Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mavera19 başınız sağolsun, Alah sabırlar versin, çok zor hiç birşeye benzemeyen bir acı,insan söyleyecek birşey bulamıyor,mekanı cennet olsun..

aşılaması tutmayan arkadaşlar fazla üzmeyin kendinizi, inşallah bir gün dualarımız kabul olacak..zor olsada mücadeleye devam..benim de yarın dr kontrolüm var muhtemelen salı yine aşılamam olur..

evet canım adanadayım sana sıryal anlatayım neler yaşadığımı:
bende pco var ilaçsız düzenlia det olmamam klomenle 1 yıl denedik değişik dozlard aişe yaramadı film çekilirken rahim yarası teşhisi kondu daha doğrusu filmi çken acemiler yara yaptılar 40 gün onun tedavisi sürdü derken 2 ay aya verdim ama bu arada çok yoruldum pco dan yumoşlarım hiç uyarılmadı sonra bi arkadaşım beni ankada tüp bebek merkezine yönlendirdi ordada bir aşılama oldum o kurban bayramından 3 gün önceydi o tutmadı

sonra başkent hastaneibnde çalışan doğum yaptığı için işten ayrılan çocukluk arkadaşım gel seni doktorumla tanıştırayım dedi başkent hastanesi tüp bebek bölümü kışla yerleşkesinde bu arada seyhan başkentte değil oraya gittim doktor Tayfun Çok ile tanıştım saolsun çok iyi çok anlayışlı bir doktor iğeneler oldum kontroller derken bana yarayan ilacı buldu ilk denemesinde aşılamam tuttu bu arada eşim2,5 yıl önce çift taraflıo varikosal oldu iyileşti şükür sayı hız gayet iyiyidi

aşılamayı yaptı orda 25 dk falan yattım kalktım işe geldim akşam üzeri kasığımda sancı oldu resmen gaz var gibi kasığım şişti eve gittim yattım sıcak yatakta örttüm üzerimi sonra hayatıma devam ettim ama aşı olduğum gece ilişki oldu sabah kadarda beklesim kalkıp yıkanmadım bir gün sonra yine oldu
bu arada o aşılaa sonrası ilişikide canım yandı ama belli etmedim eşime yeterki içeri gitrsin dedi hemşire zevkine bakma olayın dedi sonra yediklerime dikkat ettim ağır kaldırmadım hiç iş yapmadım evimi kocam süpürdü :P ama yemek falan yaptım öyle gezmeye falan gittim hergün sabah akşam işe geldim unuttum aşılama olayını aklımda tutmadım crinon mu neydi ismi fitil jel verdiler onu birde folik asidimi düzenli kullandım sancılarım çok oldu hele 16 ocakta yani test 2 gün kala gece öyle bir sancıyla klaktım ki adet oldum sancım boş jelei sabırla kullanmaya devam ettim... kan verdim dün ve sonuç beta değerimiz 145 çıktı adet gününe göre çok iyi dedi şükürler olsun ki.. rabbim inş gherkese yaşatır bu heyecanı pozitif dendiğinde bile şaşkındım inanamadım .. adanadaysan hastanemi ve doktorumu şiddetle öneririm hemşireler çok tatlı çook şeker çok ilgililer.. öyle işte çok uzun oldu ama size morel olsun kuvvet olsun diye anlattım böyle uzun

8 şubetta 4. yılımkız doldurcaz şükür daha bekletmedi rabbim bizi...

inş sizleride daha fazla bekletmezzz muradınızı yakın eder ..

amin canım inşallah sen de hayırlısıyla bebeğine kavuşursun, bilgiler için çok sağol..aşılamadan sonra 1-2 gün cinsel perhizi yapmamak gerekiyor demekki, çünkü oldukça önemli o günlerde, şans artıyordur kesin..inşallah biz de güzel haberler veririzz..

Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalım :72: ben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0 :50:
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak:24::24::24:

veeee listemiz...

İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----EVLİLİK SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ

NAZ034---------31------------1------------16 OCAK------4 BUÇUK YIL---------------30 OCAK---------- BEKLİYOR:emir_bebek:
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR :emir_bebek:
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YIL(:nazar:)---------------???------------------BEKLİYOR:emir_bebek:
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------:14::14::14:
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------:14::14::14:
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------BEKLİYOR:emir_bebek:
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------:49::49::49::nazar:
ZEYSAN2013----33------------1---------???---------------3 YIL---------------------???----------------:14::14::14:
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
AYLİN333--------??-----------1--------

--29 ARALIK--------5 YIL---------------------???----------------:49::49::49::nazar:
ORKİDE2---------30-----------1----------7 OCAK----------4 YIL--------------------20 OCAK------------:14::14::14:
ERDEMLİİİ-------23------------1---------12 OCAK---------2,5 YIL-------------------26 OCAK--- --------BEKLİYOR:emir_bebek:
ÖZLEM1863-----29------------1---------04 0CAK----------???-----------------------???----------------:14::14::14:
SEYBİL---------36-------------4---------???---------------1,5 YIL-------------------18 OCAK-----------:14::14::14:
CEYCEY44------24------------3----------6 OCAK----------3,5 YIL------------------19 OCAK-----------BEKLİYOR:emir_bebek:
ELOSERCE-------------------------------4 OCAK-----------3,5 YIL--------------------18 OCAK-----------:49::49::49::nazar:
Selam cnm, bende 24 ocak persembe gunu gidicem asilamaya, gorunurde hic problemimiz yok ama bi turlu olmuo, spermiogramsa sadece hareketlilik dusuk onun haricinde guzel denmisti, neyse:) cok heyecanliyim ve normalde arastirip etraflica bi bilgi edinmistim ama su anda aklimda hicbi sey yok, insalllah Yüce Allah hepimize nasip eder hayirli saglikli bi evlat, hep bu sozcukler var dilimde, cok heyecanliyim ve korkuorumda olmaZsa die, zaten doktorum strese bagli olarakta ugrasmalariniz negaif oluyo demisti, hemen sunuda ekliyeyim, bana igne vermedi doktorum, serephone die ilac verdi, 5. Gun basla sabh aksam 1, bitince gel catlatma ignesi ardinda asilama tarihini belirliyelim demisti... İnsallah olur ya, umitliyim ama yikilmamak icinde ger ihtimali dusunuyorum:(

ayyyyy nasıl güzel atıyodor şimdi,nasıl bi duygu kuzum yaaa,anlatsan biraz..bu arada ben çörek otunu çiğneyemiyorum midem bulanıyo biraz cinsim o konuda burnuma hoş kokmayan gıdalardan tiksinirim,ama şifa niyetine yutuyorum,sen yutuyorum demiştin sanki,öyle hatırlıyorum??

çalışmalar bitmek üzere kuzum bat 26 ocak,az kaldı orucumda 24 üne bitiyo bebek için 7 gün oruç tutuluyoya,buğün 3.orucumdu,oruç açarken ya musavvir,ya bari,ya halık isimlerini 21 defa okuyup suya onunla açıyorum orucumu.

çok dua et,özellikle de çarşamba günü kandilde yani,dikkat et kendine ne olur,ayaklarını sıcak tut,bol bol su iç

slm kızlar bizde şubatın başlarında aşılama yaptıracağız inşallah ama hiç umudum yok hem benim yumurtalarda problem var hem eşimin ileri hareketliliği düşük. var mı benim durumumda olan?

canım sanırım derdimz aynı, benim eşiminde hareketliliği düşüktü ama aşılama için ideal demişti, perşembe gidicez işte, kontrole. bi yorumda okudum, bir arkadaşa aşılamada sperm faktörü önemli deilmiş gibi bir şeyler yazıyordu. Umudunuda yitirme inanmak başarmanın yarsıymış, bir de tamamen psikolojimizlede alakalı, hiiç düşünme Allahın izniyle olucak inşalllah, bebişlerimizi kucağımıza alıcaz..
,

canim kalp atislarini duyduk, zaten o sirada ogrendim ikiz olduklarini..
corek otunu cigneyerek yut mideni deler yoksa...ben sadece corek otu cignedim adetin basladigi ikinci gun basliyordum ovulasyona kadar..yalniz sen asilamayaptiracagim zaman ilac alacagin icin once bir doktoruna sor istersen....yani hem ilac hem corek otu belki fazla gelebilir...
onun haricinde duzenli vitamin hapini aliyordum canim...sen ne durumdasin suan, korunma bitti mi?

