yuhhh manyak karıcnm sen o komsunu anlattın yaa benm karsı komsum geldı aklıma
ınanırmısın aynı yaa bunu ben anlrm ancak bazen abrtlyo gıbı gelyor ama cdden bunaltıcı bı durum onun yannda kendı cocugmu goremıyorm. kı suanda zaten konsumyorm sırf stres olyorm dıye bısler oldu buda bahanesı oldu..cok daha huzrlyum eger senı rahtsız edyosa cıkar haytndna drım ben
hergun yerlı yersız kapmı calar musaıtmı deglmı demeden cocugu almak ıster bde kendısı cok sgara ıcyor bzen havuzdan gelır bazende sgra ıcmıs les gıbı geluır bazende dunden kalma ıcklı. cogu zamnda kendnı temzldgnı kantlamak ıcın parfumunu bca eder ustne bn bıle boglyorm kı kokudan bebegmı duusnmek ble ıstemyorum.
dıkkat etmeden ustne basna bende ellrnı yıkadnmı ? sanırım havuzdan geldın? cok sgra ıcmıssın? cok parfum sıkmssın dye uyarılar yapyorm. ayy bı senn cocugun var sankı bız hıc cocuk bakmadık ver sunu dye kucagmdan cekıp alıyor cocugu bıde alınca anan kuduryor ama ohh olsun dıyor cocuga... bole bolee ısde.. yussuzlukmu ınadınamı yapma cozemedım zaten cozmedende hayatımdan cıkardım:)))) cok tuhaf ınsanlar var yaa
Ne mümkün tatlım.. Doymuşsa zaten 2. Memeyi almıyor hiç bi şekilde ..Sütlü Nuriyelere maşallah diyorum allah sütü az olanlara nasip etsin insallah bana da aynı zamanda
Happymother kızının emmësine sevindim merak etmiştim yeni okuyabilme fırsatım oldu
Bayanlar birsey soracağım bebeğim emdikten sonra 5 dakika geçmeden peynir gibi çıkarıyor sonra tekrar diğer göğsü emziriyor musunuz böyle olunca yoksa doymuş mu oluyor bazen de bildiğin süt gibi çıkarıyor anlamadım gitti
Bir de süt akıyordur demişimn CyberNuran di galiba o durumu biliyorum sızlama şeklinde oluyor süt akınca bu daha değişik batma gibi
emmediği sürede uyuyor mu?
uyuyorsa daha geç acıkabilir..
benimki uyumuşsa bazen iki emme arası 5 saati bulabiliyor..
aynı durum bende de var canım göğüs pedi bi kilo olmuş olarak alıyorum ya da kayınca önüm hep ıslanıyor geceleri böyle oluyor bende o ıslaklıkla uyuyunca hep midemi üşütüyorum
benim oğlumda sürekli emmek istiyor yaa bi kere oyalayım 3 saate kadar dedim burda sizlerden duyunca durmadı hiç doymuyor desem sütüm yetmiyor desem yok neden böyle çözemedim
Bugun doktor kontrolumuz war yuppi :))bakalım dr amcamız neler dicek boy kilo durumumuz ne olmus 2.ayımızı doldurduk :))oğlusum tam 61 gunluk oldu :)))
çok geçmiş olsun canım yaa bu dediklerin bizim oğlanda d aoluyor doğdugundan beri bi tek fışkırark kusma olmuyor ama özellikle uyurken midesi bulanıyor gibi öğürüyor yüzünü ekşitiyor boğulacak sanıyorum çıkardığı seslerden gece uykumdan uyanıyorum bende mi götürsem acaba doktora
geçmiş olsun tatlım.
benim kızın sorunu da kakasında.koyu renkli ve sümüksü yapıyor.dr.gittik.muhtemelen senin yediklerinle alakalı dedi bana.süt alerjisi olabilir dedi.süt ürünlerini bırak hiç yeme dedi.ama anne sütü alerjisiyle ilgili bişey demedi.şikayetimiz sadece dışkısı.kan yok ama yeşil ve sümüksü.dün biraz iyiydi kakası; bugün daha daha kötü geldi.bi ara dışarı çıktık acaba üşüdü mü dışarıda.anne sütü alerjisi olmasında ben süt ürünleri tüketmeyim önemli değil
yeşil kaka ishal diye biliyorum cnm ben.kan yoksa değildir herhalde diğeri.sen yine de tüketme biraz takip et bakalım.
