Kizlar selam,
Asilamam 11subatta oldu, bugun 9.gunu...2 gundur kasik agrilari vardi,geceden beri de pembe akintim var....
Regl icin biraz erken degil mi sizce? Tutunma kanamasi mi yoksa :))
Uzulmeli mi uzulmemeli miyim bilemedim..
Bekleyip gorcez bakalim...
aslında gonal f 75 düşük bir doz . doktorun dozu yükseltebilirdi ama tabi en iyisine yine onlar karar verirler. benim bile 75 kullanıp yumurtalarım oluştuğu halde 112,5 a yükseltti doktorum . sen hep sabit gitmişsin. ama işte e2 değeri ile de alakalı olabilir. senin tek yumurta ile 1400 olduysa o yüzden yükseltmemiştir doktorun dozu. sizlerdeki sorunlar neler ben pko luyum. eşimde bi problem yok.
ya benim gecen ay hapla yükselmişti bende yumurtlamamda falan bi problem yok o yüzden yükseltmemiş olabilir enim eşimin siperm haretliliğinde sorun var cok düşük.
ya kendimi felaket tellalı gibi hissediyorum ama ne yazık ki özelde yaptırdığın aşılamaları devlet saymıyor canım.eğer devletten tüp bebek raporu almak istersen 2 defa iğneli aşılamayı devlet yada üniversite hastanelerinde yaptırmış olman lazım.yoksa ben de hep özele gidiyordum.özeldeki doktorum beni uyardı bende mecburen hiç istemedigim halde devlete başladım. haberin olsun.eğer negatid alırsan maddi durumun iyise direk tüp bebek yaptır derim.ama eğer rapor almak istiyorsan özelde aşılama yaptırma derim ben.yoksa en baştan başlıcaksın
canım bu bilgiyi vermen iyi oldu bu arada emre bey dedigin doktor emre karatekelioglu mu ?
Doktor selman lacin içinde iyi konuşmalar var
ya benim gecen ay hapla yükselmişti bende yumurtlamamda falan bi problem yok o yüzden yükseltmemiş olabilir enim eşimin siperm haretliliğinde sorun var cok düşük.
ya kendimi felaket tellalı gibi hissediyorum ama ne yazık ki özelde yaptırdığın aşılamaları devlet saymıyor canım.eğer devletten tüp bebek raporu almak istersen 2 defa iğneli aşılamayı devlet yada üniversite hastanelerinde yaptırmış olman lazım.yoksa ben de hep özele gidiyordum.özeldeki doktorum beni uyardı bende mecburen hiç istemedigim halde devlete başladım. haberin olsun.eğer negatid alırsan maddi durumun iyise direk tüp bebek yaptır derim.ama eğer rapor almak istiyorsan özelde aşılama yaptırma derim ben.yoksa en baştan başlıcaksın
canım bu bilgiyi vermen iyi oldu bu arada emre bey dedigin doktor emre karatekelioglu mu ?
Doktor selman lacin içinde iyi konuşmalar var
evet canım emre karatekelioğlu.ben ona gitmeye karar verdim.çok ilgili bir doktormuş....fiyatta çok makul geldi. sen de mi duydun emre beyi?bu arada istanbulda mı yaşıyorsunuz?
anladım canım dr hiç bişey demedi 1 tane yumurtam gelişti belki o yüzden az cıkmıstır.ya belki bu asılamadan sonra drumu degiştircem herhalde hiç bişey demiyo konusmuyor dogru düzgün e2 bu ne dr bey dedim yok bişey dedi.. ben anlamadım ya sonucları alıp eve gelip nette arastırıp duruyorum valla kafayı yicem..bende bir problemyok ama bilmiyorum yaa insallah tutar..
evet canım emre karatekelioğlu.ben ona gitmeye karar verdim.çok ilgili bir doktormuş....fiyatta çok makul geldi. sen de mi duydun emre beyi?bu arada istanbulda mı yaşıyorsunuz?
