Kizlar cok acil birsey sorcam benim asinin 7 nci gunu cok az silince ancak gorulen cok acik kahverengi akinti oldu simdi gelmiyor durdu. ben surekli dinlenmedeyim boyle bisey yasadinizmi acaba
CNM YAZDIKLARINI OKUDUM, İÇİME SU SERPTİN DİYEBİLİRİM, BENDEde hiç belirti yok, 28 ocakta aşılamam oldu arkadaşların söylediği gibi bi belrti yok bende, sadece gazım var o kara kara düşünüodum olmucakmı die, ama çokta ümitli deilim yani, bnde aşılamadan sonra senin gibi 1 saat 1,5 saat yatıp uzandım, ama şimdi okuyunca seni rahatladım.
Yeni arkadaşlarda katılmış aramıza, kızlar hepiniz hoşgeldiniz, inşallah hepimizin gönlünden geçen olurda Allahın izniyle hayırlı güzel haberler alırız. Kızlar bir şey sorucam 28inde aşılamamı yaptırmıştım ya 11 günüm kaldı tahlil için ilk bi kaçgün hissizdim, iyi de kötü de deildim ama şimdi içimden bir ses olmadı diyor, çünkü gaz dışında bir belirtim yok, birde ben o gün aşılama yapıldıktan sonra 1,5 saat yattım, onun haricindede ewe geldim paaat misafir, ertesi günlerdede dinlenemedim...
Yeni arkadaşlarda katılmış aramıza, kızlar hepiniz hoşgeldiniz, inşallah hepimizin gönlünden geçen olurda Allahın izniyle hayırlı güzel haberler alırız. Kızlar bir şey sorucam 28inde aşılamamı yaptırmıştım ya 11 günüm kaldı tahlil için ilk bi kaçgün hissizdim, iyi de kötü de deildim ama şimdi içimden bir ses olmadı diyor, çünkü gaz dışında bir belirtim yok, birde ben o gün aşılama yapıldıktan sonra 1,5 saat yattım, onun haricindede ewe geldim paaat misafir, ertesi günlerdede dinlenemedim...
kızlar size bir sorum olacak iğneleri adetinizin kaçıncı günün vuruluyorsunuz ben geçen ay adetimin 3,günü vurdurmuştum 37,5 başlamıştı doktorum adetimin 10 günü 7mm sağda 9 mm solda olmuştu sonra dozu yükseltecekti ama eşimin değerleri kötü çıkınca bırakmıştık sizler kaçla başladınız merak ettim.bu arada bende pkoluyum
inşallah, inşallah canım ya. Benim dr çok az konuşuyor sorarsan anlatıyor fakat ben dr a gittiğimde kafam bomboş oluyorum, güya bugün ücreti soracaktımpzt.i çatlatma iğnesini de getir dedi, aksilik olmazsa onu da yapırız dedi. Peki sizce tutacak mı dedim, dr yaşlı fakültede bölüm başkanlığı yapmış prof, inşallah bakacağız dedi % 25 şansın var dedi. Tüp bebek bile kesin değil. Ailemin yanına bile gidemedim, tek başıma katlanmaya çalışıyorum bu duruma. Salı, çrş yaparlar galiba. Kusura bakma nolur kafam o kadar dağınık ki hiçbir şeye yoğunlaşamıyorum
ben balıkesirdeyim özel bi hastaneye gidiyorum ve burası kucuk bi yer oldugu için cok fazla senegimiz yok işte bende 28 yasındayım gercekten cok yıpratıcı bir sürec bu cok yorulduk maddi manevi bedenen ve beynen bakalım insallah tutar canım hayırlısı..
yeni gelen arkdaslar asilamalariniz hayirli olsun.bebeklerinize tez zamanda kavusun bu mubarek cuma gunu allah yardomcimiz olsun.kizlar benim cok acik kahve akintim daha gelmedi cok korktum ama adetimw daha 7 gun var adet belirtisi olamazda dusukmu yasicam diye cok korktum. neyse cok zor ya beklemek iki dakka bu is yapsam kendimu sucluhisseiyorum hemen oturuyorum herseyi esim yapiyor zaten. ailemin haberi yok simdi kuran okucam hepinize dua edicem.kizlar birde bende kabizlik basladi kusburnu iciyory'um zarari olurmuki
Kızlar Rabbime şükürler olsun ki hamileyim.İnş en kısa zamanda sizlerdende güzel haberler alırım.
ecriiinnnn selam canım nasılsın?? pko'dan beni hatırladın umarım =) bende aşılama yaptırdım bu ay tatlım.. canım bizim gibi pkolulara 37.5 çok az bi doz. en az 0.75 le başlanması lazım.. biliyosun bizim yumurtalar zor tepki veriyo.. benim klomenle zor büyüyodu yumurtam ama iğneyle hem sağda hem solda oluştu 0.75 kullandım bende canım..
[/B]
korkma dinlenmeyle alakası yok ona kafanı takma ağır bişeyler kaldırmadıktan sonra bende dinlenmedim bi hastanede aşılamadan sonra yarım saat yattı sonra gezdim valla ama hamileyim sıkma canını sen bol dua et hayırlısıyla inşallah tutar.
kızlar hepinize hayırlı cumalar merak ettim bişey sorcam kaç gün iğne vuruluyorsunuz yanı aşılama olana kadar kaç gün doktora gidip geliyorsunuz benim iş yerinden izin almam skıntı oluyor onun için soruyorum belki 1hafta senilik iznimi kullanırım diye planlıyorum :)
Kızlar bizim morfoloji 0'di 1 olmuş. Dr esime asilamayi yeniden deneyebiliriz demis. Aramızda % 1 morfoloji ile asilamasi tutan var mı? Sayı ve hızda problem yok çok şükür
Kızlar bizim morfoloji 0'di 1 olmuş. Dr esime asilamayi yeniden deneyebiliriz demis. Aramızda % 1 morfoloji ile asilamasi tutan var mı? Sayı ve hızda problem yok çok şükür
Canım ben ignelere 4. Gün başladım. 5 gun igne vurunduktan sonra 7 gun boyunca gun asiri kontrole gittim. Benim dr özel olduğundan akşam gidiyordum. İşte de sorun olmadı o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?