kızlar aynı sorun bende de var ılk dogdugndan berı suutm cok hızlı gelyor emerken bogazna kacyor sonra hıckırıkla bırlıkde kusma dhaa sonra kaldrmym dyorm yatryorm gersnıde kusmasın dıye ozamnda gerılme rahatsız hareketler yattıgı ıcın aglamalar alınca omzuma yatrnca rahtlıyor braz gezyorz sonra peynırlı sekılde bdaha cıkaryor uykya dalamıyor bıde sabahları fazla hırıltı ve burunda tıkanıklık yarım saat emzrmemeye calısyorm emzıkle ıdare ettryorm ama nasıl acc delı gıbı cıldryor resmen yıne emzryom ve tekrar aynı seyle yanı bu mevzuyla cok oyalanıyorm. doktora ısrarla her kontolde soryorm kılo alması ıyı oldgndan suutn yarrlı ve fazla eger kılo almasa sıkntı dyor bısı demyor. smdı mıde yanması flan dynce cok sasrdm
yaa resmen beni yazmışsın yazmelekleriemzikle oyalamaya çalışıyorum ama ne mümkün.o gerilmeler huzursuz haller boğulmalar beni çok üzüyor.hele şimdi birde bu teşhis konunca oturup o gözle bakınca daha çok üzülüyorum.resmen canı yanıyor belli.
ben ilacı hala kullanmadım ama şu var.bizde sadece kusma olsa neyse dicem.uykusundan ağlayarak uyanıyor.uyanınca birkaç dakika can acısıyla ağlıyor.belli ki yanıyor boğazı midesi süt yukarı gelirken.
dünden beri dik şekile tutuyorum emziriyorum.sabah yine kustu.fayda etmezse mecbur vericem ilacı.o da kabızlık yapıyormuş en korktuğum şey...
Bir aydır bugünkü aşıyı düşünüodum,,şükür atlattık,,ağladı tabi bebeğim özellikle kolda,,sanırım azcık uğraştı kadın çünkü bi kerede yapamadı yavrum ona daha çok ağladı,,ben ondan çok ağladım ama herhaldeneyse şimdi kucağımda memede uyuyo:):)aşılardan hemen sonra alıp emziriyorum ben susuverio, acısı geçio:)
Kızlar sütlerinize maşallah
biz kol aşısını daha vurunmadık ayın sonunda açacaklarmış 10 kişi olması lazımmış bla bla bi sürü şey geveledi. zor bi aşı mı çok mu ağladı? benimki bu 2 aşıda yıktı ortalığı yaa acayip ağladı çığlık çığlığa hiç öyle ağlamamıştı
ya bizim niye hiç öyle olmuyor çok sık emiyor oğlumBenim kızın sorunu doymasıymış... Aklınızda bulunsun
artık büyüdü ve daha hızlı sürede daha fazla emip işi bitiriyor
4 saat hatta uyuduysa 5-6 saatten önce asla almıyo memeyi
benzer durum yasarsanız diye söyliyim dedim
uyursa zaten uyandırmıyorum ama uyanıkken 3,5-4 saat geçiriyor acıkmadan 2 gündür bu şekilde.
canım ben de başta böyleydim doktora aynen böyle söyledim durmuyor diye bişey yok duracak dedi onun dediği mi olacak bizim dediğimiz mi olacak, biz bebeği 3 saatte 1 emmeye şartlandıracağız bunu öğrenecek devamlı emzirme modunda olursan bebeği asla doyuramazsın dedi. yani durmuyor diye devamlı meme verme..ben de başta zorlandım oyalamak için baya çabaladım.2 saate bir emzirmek için oyaladım. bikaç gün sonra 15 dk daha artırarak oyaladım bu şekilde 3 saatte 1 emmeye alıştırdım.bi de devamlı emmek isteyen bebeğin gazı olabilirmiş, emdikten sonra hemen gaz çıkartma çalışmalarına başla :))))
2. ay kontrolüne sevinerek gideni ilk defa görüyorumaşınız yok mu sizin kuzum
kızlar aşımızı olduk geldik.çatladı yarum ağlamaktan.şimdi uyuyor inş. ateşlenmeyiz.
