• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hahaha :D yavrum yaaaa:)) ozaman bol bol foto çekin uyusun :D ben de şimdi ilk zamanki fotolara videolara baktım da, keşke daha fazla video çekseymişim çok pişman oldum çekmediğime:)

:) evet fırsat buldukca vıdeo cekmek lazm bencede:D ben emerken bı vıdeosunu ckeıdm bak benı nasl emıyodn voccuk voccuk dıcem ılerde:D bıde ıknırken:D haha cok komık ya kıpkırmızı olyor yzık ızletcem ılerde ona.d

tipe bakkk yaaa.... yerim o nanaklarııı yakışıklı seniiii:nazar::nazar::nazar::nazar:

tesekkur ettık prensesımızın annesi

$2013-09-13 08.49.05.webp$2013-09-23 09.11.19.webp

bu da benim şaşkın ördeğimmm :16: bakışa bak tam şaşkoloz yaa :D:D

günaydınlar oglumm benım ask tanem benım annesını pasayı ızn vermyorkı sıze bakım pc actım tam oturdum uyandıı heeh ancak bakıyorum sımdı oda yanımdaa etrafı ızlıyooo

cok sukur gaz lacını bırakalı bayagı oldu oglum bıraz zorlansada kendı cıkaryrr gazısıııı gümm gümmmm:17::1::emir_bebek::emir_bebek:olsun kendı basına halletsın yooksam yardım ederım ask taneme bennnnnnnnnn:16:

ee nbr sınız ınsl kı paşa ızın vrırse gecmıse bakıcammm:26:

günaydın kızlar bız geldık oglum ben ve gıtmek bılmeyen gobegımle:)))))
maasaşh sıze ane bır gusel oglu dahada gusellll:nazar::nazar::1:

Eki Görüntüle 811849 Eki Görüntüle 811850

oyy saskın ordekk erkekımm:)))) masallah mıcıklarm senı uykdan kalkmısken:D

günaydınlar oglumm benım ask tanem benım annesını pasayı ızn vermyorkı sıze bakım pc actım tam oturdum uyandıı heeh ancak bakıyorum sımdı oda yanımdaa etrafı ızlıyooo

cok sukur gaz lacını bırakalı bayagı oldu oglum bıraz zorlansada kendı cıkaryrr gazısıııı gümm gümmmm:17::1::emir_bebek::emir_bebek:olsun kendı basına halletsın yooksam yardım ederım ask taneme bennnnnnnnnn:16:

ee nbr sınız ınsl kı paşa ızın vrırse gecmıse bakıcammm:26:

maasaşh sıze ane bır gusel oglu dahada gusellll:nazar::nazar::1:

gaz sancısının gıtmesne cok sevndm smdı dha huzurlu olcak ınsallah pasa
tesekkur ettık suzancım:)))

Selammmmm kizlar nasilsinizzzzzz biz kizimla cok iyiyizzz yarin asimiz melegim huysuz olacakkk asidan once agri kesici veren oldumu?

Eki Görüntüle 811849 Eki Görüntüle 811850

maasallah kocaman saskın ordegineeeeeeeee
canım emzirirken adet düzensizlikleri normalmiş.

sağol canım.sezaryenle doğum yaptım.bu testlerde riskili çıkıp sağlıklı bebek dünyaya getiren çok fazla
ay sevındım bunaaa daha olmadımdaa:18:
Merhaba kızlar,
Ben aslında bi ağustos 2013 annesi olacakken aceleci kızımın 35. haftada gelmesi ile bi "2 temmuz" annesi oldum. İyiki de olmuşum :)) Burayı da mümkün olduğunca sık takip etmeye çalışıyorum ama kızım pek mümkün kılmıyor şu aralar. Sizlere danışmak istediğim birkaç şey var kızlar. Görüyorum ki sorunlarımız pek benzer. Bizim kız birkaç gündür bana buz yutturuyor. Uyku nedir bilmiyor, özellikle gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor. Ben kv ve kp ile bakıyorum bebeğime. Kızımın ağlamasına dayanamadıkları için sebat edemiyorum herhangi bi yöntemde. Kızım benim kucağımda pışpışlayarak uyuyor, yatağına koyunca da 10 dakika sonra hemen uyanıyor... Ne yapacağımı şaşırdım :(( Sizler nasıl uyutuyorsunuz bebeleri? Tracy Hogg'un yazdığı bi kitabı okumaya çalışıyorum.Onda bahsedilen iki yöntem var. Aranızda EASY veya Yatır-Kaldır ile bebeğini uyutabilen var mı?
Başka merak ettiğim bir konu, ne kadar sıklıkla bebişlerinizi banyo yaptırdığınız. Ben Ankarada yaşıyorum, ilk başlarda her gün banyo yaptırıyordum ama havaların serinlemesi ile beraber süreler uzadı.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
bende artık 3 gunde bır yaptırıyorumm havalar kayserıde bayagı soguduuuu
sen kışlık yaptın melemenliği o zaman:6:
benim kuşun karnı da gürül gürül ve gaz sancısından daha çok ağlıyor:50: 10 gün sonra 2. ay bitecek ben de gaz damlası vermiyorum
2. isteme zamanınız bence de iyi..:1:
evet canm kıslıkkk
hayırlısı artık rabb kalmıs 2.zamanııı:23:

