Kızlar sizin bebişler oyuncak falan uzattığınızda elini uzatıp alıyor mu tutuyor mu
Benimki sadece heyecanlanıyor kollarını falan çırpıyor hafiften uzanıyor ama tutmuyor daha
Bebişim52
Senin bebişinin fındık burnunu yiyebilir miyim
ay maşallah bebişine
Dogru soyluyorsun pmpirikliyim bundan vazgecmem lazim
Sendeki iyi cesaret ben bebek arabasinda durduramadim sen birde araba kullanmissin
Hicte sevmeyiz gardrop yenilemeyi canimmm
Sen tavsiye etmistin sanirim ..hep dua ediyorum yavrumn poposu rahatladi
Kesinlikle dolven
Masallah
bizim fıstığın parkta güneş arkasındayken ki mutluluğu...Maalesef güneşi pek sevmiyor.
[url=http://......./c25MCx][/URL]
buda geldikten sonra banyo masaj ve uyumadan hemen öncesi...
[url=http://......./c25MCx][/URL][/QUOTE
Masallahbenim kizima cok benziyor aynisinin mavi gozlusu bendede var
yaa maşallahgittikçe güzelleşiyo annesi
sanada göndereyım canım ama eşim face buraya koymamı ıstemıyo maalsef
kızlar sağolum hepimizin bebişlerine maaşallah.
maasallah bunlara ya ne ka gulseller yaaaaaaaaaaakızlar ceybernuranın Güzeller güzeli kzıyla benım boncuk oglumun ılk brblernı farkedslerıcok komıklerdı ya sızede gostrelım zıpırları dedık:)
bende yıkayım dedım de esım ılk once ben evdeyken bır dene testı geersen dedı bı bası durularkene sorun oluyordaaa su dokecek kıısıı olmadıgındannSelam kızlar
Dünden beri zafer sarhoşluğu içindeyim. Dün akşam Duru'yu yıkamak istedim eşim gelmemişti ben de dedim ki nereye kadar birilerini beklicem hadi bakalım kızım banyo zamanııııı dedim veee ilk defa tek başıma yıkadım kızımı. Biraz tedirgin oluyo insan başta ilk kez olunca ama hiç de korktuğum gibi Olmadı. Cesaret geldi artık yıkarım kendi başıma
canım benımmmGazi oldugunu sanmiyorum oyle cok cildirmiyorda huzursuzmus gibi agliyor kucaga alinca susuyor evden hic cikmayi ca ne yapsin cocuk afalliyor
Bana kalsa pes etmeyecegim ama babamiz cok telasli
Benim iki shbet edecek komsum bile yok
Cok tatlilar masallah
Ayni seyleri dsnmusuz bende hamileyken lohusalikta beni neler bekliyor korkusyla yasadim bir suru sey kurdum kafamda bunun yani sira kendimi kotu hissetmemek icin kendimi motive etmeye calstim..
Eminim bu cok iyi olur ama ona yetebilecegini dusundugum kimsee yok ya da ben abartiyorum:44: babasina birakip wc ye girdigimde bile azicik aglama sesini duysam acele ediyorum rahat edemiyorum...
Kendimi kotu hissettigim zaman bende kizimin gozlerine bakiyorum cok iyi geliyor...Amin canim
Ah ah hamileyken kaldirdigim kiyafetlerimi denedim ozellikle pantolonlar basenlerde takiliyor 14 kilo vermeme rgmen gecis izni yok cok uzuluyorum cokkk
bır daha yazzzMolfix iletişime yazmıştım.
1 adet numune bez göndermişler.
akşam taktım 10 dk. sonra zart zurt bez gitti çöpe
oğlumda hiç molfix kullanmamıştım.
şimdi ben bezi denemiş oldum mu?
