uyurken ağzına bişi gelio yüzünü ekşitiyo yutuyo
Gazını çıkarırken azcık kusuyo bazen ,bide emdikten snr soluk soluğa kalıyo hiç bi dr bişi demedi burnunu temizliyceksin dedi serum fizyolojik damla damla değil foşur foşur sıkcaksın dedi gösterdi foşurt bi sıktı aksırdı yarısı dışarı kaçtı sonra asğiratörle çekceksin dedi
Rabbim nelere kadir, eğer teslim olabiliyorsan ona. Guzelin ve iyinin ondan geldigine inanirsan...
Düşünebiliyor musunuz ben bu bebegi istemiyorum diye aylarca aglamistim. Oysa o saglikli olmasinin yaninda güzelini de verdi.
Hayatta sevgisini gösteremeyen eşim öpüyor kokluyor ozledigini söylüyor.
Modaya biz de uyduk teyzeleri fıstık, lokum, leblebi şekeri prensesimizin fotoğrafları, buyrun...
Eki Görüntüle 805334 Eki Görüntüle 805335 Eki Görüntüle 805336 Eki Görüntüle 805337
Canım sütünü biraz azaltmalısın.. Böyle hasta olursun..
Göğüslerini tümden boşalttıkça vücut ihtiyaç var diye daha da üretiyor .. Az sag bırak azıcık sag bırak.. Rahatlatana kadar.. Normal düzeni kızınla tuttur artık sağma fazla yapma ekstradan.. Sütün yetiyo zaten
ya eğer bi sıkıntısı olsa uyumaz gecede mesela 9da veriyorum mamasını uyuyor 5-6 sa. uyanmadığı oluyor bazenYa morali keyfi yerinde. Tüm gece uyuyup 8 de uyandıydı .. 10 gibi emzirdim
duruyo uyuyo ama asla emmiyo
ne kadar cok emerse emsin kaç saat oldu ya
hasta değil ateş yok hırıltı tıkanık burun yok baygın gibi değil
halil sezai ye bağlamış değil
ama emmiyo ya emmiyo akıp gidiyo sütlerim
normalde içiyodum paket taşımıyodum ama kahve yanında ortamda fln baya içiyodum. 1 sene olucak nerdeyse içmiyorum şimdide öle eşim yanımda içerde burnuma kokarsada bi fırt alıyorum canımın istediği geçsin diye oda içime sinmiyo zaten,Paradoks sağol şekerim :))
Emzirme döneminde sigara içeniniz var mı?
allahım bize gönder kız fazlasınııııKızlar yardım edin yaa çıldırcam sağ göğsümü 1 saat önce sağdım şuan şiş gene, dokunamıyorum çok fena şiş yarılcak şanki ağrıyo akıyo şimdi yine sağcam hîçbişeyden değil de sağmaktsn bıktm bu normal değil ne yapmam lazm sol göğsüm normal hatta o tam tersi geç doluyo 3-4 saatte doluyo googleda bişi bulamadm doktora gdeym bari yarın ama hangi bölüme gtcem
cnm yazdıkların bizimkilerle aynı.bennde deneyeyim bunları.valla bunlar reflü belirtisiymiş nettede öle diyor.mide kapakçıkları gelişmediğinden oluormuş.
bizimki sürekli omuzda durmak istiyor.o pozisyon sıkıntı yaratır mı ki?
birde kaç gündür sırtı karnımda elim göbeğinde taşşıyıp yatarak emziriyırdum bunlar tetikledi en çok
birde gazını ne şekilde çıkarıyorsun?memeden alırsam sinirleniyor benimki nasıl yapacaksam
Böyle bi yazı beğenilir mi bilmem ama beğene bastım..okullar açıldı ya grip her eve taşınır artık
çocuklardan birbirlerine, onlardanda bizee
ya eğer bi sıkıntısı olsa uyumaz gecede mesela 9da veriyorum mamasını uyuyor 5-6 sa. uyanmadığı oluyor bazen
seninkide derin uykuda belki o baygınlıkla açlığı tokluğu hissetmiyodur. bence endişelenme acıkınca mecbur emicek haber ver bizede hee:)
normalde içiyodum paket taşımıyodum ama kahve yanında ortamda fln baya içiyodum. 1 sene olucak nerdeyse içmiyorum şimdide öle eşim yanımda içerde burnuma kokarsada bi fırt alıyorum canımın istediği geçsin diye oda içime sinmiyo zaten,
ah şuu kocişte bıraksa bi ne güzel olucaakkk
allahım bize gönder kız fazlasınıııı
seninkide zor anacım, ama bence sonuna kadar sağma tam boşalınca geri tam tam dolmak isticek, sağdığının fazlasınıda at buzluğa zor zamanlar için nolur nolmaz, altın değerinde o sütler kıııııızzzzz
bence aile hekiminde eben oluyo ya, onlar eğitimli onlara sor napıcağını telf. bile açabilirsinaslında. benim ebemin telf. var bende mesela.
