aŞılama yaptıran ya da yaptıracak arkadaşlar.avp.yakasında nereyi hangi doktoru önerirsiniz.en fazla 1500 fiyat aldım o da ilaçsız.ama merkezler hakkında hiç bi bilgim yok.aşılamada hangi süreç işliyor tüp bebek gibi mi?lütfen bilgiii
2gün yaşayabildim sevincimi..
ilk aşılamamız hüsranla sonuçlandı
Merhaba arkadaşlar,
benim pazartesi sabah aşılamam yapılacak.inanılmaz heyecanlıyım, bir taraftan da çok korkuyorum. bütün duygularım birbirine karıştı. psikolojim çok fena. sürekli dua okuyorum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum((
kızlar sabah kan testi yaptırdım sonuç 1.2 olmadı bugün 10. Gündü bugün
kızlar bi cevap yazın yaaaa
Merhaba arkadaşlar,
benim pazartesi sabah aşılamam yapılacak.inanılmaz heyecanlıyım, bir taraftan da çok korkuyorum. bütün duygularım birbirine karıştı. psikolojim çok fena. sürekli dua okuyorum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum((
canım ben istanbulda değilim o yüzden yardımcı olamayacağım sana. ama istanbulda oturan arkadaşlar yardımcı olur belki.
özelde biraz pahalı oluyor tabi aşılama ücreti.
aşılamada tüp bebek tedavisindeki kadar yoğun ilaç iğne kullanımı yok.
adetin 2-3. günü gidiyorsun doktora, yumurta geliştirici iğne veriyorlar, sonra onları kullanıyorsun 2-3 günde bir kontrole gidiyorsun, gerekli olgunlığa ulaşınca çatlatma iğnesi vuruluyorsun. ondan 36 saat sonra da aşılama işlemin gerçekleşiyor. acısız ağrısız bi işlem. sonra yarım saat bir saat dinlenip evine gidiyorsun. sonra da 14 gün bekliyorsun hamilelik testi için..işte böyle..umarım yardımcı olmuşumdur.
canım sen avrupa yakasından bahsetmişsin cevap o yüzden kimse verememiştir doktor ismi tedavi merkezi sormuşsun bunlara ben cevap veremem ama aşılama sürecinin nasıl olduğunu soruyorsan o konuda bilgi verebilirim ben çarşamba günü aşılama yaptırdım
ben kaçırdım sorunu heralde canım ne soruyosun biliyorsam yanıtlarım
teşekkür ederim kızlar.valla umutsuzluğa kapılmıştım.kimse yazmıyor.yazılanlar işime yaramıyor baya bakındım bu başlıklara.:)ben tüp bebek yaptırdım 2 .hafta sürekli kontroller vardı.işim gereği evime yakın bi yere mi gitmeliyim diye karar veremedim.enn yakın medicana int. orası hakkında bi yorum bulamadım.yaptıran var mı memenun kaldılar mı??ya da umut ve memorial var uzaktalar baya bana.karar veremiyorum.
ben tüpde ohss olmuştum.çok kötü bi durum.zaten tutmadı bebeklerim.şimdi aşılamada kaç yumurta gelişiyor kızlar??
geçmiş olsun arkadaşım.yanlız cidden burda kimse kimseye yardımcı olmuyor.dikkat ediyorum olumsuz yanıt alanlara bile yazmıyorlar.garip.sperm değerleriniz neydi?yıkandıktan sonra.inşallah bu son olurr Allah sabır versin
çok geçmiş olsun nasıl hüsranla sonuçlandı düşükmü oldu
geçmiş olsun canım çok üzüldüm benimde ilk aşılamam hüsran oldu 10 gün yaşayabildim o sevinci sonra hızla kan değerim düşmeye başladı tutunamadı işte hayırlısı olsun üzülme 3 ay ara verip tekrar deneyecez o zamana kadar rabbim belki yüzümüze gülerde ilaçlara gerek kalmadan hamile kalırız inşallah.
kızlar sabah kan testi yaptırdım sonuç 1.2 olmadı bugün 10. Gündü bugün
öncelikle canım ben istanbulda oturmadığım için fikir veremicem sana kusura bakma ben antalyadayım başkent ünüversitesi hastanesinde yaptırdım aşılamamı 700 tl civarında tuttu ilaçlar muayene vs ...belli olmyor herkeste farklı kaç tane yumurtan gelişir onu bilemiyorum benim 4 tane oluşmuştu 2 tanesi biraz küçüklerdi diğer ikisi aşılama için iyi dedi doktorum diğer ikiside büyüyorlardı çoğul gebelik olmasın diye erken yazdı çatlatma iğnesini.. 2 3 güne bir muayeneye gidiyosun yumurta gelişimini gözlemek için fazla uzun bir süreç değil aşılama 19 dunda adet oldum 29 dunda aşılama yapıldı 10 gün içinde oldu bitti sende çok düşünme içini ferah tut ilk aşılaman heralde ? herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz için rabbim büyük..
arkadaşlar salı günü buraya girip sizlere yazmıştım belki hatırlarsınız özel hastaneden alınan aşılama raporu geçersizmi diye birde iğnelerin fiyatını sormuştum sizlere çok şükür iğnelerimi aldım 500 tl verdim şimdi adet olmamı bekliyorum sonra aşılama yapılaçak hayırlısı artık.
selam kızlar. dün aşılamamın 15. günüydü. kan testi yaptırdım sonuç 0,32 çıktı. ama geç yumurtlama durumu olabiliyormuş. bu değer yükselirmi acaba? böyle bir olay yaşayan ve olumlu sonuç alan birileri var mı acaba
kızlar öncelikle çok tşk ederim. ekerss canımm inşallah yükselir bende kendim için öyle dua ediyorum fakat çoooooook zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?