2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Dogru soyluyorsun pmpirikliyim bundan vazgecmem lazim

Sendeki iyi cesaret ben bebek arabasinda durduramadim sen birde araba kullanmissin

Hicte sevmeyiz gardrop yenilemeyi canimmm

İyi geceler kizlar durum anlasilmistir artik ben hep bu saatlerde ayakta sallamaca boll uykular

kızar bu bebişin takvim etiketini nasıl yapıyorduk bir de şu smıleyler nerden açılııyoorr yardım?

biz molfix kullanıyoruz ve cok memnunuz canim

ilk basta premium care da kullandim kaç defa çiş sızdırdı ,

hazi gözün aydın canim

ellere varde bize yokmiii , yokmii yokmiiii bizede bizedeee

maşallahh kuzuna

Ben 89tl ye aldm ama piyasa arastrmasi yapamadm acil olrk herhangi bir mağaza dan aldi.muhtemrlen ayni ürün dur

Lyre Bebişim maşallah Kuzularinıza tombikler. Ya bunları nasıl gördüm telden diğerlerini göremedim sizde onlar gibi yükleyin bayanlar mahrum kalmamalıyız telden girenler olarak
Kanguru bende mi alsam sol omzunda taşımaktan kolum bi hal oldu sever mi acaba evde gezerken

Ben de geçende fark ettim ki ben ninni söylerken uyumuyo ne zaman bırakıyorum o zaman uyuyo güya en yumuşak en tatlı ses tonumla söylüyorum hiçbir işe yaramıyor

ne değişik bu kuzular yaa yerim onları

Evde gezerken pek hosuna gitmiyor bizimkinin once agliyor sonra bakiyor kapidan çıkıyor uz gezmelere susuyor

Ben de şuan molfix kullanıyorum, hiç memnun değilim. Kakayı emmiyor, her kakada kıyafet değiştiriyoruz.. Hep pişik yaptı. Can bebe'ye geri dönüş yapacağım, ondan memnunduk.

hiç kullanmadık aslında deneyebiliriz... ama canbebe alt açma süper..

Son düzenleme:
Bayanlar bebislerinizle gun boyu neler yapiyorsunuz ne tur oyunlar oynuyorsunuz gelişimleri icin?

bizimki biraz değişik kızımla hoplayıp zıplarken o da kucağımda dans etmiş oluyor
kızımın hareketleri ve renkli oyuncakları dikkatini çekiyor.
kendisiyle konulmasını çok seviyor ve gıdıklandığını fark ettim:

bir dergiden fotokopi çekmiştim:
bebekler eğlenirken beyinleri gelişsin 2. 3. ay
Ellerinize birer tane halka alıp bunları bebeğinize kolları ile uzanabileceği mesafede gösterin. Bebek tutana kadar halkaları ona yaklaştırmaya çalışın. Çocuğunuz tuttuğunda, halkayı diğer tarafından ona doğru itip, "Hadi çek." diyerek çekmesini sağlayın. Ardından halkayı yavaşça kendinize doğru çekip, "Hadi it." diyerek itmesini sağlayın. bebeğinizin avuçlarını açmasına yardımcı olun ve "Halkayı bırak." deyin. Ardından halkaları tekrar tutması için teşvik edin.

Kızlar sizin bebişler oyuncak falan uzattığınızda elini uzatıp alıyor mu tutuyor mu
Benimki sadece heyecanlanıyor kollarını falan çırpıyor hafiften uzanıyor ama tutmuyor daha

Lyre Bebişim maşallah Kuzularinıza tombikler. Ya bunları nasıl gördüm telden diğerlerini göremedim sizde onlar gibi yükleyin bayanlar mahrum kalmamalıyız telden girenler olarak
Kanguru bende mi alsam sol omzunda taşımaktan kolum bi hal oldu sever mi acaba evde gezerken

mrb ben aranıza yenı katıldım ben 5 aylık hamıleyım allah kısmet ederse bır oğlum olacak ama hamılegım uzuntuyle gecıyor hep ben üçlü test yaptım bır testı ozel hastahanede yaptım nöral tüpı dedektifi 3.02 cıktı snra baska bır tıp fakultesınde tekrarladım yıne testi 3.36 cıktı ve doktorlar bebegın sırtı acık olabılır dedı teste oyle cıkıyor rabbım korusun ıns oglum sag salım dogarda kucagıma alırım bıran once boyle durumda olan baayan arkadaslarım varmı varsa cok ıhtıyacım var destege lutfen yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar nasıl yapacam bılmıyorm amıyonsentez ıstedıler dusuk rıskınden dolayı yaptrmadım ama ultrasyonda bebek saglıklı duruyor tahlılde ıse sırtı acık cıkıyor arkadaslar

mrb arkadaslar aranıza yenı katıldm ben 5 aylık hamıleym ben üçlü test yaptm ama ilk testım nörol tüp dedektifi 3.02 cıktı üçlü testı tekrarladım baska bır hastahneden yıne 3.36 cıktı snra ultrasyonda bır sey cıkmıyr yanı bebek saglıklı cıkıyor ama doktorlar amıyosentez yonlerdı ben dusuktukten cok korktugum ıcın vazgecetık esımle ve kac gundur o hastahaneden o hastahaneye gıtıık ama ultrasyonda bırsey cıkmadı daha renklı ultrasyona gırmedım yanı renklı ultrayon ıcın randevu almaya calısıyrm malesef esımın gorevınden dolayı dogudayım doktorlrı dogru duzgun yok ne yapacagımızı bılmıyorm bu duurmda olan bayan varmı bebegını saglıklı kucagına alan varmı yarıdımcı olun lutfen =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…