• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabaaa... ben de kısmetse pazar günü aşılama olacağım bu ikinci aşılamam. bugün e2 değerim 1980 çıktı. hiç bu kadar yüksek çıkanınız varmıydı içinizde??? ben de gonal f kullandım. elimde de bir kutu gonal f 450 kaldı hatta aşılama yaptıracak olanınız varsa uygun verebilirim. Eşim belki tutmaz elimizde kalsın diyo ama ben kötüyü düşünmek istemiyorum:)

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun bende pazartesi doktorum ile görüşmeye gideceğim eğer gonal f kullanmamızı isterse ve seninde aşılaman tutarsa ben alabilirim pazartesi haber veririm canım sana.

olmadı..... ilk aşılamamdı, aşılamadan sonraki bütün belirtileri yaşıyordum, umutla yarını bekliyordum test yapmak için ama 12. gün ve döllenmeyen yumurtalarım dışarı atılıyor...çok umutluydum ama şimdi kocaman bir boşluğun içindeyim,kayboluyorum......

olmadı..... ilk aşılamamdı, aşılamadan sonraki bütün belirtileri yaşıyordum, umutla yarını bekliyordum test yapmak için ama 12. gün ve döllenmeyen yumurtalarım dışarı atılıyor...çok umutluydum ama şimdi kocaman bir boşluğun içindeyim,kayboluyorum......

matildaaa üzüldüm tutmadığına böyle bi durumda nedenir inan hiç bilmiyorum ama üzüntünü paylaşmak istedim inşaallah 2. aşılamada evladına kavuşursun bu zor ve sabretmesi gerçekten zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun

matildaaa üzüldüm tutmadığına böyle bi durumda nedenir inan hiç bilmiyorum ama üzüntünü paylaşmak istedim inşaallah 2. aşılamada evladına kavuşursun bu zor ve sabretmesi gerçekten zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun

matildaaa adetmi oldunda bu kanıya vardın onu sormayı unuttum nedemek tutmayan yumurtalar dışarı atılıyor

Evet benim de kasiklarim agriyor.. Elimi dokunduramiorum.. Biraz da kanamam var.. Doktor normal demisti.. Sen ne zaman oldun canim asilamani? Yat dinlen ilk 72 saat cok onemli

07/02 da yaptırdım canım ,çalıştığım için maalesef yatamıyorum ,sende yat dinlen canım , kanama oluyor diyorlar moralini bozma ..Senin kaçıncı gün ?

kızlar bana doktor hıc yat dınlen demedı bılıyormusunuz aksıne hareket halınde olman daha ıyı dedı
ama ben genede ne olur ne olmaz 1 gun yattım ve ıs falan yapmıyorum hareketlerıme dıkkat edıyorum jel falan kullanıyorum ozaman cok yuruyorum jel erısın dıe sadece.
buarada asılama sonrası sze ılıskı onerdımı doktorrrr????:44::44::44::44::44:

kızlar bana doktor hıc yat dınlen demedı bılıyormusunuz aksıne hareket halınde olman daha ıyı dedı
ama ben genede ne olur ne olmaz 1 gun yattım ve ıs falan yapmıyorum hareketlerıme dıkkat edıyorum jel falan kullanıyorum ozaman cok yuruyorum jel erısın dıe sadece.
buarada asılama sonrası sze ılıskı onerdımı doktorrrr????:44::44::44::44::44:

bu jel neyin nesi bana vermedi doktor burdaki yazıları okuyunca hepten kafam karıştı

matildaaa adetmi oldunda bu kanıya vardın onu sormayı unuttum nedemek tutmayan yumurtalar dışarı atılıyor

teşekkür ederim şeydacıım, evet adet oldum 12. günümdü bugün test yaptıracağım günü bile bekleyemedi yumurtalar :((( neyse kısmet değilmiş demek ki, zamanı değilmiş diye kendimi avutuyorum.İşyerinde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi, eşimde de ben de bi sorun olmadığı için çok umutluydum aşılamadan olmayınca olmuyor işte, herşeyin bir sebebi vardır ya, ben bu sebepsiz hamile kalamamamı kaldıramıyorum o yüzden bu kadar kötü oluyorum her ay.hayırlısı neyse o olsun deyip kendimi avutmaya devam.....

