canım cvp için çok teşekkür ederim. İsyan değil niyetim hamd olsun rabbime. Olmazsa pes etmeyeceğim. 1 kez daha aşılama deneyip tüp bebeğe geçeceğim. O da olmazsa rabbimin vardır bir bildiği diyeceğim. Üzülürüm tabi üzülmez mi insan ama taktiri ilahi. Rabbim ol demezse olmaz
üzülmemek elde değil biliyorum 2 gün önce bende yaşadım.çok yumurtam vardı eşimdede sorun yoktu ama olmadı demekki kısmet değilmiş.2.aşılama için yarın tekrar gidiyorum kısmetse kist falan yok ise birkere daha denemek istiyorum.rabbim bu sefer nasip eder inşallah.
Ben aranıza dün katıldım bende sizdenim bebegimiz olmayan konumlardayım
9 şubat cumartesi gece 11:45 te çatlama ignem yapıldı Şubat 11 pazartesi öglen 11:50 de aşılamam yapıldı
Aşılama sonrası 20 dakika hastanede yattım sonrasında evime geldim uzandım bir mühlet sonra lavobaya gitmem gerekti baktımki çok az bişey kırmızımsı birşey geldi onun haricinde 4 gündür bişey gelmedi agrım falanda yok hiç bişeyim yokmuş gibi 4 gündür haglen yatıyorum aşılamanın tuttugunda veya tutmadıgında belirtisi olan arkadaş varmı yani şu olmuştu fakat tuttu veya bu oldu tutmadı gibisinden. Şimdiden yanıtınız için teşekkür ederim herkeze allahım hayırlı eli ayagı düzgün bir evlat nasip etsin amin
Bu arada 9 senelik evliyim eşimin spermogram sayısı 9 milyon total spermogram sayısı 18 milyon
Spermogram yıkama sonrasında ortaya çıkan total sperm sayısı 2 buçuk milyon anlayacagınız aşılamaya 2.5 milyon sperm verildi doktor iyi geçtigini söyledi ama bilmiyorum
Sizce nasıl bir değer ?
olmadı benim de olmadı Sonucu merak edenler varsa ; KOCAMAN NEGATİF ...Hayırlı olsun...
dun aşılama ıcın özel hastaneye gittim doktor masaya yat dedı adetımın 2. gunu dedım olsun yat :)
korktum utandım ılk defa boyle bıseyle karsılasıyorum
alttan ultrasonla yumurtalarıma baktı gayet ıyı dedı yumurtaların
sonra esımın sonuclarına baktı ve dedıkı senın %15 sansın var
ama eger tup bebek yaptırısanız %65 sansınız var
bana sorarsanın 1500-2000 tl verene kadar tüp bebek yapmanız daha mantıklı dedı ve benı kararsız bıraktı
ıyı dusun esınlede konusalım dedı benı gonderdı moralımde bozuldu ama nedense ıcımdekı bır ses asılama da tutmayacagını soyluyordu
eşimin 8milyon spermi var %45 hareketli bu hafta anadolu hastanesıne gıtmeyı dusunuyorum mikroenjeksiyon yöntemi için yoksa biraz daha beklemelimiyim
Teşekkür ederim canım hoş bulduk allahım herkeE hayırlısını nasip etsin benim yaşım 27
Daha önce aşılama olmuşmuydun ? 10 gün kadar daha bekleyip test yaptıracagım sonuçları paylaşırım canım
Çok heyecanlı ve merak içindeyim umarım allahım hayal kırıklıgı yaşatmaz hiç bişeyde olmuyorya ozaman canım sıkılıyor
slm kızlar yarın 10. Günüm test yaptırsam çıkar mı?aslıında sonucu biliyorum tutmadı benim ama ya tutmuşsa demekten de kendimi alamıyorum . Şimdiden üzülmeye başladım vallahi. İçimde bir ses olmadı alış diyor. Şimdi bu kadar üzülüyorsam negatifi görünce ne yapacağım allah bilir. Test yapmalıyım ama sonucu görmek istemiyorum offffff
Evet arkadaşlar bendende kocaman bir NEGATİF
Aşılamanın 12. günüydü bugün kanda baktırdım sonuç 2...
olmadı benim de olmadı Sonucu merak edenler varsa ; KOCAMAN NEGATİF ...Hayırlı olsun...
canım adet olmadım ama 12. günümdü bügun kanda baktırdım.canım kesin sonuçmu bu yani kanda 15. günde bakılıyorya kesinlik kazandımı yani tutmamışmı
canım bekleyeceğiz ve olacak inş.olmadı..... ilk aşılamamdı, aşılamadan sonraki bütün belirtileri yaşıyordum, umutla yarını bekliyordum test yapmak için ama 12. gün ve döllenmeyen yumurtalarım dışarı atılıyor...çok umutluydum ama şimdi kocaman bir boşluğun içindeyim,kayboluyorum......
Hoşgeldin canım,ben de 8 yıldır evliyim ama yaklaşık 2 senedir çocuk istiyoruz,doktorlar bir sorunumuz olmadığını söylüyorlar,eşimin sperm değerleri zaman zaman düşük, zaman zaman normal çıkıyor.4 şubatta ilk aşılamamı yaptım ve malasef olumsuz sonuçlandı. Aşılama yaptırdığım hafta işten izin alıp 5 gün boyunca evde yattım ama işe yaramadı, burada deneyimlerini paylaşan arkadaşların gebelik belirtilerini neredeyse 12 gün boyunca yaşadım ve daha çok umutlandım. Tutup tutmaması ile ilgili herşey kişiye göre değişiyor bence o yüzden çok takılma bunlara, sadece test gününün gelmesini sabırla bekle derim ben. Umarım bebeğine can veriyorsundur şu an. hayırlısı olsun sizin için....
hayır bu ilk aşılamam çarşamba günü aşılamam yapıldı bugün 3.gün bende heyecanlı ve umut içerisinde bol bol dua ederek bekliyorum. hayırlı sonuçları paylaşırken bizde tebriklerimizi sana iletiyor oluruz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?