sabah namazı vakti ağlayarak uyandı.aldım baktım ne yapıyor diye.ağzını geveliyor yutkunuyor belli ki yukarı geliyor yedikleri yemek borusu yanıyor dedim.sürekli emmek istedi.emdikçe huysuzlandı en son bir güzel kustu rahatladı
cnm fışkırarak kusma bizde iki gündür var.sanırım ilerleyince böyle oldu.
hele o gece çıakrdığı sesler sürekli tetikteyim ben o yüzden ayrı yatıramam zaten oda da yokya neyse.
büyük insan burnunu sert bir şekilde çeker ya öyle işte.zorlanarak böyle.hırıltı şeklinde.sabahları hep tıkanık burun zor nefes alma aynen bizde de var.bence götür için rahat etsin.
yeşil kaka ishal diye biliyorum cnm ben.kan yoksa değildir herhalde diğeri.sen yine de tüketme biraz takip et bakalım.
yaa resmen beni yazmışsın yazmelekleriemzikle oyalamaya çalışıyorum ama ne mümkün.o gerilmeler huzursuz haller boğulmalar beni çok üzüyor.hele şimdi birde bu teşhis konunca oturup o gözle bakınca daha çok üzülüyorum.resmen canı yanıyor belli.
ben ilacı hala kullanmadım ama şu var.bizde sadece kusma olsa neyse dicem.uykusundan ağlayarak uyanıyor.uyanınca birkaç dakika can acısıyla ağlıyor.belli ki yanıyor boğazı midesi süt yukarı gelirken.
dünden beri dik şekile tutuyorum emziriyorum.sabah yine kustu.fayda etmezse mecbur vericem ilacı.o da kabızlık yapıyormuş en korktuğum şey...
canlar yaa bugün bizimde aşı günümüz çok korkuyorum gece rüyamda sürekli aşı olduğunu çok ağladığını gçrdüm aslında benhiç düşünmemişti bugüne gelene kadar ama oğlum dün ve bugün hiç olmadığı kadar huzursuz kakasını dayapamadı ondan da rahatsız acaba bugün gitmesem sağlık ocağına da yarın gitsem bi günden bi şey olur mu yarın tam 61 günlük olacak oğlum
Benim de oyle oldu gecen gun ama ertesi gun gecti canım. Ben memeyi bırakacak mı acaba diye aglamistim o derece dusun artik :)
Ben sampian ve kopuk olarak sebamed, pisik kremi sebamed ve sudocrem kullaniyorum. Memnunum
Arabamiz baby2go proton, memnunum.
Oto koltugu baby2go memnun degilim
Bez hep prima premium care kullandim. Bikac kez kakayi sizdirdi ama o benim kizin tazyikli yapmasindan kaynaklandi bence :) 4 numaraya gecince prima aktif bebek almayi dusunuyorum, o zamana kadar premium care. Bi de gelen bi misafir evy baby getirmis bakalim az once onu taktim, ne olacak gorucez. Huggies ve molfixi de merak ediyorun, keske deneme imkanim olsa, ise yaramazsa astarı yuzunden pahaliya gelir diye almıyorum.
Pompa lansinoh
Ped lansinoh ama kraft jelli olani bi denicem hos gorunuyor. Kullanan var mi?
İslak mendil unibaby
canlar yaa bugün bizimde aşı günümüz çok korkuyorum gece rüyamda sürekli aşı olduğunu çok ağladığını gçrdüm aslında benhiç düşünmemişti bugüne gelene kadar ama oğlum dün ve bugün hiç olmadığı kadar huzursuz kakasını dayapamadı ondan da rahatsız acaba bugün gitmesem sağlık ocağına da yarın gitsem bi günden bi şey olur mu yarın tam 61 günlük olacak oğlum
ben 1 gün önce yaptırdım bişey olmaz dedi hemşire, 1 gün sonra da bence bişey olmaz yine de sağlık ocağını ara sor. bebeğin huysuzsa bence de gitme çünkü 2si üstüste gelecek yavrum zorlanır belki..
bizde bugün 62 günlüğüz yarın git birşey olmaz bugün gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?