bu jel neyin nesi bana vermedi doktor burdaki yazıları okuyunca hepten kafam karıştı

crıonone jel verdı progestan ıcın dusuk tehlıkesı ve bebıs tutunsun dıye canım verdi her doktor farklı ki canım?
sana ılıskı gunu onerdımı pekiii??banada onu onermedı mesela ama bı cok kısıye vermıs ılıskı :44:

crıonone jel verdı progestan ıcın dusuk tehlıkesı ve bebıs tutunsun dıye canım verdi her doktor farklı ki canım?
sana ılıskı gunu onerdımı pekiii??banada onu onermedı mesela ama bı cok kısıye vermıs ılıskı :44:

evet önerdi aşılama günü ilişki yasak yarındası gün eşinle görüş daha sonra gün aşırı dedi ama ilişki işi bana saçma geliyor zaten normal yolla gebe kalabilsek aşılamaya ne hacet ama senin jel işi mantıklı dur bakalım bunun sonu nere varır herkes için hayırlısını diliyorum

Ben aranıza dün katıldım bende sizdenim bebegimiz olmayan konumlardayım
9 şubat cumartesi gece 11:45 te çatlama ignem yapıldı Şubat 11 pazartesi öglen 11:50 de aşılamam yapıldı
Aşılama sonrası 20 dakika hastanede yattım sonrasında evime geldim uzandım bir mühlet sonra lavobaya gitmem gerekti baktımki çok az bişey kırmızımsı birşey geldi onun haricinde 4 gündür bişey gelmedi agrım falanda yok hiç bişeyim yokmuş gibi 4 gündür haglen yatıyorum aşılamanın tuttugunda veya tutmadıgında belirtisi olan arkadaş varmı yani şu olmuştu fakat tuttu veya bu oldu tutmadı gibisinden. Şimdiden yanıtınız için teşekkür ederim herkeze allahım hayırlı eli ayagı düzgün bir evlat nasip etsin amin

Bu arada 9 senelik evliyim eşimin spermogram sayısı 9 milyon total spermogram sayısı 18 milyon

Spermogram yıkama sonrasında ortaya çıkan total sperm sayısı 2 buçuk milyon anlayacagınız aşılamaya 2.5 milyon sperm verildi doktor iyi geçtigini söyledi ama bilmiyorum

Sizce nasıl bir değer ?

Son düzenleme:

üzülmemek elde değil biliyorum 2 gün önce bende yaşadım.çok yumurtam vardı eşimdede sorun yoktu ama olmadı demekki kısmet değilmiş.2.aşılama için yarın tekrar gidiyorum kısmetse kist falan yok ise birkere daha denemek istiyorum.rabbim bu sefer nasip eder inşallah.

üzülmemek elde değil biliyorum 2 gün önce bende yaşadım.çok yumurtam vardı eşimdede sorun yoktu ama olmadı demekki kısmet değilmiş.2.aşılama için yarın tekrar gidiyorum kısmetse kist falan yok ise birkere daha denemek istiyorum.rabbim bu sefer nasip eder inşallah.

Asya allah cümlemize hayırlı evlatlar nasip umarım başarılı olursun

Ben aranıza dün katıldım bende sizdenim bebegimiz olmayan konumlardayım
9 şubat cumartesi gece 11:45 te çatlama ignem yapıldı Şubat 11 pazartesi öglen 11:50 de aşılamam yapıldı
Aşılama sonrası 20 dakika hastanede yattım sonrasında evime geldim uzandım bir mühlet sonra lavobaya gitmem gerekti baktımki çok az bişey kırmızımsı birşey geldi onun haricinde 4 gündür bişey gelmedi agrım falanda yok hiç bişeyim yokmuş gibi 4 gündür haglen yatıyorum aşılamanın tuttugunda veya tutmadıgında belirtisi olan arkadaş varmı yani şu olmuştu fakat tuttu veya bu oldu tutmadı gibisinden. Şimdiden yanıtınız için teşekkür ederim herkeze allahım hayırlı eli ayagı düzgün bir evlat nasip etsin amin

Bu arada 9 senelik evliyim eşimin spermogram sayısı 9 milyon total spermogram sayısı 18 milyon

Spermogram yıkama sonrasında ortaya çıkan total sperm sayısı 2 buçuk milyon anlayacagınız aşılamaya 2.5 milyon sperm verildi doktor iyi geçtigini söyledi ama bilmiyorum

Sizce nasıl bir değer ?

