oyyy yerim siziiii yavrum yaa nası bayılıp kalmış![]()
saol bıtanemn ne zamn foto cekcek olsak uyur zatn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy yerim siziiii yavrum yaa nası bayılıp kalmış![]()
saol bıtanemn ne zamn foto cekcek olsak uyur zatn![]()
günaydın kızlar bız geldık oglum ben ve gıtmek bılmeyen gobegımle:)))))
hahahayavrum yaaaa:)) ozaman bol bol foto çekin uyusun
ben de şimdi ilk zamanki fotolara videolara baktım da, keşke daha fazla video çekseymişim çok pişman oldum çekmediğime:)
tipe bakkk yaaa.... yerim o nanaklarııı yakışıklı seniiii![]()
maasaşh sıze ane bır gusel oglu dahada gusellllgünaydın kızlar bız geldık oglum ben ve gıtmek bılmeyen gobegımle:)))))
günaydınlar oglumm benım ask tanem benım annesını pasayı ızn vermyorkı sıze bakım pc actım tam oturdum uyandıı heeh ancak bakıyorum sımdı oda yanımdaa etrafı ızlıyooo
cok sukur gaz lacını bırakalı bayagı oldu oglum bıraz zorlansada kendı cıkaryrr gazısıııı gümm gümmmmolsun kendı basına halletsın yooksam yardım ederım ask taneme bennnnnnnnnn
ee nbr sınız ınsl kı paşa ızın vrırse gecmıse bakıcammm:26:
maasaşh sıze ane bır gusel oglu dahada gusellll![]()
maasallah kocaman saskın ordegineeeeeeeee
ay sevındım bunaaa daha olmadımdaa:18:canım emzirirken adet düzensizlikleri normalmiş.
sağol canım.sezaryenle doğum yaptım.bu testlerde riskili çıkıp sağlıklı bebek dünyaya getiren çok fazla
bende artık 3 gunde bır yaptırıyorumm havalar kayserıde bayagı soguduuuuMerhaba kızlar,
Ben aslında bi ağustos 2013 annesi olacakken aceleci kızımın 35. haftada gelmesi ile bi "2 temmuz" annesi oldum. İyiki de olmuşum :)) Burayı da mümkün olduğunca sık takip etmeye çalışıyorum ama kızım pek mümkün kılmıyor şu aralar. Sizlere danışmak istediğim birkaç şey var kızlar. Görüyorum ki sorunlarımız pek benzer. Bizim kız birkaç gündür bana buz yutturuyor. Uyku nedir bilmiyor, özellikle gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor. Ben kv ve kp ile bakıyorum bebeğime. Kızımın ağlamasına dayanamadıkları için sebat edemiyorum herhangi bi yöntemde. Kızım benim kucağımda pışpışlayarak uyuyor, yatağına koyunca da 10 dakika sonra hemen uyanıyor... Ne yapacağımı şaşırdım( Sizler nasıl uyutuyorsunuz bebeleri? Tracy Hogg'un yazdığı bi kitabı okumaya çalışıyorum.Onda bahsedilen iki yöntem var. Aranızda EASY veya Yatır-Kaldır ile bebeğini uyutabilen var mı?
Başka merak ettiğim bir konu, ne kadar sıklıkla bebişlerinizi banyo yaptırdığınız. Ben Ankarada yaşıyorum, ilk başlarda her gün banyo yaptırıyordum ama havaların serinlemesi ile beraber süreler uzadı.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
evet canm kıslıkkksen kışlık yaptın melemenliği o zaman
benim kuşun karnı da gürül gürül ve gaz sancısından daha çok ağlıyor10 gün sonra 2. ay bitecek ben de gaz damlası vermiyorum
2. isteme zamanınız bence de iyi..![]()
bızımkı yarı ac yatarsaaa 1 st de tok yatarsa 2-3-4 st bır uyanıyooo gecelerı cnm yaaa emzırıyorum ben cok skrrrbişey daha sorcam
bebeği gece uyuyanlara:
en fazla mama vermeden yada emmeden kaç sa. uyuyorlar.
benimki 8 gibi mayışıp uyuyor 9a kadar o ara mama veriyorum tok yatsın diye,
eğer 3 gibi uyanıp tekrar doyurursam uyuyor, yok 4te uyanırsam doyurursam bidaha uyumuyor mamanın üstüne meme istiyor ağzında öle oyalana oyalana yanımda sabahı ediyor.
eğer uyanmazsa uyandırıyomusunuz doyurmak için?
saatte kuramıyorum aynı odada yattığımızdan.
naapcam şaşırdım uyuyan çocuğa ellemesemmi bu gecede baksam kaça kadar uyuycak,
ölede denemiştim 4.30 gibi kendi kalkıyodu.
ama 3 hafta geçti üstünden denememin belki uyandırmasam daha fazla uyuycak
onu merak ettim gece 8-9 sa. uykusu bölünmeden uyuyan bebemiz varmı acaba?
ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSLL cnmkızlar bugün bebişimi dr götürdüm sonuç reflü ve rota virüsü olmuş gaitada pozitif görüldü perşembe tekrar gitmem gerek bakalım ne diyecekler.Çok moralim bozuk inş geçer yavrumun bu virüsleri nasıl nerden kaptı hiç bilmiyorum dr belki öpmeyle kapmıştır dedi...Ne olur dua edinde ağır geçirmeden virüs geçsin.yalnız virüs geçirene rota virüs aşısı oluyormudur...
bısde tesekkur ettık cnmbenımm cok sukru ılaca gerek kalmadı gıbııoyy saskın ordekk erkekımm:)))) masallah mıcıklarm senı uykdan kalkmısken
gaz sancısının gıtmesne cok sevndm smdı dha huzurlu olcak ınsallah pasa
tesekkur ettık suzancım:)))
aylızcım harıka duruyor o oyun alanını ıcınde annesıı bırde gulus sergılemıss bu kısce yaaa
ben vermedım atesı cıkarsa yabnı 37,5 lara gelırse verecektım sukur olmadıııı tabı ben telas yapıp 37 gelınce verdımmSelammmmm kizlar nasilsinizzzzzz biz kizimla cok iyiyizzz yarin asimiz melegim huysuz olacakkk asidan once agri kesici veren oldumu?
buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm
Eki Görüntüle 811952
buda benım paşazedemmmmm maasallah sübhanallah la havle vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımm
Eki Görüntüle 811952
keyfımbılıranaaamm koca adam gibi maşallaaahhh![]()
ya ben dişlerimi sıkıyorummmmmmmmmAllah bagislasin tum bebekler cok tatli anali babali buyusunler cepten giriyorumbenim minigi gisterirdim sizlere bazen isirasim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
keyfımbılır
evt bnm pasa da buyuk adam siması varrraskım bnm aynıı babası bır gorsenız ıkısını y an yanaaaa
evett temmus bebışerı pek tatlıııııııııııııı masaallahhhhhhhhhhh
ya ben dişlerimi sıkıyorummmmmmmmm![]()
keyfımbılır
evt bnm pasa da buyuk adam siması varrraskım bnm aynıı babası bır gorsenız ıkısını y an yanaaaa
evett temmus bebışerı pek tatlıııııııııııııı masaallahhhhhhhhhhh
ya ben dişlerimi sıkıyorummmmmmmmm![]()