çişi görmeden ne anladım ben bu işten
canımm maasallah paşanaa yavru kusu na senn yaaaaaslm yavrucuklarım
anadolu yakasında turan arkadaşlarım için çamlıca erdem hast de cocuk dr u oğuzhan dolar var şimdiye kadar sayesinde bebeğimle ilgili bir sıkıntı yaşamadım şiddetle tavsiye ederim muayne ücreti 50 tl
pişik için bize hematan ve trosyd diye krem yazdı hametan günde üç sefer eğer kızarıklık olursa trosyd ile karışıtırıp sür dedi kendimde annemde kvalidem de ve bebeğimde kızarıklık olunca denedim 2. sürmemde sonuç harika puff yok oldu
gaz için bliss baby diye bir şurup yazdı erkek çocuğu olmasına rağmen ve ben bildiğiniz gazmanım ult da gazdan görüntü çıkmaz o derece bir kere bile bebeğimde gaz sıkıntısı yaiamadık mama olarak ilk başta biz aptamil kullanıyorduk kaka yapamıyordu söyledim hemen değiştirdi hipp 1 combiotik prebiotik probiotik mamayı önerdi oğluşum iki günde bir kaka yapmaya başladı
eğer varsa bu sıkıntılarınız önerilerimi dikkate alın
annem ağrıları var ilaçlarla idare etmeye çalışıyoruz inş biran önce iyileşir bebeğim 5-6 aylık iken sünnet yaptırıcaz allah kısmet ederse daha mevlüt yapmaya fırsatımız bile olmadı
adiyeff cnm yalnızlıktan şikayetçi olmuşsun birbirimize yakındık istediğin zaman görüşebiliriz minnoşum
oğlum yusuf egehan ellerinizden öper kızlarınıza sarkar oğullarınızı maça davet eder
Eki Görüntüle 809651
senn agzını yerım yerım kıss maasallah sana cımcımeeeeeeeeee
alamazkı dah kavrama yeteneklerı tam gelısmedı gorur hısseder tepkı verıırler az az ve yavasdan annesı daha dur hemencık dıl yaaaaaaaaaaaaKızlar sizin bebişler oyuncak falan uzattığınızda elini uzatıp alıyor mu tutuyor mu
Benimki sadece heyecanlanıyor kollarını falan çırpıyor hafiften uzanıyor ama tutmuyor daha
ALA SIFA VERSIN INSL CNM BENIM BENDE BU YUSDEN TEST FILAN YAPTIRMAMISTIM RABB KALDIRAMICAN YUKU YUKLEMESIN INSL DUA ILEEmrb arkadaslar aranıza yenı katıldm ben 5 aylık hamıleym ben üçlü test yaptm ama ilk testım nörol tüp dedektifi 3.02 cıktı üçlü testı tekrarladım baska bır hastahneden yıne 3.36 cıktı snra ultrasyonda bır sey cıkmıyr yanı bebek saglıklı cıkıyor ama doktorlar amıyosentez yonlerdı ben dusuktukten cok korktugum ıcın vazgecetık esımle ve kac gundur o hastahaneden o hastahaneye gıtıık ama ultrasyonda bırsey cıkmadı daha renklı ultrasyona gırmedım yanı renklı ultrayon ıcın randevu almaya calısıyrm malesef esımın gorevınden dolayı dogudayım doktorlrı dogru duzgun yok ne yapacagımızı bılmıyorm bu duurmda olan bayan varmı bebegını saglıklı kucagına alan varmı yarıdımcı olun lutfen =(
AYNENN BEND EYAPTIRMADIMMcanım öncelikle lütfen sakin ol.öncelikli soru şu,allah korusun amniyosentez yaptırdığında risk yine çıkarsa bebeğini aldıracak mısın.eğer aldıracaksan sonuna kadar git ve öğren.ama yine aldırmam diyorsan bırak bence huzurla doğumu bekle.testlerde riskli çıkıp da sağlıklı bebek dünyaya getiren okadar çokki.öyle tek tük değil yani.burda bir konu açsan bir sürü kişi yazar bu örnekleri.
ben bu yüzden 2li 3lü hiçbir testi yaptırmadım.nasıl olsa aldırmıycam riskli çıkarsa boşu boşuna gebeliğim bir sürü stres içinde geçecek diye düşündüm.sen de aldırmayı düşünecek biri değilsen lütfen hiç üzülme ve takma kafana.inşallah bebeğin sağlıklı doğar
BENIMDE SUREKLI DEVAM ETTI 47 GUN ARTI REGL OLDUM DEDMM VE IKINCIYI BEKLIYORUM SIDILERDE NORMAL YANII TERLEMEDE DEVMM BGN 78 GUNLUK OLDUKKK TER ICINDEYIM GENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEhanımlar sizlere bir şey soracağım bu konulardan bahsedilmiştir belki ama ben nete fazla girmiyorum
kırkımız çıktı ama bende hala kanama var daha doğrusu lohusayken fazla kanamam olmadı onun içinmi bilemiyorm ama başına gelen varmı doktora gitmeden önce sormak istedim birde soğuk terliyorum ve tabii üşüyorum yaşayan varmı aranızda
cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim
canım öncelikle lütfen sakin ol.öncelikli soru şu,allah korusun amniyosentez yaptırdığında risk yine çıkarsa bebeğini aldıracak mısın.eğer aldıracaksan sonuna kadar git ve öğren.ama yine aldırmam diyorsan bırak bence huzurla doğumu bekle.testlerde riskli çıkıp da sağlıklı bebek dünyaya getiren okadar çokki.öyle tek tük değil yani.burda bir konu açsan bir sürü kişi yazar bu örnekleri.
