2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

cnm bizim bebekler aynı.bende fısfıslı serum fizyolojik var.
hergün bir kez sıkıyordum birkaç gündür sıkmıyorum fazla oldu diye.
sen hergün kullanıyormusun?

Son düzenleme:

Oy ben onun sac bandını yirim çok tatlı maşallah rabbim mutlulugunuzu daim etsın canım

Tümden boşaltmıyorum Rahatlıycak kadar sağıyorum sadece sağ böyle 120 ml sağınca rahatlyrm emziriyorum daha dolu oluyo 1 saat snr bidaaaa 20 günlüklen mi ne şişmişti ağrımıştı sağmıştım o zamandan beri arttı da arttı
Annemin şişmiş iltihap olmuş antibiyotik kullanmiş ona benzemekten korkup şişince ağrımaya başlaynca sağmştm

Son düzenleme:
ya eğer bi sıkıntısı olsa uyumaz gecede mesela 9da veriyorum mamasını uyuyor 5-6 sa. uyanmadığı oluyor bazen
seninkide derin uykuda belki o baygınlıkla açlığı tokluğu hissetmiyodur. bence endişelenme acıkınca mecbur emicek haber ver bizede hee:)

Paradoks sağol şekerim :))

Emzirme döneminde sigara içeniniz var mı?
normalde içiyodum paket taşımıyodum ama kahve yanında ortamda fln baya içiyodum. 1 sene olucak nerdeyse içmiyorum şimdide öle eşim yanımda içerde burnuma kokarsada bi fırt alıyorum canımın istediği geçsin diye oda içime sinmiyo zaten,
ah şuu kocişte bıraksa bi ne güzel olucaakkk

allahım bize gönder kız fazlasınıııı
seninkide zor anacım, ama bence sonuna kadar sağma tam boşalınca geri tam tam dolmak isticek, sağdığının fazlasınıda at buzluğa zor zamanlar için nolur nolmaz, altın değerinde o sütler kıııııızzzzz
bence aile hekiminde eben oluyo ya, onlar eğitimli onlara sor napıcağını telf. bile açabilirsinaslında. benim ebemin telf. var bende mesela.

Gazını boynu kolumda emzîrir gibi dik bi şekilde tutup sırtını sıvazlıyarak çıkarıyordum tabî ayırdığm zaman önce ağlıyodu gazını çıkarıp tekrar emziriyordum, önemli olan karnına bastırmamak dik emzirmek açılı yatırmak karnında çok gaz biriktrmemek. Az ve sık emzirmeyi de deneyenilirsin. Kızımın geçti inşallah sznde geçer kısa sürede kusan bebek zor stekli kostüm değiştiriyorduk :)

okullar açıldı ya grip her eve taşınır artık
çocuklardan birbirlerine, onlardanda bizee

Buzluğa at diyosun da inan bn biberonu kaynatmıyorum artık yıkamıyorum bile çoğu zaman başta yapıp attım sütü olmayan arkadaşıma verdim ama artık sadece başlığını memenin değdiği yeri yıkıyorum sağıp döküyorum yoruldum canım acıdığı içinde sinir oluyorum, keşke yakın olsaydık verirdim eceye. Annem sağlıkçı onunda böyle olmuş onun iltihap da olmş bnm aile hekimliğindekilerîn bişeyden çaktıkları yok

Allah Allah vardır ayol bi çözümü yawww

cnm bizim bebekler aynı.bende fısfıslı serum fizyolojik var.hergün bir kez sıkıyordum birkaç gündür sıkmıyorum fazla oldu diye.sen hergün kullanıyormusun?
Bn artık kullanmıyorum ama hergün kullandığım oldu tuzlu su zaten bi zararı yok diye biliyorum.

bizimki birden sessizleşirse bakıyoruz ki tvye takılmış gözü. Ama boşa beklemesin beyfendi izletmem daha çok küçük.
,
.
Sigara konusunda ne yalan söylim hamileyken de arada çekerdim şimdi de öyle yapıyorum sonrasnda hemen emzirmiyorum ama.:26:

sütü azaltr diye uyardıklatı şeyler varya onları denesen? Bi kaç bitki çayı demişlerdi içme diye de aklıma gelmedi şimdi ya

Aa ilk defa duyuyorum aklına gelirse söyler misîn cnm ya

vlla çok özendim senin sütlü göğüslerne... keşke benim de öyle olsa da ben de saat başı sağsam...
maşallah diyim
Anne sütünü azaltan baharat ve bitkiler:

Ada çayı
Nane / Mentol
Kekik
Maydonoz
Kara ceviz
Civanperçemi
Kuzu kulağı

Aa ilk defa duyuyorum aklına gelirse söyler misîn cnm ya
Adacayı sütü azaltır. Ama Allah yardımcın olsun canım ya böyle işin çok zor. Yani hayat standartını düşürür senin. Dışarı çıkamaz gezip tozamazsın sen? Banyo falan bile olay olur yani.. Kötü ya.. Bir an önce düzelir inş

aman be yaaaaaaa
olsa bi dert olmasa ayrı dert
poooffff
ne zor şey yaaa
duygusu sana bakması göğsüne yapışması maneviyatı fln ayrı bi güzel amaa
şu emzirmek var yaaa doğurmaktan daha zormuş
ki ne kadar zor ve berbat bir sezeryan ve doğum geçirdim yani ona rağmen böyle düşünüyorum

Son düzenleme:

Özenme arkadaşım hiç iyi değil kızım için de iyi değil hep önsüt içmek sulu şekerli

Benim banyom olay tepemden su akıyor ordan süt akıyor Kızımın banyosu şenlik suya bayılıyor kısss bni kim tutar kıxımda biz gibi gezsin yeterki heleki tırtıklı yollara bayılıyo tabi genelde kızım ben yemek yerken acıktığı için acele acele yemekten yediğimden bîşi anlamıom o ayrı, dışardayken o acıkıp uyanmadan azcık emziriyrm, hîhi yaratıcılık paçamdan akıyo analitik zekam gelişti bu fıstık sayesnde

Keşke canım keşke bulabilseydi ama budada araştırmadı oraya taşınak istediği için napalım hayırlısı herşeyin bende istemiyorum kayınvalidemin bakmasını onlar biz bakamayız zannediyor ondan böyle baskıcılar ama allaha şükür kimseye düşürmem ben bakarım allahın izniyle kızıma.....

Benim kaynanada öyle çok bilmişlik yapıyo hep ama bende aynı sen gibi bildiğimi okuyorum yanii böyle devam

kızlar bebgnın kafası konak olan varmı

olan varsa nasıl bı uygulma yapıo acabaaa

Canım benim kızımınd konakları çok fazlaydıı zeytinyagı ve soda yaptık bugün annemle biraz bekletip ince taragıyla yavaş yavaş taradık ve çıktı konakları bunu her banyosunda uygula bak faydasını göreceksin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…