slm yavrucuklarım
anadolu yakasında turan arkadaşlarım için çamlıca erdem hast de cocuk dr u oğuzhan dolar var şimdiye kadar sayesinde bebeğimle ilgili bir sıkıntı yaşamadım şiddetle tavsiye ederim muayne ücreti 50 tl
pişik için bize hematan ve trosyd diye krem yazdı hametan günde üç sefer eğer kızarıklık olursa trosyd ile karışıtırıp sür dedi kendimde annemde kvalidem de ve bebeğimde kızarıklık olunca denedim 2. sürmemde sonuç harika puff yok oldu
gaz için bliss baby diye bir şurup yazdı erkek çocuğu olmasına rağmen ve ben bildiğiniz gazmanım ult da gazdan görüntü çıkmaz o derece bir kere bile bebeğimde gaz sıkıntısı yaiamadık mama olarak ilk başta biz aptamil kullanıyorduk kaka yapamıyordu söyledim hemen değiştirdi hipp 1 combiotik prebiotik probiotik mamayı önerdi oğluşum iki günde bir kaka yapmaya başladı
eğer varsa bu sıkıntılarınız önerilerimi dikkate alın
annem ağrıları var ilaçlarla idare etmeye çalışıyoruz inş biran önce iyileşir bebeğim 5-6 aylık iken sünnet yaptırıcaz allah kısmet ederse daha mevlüt yapmaya fırsatımız bile olmadı
adiyeff cnm yalnızlıktan şikayetçi olmuşsun birbirimize yakındık istediğin zaman görüşebiliriz minnoşum
oğlum yusuf egehan ellerinizden öper kızlarınıza sarkar oğullarınızı maça davet eder
Eki Görüntüle 809651