sa kızlar ( adetmn 12 günü) 1 şubatta ilk aşılamam yapıldı test gunum 15 şubat yarndı yani ama ben 12 şubtta hastalndm.tmm tutmadı anldmda 3 gun erkn olması prblmmdr sizce
a.s tutmamasına üzüldüm inşaallah 2. aşılamanda anne olursun erken olması sorun değilmiş çünkü ilaçlar bu etikleri yapabiliyormuş.3.gün doktora gitmen gerekmezmiydi 2. aşılama için bu ay aşılama düşünmüyormusun
sizde gün sayıyosnz beklemeside zor inşllh bu ay gönlünzdeki neticeyi alrsnz
filiz86 sen hangi iğneleri kullandın bana doktor puregon ve prengly vermişti ve adetimin 17.günü aşılamayı yaptı
evet canım gün sayıyoruz geçermi bu günler bilmem dün aşılama yapıldı ama benim hem rahmimin içinde ağrı var hem belimde bunlar aşılama sonrası normalmi bilmiyorum ama ben bu aşılamadan çok umutluyum 5.5 yıllık bekleyiş bitecek ve olacakmış gibi hissediyorum.Herşeyin en doğrusunu Allah c.c bilir fakat kul olarak ben üzerime düşeni yaptığıma inanıyorum hem tedavi açısından hem dua açısından herkesten dua bekliyorum dua bekleyen herkese de dua ediyorum rabbim evlat bekleyen herkese hayırlı, mümin ve inançlı evlatlar nasip etsin inşaallah
canım benım fsh hormonla alakalı gonal f verdı doktor hormonlara gore ıgne verılıyor ya bana uygun olan buydu 3 yumurta olustu benım
sa kızlar ( adetmn 12 günü) 1 şubatta ilk aşılamam yapıldı test gunum 15 şubat yarndı yani ama ben 12 şubtta hastalndm.tmm tutmadı anldmda 3 gun erkn olması prblmmdr sizce
rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin inşallahhhh,
fakat ben hala inanamıyorumm
çoookkk sevindim, hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun. senle aynı gün aşılamamız ama ben test yapmaya korkuyorum :)
canım kan testi mi yaptın? nasıl öğrendin?
amin kızlar çok tşk ederim :)
4 şubatta aşılamam oldu ve doktor 19 şubatta gel test yapıcaz demişti,
erken gebelik testi aldım , denedim dün ve pozitif çıktı
hemen kan testi yaptırdım :)
canımmm çok sevindim ya bugün aldığım en güzel haber. bugün 14. gün müydü? belirtiler var mıydı? vallahi çok sevindim.
moralini bozmak istemem ama 11 şubatta yaptırdığın iğnenin etkisi kanda da devam eder, bence 2 gün sonra tekrar yap testini artmışsa hcg değeri kesin hamilesin
hayırlı olsun canım:)çok tşk ederim canımmm
dün öğrendim aslında,dünde 10. günümdü :)
sürekli sol kasığımda batma vardı,aşırı halsizlik ve uyku hali
ağır grip oldum bazı kişiler gribinde belirti olduğunu düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?