iyi geceler kızlar.
oğluşum uyudu..
benimde çok uykum var ama bir sürü iş beni bekliyor
Cuma günü tatile gidicez çok heyecanlıyımm. şuanda onun için şimdiden bavulları hazırlamaya başladım. oğluşumun bavulu nerdeyse hazır.
bakalım nasıl 3 gün olucak neler yaşıycaz
booll sütlü arkadaşlar maşallah size amannn çok söylemeyinn nazar değmesin.
hepinize iyi geceler canlarr. öpüyoruz sizi oğluşumlaaa
Bol uykulu gecelr kizlar...benim prenses ayagimda sallarken uyudu kaldi cok sukur dun mevlitimizi okutturduk(Allah kabul etsin).. yavrularimiz ne guzelde buyuyor masallah resimler paylasilmis cok tatlilar.. kizlar ben son iki gunde biraz mucadele ederek kucaktan indirdim kizimi artik yerde ve anadizinde oyalayabiliyorum...onunla devamli konusyorum beni dinliyor konusmaya calisiyor guluyor biraz keyfi gelince ben isimi yapiorum..mesela bugun onun kiyafeleri utulenecekti onu kendi yatagima yatirdm utu masasi yerine yatagimin diger kosesini kullandim hem utu yaptim hem Onunla konustm o arada muzik acmistim oylece bitiriverdm her agladiginda kucagima almiyorum yanina egilip konusyorum onunla cok cokk agladigi zaman konusmak kar etmiyor tabi ..hastane disinda hic disari cikamadim babada da bende de aglar korkusu var gecen gun babamiz kanguruya koydu pazara gittik o bile yeter bana:26: aglamadi etrafi izledi sonrada uyudu zaten oyalanmadan geri donduk.. yarinda arabasiyla deneme yapacagiz cok bunaldim bu moddan hamilelikte de evdydim yavas yavas gezmelere baslamak istiyorm..bu arada sutten bahsedilmis benimde sutum cok yok yani goguslerim hic tas gibi olmuyor aslinda ben sutum olsun diye hic caba sarfetmiyorum devamli emziriyorm ve gunde 4 veya 5 defa mama veriyorum sabaha karsi uyandiginda yanima alip emziriyorum o zamandan sonrada hep yanimda yatiriyorum napacan mecburrrr bu arada 1 kilo daha vermism cok sukur ben kzimi yatagina koyayim bakalim uyanacakmi:18:
Uyumuyor uyumuyor uyumuyor(Kızlar oğluma kendim nazar ettim geceleri çok güzel uyuyo diye diye çocukta uyku falan kalmadı 4 gündür sabahlıyoruz. Artık Halim kalmadı sabah alınız var inşallah güzel bir şekilde arlatırız ordanda anneme geçeyim bikaç günkalayımda kendime geleyim. Bakalım bugün kaça kadar nöbet tutucaz hepinîzi öpüyoruz iyî geceler
ohh maşallah hanımlar burası kalabalık bu gece :))
uyuttuk bebişleri geldik hepimiz heraldeama benim oğlum çok sık uyanıyor,düngeceden beri onunla uğraşıyorum;
dün gece 3e kadar uyumadı,remen gözünü kırptıramadım,sonraki uykularımızda 20 dakika yarımsaat falan,sürekli uyandı durdu resmen ben geberiyorum uykusuzluktan; yarın akşamada yemeğe misafirim var,bugünden temizlik yapayım dedim,yemekleri yarın yaparım daha doğrusu kolay bişeyler yapcam gün içinde nefes aldırmıyo oğluşum,çoookk gazı var kıyamam onadaa
süt çalışmalrı bende tam gaz devam ediyor; sabah hip'in çayını içiyorum arkasından bi rezene,süt,kayısı kompostası derken bişeyler yapmaya çalışıyorum ama anca ucu ucuna yetiyo,gece yine birölçek mama veriyorum mecbur yoksa çoookk uyanıyoo;
gerçi bi ölçek mama da kesmiyo galiba artık yine uyanıp meme istiyoo :))))
ne tempolu bir hayat allahımmmm :))
kurban olurum ben ona yaaa;herşeye değerler walla ,rabbim onları bizlere bağışlasın uzun, sağlıklı ,başarılı ,bol rızıklı ömürler versin yavrularımıza
ıyı gecelr cnm. gaz masajına bak ınternetten cok ıse yarıyor ben gunde 2 efa mutlaka yapyorm ozellıkle yatmadan once. bıde sut arttıcı damla galacto tavsye ederım
Allah kabul etsın canım. sabaha karsı benm oglumda sureklı yanımda yatyor kalkıp oturmakdan bı hal olmusdum npacaan
benmkı yataga koydugum anda uyanyor bı bakyor nerdeym ben dr gıbı cogu zamn uykusu kcyor ama uyutp ıllakı yatryorm mecbuurrrr
kızlar bebişlerinize tv izletiyomusunuz?...
