2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yuhhh manyak karı

Sütlü Nuriyelere maşallah diyorum allah sütü az olanlara nasip etsin insallah bana da aynı zamanda
Happymother kızının emmësine sevindim merak etmiştim yeni okuyabilme fırsatım oldu
Bayanlar birsey soracağım bebeğim emdikten sonra 5 dakika geçmeden peynir gibi çıkarıyor sonra tekrar diğer göğsü emziriyor musunuz böyle olunca yoksa doymuş mu oluyor bazen de bildiğin süt gibi çıkarıyor anlamadım gitti

Bir de süt akıyordur demişimn CyberNuran di galiba o durumu biliyorum sızlama şeklinde oluyor süt akınca bu daha değişik batma gibi

Ne mümkün tatlım.. Doymuşsa zaten 2. Memeyi almıyor hiç bi şekilde ..

Benim kızın sorunu doymasıymış... Aklınızda bulunsun
artık büyüdü ve daha hızlı sürede daha fazla emip işi bitiriyor
4 saat hatta uyuduysa 5-6 saatten önce asla almıyo memeyi
benzer durum yasarsanız diye söyliyim dedim

Bugun doktor kontrolumuz war yuppi :))bakalım dr amcamız neler dicek boy kilo durumumuz ne olmus 2.ayımızı doldurduk :))oğlusum tam 61 gunluk oldu :)))

emmediği sürede uyuyor mu?
uyuyorsa daha geç acıkabilir..
benimki uyumuşsa bazen iki emme arası 5 saati bulabiliyor..

uyursa zaten uyandırmıyorum ama uyanıkken 3,5-4 saat geçiriyor acıkmadan 2 gündür bu şekilde.

canım ben de başta böyleydim doktora aynen böyle söyledim durmuyor diye bişey yok duracak dedi onun dediği mi olacak bizim dediğimiz mi olacak, biz bebeği 3 saatte 1 emmeye şartlandıracağız bunu öğrenecek devamlı emzirme modunda olursan bebeği asla doyuramazsın dedi. yani durmuyor diye devamlı meme verme..ben de başta zorlandım oyalamak için baya çabaladım.2 saate bir emzirmek için oyaladım. bikaç gün sonra 15 dk daha artırarak oyaladım bu şekilde 3 saatte 1 emmeye alıştırdım.bi de devamlı emmek isteyen bebeğin gazı olabilirmiş, emdikten sonra hemen gaz çıkartma çalışmalarına başla :))))

Bugun doktor kontrolumuz war yuppi :))bakalım dr amcamız neler dicek boy kilo durumumuz ne olmus 2.ayımızı doldurduk :))oğlusum tam 61 gunluk oldu :)))

2. ay kontrolüne sevinerek gideni ilk defa görüyorum aşınız yok mu sizin kuzum

kızlar aşımızı olduk geldik.çatladı yarum ağlamaktan.şimdi uyuyor inş. ateşlenmeyiz.
sabah namazı vakti ağlayarak uyandı.aldım baktım ne yapıyor diye.ağzını geveliyor yutkunuyor belli ki yukarı geliyor yedikleri yemek borusu yanıyor dedim.sürekli emmek istedi.emdikçe huysuzlandı en son bir güzel kustu rahatladı

cnm fışkırarak kusma bizde iki gündür var.sanırım ilerleyince böyle oldu.
hele o gece çıakrdığı sesler sürekli tetikteyim ben o yüzden ayrı yatıramam zaten oda da yokya neyse.
büyük insan burnunu sert bir şekilde çeker ya öyle işte.zorlanarak böyle.hırıltı şeklinde.sabahları hep tıkanık burun zor nefes alma aynen bizde de var.bence götür için rahat etsin.

Bir aydır bugünkü aşıyı düşünüodum,,şükür atlattık,,ağladı tabi bebeğim özellikle kolda,,sanırım azcık uğraştı kadın çünkü bi kerede yapamadı yavrum ona daha çok ağladı,,ben ondan çok ağladım ama herhaldeneyse şimdi kucağımda memede uyuyo:):)aşılardan hemen sonra alıp emziriyorum ben susuverio, acısı geçio:)

adamın biri vardı sağlık ocağında,,bebeğine hiç bi aşıyı yaptırmıycakmış,,içinde civa olduğu için bide yabancıların bu aşılar için bizim gibi ülkeleri denek olarak kullandıklarını falan söylüo,,hatta erayın aşısı yapılırkende içeri girip karısına seslendi:bak çocuun başına kaç kişi birden üşüşmüş falan dedi,,iki hemşireydi biri başını tuttu yavrumun o kadar.

nefide bende çok esirgemiyorum bebeğimi ama dediğim gibi tarzı sinir bozucu,,çok ısrarcı,,bide senin akrabalarınmış,,benimki komşu,kimseye bırakıp biyere gidemem ben,,yarın birgün bırak bana falan diye ısrar etmez inşallah,,iki de çocuu var ve çokta sakınacağına güvenmiorum yanımdayken bile küçük kızına çok müdahale etmio, bu arada İYİ TATİLLER:):)değişiklik çok iyi gelir..

