- Emoji Skoru
- 52
- Puanlar
- 318
burcudalli canım pazartesi günü aşılama işlemin mi yapılacak öncekinde kaç gün sonra test yaptırdın benim doktorum bana herhangi bir gün vermedi
benim hiç bir problemim yok ama banada gonal f verdi nasıl oluyor o.. banada drum bu daha kaliteli yumurta üretimi için demişti ama ...
canım benim 3 tane düşüğüm var. maalesef daha kese olmadan kaybettim gerçi kan pırtılaşması da.
çok tşk ederim canımmm
dün öğrendim aslında,dünde 10. günümdü :)
sürekli sol kasığımda batma vardı,aşırı halsizlik ve uyku hali
ağır grip oldum bazı kişiler gribinde belirti olduğunu düşünüyor
kızlar bu gonal f igne vurulurken kasıklarda agrıoldumu bide benim adetim erken bitti normalmi sizce..
milseyk canım senin ilk asılamanmydı bide hangi ilacları kullandın nasıl bir sürecti kısaca özet gecebilirmisin...
evet ilk aşılamamdı,bende 2 kutu gonal f kullandım ve çatlama iğneleri içinde ovalette kullandım,
geçen ayda rahim filmi çekilmiştim,bence etkisi büyük olmuştur
milkseykk canım hayırlı olsun rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallh.bende 2.aşıla için başlıcam kist yok ise inşallah.senin bugün 11. günün kanda kaç çıktı değerin canım?
anladım canım.benimde aynı igneler.. ignelerle ilk benimde sende bir problem varmıydı..rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin
allahım o güzel duyguyu bizedeyasatır insallah...adetin kacıncı günü baslamıstın igneye...
Kizlaaar bugun asilamam olucak ve ilk denememiz bu.. Hem heyecanliyim hem korkuyorum.. Kapidan cikmadan sizinle paylasmak istedim.. Benim icin dua edin :) insallah hayirlisi olsun hakkimizda.. Allah butun cocuk isteyenlerinize hayirli saglikli evlatlar versin insallah..!!
Kizlaaar bugun asilamam olucak ve ilk denememiz bu.. Hem heyecanliyim hem korkuyorum.. Kapidan cikmadan sizinle paylasmak istedim.. Benim icin dua edin :) insallah hayirlisi olsun hakkimizda.. Allah butun cocuk isteyenlerinize hayirli saglikli evlatlar versin insallah..!!
benım de aynı durumda arkadasım şiş hıssedıyorum kendımı ve bastırınca agrı varkızlar kasıklarınıza dokunduğunuzda ağrı oluyor mu , benim çok şiş ve dokunduğumda ağrıyorr
merhabaaa... ben de kısmetse pazar günü aşılama olacağım bu ikinci aşılamam. bugün e2 değerim 1980 çıktı. hiç bu kadar yüksek çıkanınız varmıydı içinizde??? ben de gonal f kullandım. elimde de bir kutu gonal f 450 kaldı hatta aşılama yaptıracak olanınız varsa uygun verebilirim. Eşim belki tutmaz elimizde kalsın diyo ama ben kötüyü düşünmek istemiyorum:)
hayırlısı olsun inşallah.... benim de pazar günü ikinci aşılamam olacak. İlkinde tutan bir çok tanıdığım var umarım sen de onlardan olursun. çok basit bir işlem ben tedirgin gitmiştim ama hiçbişi anlamadım :)
Rabbim yardımcınız olsun inşlh. bende 4 yıllık evliyim ilk bebeğimi düşük yaptım. 2. bebeğim de ise preeklamsiye yakalanmışım tabii biz bilmiyorduk doktorumda anlamadı doğuda görev yapıyorduk,8 aylık iken kızımı sezaryanla aldılar 10 gün oda bende yoğun bakımda kaldık malesef yavrumu kaybettim6 aydan beri korunmayı bıraktık benim kan pıhtılaşma sorunum var oyüzden doktorum hibor ve aspirin verdi onları kullanıyorum kullanmama rağmen 6 aydır hamile kalamadım bu gün aşılama için iğne başladım çok tedirginim Rabbim inşlh emeklerimizi boşa çıkarmaz ilk aşılamada hamile kalırız inşlh.
kızlar kasıklarınıza dokunduğunuzda ağrı oluyor mu , benim çok şiş ve dokunduğumda ağrıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?