bişey daha sorcam
bebeği gece uyuyanlara:
en fazla mama vermeden yada emmeden kaç sa. uyuyorlar.
benimki 8 gibi mayışıp uyuyor 9a kadar o ara mama veriyorum tok yatsın diye,
eğer 3 gibi uyanıp tekrar doyurursam uyuyor, yok 4te uyanırsam doyurursam bidaha uyumuyor mamanın üstüne meme istiyor ağzında öle oyalana oyalana yanımda sabahı ediyor.
eğer uyanmazsa uyandırıyomusunuz doyurmak için?
saatte kuramıyorum aynı odada yattığımızdan.
naapcam şaşırdım uyuyan çocuğa ellemesemmi bu gecede baksam kaça kadar uyuycak,
ölede denemiştim 4.30 gibi kendi kalkıyodu.
ama 3 hafta geçti üstünden denememin belki uyandırmasam daha fazla uyuycak
onu merak ettim gece 8-9 sa. uykusu bölünmeden uyuyan bebemiz varmı acaba?
bızımkı yarı ac yatarsaaa 1 st de tok yatarsa 2-3-4 st bır uyanıyooo gecelerı cnm yaaa emzırıyorum ben cok skrrr
kızlar bugün bebişimi dr götürdüm sonuç reflü ve rota virüsü olmuş gaitada pozitif görüldü perşembe tekrar gitmem gerek bakalım ne diyecekler.Çok moralim bozuk inş geçer yavrumun bu virüsleri nasıl nerden kaptı hiç bilmiyorum dr belki öpmeyle kapmıştır dedi...Ne olur dua edinde ağır geçirmeden virüs geçsin.yalnız virüs geçirene rota virüs aşısı oluyormudur...
ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSLL cnm
oyy saskın ordekk erkekımm:)))) masallah mıcıklarm senı uykdan kalkmısken:D

gaz sancısının gıtmesne cok sevndm smdı dha huzurlu olcak ınsallah pasa
tesekkur ettık suzancım:)))
bısde tesekkur ettık cnmbenımm cok sukru ılaca gerek kalmadı gıbıı

aylızcım harıka duruyor o oyun alanını ıcınde annesıı bırde gulus sergılemıss bu kısce yaaa:nazar:

Selammmmm kizlar nasilsinizzzzzz biz kizimla cok iyiyizzz yarin asimiz melegim huysuz olacakkk asidan once agri kesici veren oldumu?
ben vermedım atesı cıkarsa yabnı 37,5 lara gelırse verecektım sukur olmadıııı tabı ben telas yapıp 37 gelınce verdımm:17:

buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm
:nazar::nazar::16:

$Fotoğraf0662.webp

yavruuuuuuum kuzuuuuuuummmmmmmm yerim senin tatlılığını yaa maşşşaaalllaaahh çenesinde gamze mi vaarr bu fıstığın yaaa :)))).. bu arada o oyun alanı mı ne o bana da lazım öyle bişi yaaa nerden aldın markası modeli :D

buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm
:nazar::nazar::16:

Eki Görüntüle 811952

maşallahh ne kadar büyümüş ilk halini bilirim ben bunun yaa :D

kızlar valla bu temmuz bebişleri çok mu güzel bana mı öyle geliyor anlamadım:) hepsi birbirinden tatlı ayol :D

Allah bagislasin tum bebekler cok tatli anali babali buyusunler cepten giriyorumbenim minigi gisterirdim sizlere bazen isirasim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52:

anaaamm koca adam gibi maşallaaahhh:nazar:
keyfımbılır

evt bnm pasa da buyuk adam siması varrr:nazar::16:askım bnm aynıı babası bır gorsenız ıkısını y an yanaaaa

evett temmus bebışerı pek tatlıııııııııııııı masaallahhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:
Allah bagislasin tum bebekler cok tatli anali babali buyusunler cepten giriyorumbenim minigi gisterirdim sizlere bazen isirasim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52:
ya ben dişlerimi sıkıyorummmmmmmmm:nazar::nazar::nazar:

Kod:
keyfımbılır

evt bnm pasa da buyuk adam siması varrr:nazar::16:askım bnm aynıı babası bır gorsenız ıkısını y an yanaaaa

evett temmus bebışerı pek tatlıııııııııııııı masaallahhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

ya ben dişlerimi sıkıyorummmmmmmmm:nazar::nazar::nazar:

Dikkat et kirilmasin :52::52::52:

Back
X