kızlar bir önerim olacak belki sizde görmüş olabilirsiniz ama sizinle paylasmak istedim...
dün k.k da dolasırken bi sayfa dikkatimi cekti ve okudum bu sayfanın adı ''belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben böyle kaldım''
adındaki topikteki yazılanları okuyun...ben okudum ve aksam cok rahat bir uyku uyudum benim cok aklıma yattı.. bu ayki asılamam tutmazsa eger kesinlikle deniycem..simdi artık aşılamayı sadece olursa olur diye düşünüyorum..
bu ugurda yapmadıgımız sey kalmadı kızlar bence denenebilir..kuzenim eczacı ve onun bile aklına yattı bi nevi diyor kendi kendine yaptıgın aşılama...
bu ay asılama yaptırmayıp dinlenmeye düşünenler deneyebilir umarım faydasını görürüz ve bizede umut olur insallah..
Ah canim.. Cok uzuldum senin adina.. Insallah kotu gunleri arkanizda birakirsiniz ve bi an once bebek sahibi olursunuz.. Sen eskileri dusunup durma.. Gun dogmadan neler dogar.. Bide bakmissin asilaman tutmus.. Buraya bidahaki sefere hamile oldugunu yaziyorsun.. Hep ferah tut arkadasim icini.. Esini de pozitif yonlendir.. Stres cok etkiliyor.. Inancini yitirme.. Allah'a emanet ol canim..
hem güldüm hem okudum cnm.ALLAH'ım dedim daha neler duyacağız bu yolda acabaama yöntem ilginç,mantıklı ve denenebilecek bir yöntem.
kızlar bir önerim olacak belki sizde görmüş olabilirsiniz ama sizinle paylasmak istedim...
dün k.k da dolasırken bi sayfa dikkatimi cekti ve okudum bu sayfanın adı ''belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben böyle kaldım''
adındaki topikteki yazılanları okuyun...ben okudum ve aksam cok rahat bir uyku uyudum benim cok aklıma yattı.. bu ayki asılamam tutmazsa eger kesinlikle deniycem..simdi artık aşılamayı sadece olursa olur diye düşünüyorum..
bu ugurda yapmadıgımız sey kalmadı kızlar bence denenebilir..kuzenim eczacı ve onun bile aklına yattı bi nevi diyor kendi kendine yaptıgın aşılama...
bu ay asılama yaptırmayıp dinlenmeye düşünenler deneyebilir umarım faydasını görürüz ve bizede umut olur insallah..
2gün yaşayabildim sevincimi..
ilk aşılamamız hüsranla sonuçlandı
aŞılama yaptıran ya da yaptıracak arkadaşlar.avp.yakasında nereyi hangi doktoru önerirsiniz.en fazla 1500 fiyat aldım o da ilaçsız.ama merkezler hakkında hiç bi bilgim yok.aşılamada hangi süreç işliyor tüp bebek gibi mi?lütfen bilgiii
milkseyk canım çok geçmiş olsun. Rabbim diğerini kucağına almayı nasip etsin. Ben de negatif sonucu aldım adet olmayı bekleyip tekrar yapacağım rabbim verir inşallah isteyen herkese
2gün yaşayabildim sevincimi..
ilk aşılamamız hüsranla sonuçlandı
aŞılama yaptıran ya da yaptıracak arkadaşlar.avp.yakasında nereyi hangi doktoru önerirsiniz.en fazla 1500 fiyat aldım o da ilaçsız.ama merkezler hakkında hiç bi bilgim yok.aşılamada hangi süreç işliyor tüp bebek gibi mi?lütfen bilgiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?