• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burcudalli canım pazartesi günü aşılama işlemin mi yapılacak öncekinde kaç gün sonra test yaptırdın benim doktorum bana herhangi bir gün vermedi

canım aşılama için görüşmeye gideceğim
tam 14 gün sonra yaptırdım ama adet olmuştum doktorum yine de yapalım dedi 13 günde adet olmuştum canım
eğer birşey demediyse 14 gün bekle 15. gün test yaptırırsın.

benim hiç bir problemim yok ama banada gonal f verdi nasıl oluyor o.. banada drum bu daha kaliteli yumurta üretimi için demişti ama ...

canım zaten doktor duruma gore verıyor ama ben menegon ıstedım ıgne vermedı gonal f daha oncede kullanmıstım etkı gstermemıstı 1 yumurtayı zor olusturmustuk menegon sana uygun degıl polıkıstlık over oldugum ıcın lh fsh dusuk olmalı dedı o yuzden gonal f sana uygun olanı dedı 3 yumurta oldu bu sefer fayda ettı hayırlısıyla gercı esımın degerlerı dustu bu seferde :14:

canım benim 3 tane düşüğüm var. maalesef daha kese olmadan kaybettim gerçi kan pırtılaşması da.

CANIM BENİM Çok üzüldüm.allah inşallah bu sefer hamile kalırsın ve çocuğunu kucağına almayi nasip etsin inşallah.benim bir düşük var 2 ay kendime gelemedim.3 yıdır deniyorum.olmamıştı.hamile kaldığımı öğrenince sabaha kadar uyanamamıştım.1 hafta sonra kaybettim..cok zor.

çok tşk ederim canımmm
dün öğrendim aslında,dünde 10. günümdü :)

sürekli sol kasığımda batma vardı,aşırı halsizlik ve uyku hali
ağır grip oldum bazı kişiler gribinde belirti olduğunu düşünüyor

canım çok sevindim.hayırlı olsun.kanda değerin kaç çıktı acaba.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...

mehaba.....asyacım çok üzüldüm adet olmuşssun...yani ne denir bilemiyorum.inş bir dahaki sefere tutar aşılaman...milkşeyk hayırlı olsun bebeğin..çok sevindim..darısı bize inş....arkadaşlar çalıştığım için arada bazı yazıları kaçırıyorum.liste güncel olmayabilir....o yüzden bana özelden durum değişikliğinizi bildirin.bende yazıyım

kızlar bu gonal f igne vurulurken kasıklarda agrıoldumu bide benim adetim erken bitti normalmi sizce..

milseyk canım senin ilk asılamanmydı bide hangi ilacları kullandın nasıl bir sürecti kısaca özet gecebilirmisin...

kızlar bu gonal f igne vurulurken kasıklarda agrıoldumu bide benim adetim erken bitti normalmi sizce..

milseyk canım senin ilk asılamanmydı bide hangi ilacları kullandın nasıl bir sürecti kısaca özet gecebilirmisin...

evet ilk aşılamamdı,bende 2 kutu gonal f kullandım ve çatlama iğneleri içinde ovalette kullandım,
geçen ayda rahim filmi çekilmiştim,bence etkisi büyük olmuştur

milkseykk canım hayırlı olsun rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallh.bende 2.aşıla için başlıcam kist yok ise inşallah.senin bugün 11. günün kanda kaç çıktı değerin canım?

evet ilk aşılamamdı,bende 2 kutu gonal f kullandım ve çatlama iğneleri içinde ovalette kullandım,
geçen ayda rahim filmi çekilmiştim,bence etkisi büyük olmuştur

anladım canım.benimde aynı igneler.. ignelerle ilk benimde sende bir problem varmıydı..rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin
allahım o güzel duyguyu bizedeyasatır insallah...adetin kacıncı günü baslamıstın igneye...

milkseykk canım hayırlı olsun rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallh.bende 2.aşıla için başlıcam kist yok ise inşallah.senin bugün 11. günün kanda kaç çıktı değerin canım?

anladım canım.benimde aynı igneler.. ignelerle ilk benimde sende bir problem varmıydı..rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin
allahım o güzel duyguyu bizedeyasatır insallah...adetin kacıncı günü baslamıstın igneye...

amin arkadaşlarım aminnn,kanda dün 72,33 çıktı

asya hayat 2. aşılamada şansın daha yüksek oluyor diye biliyorum,

betoka problem bulamamışlardı,rabbim tez zamanda hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallhhh

kızlar kasıklarınıza dokunduğunuzda ağrı oluyor mu , benim çok şiş ve dokunduğumda ağrıyorr

merhabaaa... ben de kısmetse pazar günü aşılama olacağım bu ikinci aşılamam. bugün e2 değerim 1980 çıktı. hiç bu kadar yüksek çıkanınız varmıydı içinizde??? ben de gonal f kullandım. elimde de bir kutu gonal f 450 kaldı hatta aşılama yaptıracak olanınız varsa uygun verebilirim. Eşim belki tutmaz elimizde kalsın diyo ama ben kötüyü düşünmek istemiyorum:)

Kizlaaar bugun asilamam olucak ve ilk denememiz bu.. Hem heyecanliyim hem korkuyorum.. Kapidan cikmadan sizinle paylasmak istedim.. Benim icin dua edin :) insallah hayirlisi olsun hakkimizda.. Allah butun cocuk isteyenlerinize hayirli saglikli evlatlar versin insallah..!!