Evet doktor emre'yi ve doktor selman ı duydum bende iyi olarak ben istanbul beylikdüzünde oturuyorum
Naz canım dün kadın programında bir doktor telefona baglandı çok kişiye aşılama sonrası olumlu sonuçlar verdim dedi bende doktorun adıyla sitesini bulduö bugünde telefon açtı eşim dedi morfoloji sorunu var dedi doktor morfolojiye takıntılı olmayın dedi morfoloji 0 olsa bile normal gebelik bile olma olasılıgı var dedi aşılamadan olumsuz yanıt alırsanız yanıma gelin dedi
arkadasım dr ismini vereilirmisin merak ettim...
herkese merhaba.... ben de dün 2. aşılamamı oldum. öncelikle e2 değeri hakkında bildiklerimi söyliyim . e2 yumurta başına salgılanan bir hormon. normal gelişmiş bir yumurtadan 200 değerinde salgılanıyor. yumurta sayısı fazla ise e2 değeri de fazlalaşıyor. mesela benim en son e2 değerim 2700 idi. bunun çok yüksek olması overlerin hiperstimülasyonu denen bir sendorm yapıyor. ciğerler su topluyor bulantı kusma falan. benim bu sendroma girmemem için doktor 3 gün gonal f e ara verip bekledi haatta düşme göstermezse bu ayı iptal ederiz falan dedi ama sonra az da olsa düşme gösterince ek tedbirlerle aşılamam yapıldı. gonal f benim yumurtalarımı çok fazla çalıştırdı ki ben 75 ile başlayıp 112,5 a çıktım ve 8 gün iğne vurdum sadece . hatta ben yetmez diye fazla ilaç almıştım elimde kaldı. forumlarda çünkü daha yüksek dozlarda 15 gün falan vurulanları okumuştum. tabii herkesin bünyesi aynı değil. hayırlısı ile tutar inşallah diyelim hepimizin ki.
canım sperm hareketliliği için nohut yemegini bol bol yap eşine yedir.bir de ısırgan çayı ve kabak çekirdeği çok iyi geliyor.test edildi onaylandıbizim hareketliiik 11 den 32 çıkmıştı.2 ay içinde hemde...
canım sperm hareketliliği için nohut yemegini bol bol yap eşine yedir.bir de ısırgan çayı ve kabak çekirdeği çok iyi geliyor.test edildi onaylandıbizim hareketliiik 11 den 32 çıkmıştı.2 ay içinde hemde...
adama kabak yedıre yedıre bır hal oldummartık mıgdem bulanıyor dıyor
gercı bızım hız sorunu yok %95morfolojı %1 spermde 12 mılyonla yapıldı asılamam
bende pko var[/B]
ısırgan cayını nerden alıcam aktarlardamı var nasıl yapmalıyım yazabilirmisin
valla sanada ben cok soru soruyorum seni sıkıyorumdur kusuruma bakma
hakkını helal et canım....
vALLA UMUDUM HIC YOK ASILAMA OLDUGUM GUNDEN BUGUNE AGRIM VAR SANKI KİST OLDU GIBI DAHA ONCE YASADIGIM AGRI .ee süpermiş değerler.maşallah diyelim.pko ya takılma bence erkek faktörü olmayınca işler daha kolay oluo.inş tutar aşılaman
benim 10 yumurta ve %98 hareketlilikle yapıldı aşılamam. spermeleri yıkama yapıldığı haldemi morfoloji %1 oldu ?
Evet doktor emre'yi ve doktor selman ı duydum bende iyi olarak ben istanbul beylikdüzünde oturuyorum
Tabiki adı ve ulaşacagınız adres ben bilgi aldım sizde alabilirsiniz
Op Dr latif küpelioglu.
Op. Dr. Latif Küpelioğlu | Sağlık Üzerine Net
hadi yaa...demek morf. önemli degil.aman yok ya...ben daha aşıyla falan uğraşmam.tüp bebek olayına dalacam.bu arada senle yakınmışız.bende yeşilköyde oturuyorum..hangi hastaneye gidiyorsun?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?