Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sivilceler çıkmaya başladı aşılamanın 8 inci gününde artık pek ümidim kalmadı çünkü reng li günüme yakın sivilce çıkıntısı oluyor

Aşılaman hayırlı olsun.inşallah bütün süreçler rahat ve olumlu olur.ve sonuda emeğin karşılığını alırsın.

mrb naz034 nasılsın.sana birşey sormak istiyorum.1.aşılamnda kaçıncı gün regl oldun.beni bilgilendirirsen sevinirim.forumdaki diğer arkadaşlar da bilgisi olan var yazar mısınız.bildiğim kadarıyla aşılama olan ay daha erken regl olunuyormuş.

kızlar aşılamam yapıldı haber vereyim dedim ama buseferkinde hiç umudum yok
cünkü eşimin siperm sayıları cok cok az cıktı yıkanmıs halini söylüyorum size.....

total siperm sayısı 12 000 000
ileri hareketli %14
yani böyle bu sekilde asılamanın tutması imkansız gibi görünüyor ...
cok moralim bozuldu....
ooffff offff oooooooofffffffffffffffffff................

bence moralini bozma.hiç belli olmaz böyle işler.sayı ve hareketlisi fazla olup tutmayanlar var.kalbini temiz tut.ve bol bol dua et.bol bol dinlenmelisin.yüksek bir yere de uzanma.

canım moralini bozma eger olacaksa 1 tane bıle sperm yeter yeterki rabbım ol desın dua et . inş en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun.

canım öyle deme, inancını kaybetme. rabbim ol dedikten sonra gerisi yalan

Bizimkine göre seninki daha iyi görünüyor aşılama yıkama sonrası 2,5 milyon spermle aşılama yapıldı bana
Tabi bizde morfoloji sıfır sperm e doktor hr ne kadar iyi dediysede morfoloji den dolayıda bende umut yok biz elimizden geleni yapalım takdiri ilahi allahındır

ben tam 14. gün oldum regl allah yüzünü güldürsün cnm

sıkma canını allahım herşeyi bilir benim ilk aşılamam 50 000 000 spermle yapıldı üstelik iki tanede yumurtam olmuştu ama tutmadı 1 tane olsun rabbim izin versin yeterki inş tutar hayırlısıyla banada dua et bende cuma günü ikinci olacağım

canım benim ilk aşılamamda, aşılamanın 16. günü adet olmuştum..14. gün olmayınca çok sevinerek ümitlenerek gittim kan vermeye ama sonuç kocaman 0 dı
ben de senin dediğin gibi olduğunu yani aşılama tutmadıysa daha erken adet olunur diye duymuştum ama benimki öyle olmadı.

canım hiç belli olmaz hemen ümitsizliğe kapılma. benim eşimin yıkanmış ileri hareketlisi %3 tü. bizim aşılama tutmadı gerçi ama, bizimkine göre sizinki gayet iyi..
inşallah tutar aşılaman güzel haberlerini bekliyoruz

canım kan tahlili değil de idrar testi yapsana. eğer hamileysen değer 13. güne kadar yükselmiştir yani en azından idrarda belli olur.
inşallah bebeğin seninledir güzelim.

benim 12.gün olmuştu canım.11.günü leke gelmişti.inş sen olmazsın.ama bu iğnelerden sonra düzenim şaştı.bu ay yumurtlamdım bile.ateş ölçme yöntemini kullanıyorum.yumurtlamadığımı ordan anladım.şimdi adet olmayı bekliyorum.2.ciye başlıcaz
bu işler belli olmuyo canım.benim eşimin de ileri hızlı %82 yiidi.sayımız aynıydı ama gelgör ki tutmadı..

canım diğer topiktede yazdım.morfolojisi sıfır olanlarda aşılama ne yazık ki olumlu olmuyor. çok ümitlenme olursa süpriz olsun.olmazsa da çok üzülme.ümidimiz tüp bebek.en azından benim öleee...

hepinize cok tesekkür ederim kızzlar gercekten içimi rahatlattınız biraz olsun umudum oldu insallah tutunur bebeğim

atatutku dualarım seninle insallah hayırlı sonuclar alırsın. sende siperm sonuclarını yıkanmıs halini yazarmısın..merak ettimde...

edithpiaf------38----------1---------------------------------1.5 yıl------------------------------------------

canım diğer topiktede yazdım.morfolojisi sıfır olanlarda aşılama ne yazık ki olumlu olmuyor. çok ümitlenme olursa süpriz olsun.olmazsa da çok üzülme.ümidimiz tüp bebek.en azından benim öleee...

Tamam canım tşkler Tüp bebek te morfoloji neden önemli değil yani ümidimiz dedigin için merak etmedim değil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…