benim aşılamam öbür aya kaldı aksilik olmazsa tabi. kızımda gonalf ile aşılama olmuştum bu kez serophene ile yapacak benimkinide. bilmiyorum ne olacak kafam karışık hap konusunda. inşallah sonuç alırsın canım.
aaa canım neden vermedi çatlatma iğnesi??? .hayırlısıyla inşallah gelir meleğin canım.. bu arada bende ilk klomenle hamile kaldım doktor çatlatma iğnesi vermemişti sadece klomen verip ilişki günleri vermişti ve hamile kaldım sen ümidini kesme sakın tatlım olurmu.. inş. seninledir bebişin =)
hoşbuldum canım =) ne tesadiüf aynı günde yaptırmışız aşılamaları =).. aa ne güzel sen pazar günü yaptırıyosun testini.. bana doktorum dediki jel bitince yaptır test ve jel haftaya çarşamba bitiyo ancaktabi ben o zamana kadar bekleyemem bende pazartesi yaptırmayı düşünüyorum kısmetse.. bendede çok nadir çok hafif batmalar oluyo canım bide çok üşüyorum.. normaldede üşürüm ama bugünlerde daha bi fazla üşüyorum bide göğüslerim acıyo az.. inşallaaahhh gelir meleklerimizz.. eğer tutmazsa çok üzülücem tam 32 aydır yolunu gözlüyorum meleğimin [
/güzel dileklerin için cok ama cok tesekkür ederim biraz destege ihtiyacım var sanırım benimde gecen ay serephoneyle denemiştik ve ilşki günleri vermişti progesteron testimi yüksek cıkmasına ragmen olmamıstı. yine bu ay hapla 11 tane yumurtam gelişmiş cok iyi dedi dr ve catlatma iğnesi vermedi daha cok şişirmiyelim yumurtaları dedi..allahım cok kafam karıstı ara ara sag ve solumda kasık batması oluyor bide kızlar hafif derecede akıntım var. baska hiçbir belirti ilginc bişeyim yok..26 ocakta yaptırdım asılamayı ve bu cumartesi kan testi için cagırdı beni bu kadar cabuk belli olurmu . off oofff allahım yardım et..
oo süpeerr inş. aynı günlerde alırız güzel sonuçlarımızıda canım =)bende aynı gün aşılama oldum. endişeyle bekliyorum
aaa sen dedin ben ffarkettim 1 haftadırr evin içinde tirr tir titriyorum hırka var yinede üşüyorum önceden asla üşümezdim 1 penye dahi yeterdi vede iştah acayip açıldı herr an yemek istiyorrumm...bende pazarrrtesiye errteledimm testimmi pazara görümmcemler geliyouş...
/güzel dileklerin için cok ama cok tesekkür ederim biraz destege ihtiyacım var sanırım benimde gecen ay serephoneyle denemiştik ve ilşki günleri vermişti progesteron testimi yüksek cıkmasına ragmen olmamıstı. yine bu ay hapla 11 tane yumurtam gelişmiş cok iyi dedi dr ve catlatma iğnesi vermedi daha cok şişirmiyelim yumurtaları dedi..allahım cok kafam karıstı ara ara sag ve solumda kasık batması oluyor bide kızlar hafif derecede akıntım var. baska hiçbir belirti ilginc bişeyim yok..26 ocakta yaptırdım asılamayı ve bu cumartesi kan testi için cagırdı beni bu kadar cabuk belli olurmu . off oofff allahım yardım et..
insallah alırım ama işte benimde aklıma takıldı catlatma iğnesi falan vurmayınca tutarmı tutmazmı bilmiyorum.sende içini ferah tut canım insallah iyi seyler olur insallah en kısa zamanda kavusursun bebişine...
