- 19 Mart 2013
- 72
- 50
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaslar aranıza yenı katıldm ben 5 aylık hamıleym ben üçlü test yaptm ama ilk testım nörol tüp dedektifi 3.02 cıktı üçlü testı tekrarladım baska bır hastahneden yıne 3.36 cıktı snra ultrasyonda bır sey cıkmıyr yanı bebek saglıklı cıkıyor ama doktorlar amıyosentez yonlerdı ben dusuktukten cok korktugum ıcın vazgecetık esımle ve kac gundur o hastahaneden o hastahaneye gıtıık ama ultrasyonda bırsey cıkmadı daha renklı ultrasyona gırmedım yanı renklı ultrayon ıcın randevu almaya calısıyrm malesef esımın gorevınden dolayı dogudayım doktorlrı dogru duzgun yok ne yapacagımızı bılmıyorm bu duurmda olan bayan varmı bebegını saglıklı kucagına alan varmı yarıdımcı olun lutfen =(
Kızlar sizin bebişler oyuncak falan uzattığınızda elini uzatıp alıyor mu tutuyor mu
Benimki sadece heyecanlanıyor kollarını falan çırpıyor hafiften uzanıyor ama tutmuyor daha
mrb arkadaslar aranıza yenı katıldm ben 5 aylık hamıleym ben üçlü test yaptm ama ilk testım nörol tüp dedektifi 3.02 cıktı üçlü testı tekrarladım baska bır hastahneden yıne 3.36 cıktı snra ultrasyonda bır sey cıkmıyr yanı bebek saglıklı cıkıyor ama doktorlar amıyosentez yonlerdı ben dusuktukten cok korktugum ıcın vazgecetık esımle ve kac gundur o hastahaneden o hastahaneye gıtıık ama ultrasyonda bırsey cıkmadı daha renklı ultrasyona gırmedım yanı renklı ultrayon ıcın randevu almaya calısıyrm malesef esımın gorevınden dolayı dogudayım doktorlrı dogru duzgun yok ne yapacagımızı bılmıyorm bu duurmda olan bayan varmı bebegını saglıklı kucagına alan varmı yarıdımcı olun lutfen =(
Sling kullanan var mı? Bir sitede denk geldim, çok hoşuma gitti. Ne zamandır araştırıyordum, geçen pazar unnado'da boba'nın kampanyası vardı sipariş verdik, ama henüz elimize ulaşmadı.. Yurt dışında rutin olarak kullanılıyormuş, fakat Türkiye'de çok fazla tanınmıyor.
Kızlar kanguru almaya karar verdim kullanan arkadaşlar ne marka kullanıyorlar ve rahat kullanılabiliyormu??
onu ben de düşündüm aslında ama çocuğumun içinde durmayıp sıkılacağını düşünüyorum.çünkü kucağımda o pozisyonda çok durmuyor.kangurudan daha sağlıklı olduğu için de mantıklı bence.bebeklerimizi 4-5inci aydan önce oturtmamalıyız.kangurularda kalçasına baskı yapmış oluyoruz.bizim bebeklerimiz için şu an kangurular hiç uygun değil.
bir de türkiyede çok tanınmıyor demişsin de köylü kadınları falan bebekleri sırtına bağlarlar ya,tarlada çalışırken falan da bebekleri öyle taşıyorlar.türkiyede o çoktan keşfedildi yani![]()
Evet haklısın. Eskiden gaz sorunu yokmuş, çünkü bebek anneye yapışık geziyormuş, sling kullanan annelerin bebekleri de gaz sıkıntısı çekmiyormus. Aynı mantık.