Kizlaaar bugun asilamam olucak ve ilk denememiz bu.. Hem heyecanliyim hem korkuyorum.. Kapidan cikmadan sizinle paylasmak istedim.. Benim icin dua edin :) insallah hayirlisi olsun hakkimizda.. Allah butun cocuk isteyenlerinize hayirli saglikli evlatlar versin insallah..!!

hayırlısı olsun inşallah.... benim de pazar günü ikinci aşılamam olacak. İlkinde tutan bir çok tanıdığım var umarım sen de onlardan olursun. çok basit bir işlem ben tedirgin gitmiştim ama hiçbişi anlamadım :)

Şimdiden hayırlı olsun....allah gönlündekini versin...

kızlar kasıklarınıza dokunduğunuzda ağrı oluyor mu , benim çok şiş ve dokunduğumda ağrıyorr
benım de aynı durumda arkadasım şiş hıssedıyorum kendımı ve bastırınca agrı var :14:
merhabaaa... ben de kısmetse pazar günü aşılama olacağım bu ikinci aşılamam. bugün e2 değerim 1980 çıktı. hiç bu kadar yüksek çıkanınız varmıydı içinizde??? ben de gonal f kullandım. elimde de bir kutu gonal f 450 kaldı hatta aşılama yaptıracak olanınız varsa uygun verebilirim. Eşim belki tutmaz elimizde kalsın diyo ama ben kötüyü düşünmek istemiyorum:)

benımde 1400 lerde cıktı canım yumurtlama kalıtesıyle alakalı o

Rabbim yardımcınız olsun inşlh. bende 4 yıllık evliyim ilk bebeğimi düşük yaptım. 2. bebeğim de ise preeklamsiye yakalanmışım tabii biz bilmiyorduk doktorumda anlamadı doğuda görev yapıyorduk,8 aylık iken kızımı sezaryanla aldılar 10 gün oda bende yoğun bakımda kaldık malesef yavrumu kaybettim:( 6 aydan beri korunmayı bıraktık benim kan pıhtılaşma sorunum var oyüzden doktorum hibor ve aspirin verdi onları kullanıyorum kullanmama rağmen 6 aydır hamile kalamadım bu gün aşılama için iğne başladım çok tedirginim Rabbim inşlh emeklerimizi boşa çıkarmaz ilk aşılamada hamile kalırız inşlh.

Tesekkur ederim canim.. Ben de cok korkuyordum ama korktugum gibi olmadi.. Sadece bi kerecik ciglik attim okadar :) insallah tutar canim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.kasiklarimda biraz agri ve siskinlik var sanki cok yemek yemisim gibi bi gaz hissi var bastiramiyorum.. Doktor agir bise kaldirma ve yat dinlen dedi.. Esim de etrafimda donup duruyor.. Bana hamileymisim gibi muamele yapiyor.. Alt tarafi asilama oldum.. Hayatinda mutfaga girmis degil.. Bana meyve soydu :)) kizlar ben bu asilama olayini cok sevdim.. Tutmasa bile uzulmicem.. Esimi bu halde etrafimda dort kose dolasip dururken gormek benim hosuma gitti :)) ne yapalim Allah isterse olur.. Hep pozitif dusunelim ki bebislerimiz gelsin.. Evimiz senlensin neseyle dolsun...
hayırlısı olsun inşallah.... benim de pazar günü ikinci aşılamam olacak. İlkinde tutan bir çok tanıdığım var umarım sen de onlardan olursun. çok basit bir işlem ben tedirgin gitmiştim ama hiçbişi anlamadım :)

Ah canim.. Cok uzuldum senin adina.. Insallah kotu gunleri arkanizda birakirsiniz ve bi an once bebek sahibi olursunuz.. Sen eskileri dusunup durma.. Gun dogmadan neler dogar.. Bide bakmissin asilaman tutmus.. Buraya bidahaki sefere hamile oldugunu yaziyorsun.. Hep ferah tut arkadasim icini.. Esini de pozitif yonlendir.. Stres cok etkiliyor.. Inancini yitirme.. Allah'a emanet ol canim..
Rabbim yardımcınız olsun inşlh. bende 4 yıllık evliyim ilk bebeğimi düşük yaptım. 2. bebeğim de ise preeklamsiye yakalanmışım tabii biz bilmiyorduk doktorumda anlamadı doğuda görev yapıyorduk,8 aylık iken kızımı sezaryanla aldılar 10 gün oda bende yoğun bakımda kaldık malesef yavrumu kaybettim:( 6 aydan beri korunmayı bıraktık benim kan pıhtılaşma sorunum var oyüzden doktorum hibor ve aspirin verdi onları kullanıyorum kullanmama rağmen 6 aydır hamile kalamadım bu gün aşılama için iğne başladım çok tedirginim Rabbim inşlh emeklerimizi boşa çıkarmaz ilk aşılamada hamile kalırız inşlh.

Evet benim de kasiklarim agriyor.. Elimi dokunduramiorum.. Biraz da kanamam var.. Doktor normal demisti.. Sen ne zaman oldun canim asilamani? Yat dinlen ilk 72 saat cok onemli

Back