kızlar bugün saat 2de asılamam yapılacak ve benim bugün 11. günüm cok erken gibiymiş geliyor bana ama yanlısmıyım bilmiyorum.
1 tane yumurtam olustu 21mm dün aksam 7de catlatma iğnemi vuruldum..
bişey daha sorucam size E2 Estradiol hormonum 323 cıktı cok yüksek bu nedir ya cok merak ettim.drumda bişey demedi..
rabbim bana yardımcı ol lütfen u seferki tutar insallah..
KIZLAR DUALARINIZI BEKLİYORUM
kızlar aşılamam yapıldı haber vereyim dedim ama buseferkinde hiç umudum yok
cünkü eşimin siperm sayıları cok cok az cıktı yıkanmıs halini söylüyorum size.....
total siperm sayısı 12 000 000
ileri hareketli %14
yani böyle bu sekilde asılamanın tutması imkansız gibi görünüyor ...
cok moralim bozuldu....
ooffff offff oooooooofffffffffffffffffff................
Sivilceler çıkmaya başladı aşılamanın 8 inci gününde artık pek ümidim kalmadı çünkü reng li günüme yakın sivilce çıkıntısı oluyor
cünkü eşimin siperm sayıları cok cok az cıktı yıkanmıs halini söylüyorum size.....
ileri hareketli %14
cok moralim bozuldu....
ileri hareketli %14
cok moralim bozuldu....
Hamileliğin ilk haftalarındada çıkıyormuş canım sen duanı et takdiri allaha bırak
ileri hareketli %14
cok moralim bozuldu....
ee hadi kimse yok mu?...sadece ben miyim
mrb naz034 nasılsın.sana birşey sormak istiyorum.1.aşılamnda kaçıncı gün regl oldun.beni bilgilendirirsen sevinirim.forumdaki diğer arkadaşlar da bilgisi olan var yazar mısınız.bildiğim kadarıyla aşılama olan ay daha erken regl olunuyormuş.
ileri hareketli %14
cok moralim bozuldu....
mrb naz034 nasılsın.sana birşey sormak istiyorum.1.aşılamnda kaçıncı gün regl oldun.beni bilgilendirirsen sevinirim.forumdaki diğer arkadaşlar da bilgisi olan var yazar mısınız.bildiğim kadarıyla aşılama olan ay daha erken regl olunuyormuş.
ileri hareketli %14
cok moralim bozuldu....
canım inşallah bu sefer olur, inşallah canım. E2 hakkında çok emin olmamakla birlikte yüksek olması yumurtanın kalitesini gösteriyor diyebiliyorum. Ben de bir şey soracağım bugün 13. gün bildiğin gibi ben 10. gün kan testi yaptırmıştım ve de negatif olmuştu ya acaba tekrarlasam mı 13. gün bugün. dr.u aradım haftasonunu bekle, haberleşelim dedi. ama yanlış çıkma ihtimali olup olmadığını demedi bi fikir söyleyin
benim 12.gün olmuştu canım.11.günü leke gelmişti.inş sen olmazsın.ama bu iğnelerden sonra düzenim şaştı.bu ay yumurtlamdım bile.ateş ölçme yöntemini kullanıyorum.yumurtlamadığımı ordan anladım.şimdi adet olmayı bekliyorum.2.ciye başlıcazmrb naz034 nasılsın.sana birşey sormak istiyorum.1.aşılamnda kaçıncı gün regl oldun.beni bilgilendirirsen sevinirim.forumdaki diğer arkadaşlar da bilgisi olan var yazar mısınız.bildiğim kadarıyla aşılama olan ay daha erken regl olunuyormuş.
bu işler belli olmuyo canım.benim eşimin de ileri hızlı %82 yiidi.sayımız aynıydı ama gelgör ki tutmadı..kızlar aşılamam yapıldı haber vereyim dedim ama buseferkinde hiç umudum yok
ileri hareketli %14
cok moralim bozuldu....
Bizimkine göre seninki daha iyi görünüyor aşılama yıkama sonrası 2,5 milyon spermle aşılama yapıldı bana
Tabi bizde morfoloji sıfırsperm e doktor hr ne kadar iyi dediysede morfoloji den dolayıda bende umut yok biz elimizden geleni yapalım takdiri ilahi allahındır
edithpiaf------38----------1---------------------------------1.5 yıl------------------------------------------Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalımben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak
veeee listemiz...
İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ
NAZ034---------31------------1------------16 OCAK------4 BUÇUK YIL---------------30 OCAK----------
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YILnazar:)---------------???------------------
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------
ZEYSAN2013----33------------1---------23 OCAK---------3 YIL---------------------7 ŞUBAT-------------
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------
AYLİN333--------??-----------1----------29 ARALIK--------5 YIL---------------------???------------------
ORKİDE2---------30-----------1----------7 OCAK----------4 YIL--------------------20 OCAK------------
ERDEMLİİİ-------23------------1---------12 OCAK---------2,5 YIL-------------------26 OCAK--- --------BEKLİYOR
ÖZLEM1863-----29------------1---------04 0CAK----------???-----------------------???----------------
SEYBİL---------36-------------4---------???---------------1,5 YIL-------------------18 OCAK-----------
CEYCEY44------24------------3----------6 OCAK----------3,5 YIL------------------19 OCAK-----------BEKLİYOR
ELOSERCE-------------------------------4 OCAK-----------3,5 YIL--------------------18 OCAK-----------
NHSYN----------26-----------1-----------25 OCAK---------------------------------------------------------BEKLİYOR
PERCENEİGE--28------------1-----------???---------------1,5 YIL----------------------------------------BEKLİYOR
FEYZAAA------24------------1----------16 OCAK----------3-------------------------30 OCAK------------BEKLİYOR
BAMBİ--------35-------------1-----------24 OCAK---------2,5 YIL------------------7 ŞUBAT------------BEKLİYOR
CİPSONİ-----27-------------1-------------------------------5 YIL---------------------3 ŞUBAT---------BEKLİYOR
ATALAN------33------------1------------1 ŞUBAT----------3 YIL-----------------------16 ŞUBAT----------BEKLİYOR
SON-MAVİUMUT-25---------1------------4 ŞUBAT----------1,5 YIL---------------------19 ŞUBAT----------
HACER35------29----------1-------------------------------4,5 YIL---------------------15 ŞUBAT----------
BETOKA-------28----------1-------------26 OCAK----------2 YIL-----------------------11 ŞUBAT----------
SEROZİ-------30----------1-------------6 ŞUBAT----------1 YIL-----------------------20 ŞUBAT---------BEKLİYOR
MİLKŞEYKK---31----------1-------------4 ŞUBAT-----------2,5 YIL---------------------19 ŞUBAT---------
MERVE10ER---28---------2--------------------------------3 YIL-----------------------------------------BEKLİYOR
canım diğer topiktede yazdım.morfolojisi sıfır olanlarda aşılama ne yazık ki olumlu olmuyor. çok ümitlenme olursa süpriz olsun.olmazsa da çok üzülme.ümidimiz tüp bebek.en azından benim öleee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?