
Maşallah :nazar: oğlum bu gece çok güzel uyudu..
Ya açlıktan şekeri düşer diyenler olmuş,
ben uyandırmıyorum..
doktorlar artık büyüdükleri için gündüz depoladıkları onlara yeter,
gece beslenmesi şart değil diyor,
yoksa ilerde gece beslenmek ister, reflü olur diyor, ne bileyim:44:

canım benim kızımda kaka sızdırınca hep huggies aldım o daha iyi gerçekten oğlumda da sızma oluyor ama kızımdaki kadar değil ben kampanyalardan alıyorum prima huggies biraz da molfix..:40:

Canım benim inşallah bi çöZüm bulunur ya :( bide kv yada annenlerde kalmak zorundamısın ki kendi evinde kalsan ??
cnm bılıyosn murat evde kal dyor bende oyle dusnyorm annemler hevesnelyor bakalım nolcak

Allah kolaylık versin canım inş. ayrılmazsınız bizimde babamız askerde :(
ay cnm Allah sanada kolaylık versın 15 aymı?

offf çok zor bir durum. inşallah gidebilirsiniz :50::50:
insallah tatlım

maşallah canım oğluna büyüyor ne güzel hergeçen gün güzelleşiyor.
ben bez olarak 2.haftasından beri huggies kullanıyorum. prima çok fena pişik yaptı oğlumda. huggies te hiç sıkıntı yaşamadık.
0-3 ayları bende kaldırdım. yeni kışlıklar eşofman takımları vs aldık. çok tatlı oluyor giydirince. 0-3 aylık pek güzel giysisi yoktu oğlumun. şimdi çok yakışıklı oluyor.
rota virüs aşısına gelince canım ben yaptırmamaya karar verdim.
bunda da happymother ın etkisi oldu açıkçası. onun söyledikleri ve doktor arkadaşlarından duydukları sayesinde bu kararı verdim. eşimede söyledim oda kabul etti.
ya prıma bıde cok koku yyapyor cısını yapsa ben kaka yaptı sanıyorum. denyım huggıes de bu son prıma paketım zaten almıcam. bızde lc de cok guzel takımlar var aldık gercekden cok tatlılar. daha yakısklı olyolar 0 3 ay ne ole eldvenlı flan asıl smdı karızma olcak ogullarımız:)ben o rota vurusu kacırmısım ne dedı happy mother?
allah kavuştursun allah sabır versin canım ya.gidemezsen de bak yine 4 aymış.göz açıp kapayıncaya kadar geçer bebişinle uğraşırken.

maşallah doğaya da.:nazar:ben de özendim koycam valla.

saol canım oyle tabıde gecen gıtgınde 3 ayı zor etmısdım:)
koy beklıyorzz:)))))))

Son düzenleme:
masallah ıknızede. temmuz annelerı kıloları verdı:)

İşte fenerli boncuk...
Eki Görüntüle 812852
nasılda gulmus yaa masallah

kilolar gittide göbüş kaldı :1::1::9::9:
ada lena yı öpüyor oğluşum babası duymasın :1::1::27:
parodn lenayı alıkaan.. opmeeeezzz:) benım oglumu kardes katılımı yapıcaksınız:D

üşüyor olabilir canım. nasıl giydirdin evin ısısı nasıl;? oğlumda bazen öyle hemen uyanıyor dalamıyor. sıkı sıkı sarınca dalıyor uykuya.

bızde oyle suanda uzun tulum yada takım penye battaıyeyle saryorz rhaat uyyor masallah

aynen benim kide iki saate bir uyanıyor cuma tam 3 aylık olacak

senin kide göbek mi benimkini bi görsen tatlım :(

ben verdim ateşi 37,5 geçince ateş düşürücü verdim 38,5 olursa fitil ver dedi ama 38 görmedik tatlım ama gitmeden vermedim doktor verme dedi iyiki de vermemişim ilk 12 saat hiç bişey olmadı sonra arttı

canım geçmiş olsun havalar soğudu dikkat etmek lazım hem kendimize hem onlara

kötü olmuş cicim bende mayıstan beri memlekette kalıyorum eşim doğuda doğuma geldim inşallah haftaya kavuşoruz artık. sana tavsiyem yalnız kal gerekirse annen kv de sana gelsin sen onlara gitme arada harap oluyor insan ben öyle yaptım hata ettim

walla benim oğlum gündüz bir saat anca uyuyor benimki sabah 6 da kalktı düşün yeni uyudu daha 6 dan bu saate kadar toplam 1 saat uyudu

canım sennkıde cok zor ya en sonnda kavsyorsnz cok sevndm

B

Hakikaten fıstık

ay ınsallah canım 21gun gıdıcez gıbı once hollanda sonra ıspanya boy boy fotolarımızı paylasırz:) ben 4 ay ıstyorm ama:(
canım cıldycı ver dedyse ııylesmıs deemekkı korkma ole bısı olucak gbı olrsa cek memeyı hemen agzndan ay cok zor bı durum bu sekılde emzrmek ben yasyorm ve hala gtmedm doktra
aa cok uygnmusda fıyatı ya ben oglum ıcın aryorm 4bedenden asgya bulmadım hep buyuk paketler denk geldı bana demekkı

Back
X