ben bu yüzden 2li 3lü hiçbir testi yaptırmadım.nasıl olsa aldırmıycam riskli çıkarsa boşu boşuna gebeliğim bir sürü stres içinde geçecek diye düşündüm.sen de aldırmayı düşünecek biri değilsen lütfen hiç üzülme ve takma kafana.inşallah bebeğin sağlıklı doğar
mrb canım asla aldırmam artık hısedıyrm hareketlerını ben nasıl kıyarım ogluma rabbım ıns sag salım dogması nasıp eder amin ben cok pısman oldum bu testı yaptıgıma ılk gebelıgım kımse bılgı vermedı bende bılmıyrdum ne oldugunu ıns dedıgın gıbı sapa saglam dogar oglum bende bu hafta renklı ultursayona gırmek ıcın randevu alacam ıns hemen alırım oglum sapa saglamdır aminnn
senın kı kac aylık sen renklı ulturasyona gırdınmı ?
ben doğum yaptım . bebeğim 2 aylık da sanırım renkli ultrasonda anlaşılan birşey değil bu.
aldırmayı da düşünmüyormuşsun.şimdi kafandan at bu testleri ve keyifle doğumu bekle.inşallah sağlıkla doğacak bebeğin,dua et.
Kızlar sizin bebişler oyuncak falan uzattığınızda elini uzatıp alıyor mu tutuyor mu
canım emzirirken adet düzensizlikleri normalmiş.mrba lar ayaklarım cok kotu sızlıyor st 13:00 den berı mutfakdabebegımle melemen yapma telasındaydım sukur yenı bıttı 7 kg cık olmuss:)
aksam ıcın fasulye koydum ocaga altını kıstım oglum uyanmaz ınsl da(1 st fılan yanii:) uyanana kdr bakım dedım sızeee
dunde evde yoktum eltıme davetlıydık ortak ark..gelecekmıstı aksam esım gelınce geldıkk taa
ayy ayaklaım cok sızlıyoooooooooooooooo
artık oglum agaz ılacı vermıyorum cok sukur kendı ısını halledıyor aradada ayagına sıcak su torbası koyuyorum sımdılerde ıse karnı gurull gurull otuyor sanırım ben usutuyorum bendekı sancı paşama gecıyor kendıme cok kızıyorumm ve suankı aklımdakı enn derınn soruya gelelımmm
bgn regl gunumdu am agelen gıden yok ve ya hamıle ısemmm (kaza ile)sorusu gelıyo aklma ve ogluma kıyamaıyorummm RABB IM kaldıramıycagaımız yuku yuklemes ınslll dua ıle tum ısyenlere tatdırsın bu duyguyuuu bısede söle 1,5-2 sene sonra ya ıkıncı bebemızı nasıp etsın hayırlısı ıseeeeee
ya öle regl daha yok sıskınlıgı ve bel agrısı var ama:18:
bır gecmıse bakmaya calısayımmm
yok asla aldırmam oglumu yaradan gelen herseye kabulum bu testlerın yanlıs cıkma ıhıtmalı varmı acaba bılen arkadaslarım cvplasın ıns hayırlı ugurlu olsun bebegın rabbbım bagıslasın masallah süphanallah bebeğine darısı benım ogluma ıns amin
dogum normalmı sezaryan mı ?