Gaz sorunuyla anneye temasın ilgisi nekine??öyleyse hemen alayım bi tane![]()
Kangurunun bebekte iskelet gelişimi için zararlı olduğunu okumuştum. Bir araştır istersen.. Özellikle erkek bebeklerde daha farklı zararları varmış. Sling öneriyorlar. O da kanguruya benziyor ama oturuş stili ayaklar ayrık şekilde.. Hülyanın tunası diye bir site var, bir de "o piti piti hangi sling daha iyi" diye başlık var sitelerden birinde. Okumanı öneririm. Yurt dışında ünlüler filan hep sling kullanıyor, o da dikkatimi çekti. :)
Sling kullanan var mı? Bir sitede denk geldim, çok hoşuma gitti. Ne zamandır araştırıyordum, geçen pazar unnado'da boba'nın kampanyası vardı sipariş verdik, ama henüz elimize ulaşmadı.. Yurt dışında rutin olarak kullanılıyormuş, fakat Türkiye'de çok fazla tanınmıyor.
hanımlar sizlere bir şey soracağım bu konulardan bahsedilmiştir belki ama ben nete fazla girmiyorum
kırkımız çıktı ama bende hala kanama var daha doğrusu lohusayken fazla kanamam olmadı onun içinmi bilemiyorm ama başına gelen varmı doktora gitmeden önce sormak istedim birde soğuk terliyorum ve tabii üşüyorum yaşayan varmı aranızda
cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim
canım benim lohusalığım 48 gun surdu ama adet kanaması gıbı hıc olmadı hep aynı tarz akıntı oldu,boğaz ve idrar yollarında sıkıntın yoksa bı git doktora bence vajınal bişi olabılır ayrıca farklı renkte akıntın ve kotu koku varsa
bizim fıstığın parkta güneş arkasındayken ki mutluluğu...Maalesef güneşi pek sevmiyor.
[url=http://......./c25MCx][/URL]
buda geldikten sonra banyo masaj ve uyumadan hemen öncesi...
ellere varde bize yokmiii , yokmii yokmiiii bizede bizedeee![]()
kanamam adet kanaması gibi baya yoğun terlemem lohusalıkta başladı kırkım çıkınca azalsada günde bikaç defa oluyor boğazım hafid ağrıyor idrar yollarım hamile kalmadan tedavi görmüştüm bunlardan olabilirmi acaba:26:
soğuk terleme üşüme genelde enfeksiyon belirtisidir onun için soledim canım ,valla 2 aylık olduk gene terlıyorum lohusalıktakı kadar şiddetli olmasada muhtemelen bogazından dolayı ateşleniyor olabılırsın
canım eğer bebeğinde bi sıkıntı varsa aldıracam diye düşünüyorsan arastır ama eğer aldırmayı dusunmuyorsan hiç detaylı incelemeye girme benımde gebelığimin son ıkı ayı cok kotu gectı cocugum doğacak olecek bile dediler kafası 2.5 hafta onde gittigi için cocuk doğdu cok sukur butun vucudu orantılıydı suan sağlığı cok şukur iyiben sağlıkçıyım kendım artık kadın doğumcuların dedığıne ınanmıyorum hersey Allahtan kalan dort ayını guzel ve huzurlu bır sekılde gecır
ayrıca noral tup defektı olsa acıklığın oldugu yer detaylı usgde goruluyor bebegın omurılıgının kapalı olup olmadığını görebılıyorlar insallah sağlıcakla yavrunu kucagına alırsın
canım yaa eşim bi kangru almıs 4 sekılde kullanılabılıyo slıngde oluyormus ama ben daha denemedim denemek lazım
canım benim lohusalığım 48 gun surdu ama adet kanaması gıbı hıc olmadı hep aynı tarz akıntı oldu,boğaz ve idrar yollarında sıkıntın yoksa bı git doktora bence vajınal bişi olabılır ayrıca farklı renkte akıntın ve kotu koku varsa
evet öyle canım popodan kavrayarak tutmak bile zararlı.aslında kanguruyu da yatar pozisyonda ayarlayabilirsin.ama en iyisi de sling gerçekten.bebek dursa ona koyup her işini de yapabilirsin hem.Kangurunun bebekte iskelet gelişimi için zararlı olduğunu okumuştum. Bir araştır istersen.. Özellikle erkek bebeklerde daha farklı zararları varmış. Sling öneriyorlar. O da kanguruya benziyor ama oturuş stili ayaklar ayrık şekilde.. Hülyanın tunası diye bir site var, bir de "o piti piti hangi sling daha iyi" diye başlık var sitelerden birinde. Okumanı öneririm. Yurt dışında ünlüler filan hep sling kullanıyor, o da dikkatimi çekti. :)
arkadaşımın 60 gün sürmüştü lohusalığı olabilir aslında.yine de doktora git tabi.benim de kanamam bitti,adet de gördüm 10 gün falan önce. bir anda 1-2 gün önce yeniden kanamam başladı.ben de doktora gitcem de korkuyorumhanımlar sizlere bir şey soracağım bu konulardan bahsedilmiştir belki ama ben nete fazla girmiyorum
kırkımız çıktı ama bende hala kanama var daha doğrusu lohusayken fazla kanamam olmadı onun içinmi bilemiyorm ama başına gelen varmı doktora gitmeden önce sormak istedim birde soğuk terliyorum ve tabii üşüyorum yaşayan varmı aranızda
cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim
masallah erkencı kızımıza smdı kocaman olmus:)bizim fıstığın parkta güneş arkasındayken ki mutluluğu...Maalesef güneşi pek sevmiyor.
