Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende çapada tedavi oluyordun dimi?benim de bir kutu artmıştı hatta birde tekli küçük kutu duruyor hala.ama gel gör ki doktor yeniden rapor çıkartcaz dedi..yani otomatikman bir ay ara veriyorsun.hem iğneler çok ağır.sen robot degilsin dedi.bir sonraki adetinle başlarız dedi.birde ilaç belki yetmicek dedi. o yüzden yeniden rapor çıkartıyoruz.evraklarımı teslim ettim. yeniden adet olmayı bekliyorum canım...inş gerek kalmaz sana da hamiş olursun.benimki biraz vazife gibi oluyor..bir sonraki aşama tüp bebek.tüm ümiterimi ona bağladım.![]()
hayırlı ugurlu ve bebişli olur insallah...
bende aranıza yeni katıldım 5.5 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmadı şimdi aşılamayı deniyoruz ilk aşılamamı dün oldum dünden beri istirahatteyim burda sizlerle olup aynı heyecanı yaşamak istedim
bende aranıza yeni katıldım 5.5 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmadı şimdi aşılamayı deniyoruz ilk aşılamamı dün oldum dünden beri istirahatteyim burda sizlerle olup aynı heyecanı yaşamak istedim
kızlar selamdaha onceden de yazmısstım buraya bayadır takıp edıyorumm nasılsınız carsamba gunu asılamamı oldum fakat esımde sorun yoktu bende pko vardı .. esımın degerlerı herseferınde guzel cıkıyordu aksılık bu sefer esımınde degerlerı kotu cıktı cok uzuldumm yıkandıktan sonra 12mılyon spermle asılama oldum hızı %95 o cok ıyıydı morfolojısıde %1 cok dusuktu..
morfolojı cok onemlı degıl dedı doktor ama ıcım ıcımı yıyor bu kadar dusukle asla ıstemezdım asılama dedım doktora cok kızdım....ama hersey rabbımın elınde 1 tanecık spermle bıle o ıstedıkten sonra olur ..
buarada bana ılıskı gunude soylemedı kızlar bılenler yardımcı olurmu bugun yapıcam ama zaten sperm az ıdı olmesın onlarda![]()
canım bende senle aynı gün aşılama oldum yani dün bana doktorum dün için ilişki yasak demişti bu akşam için birlikte olabilirsin daha sonra gün aşırı eşinle görüş dedi bu doktorları anlamak mümkün değil adam gibi bi tam anlamıyla anlatıpta hastanın içini rahatlatmıyorlar herşey yarımyamalak .Ayrıca canım siz nerden biliyorsunuz sperm değerlerini bize hiç böyle bişey denmedi biz gittik sperm alındı yıkandı ve aşılama yapıldı herhangi bi bilgi verilmedi
aaa bırlıkte beklıyecegız ozaman tatlımdun ılıskı olmaz zaten asılama olduk bugun olur gun asırı devam edıcez bız hayırlısıyla cok dusuk gercı ama genede rabbım bılır.. nasıl sana solemedılermı ???? sperm ornegı verdı sonra degerlerı aldık bız
biz daha önce sperm örneği verdik herşey gayet iyi demişti doktor ama aşılama günü için gittiğimizde bize değerlerden bahsetmedi benim dünden beri karnımın içi ağrıyor bide aşılama yapıldıktan sonra eve geldim duş aldım o ara hafif bi kan geldi sende de varmı böyle bişey
bızde verdık canım 148 mılyon cıktı sperm sayısı dusun yanı cok ıyıydı ama spermler degısken bır ozellıgı oldugu ıcın her ay bıle degısebılıyormus bız prof.urologada gıttık .benımde agrım oldu ama ınce bır sızı seklınde..kan gelmedı canım benım ben dus almadım 1 gun bugun aldım valla ne olur ne olmaz rabbım affettsın goruyor ne kadar cabaladıgımızı ınsallah karsılıgınıda alırız
sen ne zamandır ıstıyorsun sorun ney?
ben 29 yaşında evlendim o yüzden hiç korunmadım yani 5.5 yıldır evliyim görünürde bi neden söylenmiyor ama olmada olmuyor benim adet düzensizliğim var 2 kez klomen kullandım çatlatma iğnesine gerek kalmadan yumurta kendiliğinden çatladı doktor eve git eşinle görüş dua et yapacak başka bişey yok demişti o zaman olmayınca bu sefer rahim filmi istedi tüpler açıktı aşılama yapılacak dedi kilom vardı 11 kilo verdim ve aşılama için bu ay kendimi hazır hissettim ve gittik gerisi bildiğin prosedür dün aşılama oldu şimdi beklemedeyiz
anladım canımm rabbımmm kımseyı evlatsız bırakmasın ınsallah adet duzensızlıgı genelde yumurta kıstınden olur yanı polıkıstlık over bazı doktorlar bunu anlamıyor ben 2 bucuk sene once cok gezdım sadece ozel muAYENEye gıttıgımdekı doktor anladı dusun yanii..
rabbım daha fazla aratmadan yollar umarım meleklerımızı![]()
SLM.EVET adet olanları görünce umudumuz yıkılıyor.hamile olanı duyunca umutkar yeşeriyor valla.serozi bende 8.günümdeyim seninle aynı zamanda yapmışız aşılamayı hayırlısı olur inşallah.daha önce hamilelikler demişsiniz kaç hamilelik oldu