Evet canım ya bu günler baya aranıyor.şimdi işleri kolay ama hareketlendikçe sürekli peşlerinde oluyorsun ne bileyim hiç oturamıyorsun işte.kolay kolay bir iş yapamıyorsun zor günler bekliyor bizi.ama tabi güzel günler aynı zamanda çünkü büyüdüğünü görmek, güldüğünü, bizi tanıyıp bize sarıldığını görmek ilk diş,ilk adım bunlar hep güzel heyecanlar.merhaba kızlar vede onların bayıldığım tosuncuklarııı :)
aklımda deli sorular sizlerle de paylaşayım
ben şuan evde oto için aldığımız ana kucağına yastık koyarak kullanıyorum ama şu papettonun ev tipi ana kucağı ya da elektrikli salıncağından alıp almamakta kararsızım.salıncakta sallanmaya alışır diye korkuyorum bir yandan zaten sallayarak uyutuyoruz diyorum.yorumlarınızı bekliyorummm
kızımın yatağının altına destek koyduk,dik emziriyorum,hemen yatırmıyorum fışkırarak kusma yok şuan maşşaallahhinş. bir daha olmaz.şu ağzına gelmelerde bir bitse rahatlıcamm
slingten bahsederken oturtma konusu geçmiş.ben sırtını karnıma dayayıp bir elimi kollarından bir elime poposundan kavrayarak tutuorum rahatta ediyor bir sorun olmaz inş.
bu arada kızlar 5-6 aylık dönem gelince rahat edicez diye düşünüyorum.oturacaklar,ek gıdaya geçicez,e emzirme bu kadar olmaz herhalde.gaz olayı biter inşşşşşşşşşşşş.
yanlış mıyımmm acaba ararmıyız bugünleriihep öle diyorlar yaa her zaman bir öncesi aranıyor =)
bu arada bebişleriyle gezmeye çıkmaya korkan arkadaşlar keşke sizin yerinizde olsam da bebeğimi arabaya atıp gezebilsem
bir alışveriş merkezine gidebilsem kızımla...
küçücük hiçbir şey olmayan ve artık yavaş yavaş soğukların geldiği bir ilçede koca kışı evde kızımla geçireceğim.
bütün arkadaşlarımın tayini çıktı gitti ve yalnız kaldım.
şimdiden düşünmemeye çalışyorum kızımla oyalanacağım diyorum evet ama insansız nereye kadar.tek tük birileri var ama can arkadaşım yok.biryakınıma bırakıp hastaneye gitme olanağim bile yok...
en korktuğum kızımın beni göre göre bana alışması ve anneci asosyal bir çocuk olması.annemlere görümceme dedim gelebilirlerse gelecekler inş. en azından birilerini görür yavrum.onunla sürekli konuşma halindeyim ki algısı açık olsun,sessiz içine kapanık bir çocuk olmasın diye..
seneye de tayinimiz çıkmazsa ne olur bilmiyorum.eski bir evde oturuyorum,kızımda büyüyecek seneye inş. yeni bir yerde yeni bir evde oturmak istiyorum. dualarım kabul olur inş. bana dua edin ve şikayet etmeyin halinizden olur mu canlar
Evet canım ya bu günler baya aranıyor.şimdi işleri kolay ama hareketlendikçe sürekli peşlerinde oluyorsun ne bileyim hiç oturamıyorsun işte.kolay kolay bir iş yapamıyorsun zor günler bekliyor bizi.ama tabi güzel günler aynı zamanda çünkü büyüdüğünü görmek, güldüğünü, bizi tanıyıp bize sarıldığını görmek ilk diş,ilk adım bunlar hep güzel heyecanlar.
Lyre Bebişim maşallah Kuzularinıza tombikler. Ya bunları nasıl gördüm telden diğerlerini göremedim sizde onlar gibi yükleyin bayanlar mahrum kalmamalıyız telden girenler olarak
Kanguru bende mi alsam sol omzunda taşımaktan kolum bi hal oldu sever mi acaba evde gezerken
mrb ben aranıza yenı katıldım ben 5 aylık hamıleyım allah kısmet ederse bır oğlum olacak ama hamılegım uzuntuyle gecıyor hep ben üçlü test yaptım bır testı ozel hastahanede yaptım nöral tüpı dedektifi 3.02 cıktı snra baska bır tıp fakultesınde tekrarladım yıne testi 3.36 cıktı ve doktorlar bebegın sırtı acık olabılır dedı teste oyle cıkıyor rabbım korusun ıns oglum sag salım dogarda kucagıma alırım bıran once boyle durumda olan baayan arkadaslarım varmı varsa cok ıhtıyacım var destege lutfen yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar nasıl yapacam bılmıyorm amıyonsentez ıstedıler dusuk rıskınden dolayı yaptrmadım ama ultrasyonda bebek saglıklı duruyor tahlılde ıse sırtı acık cıkıyor arkadaslar
Sling kullanan var mı? Bir sitede denk geldim, çok hoşuma gitti. Ne zamandır araştırıyordum, geçen pazar unnado'da boba'nın kampanyası vardı sipariş verdik, ama henüz elimize ulaşmadı.. Yurt dışında rutin olarak kullanılıyormuş, fakat Türkiye'de çok fazla tanınmıyor.
