Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nazancım aşılama günümüz aynı gün bende şubat 11 fakat bende agrı sancı vs yok normal herşey
Fakat senin durum için pek bilgim yok ama inşallah allahım seni yanıltmasın

ya benim gecen ay hapla yükselmişti bende yumurtlamamda falan bi problem yok o yüzden yükseltmemiş olabilir enim eşimin siperm haretliliğinde sorun var cok düşük.

ya benim gecen ay hapla yükselmişti bende yumurtlamamda falan bi problem yok o yüzden yükseltmemiş olabilir enim eşimin siperm haretliliğinde sorun var cok düşük.

canım sperm hareketliliği için nohut yemegini bol bol yap eşine yedir.bir de ısırgan çayı ve kabak çekirdeği çok iyi geliyor.test edildi onaylandı bizim hareketliiik 11 den 32 çıkmıştı.2 ay içinde hemde...

arkadaşlar ben eczacıyım aynı zamanda. tüp bebek reçetesi bana pek gelmiyor ama birkaç tane tüp bebek yaptıran arkadaşımdan duyduğum kadarıyla zaten devlet ilaçların tamamını karşılamıyormuş. büyük bir kısmı cepten veriliyormuş. muhakkak sizlerde raporlu aldığığınız için biliyorsunuzdur. raporla alıp fark verdiğiniz bir gün sorun eczaneye bu ilaçları raporsuz alsam ne olur diye. yani etiket fiyatı olarak tabi pahalı tutuyordur ama indirim yapabilirler. benim o tüp bebek yapan arkadaşlarımda mesela belli bir seferden sonra devlet karşılamadığı için cepten aldılar ilaçları çok farkediyor fiyatlar indirim yapılıyor dedi. yani özelde yaptırmak istiyorsanız bunu da bir araştırın derim.

senin yumurtlamada probem yoksa tabii ki tedavimiz farklıdır. belki de dediğin gibi o yüzden gonal f yaramadı sana. haayırlısı olsun ya aşılama ile olmazsa tüp bebek ile olur.

evet canım 1 yumos oldugu ıcın dusuk cıkmıstır ama olsun asılamada cok yumurtada ıyı deıl
e2 ıste yumos kalıtesıne bakıyor eger yuksekse asılama yapılıyor dusukse yumos kalıtesız demek
aslında sende problem olmaması cok buıyuk dezavantaj cunku bebegı sen tasıyacagın ıcın esındekı problemle daha cabuk oluyor
benım sorun bızde pko 2 bucuk senedır cabalıyoruz :2:

arkadasım dr ismini vereilirmisin merak ettim...

ben de pko luyum. bir seneyi geçti tedavi oluyorum çeşitli şekillerde. senin yumurtan oluşuyormu peki ilaçla ?

canım benımde pko var
eşimde sorun yoktu hep spermlerı cok ıyıydı ama asılama oldugum gun 12 mılyon spermle morfolojıde %1 ıle yapıldı pek umudum yok ama hayırlısı
buarada senın cok yukseltmıs dozunu doktorun 75 ıle başlanması ve 7 gun 75 ıle vurulması daha ıyı ben yumurtam gelısmez dedım 100 vuruyum dedım bana guldu doktor ohss rıskı olmasındanda korktum ya gerci..
ayrıca yuksek dozda yumosları hemen buyutup kalıtesızlestırebılıyor .
benım 3 yumos ve 1400 e2 asılama sonrası 7 gunum bugun bakalım olmıycagını bılıyorum ama hayırlısı:)

adama kabak yedıre yedıre bır hal oldumm artık mıgdem bulanıyor dıyor
gercı bızım hız sorunu yok %95 morfolojı %1 spermde 12 mılyonla yapıldı asılamam
bende pko var
[/B]

ısırgan cayını nerden alıcam aktarlardamı var nasıl yapmalıyım yazabilirmisin
valla sanada ben cok soru soruyorum seni sıkıyorumdur kusuruma bakma
hakkını helal et canım....

adama kabak yedıre yedıre bır hal oldumm artık mıgdem bulanıyor dıyor
gercı bızım hız sorunu yok %95 morfolojı %1 spermde 12 mılyonla yapıldı asılamam
bende pko var
[/B]

ee süpermiş değerler.maşallah diyelim.pko ya takılma bence erkek faktörü olmayınca işler daha kolay oluo.inş tutar aşılaman

benim 10 yumurta ve %98 hareketlilikle yapıldı aşılamam. spermeleri yıkama yapıldığı haldemi morfoloji %1 oldu ?

ısırgan cayını nerden alıcam aktarlardamı var nasıl yapmalıyım yazabilirmisin
valla sanada ben cok soru soruyorum seni sıkıyorumdur kusuruma bakma
hakkını helal et canım....

canım aşkolsun ne hakkı...varsa bi hakkım helalı hoş olsun. ısırgan çayını aktardan alabilirsin.ben arifoğlundan poşet şeklinde almıştım.her akşam eşime içirdim bi bardak.şimdilik biraz ara verdik.tüp bebeğe yakın yeniden yüklenecez poşet çayı normal sallama çay gibi yapıyosun canım.hiç zor degil.

ee süpermiş değerler.maşallah diyelim.pko ya takılma bence erkek faktörü olmayınca işler daha kolay oluo.inş tutar aşılaman
vALLA UMUDUM HIC YOK ASILAMA OLDUGUM GUNDEN BUGUNE AGRIM VAR SANKI KİST OLDU GIBI DAHA ONCE YASADIGIM AGRI .
CANIM YA PKO OKADAR ZORKI ANLATAMAM SANA DUSMANIMIN BASINA VERMESIN RABBIM 6 ADET HAP ICIYORUM DELIRICEM PSKOLOJIM BOZULDU COK 2 BUCUK SENEDIR DOKTOR YUZU GORMEKTEN BIKTIMMMM PEK GUZEL DEIL ASLINDA DEGERLER BEN DAHA IYI BEKLIYORDUM KI SORUN YOKTU ESIMDE 150 MILYON SPERM VARDI % 6 MORFOLOJI VARDI AMA HEPSI UCMUS

benim 10 yumurta ve %98 hareketlilikle yapıldı aşılamam. spermeleri yıkama yapıldığı haldemi morfoloji %1 oldu ?

10 YUMURTAMI ILK DEFA DUYUYORUM CANIM BENIM DOKTORUMA GORE 10 YUMURTA OHSS RISKI DIYOR .
2 3 YUMURTA EN IDEALI BEN 3 YUMURTA OLDUGU ICIN BILE UZULDUM KALITESIZLIGINI ARTTIRYORMUS
EVET YIKAMA OLDUGU HALDE %1 OLDU CANIM BENIM SPERM KAC SIIZN? BENIMDE %95 HAREKETLIYLE YAPILDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…