HANGİ VİTAMİNİ KULLANIYORDUN CNM? BENDE PERŞEMBE GİDİCEM ŞİMDİ HAP VERDİ İÇİYORUM, BİTER BİTMEZ YUMURTA KONTROLÜ VE ÇATLATMA İĞNESİ ARDINDAN AŞILAMA; ÇOK HEYECANLIYIM. . . ASLINDA TUTMAZSA OLMAZSA DİYEDE KORKUORUM :( Senin aşılama ile mi? Bu arada inşallah kazasız belasız sağ salim kucağına alıp, büyüdklerini görmeyi, torun torba sahibi oldugunuz günleri görmeyi nasip eder Yüce Allah :)

canım sanırım derdimz aynı, benim eşiminde hareketliliği düşüktü ama aşılama için ideal demişti, perşembe gidicez işte, kontrole. bi yorumda okudum, bir arkadaşa aşılamada sperm faktörü önemli deilmiş gibi bir şeyler yazıyordu. Umudunuda yitirme inanmak başarmanın yarsıymış, bir de tamamen psikolojimizlede alakalı, hiiç düşünme Allahın izniyle olucak inşalllah, bebişlerimizi kucağımıza alıcaz..
,

bak canıım ilk bu forumda ilk yazan yazıda var dediğim, naz034 isimli arkadaş yazmış..birde küçük çapta bir araştırma yaptım internettewn, kk 'den ve bayanların söyledikleri doktorlarının bu düşüklüğü önemsemedikleri.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar malesef bende güzel haber veremiyorum sabah doktora gidecektik kalktım ki adet olmuşum yine nasip olmadıııııııııııııııııııııııı :((((((((((((((((((

evet canım adanadayım sana sıryal anlatayım neler yaşadığımı:
bende pco var ilaçsız düzenlia det olmamam klomenle 1 yıl denedik değişik dozlard aişe yaramadı film çekilirken rahim yarası teşhisi kondu daha doğrusu filmi çken acemiler yara yaptılar 40 gün onun tedavisi sürdü derken 2 ay aya verdim ama bu arada çok yoruldum pco dan yumoşlarım hiç uyarılmadı sonra bi arkadaşım beni ankada tüp bebek merkezine yönlendirdi ordada bir aşılama oldum o kurban bayramından 3 gün önceydi o tutmadı

sonra başkent hastaneibnde çalışan doğum yaptığı için işten ayrılan çocukluk arkadaşım gel seni doktorumla tanıştırayım dedi başkent hastanesi tüp bebek bölümü kışla yerleşkesinde bu arada seyhan başkentte değil oraya gittim doktor Tayfun Çok ile tanıştım saolsun çok iyi çok anlayışlı bir doktor iğeneler oldum kontroller derken bana yarayan ilacı buldu ilk denemesinde aşılamam tuttu bu arada eşim2,5 yıl önce çift taraflıo varikosal oldu iyileşti şükür sayı hız gayet iyiyidi

aşılamayı yaptı orda 25 dk falan yattım kalktım işe geldim akşam üzeri kasığımda sancı oldu resmen gaz var gibi kasığım şişti eve gittim yattım sıcak yatakta örttüm üzerimi sonra hayatıma devam ettim ama aşı olduğum gece ilişki oldu sabah kadarda beklesim kalkıp yıkanmadım bir gün sonra yine oldu
bu arada o aşılaa sonrası ilişikide canım yandı ama belli etmedim eşime yeterki içeri gitrsin dedi hemşire zevkine bakma olayın dedi sonra yediklerime dikkat ettim ağır kaldırmadım hiç iş yapmadım evimi kocam süpürdü :P ama yemek falan yaptım öyle gezmeye falan gittim hergün sabah akşam işe geldim unuttum aşılama olayını aklımda tutmadım crinon mu neydi ismi fitil jel verdiler onu birde folik asidimi düzenli kullandım sancılarım çok oldu hele 16 ocakta yani test 2 gün kala gece öyle bir sancıyla klaktım ki adet oldum sancım boş jelei sabırla kullanmaya devam ettim... kan verdim dün ve sonuç beta değerimiz 145 çıktı adet gününe göre çok iyi dedi şükürler olsun ki.. rabbim inş gherkese yaşatır bu heyecanı pozitif dendiğinde bile şaşkındım inanamadım .. adanadaysan hastanemi ve doktorumu şiddetle öneririm hemşireler çok tatlı çook şeker çok ilgililer.. öyle işte çok uzun oldu ama size morel olsun kuvvet olsun diye anlattım böyle uzun