canım eğer bebeğinde bi sıkıntı varsa aldıracam diye düşünüyorsan arastır ama eğer aldırmayı dusunmuyorsan hiç detaylı incelemeye girme benımde gebelığimin son ıkı ayı cok kotu gectı cocugum doğacak olecek bile dediler kafası 2.5 hafta onde gittigi için cocuk doğdu cok sukur butun vucudu orantılıydı suan sağlığı cok şukur iyiben sağlıkçıyım kendım artık kadın doğumcuların dedığıne ınanmıyorum hersey Allahtan kalan dort ayını guzel ve huzurlu bır sekılde gecır
ayrıca noral tup defektı olsa acıklığın oldugu yer detaylı usgde goruluyor bebegın omurılıgının kapalı olup olmadığını görebılıyorlar insallah sağlıcakla yavrunu kucagına alırsın
canım yaa eşim bi kangru almıs 4 sekılde kullanılabılıyo slıngde oluyormus ama ben daha denemedim denemek lazım
merhaba kızlar vede onların bayıldığım tosuncuklarııı :)
ben şuan evde oto için aldığımız ana kucağına yastık koyarak kullanıyorum ama şu papettonun ev tipi ana kucağı ya da elektrikli salıncağından alıp almamakta kararsızım.salıncakta sallanmaya alışır diye korkuyorum bir yandan zaten sallayarak uyutuyoruz diyorum.yorumlarınızı bekliyorummm
kızımın yatağının altına destek koyduk,dik emziriyorum,hemen yatırmıyorum fışkırarak kusma yok şuan maşşaallahhinş. bir daha olmaz.şu ağzına gelmelerde bir bitse rahatlıcamm
slingten bahsederken oturtma konusu geçmiş.ben sırtını karnıma dayayıp bir elimi kollarından bir elime poposundan kavrayarak tutuorum rahatta ediyor bir sorun olmaz inş.
bu arada kızlar 5-6 aylık dönem gelince rahat edicez diye düşünüyorum.oturacaklar,ek gıdaya geçicez,e emzirme bu kadar olmaz herhalde.gaz olayı biter inşşşşşşşşşşşş.
yanlış mıyımmm acaba ararmıyız bugünleriihep öle diyorlar yaa her zaman bir öncesi aranıyor =)
bu arada bebişleriyle gezmeye çıkmaya korkan arkadaşlar keşke sizin yerinizde olsam da bebeğimi arabaya atıp gezebilsem
küçücük hiçbir şey olmayan ve artık yavaş yavaş soğukların geldiği bir ilçede koca kışı evde kızımla geçireceğim.
şimdiden düşünmemeye çalışyorum kızımla oyalanacağım diyorum evet ama insansız nereye kadar.tek tük birileri var ama can arkadaşım yok.biryakınıma bırakıp hastaneye gitme olanağim bile yok...
en korktuğum kızımın beni göre göre bana alışması ve anneci asosyal bir çocuk olması.annemlere görümceme dedim gelebilirlerse gelecekler inş. en azından birilerini görür yavrum.onunla sürekli konuşma halindeyim ki algısı açık olsun,sessiz içine kapanık bir çocuk olmasın diye..
