Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Benimki tutmadıgı taktirde tekrar aşılama deneyecegim genelde 1 2 aşamada tutma olasılıgı yüksek oluyormuş 2 inci aşılamadan sonra bende tüp bebege geçerim illaki üzülür ama üzülmekte zaten birebir etkiliyor kafayı takmayacaksın normal yaşantıya devam vardur bir hayır :)

dun aşılama ıcın özel hastaneye gittim doktor masaya yat dedı adetımın 2. gunu dedım olsun yat :)
korktum utandım ılk defa boyle bıseyle karsılasıyorum
alttan ultrasonla yumurtalarıma baktı gayet ıyı dedı yumurtaların
sonra esımın sonuclarına baktı ve dedıkı senın %15 sansın var
ama eger tup bebek yaptırısanız %65 sansınız var
bana sorarsanın 1500-2000 tl verene kadar tüp bebek yapmanız daha mantıklı dedı ve benı kararsız bıraktı
ıyı dusun esınlede konusalım dedı benı gonderdı moralımde bozuldu ama nedense ıcımdekı bır ses asılama da tutmayacagını soyluyordu
eşimin 8milyon spermi var %45 hareketli bu hafta anadolu hastanesıne gıtmeyı dusunuyorum mikroenjeksiyon yöntemi için yoksa biraz daha beklemelimiyim

sağol canım, doktorumu aradım bu ay ara verip yumurtalığını dinlendirelim, kendiliğinden denemeye devam edin dedi, önümüzdeki ay edet olursam 2. aşılamayı yaparım sanırım.Zorlu ve sıkıntılı bir süreç bu, sağlam sinirlere ihtiyacı oluyomuş insanın, onu öğrendim bugün. Herşeye rağmen güçlü olmak gerekiyor, henüz zamanı değilmiş demek ki ama olacak biliyorum sadece güçlü ve kararlı olmak gerekiyor. Umarım sen ve isteyen herkes sağlıkla çocuklarını kucaklarına alırlar bir an önce...

olmadı benim de olmadı Sonucu merak edenler varsa ; KOCAMAN NEGATİF ...Hayırlı olsun...

Hoşgeldin canım,ben de 8 yıldır evliyim ama yaklaşık 2 senedir çocuk istiyoruz,doktorlar bir sorunumuz olmadığını söylüyorlar,eşimin sperm değerleri zaman zaman düşük, zaman zaman normal çıkıyor.4 şubatta ilk aşılamamı yaptım ve malasef olumsuz sonuçlandı. Aşılama yaptırdığım hafta işten izin alıp 5 gün boyunca evde yattım ama işe yaramadı, burada deneyimlerini paylaşan arkadaşların gebelik belirtilerini neredeyse 12 gün boyunca yaşadım ve daha çok umutlandım. Tutup tutmaması ile ilgili herşey kişiye göre değişiyor bence o yüzden çok takılma bunlara, sadece test gününün gelmesini sabırla bekle derim ben. Umarım bebeğine can veriyorsundur şu an. hayırlısı olsun sizin için....

canım çok geçmiş olsun (

canım benim eşinin hareketli sperm sayısı çok iyi. (benim eşiminki %9) sayısı biraz düşük onun için de keçiboynuzu kürü yap, keçiboynuzu pekmezi yedir. fındık fıstık badem ceviz...takviyelerle düzelir bence. denediniz mi bilmiyorum ama...bence hemen tüp bebek düşünme...tabi ne zamandır deniyosunuz yaşınız kaç onları bilmiyorum burdan öyle yazdım ama..tabiki tüp bebekte tutma oranı daha yüksek. inşallah ona gerek kalmadan hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimizeee

Evet arkadaşlar bendende kocaman bir NEGATİF
Aşılamanın 12. günüydü bugün kanda baktırdım sonuç 2...

hayır bu ilk aşılamam çarşamba günü aşılamam yapıldı bugün 3.gün bende heyecanlı ve umut içerisinde bol bol dua ederek bekliyorum. hayırlı sonuçları paylaşırken bizde tebriklerimizi sana iletiyor oluruz inşaallah

slm canm hemen ümitsizliğe niye kapıldın belki de tutmuştur? Allah ol dediyse konu kapanmıştır:)
çok da ümitlenmemek lazım ama yine de belli olmaz.. inşallah hayırlı haberler alırsın güzelim. ama test için 2 gün daha bekle..o testler de insanı yoruyo..yok çizgi tek mi çift mi silik mi...cumartesi pazar çabuk geçer başka şeylerle meşgul olmaya çalış..güzel haberlerini bekliyoruz

Evet arkadaşlar bendende kocaman bir NEGATİF
Aşılamanın 12. günüydü bugün kanda baktırdım sonuç 2...

canım kesin sonuçmu bu yani kanda 15. günde bakılıyorya kesinlik kazandımı yani tutmamışmı

canım bekleyeceğiz ve olacak inş.
Rabbim nasip etmeyeceği bir şeyi hayal ettirmez...

negatifi goren kizlar, gecmis olsun..
bu asilama gercekten cok ise yaramiyor galiba.
en azindan benim gibi problemli olanlara, ne oldugunu bilmedgmz bi problem var saniyorum.
degilse azcik yardimla hamile kalabilecek olanlar asilama ile kalabiliyor.
bizim sonumuz tup bebek olacak ama o da olmazsa artik yapcak bi sey yok..

akupunktur tedavisini filan arastryorum bi seans gideyim diye bi faydasi olur mu acaba?

kızlar umut tüp bebek veya memorial da aşılama fiyatları hakkında bilgisi olan var mı acilll

kızlar bir önerim olacak belki sizde görmüş olabilirsiniz ama sizinle paylasmak istedim...
dün k.k da dolasırken bi sayfa dikkatimi cekti ve okudum bu sayfanın adı ''belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben böyle kaldım''
adındaki topikteki yazılanları okuyun...ben okudum ve aksam cok rahat bir uyku uyudum benim cok aklıma yattı.. bu ayki asılamam tutmazsa eger kesinlikle deniycem..simdi artık aşılamayı sadece olursa olur diye düşünüyorum..
bu ugurda yapmadıgımız sey kalmadı kızlar bence denenebilir..kuzenim eczacı ve onun bile aklına yattı bi nevi diyor kendi kendine yaptıgın aşılama...
bu ay asılama yaptırmayıp dinlenmeye düşünenler deneyebilir umarım faydasını görürüz ve bizede umut olur insallah..

Açıkcası benimde pek ümidim yok tek tutundugum alllah umarım yüzümüzü güldürür sen 5 gündür yattıgın halde başarı bulamadım diosan ben boş yere yatıyorum ozaman genede sabırla bekliyorum yarın 5 olcak kaldı 9 gün ama bilmiyorum eşimin sayısı düşük yüksek olsa bir umut olurdu 9 milyon sayı ve yıkama sonrası 2 buçuk milyon sayı ile aşılama yapıldı doktor aşı için iyi bir rakam çıktı ve sayı çok güzel gitti dedi ama genede bilmiyorum pek umut kalmıyor allah hayırlısını versin

Umarım canım allahım hepimizin yüzünü güldür yarabbimmmmmmmmm alanda verende allah istemeyene boy boy isteyene yokta demiyorum sadece imtihan diyebilirim sınavı geçersek kavuşuruz sınav içinde bol dualara ihtiyacımız var dualarım sizlerle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…