8 şubetta 4. yılımkız doldurcaz şükür daha bekletmedi rabbim bizi...

inş sizleride daha fazla bekletmezzz muradınızı yakın eder ..

inşallah canı, sanada kazasız belasız doğurup büyüdüğünü görmeyi nasip etsin Allah. Bende perşembe gidicem, ilaç içiorum şimdi, yumurta takibi için. aşağı yukarı yaşadıklarımız aynı inşallah bende senin gibi hayırlı güzel haberler alırım.

melodiiiii tebrikler canım..çok sevindim..:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
darısı bize inş..sizde sorun neydi canım?bizim için de dua et nolur

Selam cnm, bende 24 ocak persembe gunu gidicem asilamaya, gorunurde hic problemimiz yok ama bi turlu olmuo, spermiogramsa sadece hareketlilik dusuk onun haricinde guzel denmisti, neyse:) cok heyecanliyim ve normalde arastirip etraflica bi bilgi edinmistim ama su anda aklimda hicbi sey yok, insalllah Yüce Allah hepimize nasip eder hayirli saglikli bi evlat, hep bu sozcukler var dilimde, cok heyecanliyim ve korkuorumda olmaZsa die, zaten doktorum strese bagli olarakta ugrasmalariniz negaif oluyo demisti, hemen sunuda ekliyeyim, bana igne vermedi doktorum, serephone die ilac verdi, 5. Gun basla sabh aksam 1, bitince gel catlatma ignesi ardinda asilama tarihini belirliyelim demisti... İnsallah olur ya, umitliyim ama yikilmamak icinde ger ihtimali dusunuyorum:(

merhaba canım.bu topikte umutsuzluk yok.bak ne kadar çok hamişimiz var.biz niye olmayalım ki...istersen diğer bilgilerini de ver seni de ekleyelim listeye..tabi istersen..

,
eşinin hareketli sperm oranı ne canım?yıkama ile hızı yükseltiyorlar..inş olumlu sonuçlanır
günaydın arkadaşlar malesef bende güzel haber veremiyorum sabah doktora gidecektik kalktım ki adet olmuşum yine nasip olmadıııııııııııııııııııııııı :((((((((((((((((((

offff üzüldüm.hayırlısı olsun güzelim

melodiiiii tebrikler canım..çok sevindim..:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
darısı bize inş..sizde sorun neydi canım?bizim için de dua et nolur

allah razı olsun nazcım sizlerede dua ediyorum inşallah iyi haberler alırız benim sorun sebepsiz infertilite idi .

Arkadaşlar hamileyim değer 482 :21::21::21::16::16::16::16::52::52::52::46::46: darısı sizlerin başına çok mutluyum

:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallh değerin çok iyiymiş kaç gün geçmiştin adetinin üzerinden kan testi yaptırdığında merak ettim benim değerim bat günümde 145 çıktı doktorum iyi dedi aşılamanın 14 günü için iyi bi rakam dedi o yüzden sana sormak istedim bende

çok sevindim rabbim kalp atışlarını duyup keseyide kaygısız görmeyi nasip etsin inş... rabbim isteyen herkese nasip etsin..

:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallh değerin çok iyiymiş kaç gün geçmiştin adetinin üzerinden kan testi yaptırdığında merak ettim benim değerim bat günümde 145 çıktı doktorum iyi dedi aşılamanın 14 günü için iyi bi rakam dedi o yüzden sana sormak istedim bende

çok sevindim rabbim kalp atışlarını duyup keseyide kaygısız görmeyi nasip etsin inş... rabbim isteyen herkese nasip etsin..

canım valla aşılamanın 15. günü çıkan değer yani cumartesi yaptığımızda buydu bugün yine yapıldı sağlıklı olup olmadığı için 936 çıktı senin iki gün sonra yaptığın değer kaçtı

Back