çok karşıydım tv ye bakmasına ama arada bi gözleri takılıyo... hatta afakalı olduğu zamanlarda sakinleşiyo bile... izletmiyim diyorum ama emin olamadımda... ssizler ne durumdasnız özellikle iikinci üçüncü çocuğu olan anneler neler yapmış önceki bebeklernde?
Ateş Ölçer
Merhaba anneler ateş ölçer henüz almadım braun IRT 4020 termoscan kulaktan ateşölçer almayı planlıyorum e-bebekte 109tl başka bir kaç sitede 75tl ye satılıyor buürünü alan kullanan var mı acaba?
Bebek Bezi
Bebek bezi dosyasını açıyorum molfix kullandım sıvı kakayı emmiyordu avantajı ise kakayı sızdırmaması bariyerleri çok sıkı.. fakat bu durum bebeğimin bacak aralarında bayağı iz bırakıyordu.prima premium care çok ince hava aldığı iddia ediliyor ama kaka sızdırıyor ben buduruma sinir oluyorum..sıra geldi prima pampers a kendisini henüz kullanmadık kullananların görüşlerini bekliyoruz.
Bebek Arabası
Arabamız bebecomfort uzuuuun araştırmalar sonrası almıştım sadece Joker satıyor Fransız malı baston yer kaplamıyor kolay taşınıyor ve hafif diye aldım. Kullanırken yer kaplamaması için tekerleri küçük olduğundan güzel ülkemin kaldırımlarında biraz zorlanıyorum acaba hayvan gibi iri tekerli olanlarından mı alsaydım dedirtti ama yinede memnunuz asfaltta sürümü çok rahat :)
Tamizlik Ürünleri
Mustelanın vücut ve saç şampuanı bir arada olanını aldım çoook memnunum ama bebişim 2 aylık olmadan bitti Mustela ya devam edersek batarız gibi 200ml 30 küsürdü sanırım sizler ne tavsiye edersiniz değiştirmeyi planlıyorum. Mustelanın pişik önleyici kremini de aldım ara ara sürüyorum henüz pişiğimiz yok
Sizlerinde değerli deneyimlerini okumak isterim.
Sana tamamen katılıyorum .. Sütü bol olup sıkıntı yaşamayan bi insan dahi olsam..aman be yaaaaaaa
olsa bi dert olmasa ayrı dert
poooffff
ne zor şey yaaa
duygusu sana bakması göğsüne yapışması maneviyatı fln ayrı bi güzel amaa
şu emzirmek var yaaa doğurmaktan daha zormuş
ki ne kadar zor ve berbat bir sezeryan ve doğum geçirdim yani ona rağmen böyle düşünüyorum
iyi geceler kızlar.
oğluşum uyudu..
benimde çok uykum var ama bir sürü iş beni bekliyor
Cuma günü tatile gidicez çok heyecanlıyımm. şuanda onun için şimdiden bavulları hazırlamaya başladım. oğluşumun bavulu nerdeyse hazır.
bakalım nasıl 3 gün olucak neler yaşıycaz
booll sütlü arkadaşlar maşallah size amannn çok söylemeyinn nazar değmesin.
hepinize iyi geceler canlarr. öpüyoruz sizi oğluşumlaaa
Bn sırtüstü uyurken üzerimdeki 2 kat pike böle olmuş dün, yok artık dedi eşimİşte size normal bi emzirme sonrası elimlee tutmama rağmen iğrençleşen kıyafetim .. Bi de gezmekte falan olduğumu. Düşünün
igne batmasi durumu benim goguslerde de var ama ole olmaya basladigindan beri bende sut artti kanallar acilio galiba die yorum yaptim kendimce acaba neden bendef merk ettim simdi
kızlar dün gece bebeği emziriyordum. baktım burnu sanki akıyormuş gibi fıkır fıkır ses çıkarıyor. benim yatağımda o uyur vaziyetteydi. sonra bir baktım çarşaf az bir şey ıslanmış, dedim fazlasını ağzından akıttı yine ama bir de ne göreyim burnundan süt geliyor.