Allah Allah vardır ayol bi çözümü yawwwBuzluğa at diyosun da inan bn biberonu kaynatmıyorum artık yıkamıyorum bile çoğu zaman başta yapıp attım sütü olmayan arkadaşıma verdim ama artık sadece başlığını memenin değdiği yeri yıkıyorum sağıp döküyorumyoruldum canım acıdığı içinde sinir oluyorum, keşke yakın olsaydık verirdim eceye. Annem sağlıkçı onunda böyle olmuş onun iltihap da olmş bnm aile hekimliğindekilerîn bişeyden çaktıkları yok
Bn artık kullanmıyorum ama hergün kullandığım oldu tuzlu su zaten bi zararı yok diye biliyorum.cnm bizim bebekler aynı.bende fısfıslı serum fizyolojik var.hergün bir kez sıkıyordum birkaç gündür sıkmıyorum fazla oldu diye.sen hergün kullanıyormusun?
Allah Allah vardır ayol bi çözümü yawww
Böyle bi yazı beğenilir mi bilmem ama beğene bastım..
Benim cadı emdi , bakalım diğer seans kaç saat sonra
Buzluğa at diyosun da inan bn biberonu kaynatmıyorum artık yıkamıyorum bile çoğu zaman başta yapıp attım sütü olmayan arkadaşıma verdim ama artık sadece başlığını memenin değdiği yeri yıkıyorum sağıp döküyorumyoruldum canım acıdığı içinde sinir oluyorum, keşke yakın olsaydık verirdim eceye. Annem sağlıkçı onunda böyle olmuş onun iltihap da olmş bnm aile hekimliğindekilerîn bişeyden çaktıkları yok
Aa ilk defa duyuyorum aklına gelirse söyler misîn cnm yasütü azaltr diye uyardıklatı şeyler varya onları denesen? Bi kaç bitki çayı demişlerdi içme diye de aklıma gelmedi şimdi ya
Aa ilk defa duyuyorum aklına gelirse söyler misîn cnm ya
Adacayı sütü azaltır. Ama Allah yardımcın olsun canım ya böyle işin çok zor. Yani hayat standartını düşürür senin. Dışarı çıkamaz gezip tozamazsın sen? Banyo falan bile olay olur yani.. Kötü ya.. Bir an önce düzelir inşAa ilk defa duyuyorum aklına gelirse söyler misîn cnm ya
vlla çok özendim senin sütlü göğüslerne... keşke benim de öyle olsa da ben de saat başı sağsam...
maşallah diyim
Anne sütünü azaltan baharat ve bitkiler:
Ada çayı
Nane / Mentol
Kekik
Maydonoz
Kara ceviz
Civanperçemi
Kuzu kulağı
Adacayı sütü azaltır. Ama Allah yardımcın olsun canım ya böyle işin çok zor. Yani hayat standartını düşürür senin. Dışarı çıkamaz gezip tozamazsın sen? Banyo falan bile olay olur yani.. Kötü ya.. Bir an önce düzelir inş
tuanazehra senin adina uzuldum gercekten... skandalll... keske burda is bulabilseymis esin. kaynanam durup durup dua eder tek duam biran once memleketimize gelin rezilligimiz bitsin der rezillikte cocuga bakicinin bakacak olmasi. aslinda bende istiyorum gitmeyi ole dedikce gidesim gelmio birkac cocuk yapip buyutup mu gitsem diyorum nasip artik. ama hic istemiyorum kaynanamin bakmasini ole buyuyen cocuklar anne baba sozu dinlemio ikisininde avantajli dezavantajli yonleri var
Canım senin bu yazını okur okumaz bende çıkardım hemen eldivenleri.
nasıl zayıflıyorsunuz ya, ben aksine doğumdan bu yana 2 kg aldım, daha iki ay bile olmadı.
Bana hurmayı da çok tavsiye etmişlerdi ama ben hurmayı pek sevmediğim için denemedim. Dene istersen hurmayı da.
Canım bunu okuyunca, sanki benim kayınvalideden bahsediyorsun zannetim. Oda çok karışır, sadece kendi dediklerinin olmasını ister sanki çocuğu o doğurdu, ama ben hiç takmıyorum dinlemiyorum da, bişeyde ısrar ettiğinde, bebeği alıp yine kendi bildiğim gibi yapıyorum. Sonuçta bir bebeği kimse annesi kadar iyi tanıyamaz ve anlayamaz. Bizimkide sallayayım felan derse yok o öyle alışkın değil, böyle hiç uyumaz diyorum veya durmadan kucağa alıyor, siz bu kızı hep yatırıyorsunuz biraz da kucağa alın diyor. Allahtan geçenlerde yine kucağına aldığında bizim kız başladı ağlamaya, anne yerine yatır oynamak istiyor o kendi kendine, sevmiyor kucağı dedim. Yatırır yatırmaz sustu zaten hemen. Çok ısrar ediyor oda, bişeyi anlatana kadar akla karayı seçiyorum, o ne derse o olcakmış, ama ben izin vermiyorum. Ne zaman emzireceğimi bile o söylüyor, sanki ben anlamıyorum bebeğimin ne zaman acıktığını. Offf konu açılınca bende yine çok sinir oldum. İlk başlarda eşim söylemişti anne çok karışıyorsun diye, sonra bi ara rahattık ama şimdi yine başladı, öğreteceğim ona ama herşeyin onun istediği gibi olmayacağını. Sende komşuna açık ve net söyle herşeyi alınırsa alınsın artık çok sinir oluyorum böyle insanlara
kızlar bebgnın kafası konak olan varmı
olan varsa nasıl bı uygulma yapıo acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?