yaz melekleri seninki çok fenaymış yaf en doğru kararı vermişsin bence :):)bide karşı komşu.benimki bu kadar diil,bi şekilde idare ederim gerekirse konuşcam ama çokta severim kendisini.bu ara bi daha az biraraya gelcem o kadar

Kızlar sütlerinize maşallah

biz kol aşısını daha vurunmadık ayın sonunda açacaklarmış 10 kişi olması lazımmış bla bla bi sürü şey geveledi. zor bi aşı mı çok mu ağladı? benimki bu 2 aşıda yıktı ortalığı yaa acayip ağladı çığlık çığlığa hiç öyle ağlamamıştı

Çok zor bi aşı değil de deriye yapıldığı için birazcık zor galiba bi de bizimki bi kerede yapamadı yanlış anlamadıysam,,bi aşıdan bişi olmaz canım ya iki üç tane birden olması bence zor bebişlere,,kolay atlatırsın korkma,

Kızçelerrrr ve melekleri
Biz geldikkkk 40 sayfa kadar birikmiş hemen okuayacağım
Yoğunum bu aralarrrr....KPSS için kurs bakıyorum bu seneki
sınavı kaçrımamam lazım her ne kadar eşim razı olmasa da
o kadar okudum vicdanım sızlıyor DURUCUĞUMDA ben başlayana kadar(tabiki kazanırsam inşallah)
1 yaşını geçecek...Sonra anneciğime bırakacağım...Maddi bir sıkıntımız yok ama 5 yaşından 22 yaşına
kadar okuyunca insan vicdan yapıyor...4 sene kadar iş hayatım olduğu için kendi paramı kazanmak ve çatır
çatır yemek çok zevkli..Ama koca parası daha tatlıŞaka bir yana 2.çocuk olmadan
çalışma hayatımı düzene sokmam lazım....Bu arada sürekli gezmelerdeyiz,tozmalardayız....
Dün gece kızçemsiz çıktım lise arkadaşlarımla harika vakit geçirdim ilaç gibi geldi...
Kızçem yaramaz olmasa da biraz ayrı kalmak inanılmaz keyif veriyor rahatlatıyor....Ama o hep aklımda
Eldivensiz ne güzel yaşıyorduk derken sabah emişme seansına kalktım bir de ne göreyim kocaman bir çizik kan tutmuş
nasıl becerdi nasıl yaptı bilemiyorum ama şimdi daha iyi...Ben de eldivenini taktım bu akşam yıkandıktan sonra tekrar
tırnaklarımız kesilecek eldivene elveda diyeceğiz...Aslında tırnakları yok gibi ama başarmış yine de:26::26::26::44::44::44::44:
Uyku düzenimiz çok iyi şükürler olsun..yarın gece de dışarıya açıkacağım arkadaşlarla yemeğe ordan da canlı müzik seyrine
Ben geçmişi okuyayım da bu arada spora da başlıyorum haftaya sitede gittim ama olmadı
haftanın 2 günü 1 saat bile yeter bana....

ya bizim niye hiç öyle olmuyor çok sık emiyor oğlum

bende deneyeceğim bu yöntemi canım yavaş yavaş arttırıım emmediği süreyi böyle bana da çok zor oluyor onunda sindirimi gazı sıkıntı oluyor

canlar yaa bugün bizimde aşı günümüz çok korkuyorum gece rüyamda sürekli aşı olduğunu çok ağladığını gçrdüm aslında benhiç düşünmemişti bugüne gelene kadar ama oğlum dün ve bugün hiç olmadığı kadar huzursuz kakasını dayapamadı ondan da rahatsız acaba bugün gitmesem sağlık ocağına da yarın gitsem bi günden bi şey olur mu yarın tam 61 günlük olacak oğlum

ben 1 gün önce yaptırdım bişey olmaz dedi hemşire, 1 gün sonra da bence bişey olmaz yine de sağlık ocağını ara sor. bebeğin huysuzsa bence de gitme çünkü 2si üstüste gelecek yavrum zorlanır belki..

canim ben kullandim kraft jelli ped ve bir daha lansinoh almadim benim lansinohta acayip koku oluyordu

bizde bugün 62 günlüğüz yarın git birşey olmaz bugün gittik

evet canım yaaa huysuz çok korkuyorum ondan şöyle keyfi yerinde olsa kakası gazı kalmasa dediğin gibi hepsi üstüste gelirse çok sıkıntıya girer yavrum

bi şey daha soracağım kızlar :))

niye bu aşıların 3 ü birden oluyor tek tek olsa olmaz mı :) bi de sağlık ocağında yaptırmıyor musunuz siz doktor kontrolü var filan demişsiniz ya benim doktorla bi randevum yok her ay gidiyor musnuz doktorunuza

biz bugün 2 ay 4 günlüğüz sanmam bişi olcaanı ama sor istersen arayıp belki aşılarla ilgili bişi falan varsa yani gitmen gerekiosa falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…