hiç başına gelen oldu mu internetten bir iki baktım çok emdiği için diyor, fikri olan var mı?
kızlar bebgnın kafası konak olan varmı
olan varsa nasıl bı uygulma yapıo acabaaa
msc cnm bol sutlusun masallah. bende oyleyım gunde 4 kezz ıccamasrı ve ust degstryorm yetstremıyorm kendme emzrme sutyenı atık bıde bırını emerken dıgernden sut bosalıyo aynı anda. benm gogus uclarım cok acıldı yardı oglum saolsun o yuzden de sut durmuyor fıskıryor. bence sag ben oyle yapıyorm
Aynenn yarası olan sütü gelmeyen sütü çok gelen pöf
1 saat oldu göğüslerim şişmedi birazcık nazar değdi sanırım
Benim fazla sütlerim yarime paradoksa sütü olmayan arkadaşlarıma gitsin inşallaaaaaah
Azcıcık nazar değsin istemiştim ama o yazıyı yazdıktan yarım saat snr şiştim geneSüt göğsünün ucuna geliyodur canım benimde öyle oluyor bakıyorum açar açmaz göğsümü akıyor süt
Bizim hep burnundan geliyor ağzından çok az gelir pompayla temizliyorum kusar kusmaZ
Banyo öncesi zeytinyağı sürüp konak tarağıyla taradım 2. Yapışımda geçti hiç kalmadı canım
Maşallah bebeğim sütlerinee :)) ben şahidin fışkırıp durmamasına maşallaahhh
Maşallah canım sütünebak süte çok nazar değer böyle çok söyleme
Allah kabul etsın canım. sabaha karsı benm oglumda sureklı yanımda yatyor kalkıp oturmakdan bı hal olmusdum npacaan
benmkı yataga koydugum anda uyanyor bı bakyor nerdeym ben dr gıbı cogu zamn uykusu kcyor ama uyutp ıllakı yatryorm mecbuurrrr
Sana tamamen katılıyorum .. Sütü bol olup sıkıntı yaşamayan bi insan dahi olsam..
Tamam manevi boyutu cok güzel ama emzirmek ne konforsuz bi şeymiş ya.. İllallah dedim.. 7-8 ay sadece anne sütü vericem inanıyorum cok faydalı ama benim rezilliğim beni bitiriyor yani...
Emzirirken bi parmağım diğer göğsümde süt fışkırmasın diye...
Boş göğsümden sızan süt belime kadar inmiş..
Sokakta orda burda misafirlikte durup dururken akan göğüsler ..
2 top lekesi tişörtlerde ... Ki içinde sütyen ve atlet olmasına rağmen ..
Kayınpederimin onun bunun elin adamının yanında aniden göğüslere süt inerken elim kolumla engel olmaya çalışmam.. İnsanların napıyo bu diye şaşkın bakışları ...
Her an ıslaklık hissi
Etine yapısıp kurumuş göğüs pedi,..
Offfffff offff İnan cok iğrenç yani..
Bütün bunların yanında tek tesellim ahum un kusmaması...
Bi de onunkini temizlesem isyan bayrakları çekerdim artık.. Daha bi damla kusmadı.. Abisi de öyleydi.. Gecen gün eşyalarımız yeni eve taşındı .. Kapı komşusu gelip tanışırken eşime : abi siz yeni evlisiniz galiba demiş.. Bilmiyo ki 2 bebeğim var... Allah'tan bi de kusmukla uğraşmıyorum yani...
O kadar gıcık oluyorum ki bu fıskiye göğüs olayına farkındaydanız alttaki çizelgem 2 Sene sonraya ayarlı...Emzirmenin bittiği yaşa
kızlar bizim 2 ayımız bitti 3. aya girdik bebeğim artık daha geç acıkıyor yani önceden 2 saat geçince mızmızlanırdı yarım saat zor oyalardım.2 gündür 3,5-4 saat oluyor hala bir acıkma belirtisi yok ama ben yine de 3 saat geçince emziriyorum acaba yanlış mı yapıyorum
kızlar bizim 2 ayımız bitti 3. aya girdik bebeğim artık daha geç acıkıyor yani önceden 2 saat geçince mızmızlanırdı yarım saat zor oyalardım.2 gündür 3,5-4 saat oluyor hala bir acıkma belirtisi yok ama ben yine de 3 saat geçince emziriyorum acaba yanlış mı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?