Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hem güldüm hem okudum cnm.ALLAH'ım dedim daha neler duyacağız bu yolda acabaama yöntem ilginç,mantıklı ve denenebilecek bir yöntem.

Tşkr edrm arkadaşımiyi dileklerin için, rabbim isteyen herkese nasip eder inşlh,sanırım 22 şubatta aşılamam olacak şimdiden heyecan sardı benii:))

hem güldüm hem okudum cnm.ALLAH'ım dedim daha neler duyacağız bu yolda acabaama yöntem ilginç,mantıklı ve denenebilecek bir yöntem.

canım bende acaba yanlıs mı okudum diyerekten tekrar tekrar okudum bencede mantıklı bide sırınganın içine havada cekiliyormusya basınclı bişekildede enjekte edilince sipermler daha hızlı gidiyormus...belki faydası olur be canım..napalım deniycez...:)))

Tşkler canım sayende bende görmüş oldum benımde aşılamamdan olumlu onay alamazsam bende denecegim :)

okudum.benimde aklıma gelmişti eşime söylediğimde dalga geçti.yapan olmuş işte.eşime göstermem lazım

kızlar sabah kan testi yaptırdım sonuç 1.2 olmadı bugün 10. Gündü bugün

aŞılama yaptıran ya da yaptıracak arkadaşlar.avp.yakasında nereyi hangi doktoru önerirsiniz.en fazla 1500 fiyat aldım o da ilaçsız.ama merkezler hakkında hiç bi bilgim yok.aşılamada hangi süreç işliyor tüp bebek gibi mi?lütfen bilgiii

Benim asilamam yapildiktan sonra 15dk ancak yattim sanirim.2-3gun yatma ve agir kaldirmayi dr.uma sordugumda," gunluk hayatina devam et,normal sartlarda dollendigin gunu bilmez ve yurumeyim,alis-veris yapmayim demezsin.tutacaksa nasilsa olur.bu tip seylere gebeligin 6.ayindan sonra dikkat edilir" dedi.
Ben sadece asilama yapilan gun evde dinleniyorum.sonra hayat devam ediyor:))

Kafam karisti, bana kafeinli icecek filan yasaklamadi,ben kahvemi filan icmeye devam ediyorum

Merhaba arkadaşlar,
benim pazartesi sabah aşılamam yapılacak.inanılmaz heyecanlıyım, bir taraftan da çok korkuyorum. bütün duygularım birbirine karıştı. psikolojim çok fena. sürekli dua okuyorum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum ((

2gün yaşayabildim sevincimi..
ilk aşılamamız hüsranla sonuçlandı

2gün yaşayabildim sevincimi..
ilk aşılamamız hüsranla sonuçlandı

geçmiş olsun arkadaşım.yanlız cidden burda kimse kimseye yardımcı olmuyor.dikkat ediyorum olumsuz yanıt alanlara bile yazmıyorlar.garip.sperm değerleriniz neydi?yıkandıktan sonra.inşallah bu son olurr Allah sabır versin

canım bende avrupa yakasındayım yenı acılan medıpol mega docent doktora yaptırdım rapor cıkarttım 3 yıllık evlı ısen..
ılaclar ıgneler vs 1100 cıktım

milkseyk canım çok geçmiş olsun. Rabbim diğerini kucağına almayı nasip etsin. Ben de negatif sonucu aldım adet olmayı bekleyip tekrar yapacağım rabbim verir inşallah isteyen herkese

milkseyk canım çok geçmiş olsun. Rabbim diğerini kucağına almayı nasip etsin. Ben de negatif sonucu aldım adet olmayı bekleyip tekrar yapacağım rabbim verir inşallah isteyen herkese

canm bısey sorucam asılama ıcın negatıf sonucu almıssın hayırlısı dılıyorum ılk basta
ara vermedenmı denıyceksın 2 cıyıde?

canım vallahi adet olduktan sonra dr a gideceğim onun tavsiyesine göre hareket ederim. Ara versem mi bilmiyorum ka. Aydır ilk önce 2 ay kist vardı doğum kontrol hapı sonrasında hormon hapları bayağı kilo aldım çok şişim ne yapacağıma tam karar veremedim. Eşime sonucu söylemeyeceğim. 20 i de adet olmam lazım hayırlısı ama rabbim verecek inşallah hepimize demek zamanı gelmemiş henüz. Ama acımıda yaşıyorum sabahtan beri ağlıyorum

canım sen avrupa yakasından bahsetmişsin cevap o yüzden kimse verememiştir doktor ismi tedavi merkezi sormuşsun bunlara ben cevap veremem ama aşılama sürecinin nasıl olduğunu soruyorsan o konuda bilgi verebilirim ben çarşamba günü aşılama yaptırdım

adet olanları duydukça inancımı kaybetmeye başladım sanırım şubat ayının aşılamaları iyi gelmedi. her adet haberi umutlarımı tüketiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…