Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sa kızlar ( adetmn 12 günü) 1 şubatta ilk aşılamam yapıldı test gunum 15 şubat yarndı yani ama ben 12 şubtta hastalndm.tmm tutmadı anldmda 3 gun erkn olması prblmmdr sizce

a.s tutmamasına üzüldüm inşaallah 2. aşılamanda anne olursun erken olması sorun değilmiş çünkü ilaçlar bu etikleri yapabiliyormuş.3.gün doktora gitmen gerekmezmiydi 2. aşılama için bu ay aşılama düşünmüyormusun

cevp içn önclkle tşkkrlr biz bi ay ara vercez martta inşllh

sizde gün sayıyosnz beklemeside zor inşllh bu ay gönlünzdeki neticeyi alrsnz

evet canım gün sayıyoruz geçermi bu günler bilmem dün aşılama yapıldı ama benim hem rahmimin içinde ağrı var hem belimde bunlar aşılama sonrası normalmi bilmiyorum ama ben bu aşılamadan çok umutluyum 5.5 yıllık bekleyiş bitecek ve olacakmış gibi hissediyorum.Herşeyin en doğrusunu Allah c.c bilir fakat kul olarak ben üzerime düşeni yaptığıma inanıyorum hem tedavi açısından hem dua açısından herkesten dua bekliyorum dua bekleyen herkese de dua ediyorum rabbim evlat bekleyen herkese hayırlı, mümin ve inançlı evlatlar nasip etsin inşaallah

filiz86 sen hangi iğneleri kullandın bana doktor puregon ve prengly vermişti ve adetimin 17.günü aşılamayı yaptı

canım benım fsh hormonla alakalı gonal f verdı doktor hormonlara gore ıgne verılıyor ya bana uygun olan buydu 3 yumurta olustu benım

mrb kızlar uzun süredir buranın üyesiyim ama yazmıyorum:)))moralmen yanii..neyse bende 29 ocakta aşılamaoldum ilk aşılamamdı ama olmadı tam olarak aşılamanın 14.gününde lekelenme olarak başladı ve malesef adet oldum doktor yinede kan tahlili yaptırmamı söyledi bizde yaptırdık ve 0.78 çıktı beta hcg olmadı işte genelde ilk aşılam tutmuyormuş sanırım hayırlı Allah ımdan inş. daha fazla beklemeyiz ben ve benim gbiler dayanmak ve toparlanmak gerçekten çok zorrrrrr....bu ay ara vericez memleket gitmeyi düşünüyoruz biraz kafa dağıtmak için aabidaghaki ay inş.....Rabbim kucaklarımızı doldurur inş... amin..

bnm de rahmm de hisssettğm bişylr vardı ama 1 hafta snra geçti bzm yıkama sonrası sprm saysnı beğnmdi dktr.bizlr bu tür yntmlrle fiili duamızı da yapmya çalşyrz dualrm( uzun zmndr) szlrle

canım benım fsh hormonla alakalı gonal f verdı doktor hormonlara gore ıgne verılıyor ya bana uygun olan buydu 3 yumurta olustu benım

benim hiç bir problemim yok ama banada gonal f verdi nasıl oluyor o.. banada drum bu daha kaliteli yumurta üretimi için demişti ama ...

sa kızlar ( adetmn 12 günü) 1 şubatta ilk aşılamam yapıldı test gunum 15 şubat yarndı yani ama ben 12 şubtta hastalndm.tmm tutmadı anldmda 3 gun erkn olması prblmmdr sizce

ben de 4 şubatta aşılandım, doktorum eğer tutmazsa erken adet olabileceğimi söyledi, bunun bir sorun oduğunu sanmıyorum. Ben de beklemedeyim bakalım pazartesi gidicem doktora.

rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin inşallahhhh,
fakat ben hala inanamıyorumm

çoookkk sevindim, hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun. senle aynı gün aşılamamız ama ben test yapmaya korkuyorum :)

çoookkk sevindim, hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun. senle aynı gün aşılamamız ama ben test yapmaya korkuyorum :)

korkma, var yada yok..fakat çoktan belli
sonuç değişmiycek,allahın izniyle hayırlı haberler olsun inşallahhh

canım kan testi mi yaptın? nasıl öğrendin?

amin kızlar çok tşk ederim :)

4 şubatta aşılamam oldu ve doktor 19 şubatta gel test yapıcaz demişti,
erken gebelik testi aldım , denedim dün ve pozitif çıktı
hemen kan testi yaptırdım :)

hemen kan testi yaptırdım :)[/QUOTE]

moralini bozmak istemem ama 11 şubatta yaptırdığın iğnenin etkisi kanda da devam eder, bence 2 gün sonra tekrar yap testini artmışsa hcg değeri kesin hamilesin

hemen kan testi yaptırdım :)

moralini bozmak istemem ama 11 şubatta yaptırdığın iğnenin etkisi kanda da devam eder, bence 2 gün sonra tekrar yap testini artmışsa hcg değeri kesin hamilesin[/QUOTE]

haklısın tatlım bende çok araştırdım ama doktorum şöyle dedi
11 de yapılan iğne vucuda pregestron salgılar ve doğru yanıltabilir
ama biz kanda sadece bhcg baktık
içiniz rahat olsun dedi

canımmm çok sevindim ya bugün aldığım en güzel haber. bugün 14. gün müydü? belirtiler var mıydı? vallahi çok sevindim.

canımmm çok sevindim ya bugün aldığım en güzel haber. bugün 14. gün müydü? belirtiler var mıydı? vallahi çok sevindim.

çok tşk ederim canımmm
dün öğrendim aslında,dünde 10. günümdü :)

sürekli sol kasığımda batma vardı,aşırı halsizlik ve uyku hali
ağır grip oldum bazı kişiler gribinde belirti olduğunu düşünüyor

moralini bozmak istemem ama 11 şubatta yaptırdığın iğnenin etkisi kanda da devam eder, bence 2 gün sonra tekrar yap testini artmışsa hcg değeri kesin hamilesin

haklısın tatlım bende çok araştırdım ama doktorum şöyle dedi
11 de yapılan iğne vucuda pregestron salgılar ve doğru yanıltabilir
ama biz kanda sadece bhcg baktık
içiniz rahat olsun dedi[/QUOTE

bana da umut oldun walla, çok sevindimmmm senin adına, darısı başımaaa :)

hayırlı olsun canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…