canım geçmiş olsun öncelikle kist için soğan suyu içeblirsin sabah akşam aç karnına iyi geliyor diye duydum birkaç tanıdığım denediler ve kistlerinin gittiğini söylemişlersi ama tam bilemiyorum tabi hiçbir zararı yok dene istersen
0,38...hayatları normal seyrinde giden insanlar için hiç bişey ifade etmeyecek anlamsız üç rakam,lafı fazla uzatmama gerek yok çünkü bizler bunun ne oldugunu biliyoruz...sabır diyorum kızlar sadece rabbim daha zorlu sınavlardan esirgesin...
canım çok mutlu oldum toparlanmana, çok doğru karar vemişsiniz inşallah bu sefer tutacak
kizlar ben bu hafta asilama olucaktim adetimden bu yana 18. gun oldu hala asilama olmadim.. genelde 10. ve 14.gunler arasinda oluyomus..doktora sordum sen beklemeye devam et dedi.. tam icimi rahatlatmadiendiselenmeye basladim sanki asilama olsam da tutmicakmis gibi bi his var icimde.. asilamasi benim gibi gec olup da tutan var mi aranizda Allah'im ne zor islermis bunlar.. bir isimiz de kolayca akip gitsin
canim olabilir, ilac kullandiysan onlar yumurtlamayi geciktirebiliyor,
ben de normalde 12 sinde filan yumurtlardim klomen kullaninca 16 sinda asilama olmustum.
bu sekilde canim, ins biraz yardimci olabilmisimdir :)
Betoka cim kendini toparlamana cok sevindim.
ins bu seferki asilamamiz basarili olur, ins canim..
ben de 41 meryem suresi okuyorum, 25 ocaktan itibaren
5 tanesini burdan bi arkadas 5 tanesini de annem okudu,
ama gerisini ins tamamliycam bugun 19. gunu okudum.
kaldi 22 gun, 6 Martta bitecek ins Rabbim dualarimizi kabul eder :)
6 Mart da tam bat gunune denk geliyor ya, ins guzel haberler aliriz bu sefer..
azcık toparlanmıs bişekilde geldim aranıza dün dr gittim ve tekrar tedaviye basladım...gecen gece cok düşündüm bir yola basladıysan sonunu getirmeliyim dedim ve bu 3 aşılamayıda yatırıcam bitiricem allahım ne zaman verirse artık..KÖTÜ ENERJİYİ ÜSTÜMDEN ATTIM KIZLAR :)artık umutlu olmasamda olumlu olucam..
bu arada gonal f ignelere basladık bu sefer her gün 75ml vurunuyorum cuma yumurta takibim var.haftayada aşılamam olacak allah nasip ederse insallah...
ben buradaki yazılanları takip ettimde ona bi acıklık getireyim özelde rapor cıkmıyo diye bişey yok ben özelde yaptırıyorum ve bu seferki ignelerim 690 lirayken ben raporlu 290 lira ödedim arkadaslar..yani devlet karsılıyor cünkü bu hastaneden hastaneye degişen bişey değil sigortanızla alakalı olan bisey..bi saglık güvenceniz varsa devlet karsılıyor..
bir arkadasın birine sanırım hacıdan bi meyva gelmiş o bana da gelmişti sert bişey eger aynı seyden bahsediliyorsak..onu rendelemek hatta kırmak bile cok zor bişey canım banada içindeki seyi kaynatıp eşinle beraber 3 ihlas 1 fatiha okuyarak 1 su bardagı içilmesini söylendi..biz yapmıstık eşimle
insallah bu sefer bebişlerimiz tutunur ...insallah kucaklarımız bos kalmaz...
canım bana o meyve bugun geldı ıcındekı odunsu gıbı yerını ust kabuğunun altındakını zemzem suyuyla 3 yudumda ıcılcegını ogrendım dogrumudur bılmıyorum sert bısey evet ustunde sezeryan gıbı cızgılerı var..
insallah arkadasım bende teyzeme 41 gün boyunca okutmustum...bide cuma günü yada persembe aksamı eşinle 1 er bardak suya 1 er tane meryem suresi okuyupsenin okudugunu o onun okudugunuda sen içiyosun bide cuma ile sela arasında 41 tane kevser suresi okunacak eşinde ama istersen bunlarıda dene
bizim seninle yine aynı zamanlara gelicek herhalde aşılama zamanlarımız senin dr işleri nasıl basladınızmı ben 2. ignemi oldum bugün....
canım benimde 2, aşılamam benim sadece yumurtalıklarım tembelmiş dr öyle diyor başkada ne eşimde nede bende problem var bende bu ay tekrardan deneyelim olmazsa bi tüp bebek merkezine başvurucam.bugün klomen ve glokofene başladım ama bütün gün mide bulantısı çektim sizin başınıza böyle bişey geldimi
kizlar ben bu hafta asilama olucaktim adetimden bu yana 18. gun oldu hala asilama olmadim.. genelde 10. ve 14.gunler arasinda oluyomus..doktora sordum sen beklemeye devam et dedi.. tam icimi rahatlatmadiendiselenmeye basladim sanki asilama olsam da tutmicakmis gibi bi his var icimde.. asilamasi benim gibi gec olup da tutan var mi aranizda Allah'im ne zor islermis bunlar.. bir isimiz de kolayca akip gitsin
tamam cnaim bunlari da yapmaya calisayim ins. not aliyorum simdi.
galiba ayni zamana gelicek canim, ben de dun ilk klomen hapimi aldim, 5 gun boyunca alicam.
haftaya pazartesi doktro randevum var yani 18 subat ta. bakicak yumurtalarin durumuna sonra da catlatma ignesi yapicam, ve asilama olcak.
ignem de cuma gunu eve gelicekmis postayla.
simdilik bu sekilde, en rahat gunleri geciriyoruz valla, asilama ve sonra baya stresli oluyor, 1 haftamiz var, gonlumuzce gecirelim ins :)
pazar gunu havuz a gidip yuzmek istiyorum ben de ins bayadir gidemedim..
evet bende duydum soğan suyunu ıns bugun denıcem güzel sonuçlar verır kıstlerı gıttıgınde hamıle kaldılarmı peki ?
canim olabilir, ilac kullandiysan onlar yumurtlamayi geciktirebiliyor,
ben de normalde 12 sinde filan yumurtlardim klomen kullaninca 16 sinda asilama olmustum.
bu sekilde canim, ins biraz yardimci olabilmisimdir :)
Betoka cim kendini toparlamana cok sevindim.
ins bu seferki asilamamiz basarili olur, ins canim..
ben de 41 meryem suresi okuyorum, 25 ocaktan itibaren
5 tanesini burdan bi arkadas 5 tanesini de annem okudu,
ama gerisini ins tamamliycam bugun 19. gunu okudum.
kaldi 22 gun, 6 Martta bitecek ins Rabbim dualarimizi kabul eder :)
6 Mart da tam bat gunune denk geliyor ya, ins guzel haberler aliriz bu sefer..
Aşılamadan Sonra Gebelik Belirtileri
1-Sarı renkte yada değişik renklerde akıntı
2- Karın ve kasık bölgelerinde adet olacakmış gibi ağrılar
3- Bel ve sırt ağrıları ve bunun yanı sıra sinirlilik hali
4- Göğüslerde şişme acıma yada batma gibi bir belirti olmuyor
5- Mide Bulantısı
6- İştahın artaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?