aramıza hoşgeldin inşaallah aşılaman tutarda bizede umut olursun ben senden 2gün sonra aşılama oldum burda aşılama sonrası belirtiler yazan çok arkadaş var lakin 5günden önce döllenen yumurta rahme ulaşmamış oluyor bu kadar kısa sürede gebelik belirtisi olması imkansız gibi geliyor ama belirtileri paylaşan arkadaşlarda hissettiklerini yazıyor inşaallah herkese gönlündeki muradı bağışlar Allah'ım(bu arada bende 5.5 yıllık evlliyim ve 35 yaşındayım )

aramıza hoşgeldin inşaallah aşılaman tutarda bizede umut olursun ben senden 2gün sonra aşılama oldum burda aşılama sonrası belirtiler yazan çok arkadaş var lakin 5günden önce döllenen yumurta rahme ulaşmamış oluyor bu kadar kısa sürede gebelik belirtisi olması imkansız gibi geliyor ama belirtileri paylaşan arkadaşlarda hissettiklerini yazıyor inşaallah herkese gönlündeki muradı bağışlar Allah'ım(bu arada bende 5.5 yıllık evlliyim ve 35 yaşındayım )

Teşekkür ederim canım hoş bulduk allahım herkeE hayırlısını nasip etsin benim yaşım 27
Daha önce aşılama olmuşmuydun ? 10 gün kadar daha bekleyip test yaptıracagım sonuçları paylaşırım canım
Çok heyecanlı ve merak içindeyim umarım allahım hayal kırıklıgı yaşatmaz hiç bişeyde olmuyorya ozaman canım sıkılıyor :(

Ben dun oldum. Bugun 2. Gunum.. Ben calismiyorum o yuzden yatiorum genelde uzaniyirum canim.. Biraz agrim var, dinlenmen gerekliymis ilk 72 saat onemli diyolar canim.. Keske is yerinden izin alabilseydin sen de.. Ama Allah'a kalmis canim.. O isterse yoktan var eder hic olmadik anda.. Bana bole dinlenmeler bos geliyor bilmiyorum.. Esim de kalkma yat dedi.. Tutsa zaten bu bir iki gunde tutar.. Ne bilim.. Insallah bikac gun sora burdan guzel haberler veririrz birbirimize canim..
07/02 da yaptırdım canım ,çalıştığım için maalesef yatamıyorum ,sende yat dinlen canım , kanama oluyor diyorlar moralini bozma ..Senin kaçıncı gün ?

Canim.. Uzulme lutfen.. Kendini birakma boyle.. Insallah ikinci asilamanda hayirlisi olur.. Moralini bozma uzulmek yok.. Bende asilama oldum neticemi bekliyorum ama olmazsa ne yapalim.. Uzulmicez bu kez daha guclu oncekinden daha umutlu olucaz..

slm kızlar yarın 10. Günüm test yaptırsam çıkar mı?aslıında sonucu biliyorum tutmadı benim ama ya tutmuşsa demekten de kendimi alamıyorum . Şimdiden üzülmeye başladım vallahi. İçimde bir ses olmadı alış diyor. Şimdi bu kadar üzülüyorsam negatifi görünce ne yapacağım allah bilir. Test yapmalıyım ama sonucu görmek istemiyorum offffff

slm kızlar yarın 10. Günüm test yaptırsam çıkar mı?aslıında sonucu biliyorum tutmadı benim ama ya tutmuşsa demekten de kendimi alamıyorum . Şimdiden üzülmeye başladım vallahi. İçimde bir ses olmadı alış diyor. Şimdi bu kadar üzülüyorsam negatifi görünce ne yapacağım allah bilir. Test yapmalıyım ama sonucu görmek istemiyorum offffff

Slm bence 2 3 gün kadar daha bekle derim tutmadı diyerek kendini üzme zaten buşeylerin en büyük düşmanı üzüntü ve strestir takdiri ilahi allah herkezin yüzünü güldürsün bende 4 gündür bekliyorum hayırlısı tutmadı diye hayatın sonu degildir allahım kimseyi sıradan ayırmasın umarım senden güzel haber duyarız

canım cvp için çok teşekkür ederim. İsyan değil niyetim hamd olsun rabbime. Olmazsa pes etmeyeceğim. 1 kez daha aşılama deneyip tüp bebeğe geçeceğim. O da olmazsa rabbimin vardır bir bildiği diyeceğim. Üzülürüm tabi üzülmez mi insan ama taktiri ilahi. Rabbim ol demezse olmaz

Back