çatlatma iğnesi verdi 2 kutu aldım pregnyl. bu gonalf yumurta büyümesi içindi insilün gibi vuruyordum kendime. kızımda böyle olmuştu. bu kez gonal yerine serophene verdi umarım yanıt veririm yumurtam sorunsuz büyür.
canım benim seropheneyle cok iyi gelişip büyümüstü insallah senin yumoslarda gelişir büyür..
günaydın arkadaşlar. Biraz önce dr dan geldim kontrolüm vardı. Sağ taraf kapalı olduğundan orayla ilgilenmedl, sol tarafta 2 tane olumuş 3 gün daha serophone kullan iğneye gerek yok dedi. Toplamda 3 ggün 8 tane daha kullanacağım. Kaç cm olmuş onu söylemedi. Nette bir yazı okumuştum 2 den fazla yumumurta olmazsa başarı şansı azalır diye doğru mu acaba yine üzüntülü olarak döndüm rabbim .aresizlik ne kadar kötü yaa
canım allah razı olsun inşallah rabbim ol derde herkese istediği saglıklı, hayırlı bebekler nasip eder inşallah
cipsoni naptın canım kanman devam ediyormu?belki yerleşme belirtisidir ?Kızlar benim test sonucumu öğrenmeme 3 gün kala kanamam başladı az önce
anladım canım ya valla cok kafam karısık..benim buda 3. drum. güvenebilecegimiz dr yokki buda aile dostlarımızın akrabası cok tecrübesi var adamın aşılama konusunda. ama bilemiyosun işte bizimde az bizamn olmadı bizde tam 2 senedir ugrasıp duruyoruz.ayy ne bileyim ya bilmiyorum.hapla cok iyi buyumustu yumurtalar.tutarmı tutmazmı orasını allah biliyor atık.sen nerde yaptırıyosun
günaydın arkadaşlar. Biraz önce dr dan geldim kontrolüm vardı. Sağ taraf kapalı olduğundan orayla ilgilenmedl, sol tarafta 2 tane olumuş 3 gün daha serophone kullan iğneye gerek yok dedi. Toplamda 3 ggün 8 tane daha kullanacağım. Kaç cm olmuş onu söylemedi. Nette bir yazı okumuştum 2 den fazla yumumurta olmazsa başarı şansı azalır diye doğru mu acaba yine üzüntülü olarak döndüm rabbim .aresizlik ne kadar kötü yaa
ben istanbulda oturuyorum canım ve istanbulda bi hastaneye gidiyorum.. sen nerede oturuyosun? yumurtaların gayet iyi büyümüş tatlım ama 11 tane çookkk fazla yumurta oluşmuş yani normalde tüp bebek tedavisinde ancak bu kadar yumurtaya ihtiyaç oluyo.. aşılama için 1-2 yumurta gayet ideal.. inş. aşılaman tutarda daha fazla uğraşmazsız canım yaa çookk zor bu işler =( ne kadar yıprandığımı anlatamam sana inan saçlarım beyazladı baya hemde ve ben 27 yaşındayım daha =(( allah yardımcımız olsun inş.
merhaba canım.. bazı doktorlar maalesef hastaya bilgi vermiyolar çünkü nasıl olsa bişey anlamaz diye düşünüyorular.. keşke sen sorsaydın doktoruna kaç mm olmuş yumurtalar diye!! bidahaki gittiğinde mutlaka sor olurmu.. bide nerde okudun o yazıyı canım aşılamada 2 den fazla yumurta olmazsa başarılı olunmaz diye.. sen böyle yazılara takılma.. bak ben doğrusunu söyiyliyim sana, yumurta sayısı ne kadar fazla olursa yumurta kaliteside o kadar düşük olur.. yani en ideali 1-2 yumurtadır bu tip tedavilerde.. hiç canını sıkma hiçte üzme kendinihakkımızda hayırlısı olsun inş...
Kızlar benim test sonucumu öğrenmeme 3 gün kala kanamam başladı az önce
inşallah, inşallah canım ya. Benim dr çok az konuşuyor sorarsan anlatıyor fakat ben dr a gittiğimde kafam bomboş oluyorum, güya bugün ücreti soracaktımpzt.i çatlatma iğnesini de getir dedi, aksilik olmazsa onu da yapırız dedi. Peki sizce tutacak mı dedim, dr yaşlı fakültede bölüm başkanlığı yapmış prof, inşallah bakacağız dedi % 25 şansın var dedi. Tüp bebek bile kesin değil. Ailemin yanına bile gidemedim, tek başıma katlanmaya çalışıyorum bu duruma. Salı, çrş yaparlar galiba. Kusura bakma nolur kafam o kadar dağınık ki hiçbir şeye yoğunlaşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?