buda geldikten sonra banyo masaj ve uyumadan hemen öncesi...
Kızlar sizin bebişler oyuncak falan uzattığınızda elini uzatıp alıyor mu tutuyor mu
Benimki sadece heyecanlanıyor kollarını falan çırpıyor hafiften uzanıyor ama tutmuyor daha
mrb ben aranıza yenı katıldım ben 5 aylık hamıleyım allah kısmet ederse bır oğlum olacak ama hamılegım uzuntuyle gecıyor hep ben üçlü test yaptım bır testı ozel hastahanede yaptım nöral tüpı dedektifi 3.02 cıktı snra baska bır tıp fakultesınde tekrarladım yıne testi 3.36 cıktı ve doktorlar bebegın sırtı acık olabılır dedı teste oyle cıkıyor rabbım korusun ıns oglum sag salım dogarda kucagıma alırım bıran once boyle durumda olan baayan arkadaslarım varmı varsa cok ıhtıyacım var destege lutfen yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar nasıl yapacam bılmıyorm amıyonsentez ıstedıler dusuk rıskınden dolayı yaptrmadım ama ultrasyonda bebek saglıklı duruyor tahlılde ıse sırtı acık cıkıyor arkadaslar![]()
benm oglumda bııkacgundur boyle aglayarak uyanuyor ben ruya gordgnu fılan dusnuyorm yanna gelnce alınca fılan hemen susyor bıde hıssdyor gıbı gercekden baska bı odaya gtsemde mızmızlanyor uyksnda bıle..kızlar benım oğlumda oyuncaklarla ilgilenmiyor pek ama elleri o kadar cok dikkatını cekıyorkı resmen ellerine hayran hayran bakıyorayrıca ben ana dızıne cıngıraklı oyuncak astım ayakları ıle vurdukca ses cıkıyor cıldırıyor sureklı elını kolunu sallıyo onunla ama gunde toplasan 1 saate yakın onunla oyalanabılıyor
ben sızden fıkır ıstıcem kızlar benım oğlum cok mızmız uyanır uyanmaz baslıyo ağlamaya sureklı basında duracam sohbet edecem ondan mutlusu yok yanından kalktıgım anda basıyo cıglığı neler yapabılırım daha huzurlu olması için sürekli konus konus odaları gez bısıler anlat cok yoruluyorum ev ısı hıc bısı yapamıyorum
canım antlya anıden sogudu bende kapıları acamıyorm bıkacgundur ayagma vuryor resmen soguk esıntı.. dıkkat etmek lazımMarkası nedir canım merak ettim?
Canım biz nerdeyse 2 aylık olucaz hala sarı akıntım var doktorum bi fitil verdi baya azaldı sanırım 1-2 güne biter artık :/ birde ben üstüste 3-4 gün boyunca soğuk soğuk terlesim antalyanın sıcağında yorgan altına girdim üşütme tuttu annem sütün ateşidir normal dedi sonrasında da geçti zaten