seneye de tayinimiz çıkmazsa ne olur bilmiyorum.eski bir evde oturuyorum,kızımda büyüyecek seneye inş. yeni bir yerde yeni bir evde oturmak istiyorum. dualarım kabul olur inş. bana dua edin ve şikayet etmeyin halinizden olur mu canlar
masallah erkencı kızımıza smdı kocaman olmus:)
cnaım bende tınylove koyyorum ustten ordekler fılan sarkıyor muzıkle bırlıkde ılk basda heycan yapyor ellrıyle vurmaya calsyor ama yakalama olayı yok tabıı snra sıklp ellernı emıyor tekrardan. dun yataga koymusudm ustnde de camasrlar vardı babasının atletını tutmaya calısdı tuttu bıde gulmeye basladı hıc alakasız seylere ılgı duyablyorlar bazenılgncler yanı
canım bu sekılde sorun yasayp sglıklı bebekler dunyaya getren ınsanlar okdr cokkı.. bence hamıllgnın tadını cıkar uzme kendını ınsallah hersey guzel olur
benm oglumda bııkacgundur boyle aglayarak uyanuyor ben ruya gordgnu fılan dusnuyorm yanna gelnce alınca fılan hemen susyor bıde hıssdyor gıbı gercekden baska bı odaya gtsemde mızmızlanyor uyksnda bıle..
ama bence bunun sebebı bıraz tılkı uykusu uydukları ıcın derın uykda evden cıksam duymaz ben bole zorla uyur bı halde goryosam onu uyndryorm ıyce uykusnu getryorm
canım antlya anıden sogudu bende kapıları acamıyorm bıkacgundur ayagma vuryor resmen soguk esıntı.. dıkkat etmek lazım
yanlış mıyımmm acaba ararmıyız bugünleriihep öle diyorlar yaa
a aa canimcim benim kahrolmam lazimdi o halde..benim 3 lude , 325:1 cikti ve hic tinlamadim..bak soyle dusun 464 ihtimalde 463 saglikli olma ihtimalini sen elinin tersiyle bir kenara itip 464 de 1 ihtimalemi uzuluyorusn oyle.. yasamimizin her aninda ihtimallerle olasiliklarla yasiyoruz zaten..eger boyle her ihtimalde kendimizi paralarsak nefes alamayiz.kaldiki en bastan bu testleri yaptiriken sunu kabul ediyoruz bu testler sonuc degil sadece olasi ihtimalleri hesapliyor..yani bu teste gore senin bebisin hasta degil! bu olasiliga gore hasta olma ihtimali var.. bana 2li yaptirdigimda yas sinirindasin sonuctan urkme 3lude yapalim sonra sonuclara gore amniyosentezide yapariz dedi doktor.. ben ne yaptim tamam dedim ve sogukkanliligimi korudum cunku soyle dusun sende,esinde ve anne babalarinzida,yakin ailenizde akrabalarinizda adini yazmak istemedim bu hastaliktan olan varmi?.. eger sen ve esin ve atalariniz saglikliysa senin cocugun neden hasta olsun ki..bak gecen hafta ulkemizde bu testlerin ne kadar abartildigini insanlarin mecvut durumlarini kullanarak nasilda somuruldugunu yazmistim..sonra baktim ben ne yazdim konu nerelere carpitildi ve kapattim konuyu..bak ben 2 fakulte isletme ve mimarlik mezunuyum,ekonomi mastere yapmis bir yuksek mimarim esimde doktor agzim var diye konusmam boyle ciddi bir konuda ve arkadaslarin bahsettigi gibi bu testlerin aldatmacalarin ne egitimim durumumuzla nede maddi durumuzla bir ilgisi yok..hamileyiz hassasiz evhamliyiz ister 5 fakulte bitirelim ister zircahil olalim bu durumu ve hassasiyetimizi ulkemizde cok fena ticari bir sektor haline getirmis kullaniyorlar.. avrupada ve asyada bizdeki gibi boyle gebeligi kriz haline getirmiyorlar..lutfen sagduyulu sogukkanli ol .. icinden gelen sesi dinle bebegin kirsal kesimde doktorsuz testiz ve sagliksiz beslenerek hatta akraba evliligi kan uyusmazligi gibi konulari dahi gozardi ederek bebk sahibi olmus kadincagizlarin bebekleri kadar ve boylesine hassas davranarak hatta bile onlardanda daha saglikli.. kuzenimin 100:1 cikti ve dru cok panik yaptirdi ne paralar doktuler neler yaptilar simdi 8 yasinda piril piril zeka kupu bir oglu var ..beni birazda o sakinlestirmisti sonuclarim kotu ciktiginda..bu ornekler cok sende bu sevimsiz konuya kendi ornegini yarat birgun unutacagin bu sevimsiz konu icin kendini ve bebegini daha fazla uzme .. sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?